HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bebeğini emzirirken uyuşturucu kullanan anne! Sosyal medya yıkıldı!

Facebook'ta bir annenin bebeğini emzirirken çekilmiş görüntüsü son günlerin en tartışmalı konusu haline geldi. Eleştiriler sanıldığı gibi 'bebek emzirme' fotoğraflarına getirilen eleştiriler gibi değildi... Annenin bebeğini emzirirken yaptığı bir eylem, sosyal medya kullanıcılarını isyan ettirdi. Anne, bir yandan emzirirken bir yandan da uyuşturucu kullanıyordu.

Bebeğini emzirirken uyuşturucu kullanan anne! Sosyal medya yıkıldı!

Metro'da yer alan habere göre, Portland-Oregon'da yaşayan ve Facebook'ta Kayla Marlow adıyla kayıtlı olan sosyal medya kullanıcısı kadın, geçtiğimiz günlerde bebeğini emzirirken bir yandan 'bong' adı verilen bir yöntemle uyuşturucu kullanırken görüntülendiği bir fotoğraf paylaştı.

Bebeğini emzirirken bir yandan da arkadaşının mor renkte bir bong şişesi tuttuğu görülen fotoğrafa oldukça sert tepkiler geldi.

Fotoğrafta Marlow'a yardım ettiği görülen diğer kadının adının Krystal Rose Shillingford-Holm olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Her ne kadar Portland'da marihuana'nın serbest olduğu bilinse de, bu görüntü pek çok insanı rahatsız etti.

ANNE: KENDİMİ KUTSAL HİSSEDİYORUM

Anne fotoğrafı paylaşırken, fotoğrafın oldukça güzel olduğunu vurgulayarak kendini 'kutsal' hissettiği notunu ekledi.

DEFALARCA PAYLAŞILDI, BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Fotoğraf ayrıca, kenevir ve marihuana kullanımını destekleyen bir Facebook grubu tarafından da paylaşıldı, fotoğraf yaklaşık 9 bin 700 beğeni alırken 2 binin üzerinde sosyal medya hesabı tarafından da paylaşıldı.

KİMİ DESTEKLEDİ KİMİ YERDEN YERE VURDU

Fotoğrafın yayılmasıyla eleştiriler peşpeşe geldi. Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafa "Esrar, marihuana kullanımına karşı değilim ancak bu bir çocuğun yanında yapıldığında, benim çocuklarımın yanında normal bir sigara içmemden farksız değil" dedi

Başka bir yorum da, bir kullanıcı " Bebeğin yanında değil de başka bir yerde içsen! Senin odaklandığı ntek şey bebeğini beslemek olmalı ,Facebook'a post atmak değil" ifadelerini kullanarak oldukça sert bir eleştiri getirdi.

"SADECE BİRAZ ESRAR, O KADAR!"

Başka bir yorumcu ise anneyi destekleyerek "Saçmalamayı kesin. Esrarla ilgili en ufak bir fikriniz yok! Sadece biraz esrar, o kadar! Gerizekalılar! Ben doktor değilim evet, fakat yeni doğmuş bir çocuğun esrarı biraz koklamasından dolayı bir şey olmayacağının da farkındayım" dedi.

Öne çıkan diğer yorumlar ise şöyle:

-"Tanrım! Muhafazakarlardan daha liberali ve esrarın yasallaşmasını destekliyorum. Ancak bu kadarı da fazla! Bu saçmalık, sadece saçmalık! Eğer esrar içmek istiyorsan, çocuklarının gerçekten umrunda olmaması lazım."

21 YAŞ ÜSTÜ İÇİN SERBEST

Marihuana , Orgeon'da 21 yaş üstü yetişkinler için serbest.

Başka şoke eden yorum ise şöyleydi:

"DUMANI ÜFLEDİĞİMDE BEBEĞİMİN KÜÇÜK SAÇLARINDAKİ..."

"HARİKA! Bu inanılmaz! Erkek arkadaşım da bana bunun aynısını yapmıştı. Bebeğimizi emziriyordum ve o da benim esrar içmeme yardım ediyordu. Dumanı üflediğimde bebeğimin küçük saçlarındaki o dumanı ve sıcaklığı hissetmek muazzamdı."


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler