Cam Kafes Haberleri

Yıldırım’da ‘Dönüşüme cam, doğaya can’ projesi hayata geçti

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam toplayarak bunları yeniden üretime kazandırdı.

Yurthaber 2024-04-25 15:21:27

Kan donduran cinayet! Konuşmak için buluştuğu ortağını ormanda öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı. Harun Sipahi (27), konuşmak için birlikte ormana gittikleri ortağı Muhammet Tuncel'i (26) tabancayla vurarak öldürdü. İşte olayın detayları...

Haber 2024-04-19 15:55:49

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Samsun’da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında yaşanan ’alacak-verecek’ anlaşmazlığı cinayetle sonuçlandı.

Yurthaber 2024-04-19 15:49:07

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham yaşandı, cam kapılar kırıldı! Vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi

İranlı şarkıcı Moein Van'da konser verdi. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Yaşanan olaylardan sonra tehlikeye aldırış etmeyen vatandaş kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi.

Magazin 2024-04-15 09:53:38

İranlı şarkıcı Moein konserinde izdiham! Saatlerce konsere girmek için beklediler, cam kapılar kırıldı

İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserle hayranlarıyla buluştu. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi geçirdi. İşte o anlar...

Haber 15-04-24 01:13

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi eleştirildi! 'Erkek arkadaşımı oğlumla karıştırıyorlar'

57 yaşındaki Rae Richmond, uzun süredir 37 yaşındaki Cam ile birliktelik yaşıyor. Çift, kendilerini sevgiliden ziyade anne ve oğul zanneden birçok kişiden yorumlar alıyor.

Kadin 08-04-24 11:15

Cam silen genç günlük kazancını açıkladı! Söyledikleriyle herkesi şaşırttı: Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım

Birçok ilin kanayan yarası olan cam silen gençler özellikle Adana'da birçok sürücüyü rahatsız ediyor. Ekipler kimilerini yakalayıp gözaltına alıyor, kimisi de ara sokaklarda izlerini kaybettiriyor. Cam silen gençlerden biri günlük kazancının 100-200 lira olduğunu, madde kullanmadığını ve çocuklarına da ilerde bu işi yaptıracağını söyleyerek hayrete düşürdü. Vatandaşlar ise, "Topluyorlar ama sonra geri geliyorlar bizleri rahatsız ediyorlar” diyerek şikayetini dile getirdi.

Haber 28-03-24 10:04

Amasya'da işten çıkarıldıklarını iddia eden fabrika işçileri eylem yaptı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir cam işleme fabrikasında, işten çıkarıldıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı.

Yurthaber 20-03-24 15:45

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli saçlarını pembe yaptı! Yeni imajı şaşırttı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan ve Cam Tavanlar dizisinde de Şinasi'yi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmesiyle uzun süre gündemde kaldı. Çeşitli ameliyatlar olarak değişen ve adını da Meli Bendeli yapan başarılı oyuncu yeni imajıyla da dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 07:29

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-24 11:47

Yer: Trabzon! Cam fanusta saklıyordu: Görenler gözlerine inanamadı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki otobüs terminalinde polis ekipleri bir kişi hakkında ihbar aldı. Olay yerine intikal eden ekipler şüphelinin cam fanusta sakladığı şeyi görünce şaşkına döndü...

Haber 16-03-24 11:09

Kafes-24 operasyonu kapsamında aranan ilçe belediye meclis üyesi yakalandı

Antalya'da, "Çukur Çetesi"ne yönelik yürütülen ve 26 kişinin tutuklandığı "Kafes-24" operasyonu kapsamında aranan ilçe belediye meclis üyesi gözaltına alındı.

Yurthaber 15-03-24 10:55

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 10:00

Gümüşhane’de ormanı çöplüğe döndürdüler

Gümüşhane’de orman içerisinde çevreye bilinçsizce atılan çöpler doğayı kirletirken, cam şişeler de orman yangınına davetiye çıkarıyor.

Yurthaber 12-03-24 09:36

'Aslında düzenli işim ve iyi gelirim vardı ama...' Yoldan topladıklarıyla yapıp uluslararası ödül aldı! Dünya markası oldu

Cam sanatçısı Nermin Taş, evindeki atölyede atık camlardan yaptığı takılarla 5 yılda dünya markası haline geldi. Taş, 2019'da yoldan topladığı atık camlarla yaptığı takıyla uluslararası ödül aldığını da anlattı. 2018'de kendi şirketini kurduğunu vurgulayan Taş, "Aslında düzenli bir işim ve iyi de bir gelirim vardı. Bu konfor alanından çıkıp bir hayalin peşinden koşmak çok kolay olmadı" dedi.

Kadin 08-03-24 14:08

Deprem korkusuyla evine çelik kabin yaptırmak istedi! Kabusu oldu 'Ölüm kabini gibi' 115 bin TL'ye anlaştı

Bir kişi zemin kat altındaki dairesine 115 bin TL'ye deprem kabini yaptırmak istedi. İddiaya göre merdivenden sığmayan kabininin iskeleti ikiye kesilip vidalarla tekrar monte edildi; çıkış kapısı için de cam pencere takılmak istendi. Kadın "Gördüğüm ve algılayabildiğim şeyden sakınmıyorlarsa anlamadığım ve görmediğimde neler yapılmıştır diye düşündüm. Deprem kabinine cam kapı getirdiler. İnsanların korkuları üzerinden tüccarlık yapmaları ve ölüm kabini gibi bir kabin yapmaları çok çirkin" dedi.

Haber 02-03-24 17:07

'Arabanızı yıkamayın, cam silmeyin' İstanbul, Ankara, İzmir... Yarın 'çamur yağmuru' bekleniyor, işte o harita

İstanbul, Ankara, İzmir bu hafta sonu inanılmaz bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Cumartesi günü için 'çamur yağmuru' uyarısı geldi; üstelik arabaların yıkanmaması, camların silinmemesi çağrısıyla birlikte! Uyarıyla birlikte paylaşılan haritayla da Afrika tozlarının Türkiye'ye yönelişi gözler önüne serildi. İstanbul'da ayrıca hava sıcaklığının düşmesi bekleniyor.

Haber 01-03-24 11:48

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

SON DAKİKA | Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde operasyon! Depremzedeler üzerinden büyük vurgun

Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-50" Operasyonlarında; Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin, Aydın’da elebaşılığını Hüseyin Avni Demirkol’un yaptığı 2 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 37 şüpheli yakalandı. Hatay'daki şüphelilerin, depremzedelere dağıtılması gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ve faturalar ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıklarının tespit edildi.

Haber 29-02-24 08:35

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu ‘Kafes-46’ operasyonunda tutuklama sayısı 21’e yükseldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın duyurduğu, Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-46" operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertilirken, adliyeye sevk edilen 48 şüpheliden 21’i tutuklandı.

Yurthaber 29-02-24 08:01

Başakşehir'deki bir hastanede olay çıkarıp kapı kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan avukat tutuklandı

İstanbul Başakşehir'deki hastanede olay çıkarıp cam kapıyı kırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve avukat olduğu belirlenen şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

Yurthaber 28-02-24 14:29

Bursa'da Kafes-46 operasyonunda yakalanan şüphelilerden 14'ü tutuklandı

Bursa'da 3 ayrı suç örgütüne yönelik "Kafes-46" operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 14'ü tutuklandı.

Yurthaber 28-02-24 07:47

Bursa’da Kafes-46 operasyonunda 14 kişiye tutuklama!

Bursa’da eş zamanlı düzenlenen ve 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiği "Kafes-46" operasyonları kapsamında adli makamlara sevk edilen 14 şüpheli hakkında tutuklama, 8 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Haber 27-02-24 23:42

SON DAKİKA | 56 ilde düğmeye basıldı! Tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Kafes-49' operasyonu

Son dakika haberi: 56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Kafes-49' operasyonları düzenlendi. Söz konusu operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Haber 27-02-24 08:44

56 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik “Kafes-49” operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 56 ilde gerçekleştirilen “Kafes-49” operasyonlarında 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Yurthaber 27-02-24 08:40

Yalova merkezli 4 ilde KAFES-47 operasyonunda 3 tutuklama

Yalova merkezli 4 ilde gerçekleştirilen KAFES-47 operasyonunda “Çakar” olarak bilinen suç örgütünden gözaltına alınan 8 kişiden 3’ü tutuklandı.

Yurthaber 26-02-24 13:43

Kafes-48 operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi, 16 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-48" operasyonlarında, organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşlarının da aralarında bulunduğu 16 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 26-02-24 08:37

'Gülbaharlar' çetesi çökertildi! 4 ilde 'Kafes-48' için düğmeye basıldı

Bir organize suç örgütü daha çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-48 operasyonlarının ayrıntısını açıkladı.

Haber 26-02-24 08:29

Son dakika | Çakar organize suç örgütü çökertildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yalova merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-47” operasyonlarında, bölgede "Çakar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Haber 25-02-24 08:52

Sözde mahkeme kurdular! Bakan Yerlikaya duyurdu: Çeteler çökertildi, 47 gözaltı

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Bursa’da eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-46” operasyonlarında; elebaşılığını Bülent Çetkin’in yaptığı Organize Suç Örgütü, elebaşılığını Osman Deliçay’ın yaptığı Organize Suç Örgütü ve elebaşılığını Muhammet Tayyar Türkeş’in(Yurt dışı firar) yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda 2 örgüt elebaşının da içerisinde bulunduğu 47 şüpheli yakalandı." dedi. Çete üyelerinin sözde mahkeme kurup tahsilat yaptıkları belirlendi.

Haber 24-02-24 10:09

Kafes-45 operasyonunda Kastamonu'da yakalanan örgüt elebaşı adliyede

Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen Kafes-45 operasyonu kapsamında örgütün elebaşı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 23-02-24 13:45

Kastamonu'da, KAFES-45 operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı

Kastamonu merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen KAFES-45 operasyonunda gözaltına alınan 21 şüpheliden adliyeye sevk edilen 4'ü tutuklandı.

Yurthaber 23-02-24 08:38

Kafes-45 operasyonlarında 63 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-45" operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini, elebaşlarının da bulunduğu 63 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yurthaber 22-02-24 10:13

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 3 suç örgütü çökertildi, liderleri yakalandı... Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli operasyon

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Aydın, Kastamonu ve Balıkesir merkezli 12 ilde 'KAFES 45' operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Aydın’da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı’nın, Kastamonu’da Ömer Çınar’ın, Balıkesir’de Salih Babayiğit’in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşların da içerisinde bulunduğu suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı" dedi.

Haber 22-02-24 08:59

Osmaniye’de 250 ton atık geri dönüşüme kazandırıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi çerçevesinden kurulan geri dönüşüm bankalarında toplanan yaklaşık 250 ton kağıt, metal, plastik ve cam atığı malzeme geri dönüşüme kazandırıldı.

Yurthaber 21-02-24 08:08

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Kafes-41 operasyonunun 2. dalgasında İzmir'de 6 şüpheli tutuklandı

Suç örgütlerine yönelik düzenlenen Kafes-41 operasyonunun İzmir ayağında gözaltına alınan 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 20-02-24 07:24

Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan Beratcan Gökdemir suç örgütüne operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beratcan Gökdemir organize suç örgütüne yönelik düzenlenen Kafes-42 operasyonunda 12 örgüt örgüt üyesinin yakalandığını duyurdu.

Haber 18-02-24 09:15

Hollanda'da hareketli gece! Cam kırıldı, polis araçları ateşe verildi

Hollanda son zamanların en hareketli gecesini yaşadı. Eritreli gruplar hem birbirleriyle çatıştı hem de önlerine ne geçerse ateşe verdi. Polisin fazladan mesai yaptığı gecede çok sayıda emniyet aracı da zarar gördü.

Haber 18-02-24 08:22

Bakan Yerlikaya: “İstanbul ve İzmir merkezli 9 ilde düzenlenen ‘KAFES-41’ operasyonunda örgüt üyesi 61 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve İzmir merkezli 9 ilde düzenlenen “KAFES-41” Operasyonu sonucu organize örgüt üyesi 61 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurthaber 16-02-24 08:26

Son dakika: İstanbul'da 'Kafes 40' operasyonu! 3 ayrı suç örgütü çökertildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'da düzenlenen 'KAFES-40' operasyonunda 3 ayrı suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada söz konusu örgütlerin elebaşlarının Emre Özcan, Önder Küçük ve Sergen Solak olduğunu belirtti.

Haber 15-02-24 08:22

Elebaşları birer birer yakalandı! Bakan Yerlikaya isimlerini tek tek saydı: 7 çete daha çökertildi

7 ilde eş zamanlı olarak KAFES-39 operasyonları için düğmeye basıldı, 7 çete daha çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşlarının da bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 13-02-24 08:57

Doğuştan engelli şampiyon yüzücü, süper kahramanım dediği doktoru sayesinde ayağa kalktı

Yüzmede Türkiye şampiyonlukları bulunan cam kemik hastası Ağrılı Süleyman Erim, Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan ameliyatlarla yürümeye başladı.

Yurthaber 12-02-24 11:16

Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu

“Kafes” operasyonları hız kesmeden devam ederken suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen son dakika operasyonunun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.

Haber 10-02-24 08:15

Ticaret Bakanlığı'ndan damping önlemi: 3 ülkeden bazı ürünlerin ithalatında uygulanacak

Almanya ve İsveç menşeli sodyum perkarbonatlar ile Rusya menşeli renksiz düz cam ithalatında dampinge karşı önlem uygulanması kararlaştırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 07-02-24 12:59

İki ilde iki suç örgütü çökertildi! Elebaşlarıyla birlikte birer birer yakalandılar

Elazığ ve Konya'da eş zamanlı olarak ayrı ayrı düzenlenen ‘KAFES-37’ operasyonlarında elebaşılığını Ömer Faruk Bulut'un ve Engin Yolcu'nun yaptığı 2 organize suç örgütü çökertildi.

Haber 07-02-24 08:44

Erzurum'da Rus sevgilisini öldüren Suriyeli için istenen ceza belli oldu! Cinayetin nedeni 'yemek' çıktı

Erzurum'da Suriyeli Mohammad Nizar Arnabeh (30), yemek yüzünden tartıştığı Rus sevgilisi Anastasia Emelianova'nın (33) cam parçasıyla bacağını keserek ölümüne neden oldu. Arnabeh emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini kabul ederken, savcılıktaki ifadesinde ise reddetti. Olayın kaza olduğunu öne süren Arnabeh hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 09:59

Interpol, kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arıyordu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 34 şüpheli yakalandı…

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kafes-35 operasyonuyla, aralarında kırmızı bültenle arananların da bulunduğu terör örgütü DEAŞ üyesi yabancı uyruklu 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Haber 03-02-24 12:04

Eğlence mekanlarına çöküp terör estiriyorlardı! Gökhan Kuş'un liderliğindeki çete çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir’de gerçekleştirilen ‘KAFES-34’ operasyonlarında elebaşılığını Gökhan Kuş’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Haber 02-02-24 08:35