Demet Akalin Acun Ilicali Haberleri

Demet Akalın doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katıldı! Bakışları gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın son olarak Survivor'da birleşme partisine katılmıştı. Dominik'te sahne alan Akalın doğum gününü kutladı. Bir mekanda büyük bir eğlence organizasyonu düzenleyen Akalın'ın kutlamasına ünlü isimler akın etti. Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geceye katıldı.

Magazin 2024-04-24 13:03:01

Birleşme partisinde renkli anlar... Survivor All Star'da şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!

Heyecanla izlenen Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Seçtikleri şarkıları söyleyen yarışmacıların performansını Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumlarken Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi.

Magazin 2024-04-22 07:20:40

Sosyal medyada Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiası vardı! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2024 All Star'da yarışmacılardan Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiaları bir süredir sosyal medyada gündemde. Merve Aydın'ın hamile olduğu yönündeki dedikoduları Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya sordu.

Magazin 2024-03-05 15:11:40

Sema ve Pınar kavgasında Pınar neden ceza almadı? Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya açık açık sordu

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. Survivor'da Sema ve Pınar arasındaki kavga diskalifiye getirmiş ve Sema Aydemir elenmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Pınar'ın neden ceza almadığını anlattı.

Magazin 2024-03-05 14:46:36

Acun Ilıcalı Survivor SMS'den para kazanıyor mu? Buradan elde ettiğim gelir...

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı Survivor'a dair açıklamalarda bulundu. Herkesin kendisini çok iyi gördüğünü ve kazanması gerektiğini düşündüğü için SMS'i kaldıran Ilıcalı buradan para kazanıp kazanmadığını da açıkladı.

Magazin 17-10-23 13:54

Acun Ilıcalı ile el sıkışmıştı! Demet Akalın'ın partneri belli oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın geçtiğimiz aylarda sık sık eleştirdiği Acun Ilıcalı'yla arasını düzeltmiş ve yeni işini duyurmuştu. Acun Ilıcalı ile pozunu paylaşan Akalın "Hayırlı olsun diyelim mi?" diyerek not düşmüştü. Ünlü şarkıcının yeni programındaki partneri ise belli oldu.

Magazin 04-10-23 16:45

Demet Akalın Acun Ilıcalı ile el sıkıştı! Tuğba Ekinci'den yorum gecikmedi

Tuğba Ekinci son günlerde Demet Akalın'a dair sert ifadeleriyle dikkat çekiyor. Akalın, Acun Ilıcalı ile arasını düzeltip tv8'de yeni bir program için anlaşma yapınca Tuğba Ekinci yine kendini tutamadı.

Magazin 30-08-23 08:11

Demet Akalın sonunda Acun Ilıcalı ile arasını düzeltti! Bomba haber

Demet Akalın sık sık eleştirdiği Acun Ilıcalı'yla sonunda arasını düzetti. Akalın sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile pozunu paylaşarak "Hayırlı olsun diyelim mi?" yazınca olay oldu. İddialara göre Akalın TV8'e transfer oldu. Zuhal Topal da benzer şekilde Ilıcalı ile arasını düzelterek TV8'de yayın yapmaya başlamıştı.

Magazin 29-08-23 13:26

Ünlü isimlerden 15 Temmuz paylaşımı! Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş, Arda Güler, Demet Akalın…

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin üzerinden 7 sene geçti. Ünlü isimler bu tarihi günün gelmesiyle beraber 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma mesajlarını yayınlamaya başladı. 15 Temmuz ile ilgili paylaşım yapanlar arasında Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş, Arda Güler, Demet Akalın ve Mustafa Ceceli de yer aldı.

Magazin 15-07-23 15:24

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi soluğu deprem bölgesinde almıştı! Demet Akalın'dan övgü dolu sözler: Bu kız da adam çıktı!

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, vatandaşlara destek olduğu için övgü dolu sözler söyledi. MasterChef'te jürisi Mehmet Yalçınkaya ile Ayça Çağla Altunkaya'nın pozunu paylaşan Demet Akalın bu fotoğrafa kayıtsız kalamadı.

Magazin 15-02-23 09:12

Demet Akalın, Nagihan Karadere'ye sahip çıktı! Acun Ilıcalı'ya tepki

Acun Ilıcalı'nın Survivor Panorama'daki "Nagihan hangi özelliğiyle yarışmada birinci olacaktı?" sözlerinden sonra Nagihan Karadere'ye arkadaşı Demet Akalın'dan destek geldi.

Magazin 16-01-23 13:51

Acun Ilıcalı'nın kırdığı pot yıllar sonra yeniden gündem oldu! 'Sen bittin Acun!'

Survivor, Var mısın Yok musun, Acun Firarda gibi projelerle tanınan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 2001 yılında kırdığı pot sosyal medyada yeniden gündem oldu. Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftiyle röportaj yapan Ilıcalı, Demet Şener'e ''Demet Akalın'' deyince ortalık karıştı.

Magazin 27-12-22 14:05

Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'nın Survivor paylaşımına yorum: Gerçek Survivor ne zaman?

Dominik'te 6 ay boyunca sürecek olan Survivor 2023 için hazırlıklar sürüyor. Acun Ilıcalı, Survivor kadrosunda yarışacak ünlü isimleri açıklamaya devam ediyor. Sıkı bir Survivor izleyicisi olan Demet Akalın ise yeni yıldaki kadroyu beğenmedi. Ünlü şarkıcı Akalın, Acun Ilıcalı'nın paylaşımına "Gerçek Survivor ne zaman? Bunları ancak Hira izler" yorumunu yaptı.

Magazin 24-12-22 20:01

Fosforlu kaleme benzetilmişti! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın elbisesinin fiyatı şoke etti

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte yakın arkadaşı Oğuzhan Koç'un düğününe katıldı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kadar Acun Ilıcalı ve sevgilisi de düğünde konuşuldu. Fosforlu kaleme benzetilen elbisesiyle olay olan Çağla Altunkaya bakın bu elbiseye ne kadar para ödedi.

Magazin 01-09-22 06:59

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğününe katılan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın tarzı dikkat çekti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir'in çok konuşulan düğününde en çok dikkat çeken çift Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya oldu. Çiftin nikah şahidi olan Acun Ilıcalı'nın genç aşkının iddialı tarzı ve röportaj sırasındaki utangaç tavırları sosyal medyanın konuştuğu konular arasındaydı.

Magazin 29-08-22 15:39

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi! İşte düğünden kareler

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç dünyaevine girdi. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin düğünü İstanbul'da lüks bir otelde gerçekleşti. Çiftin şahitliklerini ise Acun Ilıcalı ile yapımcı Faruk Turgut yaptı. Düğünden ilk kareler de sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 28-08-22 21:46

Demet Akalın'dan yasak tepkisi! İsyan etti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müzik yasağının kaldırılmasına ilişkin bayram müjdesinde bulunmasını talep etti. Akalın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan'ı etiketleyerek "Bir bayram müjdesi yakışırdı müzik yasağına" ifadelerini kullandı. Akalın yaptığı bir başka açıklamada ise müzik yasağının halen uygulanıyor olmasına sitem etti. Akalın, "Acun bile yokluk adasını kaldırdı bizim müzik yasağı kalkmadı. Vay be ne günah işledik." dedi.

Magazin 03-05-22 13:43

ACUN ILICALI DUYURDU! Survivor'da takımlar değişecek mi? Survivor All Star'da yeni takımlar nasıl olacak?

Survivor'da takımların karışacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz akşam nefes kesen yeni bir ödül oyunu daha oynandı. Zorlu bir parkurda yarışan ünlüler ve gönüllüler takımı ödül için mücadele etti. Sevilen programın hemen ardından da yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor'ın yayınlanan fragmanda Adem Kılıçcı'nın sakatlandığı nedeniyle Acun Ilıcalı, konseyde takımların karışma konusu üzerinde durdu. Bu olay sonrası Survivor'da yeni takımlar nasıl olacak sorusu akla geldi. İşte detaylar!

Magazin 15-04-22 16:44

Semih Öztürk'e Demet Akalın desteği! Acun Ilıcalı'dan özür diledi

Semih Öztürk, Survivor Ekstra yorumculuğundan çıkarıldı. Semih Öztürk, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “üzgün adam emojisi” paylaşınca Demet Akalın'dan destek gördü. Akalın, Acun Ilıcalı'dan Semih adına özür diledi.

Magazin 16-03-22 08:19

Demet Akalın Survivor ödülünü görünce Acun Ilıcalı'yı ti'ye aldı!

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına verdiği ödülü görünce kendini tutamadı. Demet Akalın Acun Ilıcalı'yı ti'ye aldı.

Magazin 11-02-22 09:46

O Ses Türkiye finalinde Oğuzhan Koç'un durgunluğu gözden kaçmadı! Acun Ilıcalı ve Ebru Gündeş bakın ne dedi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığına dair O Ses Türkşye'de ilginç anlar yaşandı. Oğuzhan Koç keyfinin olmadığına dair yapılan yorumlara "Üzücü bir hafta" yanıtını verdi. Ebru Gündeş ise "Araya girelim" dedi.

Magazin 22-01-22 15:43

Acun Ilıcalı'dan Demet Özdemir'li paylaşım!

Acun Ilıcalı, oyuncu Demet Özdemir ile fotoğraf paylaşarak, “Hayranıyız” notunu düştü.

Magazin 15-11-21 17:48

Acun Ilıcalı bizzat teklif etmişti! Okan Kurt Survivor'a gidemiyor çünkü...

Acun Ilıcalı, 2021 Survivor için Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a teklif götürdü. Konu hakkında ilk kez konuşan Akalın, "Okan'la ben çok istedik ancak kızım kabul etmediği için gitmeyecek" dedi.

Magazin 11-12-20 11:13

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor All Star açıklaması! ‘Acun Abi bu sene...’

Sabahların yeni gözdesi Demet Ve Alişan’la Sabah Sabah programına Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti konuk oldu. Fanatik bir Survivor izleyici olan Demet Akalın sosyal medyada dolaşan All Star iddialarını Hakan Hatipoğlu’na sordu. Hakan Hatipoğlu’nun cevabı ise şaşırttı.

Magazin 28-08-20 15:39

Acun Ilıcalı oynadı Demet Akbağ yorumladı Barış Murat Yağcı izledi

TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, dün akşam kalabalık bir grup karşısında ayak tenisi maçı yaptı ve o anlara dair çektiği videoları da sosyal medya hesabından paylaştı. Maçı Demet Akbağ yorumladı Barış Murat Yağcı izledi.

Magazin 17-08-20 08:55

Demet Akalın Survivor 2020 finali için geri sayıma başladı! Demet Akalın hangi yarışmacı için oy istedi?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstelendiği Survivor 2020 yarışmasının 5 aylık maratonun ardından finaline gelindi. 14 Temmuz Salı akşamı TV 8 ekranlarında canlı yayınlanacak final bölümü için çekimler Galataport’ta yapılacak. Tüm Türkiye’yi saran Survivor 2020 final heyecanı şarkıcı Demet Akalın’ı da etkisi altına aldı. Survivor 2020 finalistleri Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasından favori yarışmacısını açıklayan Demet Akalın destek istedi.

Magazin 14-07-20 15:12

Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi...

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir dövmeci çıkışı görüntülenen Subaşı, koluna dövme yaptırdı. Subaşı, kendisini sık sık eleştiren Demet Akalın hakkında da konuştu.

Magazin 06-06-20 16:26

Şeyma Subaşı dövmeciye koştu! Demet Akalın sorulunca...

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir dövmeci çıkışı görüntülenen Subaşı, koluna dövme yaptırdı.

Magazin 05-06-20 16:43

Survivor bayram özele davet edilmeyen Demet Akalın: Daha da seyretmem

Survivor tutkunu olan Demet Akalın, bayram özel programına davet edilen ünlü arasında yer almadığı için Acun Ilıcalı'ya resti çekerek programı izlememe kararı aldı.

Magazin 25-05-20 16:22

Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya seslendi: Cimrilik yapıyorsun

Survivor'ın fanatik izleyicilerinden olan Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya seslendi. Ödül oyunu sonrası Yasin'i paylaşan Akalın bakın ne dedi.

Magazin 07-04-20 12:14

2019'un en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz oldu!

Medya Takip Merkezi'nin verilerine göre 2019 yılında en çok konuşulan isim, ünlü medya patronu Acun Ilıcalı olurken, onu ünlü komedyen Cem Yılmaz takip etti. Listenin üçüncü sırasında pop yıldızı Demet Akalın yer alırken onu takip eden isim dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say oldu.

Magazin 26-12-19 14:13

Acun llıcalı'dan Doğduğun Ev Kaderindir açıklaması! Demet Özdemir dizide oynamak istediğini söyledi

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı TV8'in yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, ekrana gelmek için gün sayıyor. Acun Ilıcalı da O Ses Türkiye yarışmasında, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, "Sevgili Demet senaryodan çok etkilendiğini ve bu dizide rol almak istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Trend 23-12-19 03:06

Şeyma Subaşı 'ana haber'e çıktı! Demet Akalın ve İrem Derici kızdı

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra yaptığı her hareketi olay olan Şeyma Subaşı Kanal D Ana Haber'e çıktı. Subaşı'nı ana haber bülteninde gören Demek Akalın ve İrem Derici sosyal medyadan tepki gösterdi.

Magazin 28-11-19 14:13

Evim dizisi ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı katıldığı canlı yayında başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un olduğu Evim dizisinin ne zaman başlayacağını açıkladı.

Magazin 08-11-19 13:49

İSTANBUL- ACUN ILICALI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

  *"Talihsiz bir trafik kazası geçirdim.

Haber 13-10-19 10:48

Demet Akalın, Acun Ilıcalı tbt'si! Yıllar öncesine götürdü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yıllar öncesine ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu

Magazin 20-09-19 13:40

Ağustos ayında Demet Akalın zirvede

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) için hazırlanan Ağustos ayı magazin raporu açıklandı. Rapora göre, Acun Ilıcalı aylardır koruduğu zirvedeki yerini, Demet Akalın’a bırakarak listenin beşinci sırasında yer aldı.

Trend 05-09-19 14:09

DEMET AKALIN HARBİYE'DE KONSER VERDİ

Şarkıcı Demet Akalın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Haber 02-08-19 10:01

ACUN ILICALI OY KULLANDI

  Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, oy kullandı.

Haber 23-06-19 17:30

Acun Ilıcalı ve Demet Akalın arasındaki buzlar eridi

Bir süredir araları Demet Akalın’ın kardeşi nedeniyle bozuk olan; Acun Ilıcalı ve Demet Akalın arasındaki buzlar düğünde eridi.

Magazin 08-06-19 12:43

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’nın kitap tepkisi

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra gündemden bir türlü düşmeyen Şeyma Subaşı şimdi de kitap çıkaracağı haberiyle olay oldu. Subaşı'yla ilgili bu habere ilk tepki ise Demet Akalın'dan geldi.

Magazin 14-02-19 09:46

Demet Akalın'dan Şeyma Subaşı yorumu

Demet Akalın, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ ile samimi şekilde görüntülenen Şeyma Subaşı için "Bu kadar kalın değil" diyerek Şeyma Subaşı'yı savundu.

Magazin 29-12-18 20:02

Kasım ayına damga vuran magazin olayları

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Kasım ayı magazin raporu açıklandı. İşte aralarında Sıla- Ahmet Kural, Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı ve Demet Akalın-Okan Kurt ayrılıklarının yer aldığı, geçen ay hakkında en çok haber yapılan magazin olayları...

Magazin 05-12-18 10:07

DHA İSTANBUL-  ACUN ILICALI İLE ŞEYMA SUBAŞI BOŞANDI

İstanbul DHA Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi.  Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, saat 13.5 sıralarında aynı araçla Silivri Adliye'sine geldi.  Silivri Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma yaklaşık 8 dakika sürdü.

Haber 26-11-18 14:54

DEMET AKALIN 2 DAKİKADA BOŞANDI

  *6 yıllık evlilik 2 dakikada bitti Haber: Hayati ARIGAN Kamera; İdris TİFTİKCİ-İSTANBUL DHA Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, anlaşmalı olarak 2 dakikada boşandı.

Haber 11-09-18 16:10

Demet Sağıroğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya dava

Pop şarkıcısı Demet Sağıroğlu, “Arnavut Kaldırımı” adlı şarkısının “O Ses Türkiye”, “O Ses Çocuklar” ve “Rising Star” isimli yarışmalarda izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Acun Ilıcalı’ya 15 bin liralık tazminat davası açtı

Magazin 16-03-18 10:30

Acun Ilıcalı'dan Demet Akalın yorumu

Acun Ilıcalı, önceki akşam eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte İstinye’de objektiflere yansıdı. Ilıcalı, Amerika’ya iş anlaşmasına bir adım kaldığını söyledi.

Magazin 28-01-18 15:50

O Ses Türkiye jürisi için bomba öneri!

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Demet Akalın'ın O Ses Türkiye yarışmasına olan ilgisine dikkat çekip "Acun Ilıcalı, jüri üyesi olarak mutlaka düşünmeli" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-01-18 20:58

Yine en çok onlar konuşuldu!

Magazin dünyasının Ekim ayı raporu açıklandı. Magazin Gazetecileri Derneği için hazırlanan rapora göre en çok konuşulan isimler Acun Ilıcalı ve Demet Akalın olurken, camiada yaşanan çeşitli polemikler ise aya damgasını vurdu. İşte Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Ekim ayı boyunca magazin ve sanat camiasında yaşananlardan derlediği haberler…

Magazin 02-11-17 15:04