Ziynet 5 Li Haberleri

Önce ÖTV indirimi ardından şarj istasyonu! Site ve apartmanlarda en büyük sorunların başındaydı: Artık 5'te 4 şartına gerek yok

Türkiye’de elektrikli araç devrimi başladı. Kararlar bir bir açıklandı. Dün, sınırlı da olsa bazı hibrit modellere ÖTV indirimi uygulanması kararı alındı. Hemen akabinde ise elektrikli araçlarda en büyük sorunlardan olan şarj istasyonları için kritik adım atıldı. Site ve apartman otoparklarında şarj istasyonu kurulmasına ilişkin yönetmelikte değişikliğe gidildi. Bakanlık tartışmalara yol açan konu hakkında son sözü söyledi: ‘Şarj istasyonu kurmak için 5’te 4 şartına gerek yok…’

Finans 2024-07-27 08:30:07

UEFA Ülke Puanı sıralamasına müthiş başladık! Rakiplerimize gözdağı...

Avrupa Kupalarına bu sezon 5 takımımızla katılmamız büyük avantaj elde edecekken, temsilcilerimizin oynadığı maçlar sonuçlandı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'in galibiyetleri sonrası ülke puanında değişiklikler meydana geldi.

Spor 2024-07-26 07:37:06

İstanbul'u yağışlı hava etkisi altına alacak! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuş azaltma kararı! AKOM'dan uyarı geldi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığını duyurdu. Diğer yandan da AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı uyarısında bulundu. Yağışların, cuma akşamı 17.00’ye kadar devam etmesi bekleniyor.

Haber 2024-07-25 18:18:04

Yer: Bingöl! Bıçaklı saldırgan katliam yapmıştı Ölü sayısı 4'e yükseldi: 5 gün önce cezaevinden çıkmış...

Bingöl'de madde bağımlısı şahıs bıçakla 4 kişiyi öldürüp 5 kişiyi de yaralamıştı. Şahısla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Madde bağımlısı, manik atak ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen şahsın, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden 5 gün önce çıktığı öğrenildi.

Haber 2024-07-25 15:57:24

İşte SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye! Cumhurbaşkanı Erdoğan işaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü grup toplantısında CHP'li belediyeleri hedef alarak SGK'ya olan borçlarının altını çizerek en yakın zamanda bu borçların ödenmesi gerektiğini belirtmişti. CHP lideri de Özgür Özel bu bu söyleme yanıt vererek, 'Önce kendi belediyelerine baksınlar' çıkışında bulunmuştu. SGK'ya en fazla borcu olan 5 belediye belli oldu!

Finans 25-07-24 15:26

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri imzayı attı, Icardi ve Immobile'ye göndermelerde bulundu...

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Nesyri, rakip takımlardaki forvetlere göndermelerde bulundu.

Spor 25-07-24 13:37

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 25-07-24 12:48

Ecel terleri döktüren 5 saat... Özel Harekat devreye girdi: İğne vuruldu! Omzuna alıp çıkardı

Antalya’nın Kepez ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, evi ateşe vererek kendisini balkona kilitledi. 5 saat boyunca ekiplere ecel teri döktüren şahıs, sakinleştirici iğne vurularak Özel Harekat polisinin omuzlarında binadan çıkartıldı. Şahıs, Özel Harekat polisleri eşliğinde itfaiye aracının asansörü ile apartmanın en üst katına çıkartılan ablasının uğraşları sonucunda ikna edildi.

Haber 25-07-24 10:40

ÖZEL | Seçimden yalnızca 5 gün sonra istifa etmişti! Bayram Saral Mynet'e konuştu... TFF Başkanı'nın yerinde olsaydım...

Mynet Özel... TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin üzerinden yalnızca 5 gün geçmesinin ardından Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan isimlerden Bayram Saral yaptığı açıklamayla istifa ettiğini açıklamıştı. Saral'ı istifaya götüren nedenler arasında Hacıosmanoğlu'nun yakın akrabası Abdullah Ayaz'ı Genel Sekreter olarak görevlendirmesi olduğu iddia edilirken, Bayram Saral Mynet'e yaptığı açıklamayla bu konulara açıklık getirdi.

Spor 24-07-24 10:47

Merkez Bankası'ndan Suudi Arabistan kararı! Sonlandırıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Saudi Fund for Development ile gerçekleştirilen 5 milyar dolar tutarındaki depo alım işleminin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını açıkladı.

Finans 24-07-24 10:15

Diyarbakır'da 3 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Diyarbakır'da 3 otomobilin karıştığı kaza sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-07-24 09:46

Amasya'da tıra çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde tıra çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-07-24 09:35

Son dakika | E-5'te zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 araç birbirine girdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu yer aldı. Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber 24-07-24 08:22

Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Berensu 5. kattan boşluğa düştü

Ankara'da 13 yaşındaki Berensu Bolat ailesi ile misafirliğe gittiği apartmanda yanındaki arkadaşıyla birlikte asansörde mahsur kaldı. Talihsiz çocuk, kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Haber 23-07-24 19:36

Defne Samyeli sokak hayvanları düzenlemesi sonrası patladı! Kapalı kapılar ardında oylamalar ne kadar demokratik?

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara 'ötanazi' öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi günlerdir gündemde. Defne Samyeli oylamanın yapılış tarzına ve yasaya isyan etti.

Magazin 23-07-24 15:39

Yunan Bakan'ın skandal tehdidi sonrası Ege'de tansiyon yükseliyor! Yunan gazete yazdı: Türkiye 5 savaş gemisi konuşlandırdı!

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü ve ertesinde Yunan tarafından gelen skandal açıklamaların ardından Akdeniz'de yükselen tansiyon Ege'ye sıçradı. Yunan gazetesi Katimerini, Türkiye'nin karasularının ihlal edildiği gerekçesiyle 5 savaş gemisinin Yunan karasularının hemen dışına konuşlandırdığını yazdı. Yunan Bakan Georgiadis, geçtiğimiz gün televizyona çıkıp "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" tehdidinde bulunmuştu.

Haber 23-07-24 14:13

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 23-07-24 12:22

SON DAKİKA: Seçileli 5 gün olmuştu! İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Avukat Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 12:12

Ağrı Dağı’ndan acı haberleri gelmişti! Arayıp yardım istemiş: ‘‘Donmak üzereyim’’

Türkiye'nin farklı kentlerinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen dağcı grubu, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'na tırmanırken oluşan tipi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Olay hakkında ortaya çıkanlar ise yürek burkuyor. Dağcılardan Halim Dalgın, arkadaşını arayarak, ‘Donmak üzereyim’ diyerek yardım çağrısında bulunmuş.

Haber 23-07-24 11:56

Saat verildi! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor, sıcaklık ise... AKOM da duyurdu! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklık düşecek mi? Yağmur var mı? Meteoroloji hava durumu tahminini paylaştı. İstanbul öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yurtta sıcaklığın iç kesimlerde 3-5 derece azalması, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. AKOM İstanbul'da öğleden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Yağışların geçtiğimiz 2 haftadan beri yaşanan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Haber 23-07-24 09:33

Samsun'da yurda kaçak yollarla giren 5 Suriyeli yakalandı

Samsun'un Ladik ilçesinde, yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Suriye uyruklu 5 kişi yakalandı.

Yurthaber 23-07-24 08:55

Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 23-07-24 08:52

Sahipsiz sokak köpeği düzenlemesinde değişiklik! Ötanazi terimi yasa teklifinden çıkarıldı

Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde olan, başta köpekler olmak üzere sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemede yeni bir gelişme yaşandı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifi görüşmelerinde 5. maddede yer alan “ötenazi” ibaresi, AK Parti Grubu’nun önergesiyle metinden çıkarıldı.

Haber 22-07-24 17:41

'Bizi dehşete düşürdü' O ülkeyi karıştıran olay! Huzurevine silahlı saldırı: 5 ölü 'Son çağrı' deyip...

Hırvatistan’da bir bakımevine düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, saldırgan polis tarafından yakalandı. Hırvatistan Devlet Başkanı Zoran Milanovic "Bu tüm yetkili kurumlara, silahlanmanın daha sıkı kontrol edilmesi de dahil olmak üzere toplumdaki şiddeti önlemek için daha fazlasını yapmaları yönünde korkunç bir uyarı ve son bir çağrıdır" derken Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic ise "Daruvar’daki huzurevinde 5 kişinin öldürülmesi bizi dehşete düşürdü" ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 16:53

İstanbul'daki barajlarda kritik veri! Doluluk oranı sıcakların etkisiyle 14 günde ortalama yüzde 5 düştü

Aşırı sıcakların etkisiyle İstanbul'da bulunan barajların ortalama doluluk oranı yüzde 61.42'ye düştü. Barajlar geçen yılın aynı dönemine göre daha dolu olsa da önceki 8 yılın ortalama doluluk değerlerinin altında kaldı. Ortalama doluluk oranı sıcak havaların etkisiyle son 14 günde ortalama yüzde 5 düştü. Barajların yağış takviyesi almaması durumunda doluluk oranındaki düşüşün daha da hızlanacağı öngörülüyor.

Haber 22-07-24 16:35

Fenerbahçe'ye geleli 5 gün olmuştu! Yeni transfer Allan Saint-Maximin antrenmanda sakatlandı... Lugano maçında yok!

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye mücadelenin oynanmasına kısa bir süre yeni transferden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:35

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend 22-07-24 09:46

Bingöl'de şarampole devrilen hafif ticari araçtaki 5 kişi yaralandı

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-07-24 09:10

Biden adaylıktan çekildi: Bitcoin fiyatı dalgalandı

Bitcoin, ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından dalgalı bir seyir izledi.

Finans 22-07-24 09:06

Geri dönemediler! Ağrı Dağı'nda mahsur kalan dağcılardan acı haber geldi

Cumartesi günü 5 bin 137 rakımlı Ağrı Dağı'na tırmanan gruptan iki kişi zirveye yakın bir noktada mahsur kalmıştı. Kayıp dağcıları aramaya çıkan bir rehber de ölüm tehlikesi atlamıştı. Son olarak gece saatlerinde dağa tırmanan yerel rehber acı manzarayla karşılaştı. Kaybolan dağcıların cansız bedenleri bulundu.

Haber 22-07-24 07:39

ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson'dan Joe Biden'a 'istifa' çağrısı! Başkan olarak hizmet etmeye uygun değildir

ABD Başkanı Joe Biden'ın, 5 Kasım'da yapılacak seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurması üzerine Cumhuriyetçiler "Biden, adaylığa uygun değilse, başkanlığa da değildir, istifa etmelidir." yönünde mesajlar vermeye başladı. ABD Kongresi Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Mike Johnson "Joe Biden, Başkanlığa aday olmaya uygun değilse, Başkan olarak hizmet etmeye de uygun değildir. Derhal görevinden istifa etmelidir." ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-24 23:30

ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi! Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini duyurdu. Biden, ABD Başkanı olarak görev yapmanın kendisi için en büyük gurur olduğunu kaydederek "Tekrar seçim için yarışma niyetindeydim ancak partim ve ülkem adına geri çekilmenin en doğrusu olacağına karar verdim." dedi. Biden ayrıca başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı.

Haber 21-07-24 20:53

Ağrı Dağı'nda kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında korkutan olay! Buz yarığına düştü

Ağrı Dağı'na tırmanış yaparken zirveye yakın noktada 5 bin 50 rakımda tipide kaybolan 2 kişinin bulunması için çalışmalar yoğunlaştırıldı. Kayıp 2 dağcının son konumu olan bölgeye bakan rehber Resul Civaş buz yarığına düşerek ölüm tehlikesi atlattı.

Haber 21-07-24 18:31

Yeni doğalgaz gemisi yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu: 5 milyon hane halkına yetecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu, Türkiye'nin yeni bir doğalgaz gemisi alacağını duyurdu. Türkiye'yi hedef alan Yunan Bakan Dendias'a tepki gösteren Erdoğan ayrıca terörle mücadele yönelik de mesaj verdi.

Haber 21-07-24 12:14

EYT’li emekli çalışanlar için SGK prim desteği bitti! ‘Çok zor’ diyerek yaşanacakları anlattı: ‘Çifte vergilendirme gibi bir uygulama…’

Emekli çalışanlar özellikle de EYT'liler için alınan karar reel tarafta olumlu bulunmadı. Esnaf yüzde 5 sosyal güvenlik destek primi uygulamasının kaldırılmasına karşı çıktı. Alınan kararın yeniden gözden geçirilmesini talep etti. Yaşanacak sorunları da anlatan esnaflar kiralar ile ilgili de çağrıda bulundu. 'Çifte vergilendirme gibi bir uygulama" diyerek yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunun altını çizdiler...

Finans 21-07-24 11:12
EYT

AJet uçuşları saatlerce rötar yapınca yolcular çileden çıktı! Kabin görevlisinin üzerine yürüdü: Bana ne sizin yakıtınızdan

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet bir kez daha rötarlar ve beraberinde yaşanan gerginliklerle gündeme geldi. Erzurum'da seferler 5 saat rötar yapınca yolcularla görevliler arasında gerginlik yaşandı. Yine AJet'e ait olduğu belirtilen bir uçakta yolcunun kabin görevlisinin üzerine yürüyüp "Manyak mısınız lan siz" diye çıkıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber 21-07-24 10:56

Aşırı sıcak ve nem! Beklenen oldu: O ilçede hissedilen sıcaklık 62.5 derece... Meteoroloji son dakika 20 - 24 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ederken Meteoroloji son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı geldi. 9 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan yüksek nem oranı nedeniyle sıcaklıkların 5-10 derece daha fazla hissedileceği öğrenildi. Son olarak Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklığın 62.5 derece olduğu kaydedildi.

Haber 20-07-24 15:03

Dilan Polat tahliye mi oluyor? O güne işaret edildi! Eksik evraklar tamamlanıyor...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklandı. İddianamesinin mahkemece kabul edilmesinin ardından 909 sayfalık MASAK raporu da ortaya çıktı. Bu raporun ardından tutukluluğa itiraz edildi. 5 kişi için karar verilirken Dilan Polat için o güne işaret edildi.

Magazin 20-07-24 10:41

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber 20-07-24 00:19

İzmir'deki akılalmaz olayda yeni gelişme! Savunması ortaya çıktı: 'Gözlemcimiz izinliydi'

İzmir'de iki kişinin yoldaki elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Gözaltı kararı verilen 5 kişiden 3'ü daha yakalandı. Sulh Ceza Hakimliği'ndeki savunmasında İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı B.K., "Mazgalların yapılması işleminde gözlemcimiz izinliydi. Gözlemcimiz Mustafa Atakan izinli olduğu için olay yerinde bir gözlemci yoktu. Biz orada çalışma yaparken kablolara hiçbir şekilde zarar vermedik" dedi.

Haber 19-07-24 18:57

'5 yaş altı çocuklarda ölüme neden olabiliyor' Dünyada milyonlarca vaka var

Uzm. Dr. Ali Şimşek, “Dünyada 5 yaş altı çocuklarda yılda 1,3 milyar ishal vakası, 1,5 veya 2,5 milyon ishale bağlı ölüm görülmektedir” dedi.

Kadin 19-07-24 16:05

Merkez Bankası rezervlerinden yeni rekor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 12 Temmuz haftasında bir önceki haftaya göre 5 milyar 348 milyon dolar artışla 153 milyar 796 milyon dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Finans 19-07-24 14:41

Mehmet Büyükekşi'nin sihri ortaya çıktı! İşte herkesin tepkilerine rağmen külliyeyi ikna eden başkan...

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri tam anlamıyla düne damga vurdu! TFF tarihinin en tartışmalı başkanı Mehmet Büyükekşi, 5 oyla seçimi kaybetti. Yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olurken tartışmaların göbeğindeki Büyükekşi yönetimi büyük bir hüsran yaşadı. Servet Yardımcı'nın tehditlerle adaylıktan çekilmesi kamuoyunda infiale neden olmuştu.

Spor 19-07-24 12:32

Biden'ın adaylığı hakkında yeni gelişme! Çekilmesi an meselesi

Son dakika: ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken gündem oldukça yoğun. Reuters'a konuşan Demokrat partili kaynaklar ABD Başkanı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesinin an meselesi olduğunu söyledi. Edinilen bilgilere göre Demokrat partinin Kamala Harris'i ön plana çıkarması bekleniyor. İşte tüm detaylar!

Haber 18-07-24 23:36

Cenk Tosun Hull City galibiyetinin ardından konuştu! Bugünü iple çekiyordum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, 5-1'lik Hull City galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 23:36

Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'ya acımadı! Hull City'yi tam 5-1 mağlup ettiler

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Lacivertliler'in 5-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 22:25

Mehmet Büyükeşi'nin TFF seçimini kaybetmesi sonrası gündem olacak sözler! Cüneyt Özdemir: 'Bir tokat daha!'

TFF'de merakla beklenen seçim bugün yapıldı. Tartışmaların da yaşandığı seçimde kazanan isim belli oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 5 farkla kazandığı seçim sonrası Mehmet Büyükeşi dönemi sona erdi. Büyükeşi'nin kaybetmesi sonrasında gazeteci Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gündem oldu.

Manşet 18-07-24 20:07

Tekirdağ'da yaban domuzu faciası! Eczacı Begüm'ü hayattan kopardı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yola çıkan domuza çarpan otomobilin takla attığı kazada eczacı Begüm Dikmen hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı. Kazayla ilgili konuşan sürücü İbrahim Dikmen, "Meğerse domuza çarpmışız ama nerden çıktığını göremedik. Domuz 3-5 saniye daha geç gelse belki de bu kaza olmayacaktı" diye konuştu.

Haber 18-07-24 19:19

SON DAKİKA: Seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na 5 oy farkla seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi, sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 18:59