HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polis Fethi Sekin’in ailesi için kampanya başlatıldı

Canı pahasına teröristlerle çatışarak, İzmir'deki faciayı önleyen şehit polis Fethi Sekin için change.org'ta kampanya başlatıldı.

Şehit polis Fethi Sekin’in ailesi için kampanya başlatıldı

Dün akşam İzmir’de teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan ve şehit olan trafik polisi Fethi Sekin için change.org‘ta kampanya başlatıldı. Ünlü isimler de kampanyayı paylaşarak, ‘Fethi Sekin’in yakınlarına destek ol!’ dedi.

KAMPANYA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Kampanyayı başlatan Emel Erdal adlı vatandaş, Cumhurbaşkanı’na çağrı yaparak; “Fethi Sekin’in adı İzmir Adliyesi önündeki caddeye verilsin, üç çocuğu iyi okullarda burslu okutulsun, eşine ömür boyu emekli milletvekili maaşı verilsin” dedi.

Gökhan Tepe, Demet Akalın, Nihat Odabaşı gibi ünlü isimler de kampanyaya destek oldu.

Canı pahasına büyük bir faciayı önleyerek, binlerce kişinin hayatını kurtaran kahraman polisin hakkı ödenmez! Sizler de kampanyaya destek olun…

_

FETHİ SEKİN KİMDİR?_

Katliamı önlerken şehit olan Elazığ Baskil doğumlu şehit trafik polisi Fethi Sekin’in Elazığ’ın Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Şehit polis Sekin’in 62 yaşındaki annesi Hatun Sekin’i 55 gün önce kanserden dolayı kaybettiği ve 66 yaşındaki babası Mehmet Zeki Sekin’in de eşini kaybetmesinden sonra İzmir’deki oğlunun yanına gittiği belirtildi. 6 kardeşi olan ve 8 yıldır İzmir’de bulunan şehit polis memuru Fethi Sekin’in cenazesinin de Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyüne getirilip toprağa verileceği belirtildi.

GALATASARAYLILAR DA FUTBOLCU OĞLU İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI

Öte yandan, Fethi Sekin'in küçük oğlunun Altay'da futbol oynadığının ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar da Twitter'da 'Fethi Sekin'in oğlu Galatasaray'a transfer edilsin' kampanyası başlattı.

Kahraman polisin Facebook hesabında paylaştığı fotoğraflarda, oğlunu Altınordu altyapısında oynadığı tribünden polis üniformasıyla izlediği görüldü (üstte).

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler