Edirne Acik Ceza Infaz Kurumu Haberleri

Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur? Denetimli serbestlikte başka şehirde imza atılabilir mi?

Denetimli serbestlik, belirli suçlardan hükümlü olan kişilerin, toplumda denetim ve gözetim altında cezalarını infaz etmelerini sağlayan bir ceza infaz yöntemidir. Bu yöntem, hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasını ve suç tekrarını önlemeyi amaçlamaktadır. Denetimli serbestlikten yararlanabilmek için yasalarda belirtilen bazı şartların sağlanması gerekir. Peki, Denetimli serbestlikte kaç günde bir imza atılır? Denetimli serbestlikte imzaya gidilmezse ne olur?

Haber 2024-04-22 23:46:58

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-26 12:43:05

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çıkan yangında 12 kişi dumandan etkilendi

Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir mahkumun yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 3 infaz koruma memuru ve 9 mahkum hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 2024-03-21 07:50:23

Cezaevinde annesinin yanında kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Abdullah Gül Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu proje kapsamında, Bünyan Kapalı Kadın Ceza infaz Kurumu’nda kalan mahkum çocuklarına yönelik kayak eğitimi Erciyes Kayak Merkezi’nde tamamlandı.

Yurthaber 2024-03-07 14:15:43

Hazır beton ve çimento sektörüne Rekabet Kurumu markajı: 370 milyon lira ceza kesildi

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, çimento ve hazır beton sektörlerine yönelik son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon lira idari para cezası kestiklerini açıkladı.

Finans 07-03-24 11:35

Ev sahipleri dikkat! ‘Bekara ev yok’ mesajı delil sayıldı: Mahkeme 5.958 lira ceza kesti!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), bekara ev kiralamak istemeyen ev sahibine "Ayrımcılık yasağını ihlal" gerekçesiyle 5 bin 958 lira idari para cezası verdi.

Finans 17-02-24 12:01

Trump'a dolandırıcılıktan 354.9 milyon dolar ceza!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendisi, çocukları ve şirketleri hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" gerekçesiyle açılan davada 354,9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

Haber 16-02-24 23:53

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 11:15

Kargoyu teslim ettikten sonra alıcıya mesaj atan kurye için emsal ceza! Kargo şirketine ceza kesildi

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), alıcıya mesaj atan kuryeyi affetmedi. Taciz mesajı atan kurye için kargo şirketine 250 bin lira ceza kesildi.

Haber 06-01-24 12:37

Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştiriliyor! Sıla Doğu, Candan kardeşlerle birlikte...

Dilan Polat ve Engin Polat "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmişti. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitiyor. Onun da cezaevi değiştirilecek.

Magazin 17-11-23 14:10

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı! Engin Polat'ın cezaevi değiştirildi, güvenlik gerekçe gösterildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden, Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Haber 16-11-23 13:55

İşte Türkiye'de suç oranı en düşük 10 il! Aralarında iki büyükşehir var

Türkiye'de suç oranı en düşük 10 il belli oldu! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından belirli aralıklarla ikametgah ve suç türüne göre ceza infaz kurumuna giren hükümlerle ilgili veri paylaşımı yapıldığı belirtilirken, son bir haber dikkat çekti. TÜİK'in 2012 ve 2020 yılları arasında yaptığı yeni raporda ise "Daimi İkametgah ve Suç Türüne Göre Ceza İnfaz Kurumuna Giren Hükümlüler" verileri açıkladığı ifade edildi. O haberde, suç oranı en düşük 10 il bakın nasıl sıralandı...

Haber 13-11-23 14:04

Dilan Polat cezaevine ağlayarak girdi! Silivri'de dikkat çeken görüntü

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili mahkeme tutuklama kararı verdi. Aralarında Polat çiftinin de bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklanarak güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Dilan Polat'ın cezaevine girdiği sırada ağladığı görüldü.

Magazin 05-11-23 16:08

Yozgat'ta hükümlüler ceza infaz kurumunun atölyesinde hastane kıyafeti üretiyor

Yozgat Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü bünyesinde kurulan tekstil atölyesinde çalışan hükümlüler, ekonomiye katkı sağlıyor.

Yurthaber 18-10-23 15:09

Rekabet Kurumu 10,4 milyar liralık ceza kesti

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kurumun son 4 yılda 10,4 milyar liralık para cezası kestiğini bildirerek, "Gerek dijital gerekse de pek çok farklı sektördeki ihlale müdahale edilmiş ve bu ihlallere yönelik hedef odaklı tedbirler alınmıştır." ifadesini kullandı.

Finans 11-10-23 15:02

6 yıldır firariydi! FETÖ üyesi eski komiser yardımcısı yakalandı

FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Emniyet Mahrem yapılanması içerisinde bulunan ve 6 yıldır firari olarak aranan ihraç edilmiş komiser yardımcısı Kadir Akar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akar, adli işlemler sonrasında tutuklanarak Sincan Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Haber 02-10-23 19:51

Yer: Edirne! Polisleri bile çileden çıkardı: 'Seni zıplatırım'

Edirne'de alkollü bir kişi, belindeki silahını yoldan geçenlere göstererek tehdit etti. Şahıs vatandaşları tehdit ettiği esnada polis tarafından suçüstü yakalandı. Polis memurlarına zorluk çıkartan şahıs, "Kızın manitasına yazdı, ondan gösterdim. Zaten ceza yazacaksın ne olacak. Elini ayağınızı kırarım, seni zıplatırım ha" dedi.

Haber 23-09-23 08:13

Dalaman Ceza İnfaz Kurumu 400 ton limonu ihaleyle satacak

Muğla'da Dalaman Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurtları Müdürlüğü, bu yıl üretimi yapılan yaklaşık 400 ton limonu dalından ihale ile satışa sunuyor.

Yurthaber 15-09-23 14:06

Yeniden değerleme oranı ile 90 bin liralık ceza! Ev sahibi, emlakçı, ilan sitesi... Kaçarı yok, TİHEK en üst düzeyden ceza uyguladı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Muharrem Kılıç, medeni hal nedeniyle bekara ev vermeyen kişilere karşı idari yaptırım uygulandığını belirterek, "Hem mülk sahibine, hem emlakçıya ayrımcılık talimatını uyguladığı için, hem de ilgili web sayfasının hizmetini sunan kuruluşa en üst düzeyden idari yaptırım cezası uyguladık. Bu yılın değerleme oranına göre 90'ar bin TL para cezası verdik" dedi.

Finans 24-08-23 12:05

Rekabet Kurumu duyurdu! Sahibinden.com'a 40,1 milyon lira ceza verildi... Veriler diğer platformlara taşınabilecek

Rekabet Kurulu, emlak ve vasıta satış/kiralama platform hizmetleri pazarındaki uygulamalarıyla Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'u ihlal ettiği gerekçesiyle Sahibinden Bilgi Teknolojileri Pazarlama ve Ticaret AŞ'ye (sahibinden.com) 40,1 milyon lira idari para cezası uyguladı ve firmaya bazı yükümlülükler getirdi. Kararla, ilan sahiplerinin emlak ve vasıta ilanlarına ilişkin verileri diğer platformlara taşınabilecek.

Finans 23-08-23 11:51

Gazeteci Barış Pehlivan cezaevine teslim oldu

Gazeteci Barış Pehlivan, koronavirüs nedeniyle tahliye edilen hükümlülerin tekrar cezaevine dönmesini gerektiren yasa kapmasında cezaevine girmek için Marmara Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu. Cezaevi önünde açıklama yapan Pehlivan, "Bana haftalardır bir açıklama yapılmasını istiyorum. Neden ben bu ülkenin meclisinden çıkan ve beni de kapsayan yasadan faydalandırılmıyorum" dedi.

Haber 15-08-23 18:18

Gardiyanlık şartları nelerdir? Kimler infaz koruma memuru olabilir?

Dünya çapında gerek sağladığı avantajlarla gerekse özellikleriyle öne çıkan pek çok meslek mevcuttur. Bu meslekler arasında gardiyanlık hizmeti de yer alır. Gardiyanlık, infaz koruma memuru olarak da tabir edilen bir meslek çeşididir. T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yapılan önemli bir görevdir. Bu görevde yer almak isteyenlerin belli başlı koşullara uygun olması gerekmektedir. Peki, gardiyanlık şartları nelerdir?

Haber 21-07-23 11:32

Bursa'daki terör saldırısı davasında mütalaa açıklandı

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin 3 sanığın yargılandığı davada, cumhuriyet savcı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Yurthaber 17-07-23 13:32

Firari DHKP/C’li İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı

İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye yönelik düzenlenen operasyonda, 7 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan, Patnos İlamat ve İnfaz Bürosunca Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçundan aranması olan B.I. adlı örgüt üyesi yakalandı.

Haber 13-07-23 08:32

İmam Hatipliler hakkındaki sözleri olay olmuştu! Gülşen’e bir ceza daha

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), Gülşen'in bir konserinde imam hatip liselilere yönelik kullandığı sözlerin "ayrımcılık" niteliğinde olduğuna karar vererek, 150 bin TL idari para cezası uygulanmasına hükmetti.

Magazin 31-05-23 14:56

Bursa'daki terör saldırısının sanıkları yargılanıyor

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin davada 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-05-23 15:40

‘Bekâra ev yok’ diyene kötü haber! Hem ev sahibi hem emlakçı… 10'ar bin TL ceza verildi

Çalışmak için gittiği şehirde, ev kiralamak isteyen genç kadın, emlakçı ve ev sahiplerinin 'Bekara ev yok' cevabıyla sarsıldı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), emlakçı ve ev sahibi karı-kocanın ayrımcılık yasağı ihlali yaptığına hükmetti. Kurum, beraka ev vermeyen emlakçı ve ev sahiplerini 10'ar bin lira para cezasına çarptırdı.

Finans 11-04-23 13:42

Nazmi Arıkan ve şoförünü katletmişti! Ufuk Akçekaya cezaevinde intihar etti

Korkunç cinayet Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde meydana gelmişti. Eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.

Haber 10-04-23 16:38

Ticaret Bakanlığı harekete geçti! 'Korsan' Et ve Süt Kurumu işletmelerine ceza

Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit eden kasapların olduğu yönünde haberler çıkması sonrasında Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, 29 işletmeye tüketicilerin güvenini kötüye kullanmak ve tüketicinin bilgi eksikliklerinin istismar edilmesi nedeniyle para cezası ile söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı.

Finans 28-03-23 09:36

Depremlerden sonra Diyarbakır'da... 43 yıllık cezaevi hasar görmedi! 20 yıllık cezaevi zemin sıvılaşması nedeniyle boşaltıldı

Deprem felaketinden etkilenen illerden Diyarbakır'da 1978 yılında yapımına başlanan, 1980 yılında hizmete giren, 2 Şubat'ta da 'Anı ve Etnografya Müzesi' olarak hizmet vermesi için Müze Müdürlüğü'ne devredilen E Tipi Cezaevi hasar görmedi. Öte yandan kentte 2003 yılında hizmete alınan D Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu ise depremde hasar görmesi ve temelindeki su sebebiyle zeminde sıvılaşma olduğu gerekçesiyle 6 Mart'ta boşaltıldı. Yaklaşık 300 tutuklu ve hükümlü başka illere gönderildi.

Haber 18-03-23 11:31

Ev kiraları için Rekabet Kurumu harekete geçti! Ortak olarak belirlenecek: Uymayana görülmemiş ceza yolda…

Rekabet Kurumu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara'da faaliyet gösteren emlakçıların ve komisyoncuların, gayrimenkul satış ve kiralama ücretlerinde birlikte fiyat belirleyerek rekabeti ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla ön araştırma açılmasına karar verdi.

Finans 14-03-23 11:18

Bursa'daki terör saldırısının sanıkları hakim karşısında

Bursa'da geçen yıl infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olmasına, 23 ceza infaz kurumu personelinin yaralanmasına neden olan terör saldırısına ilişkin davada 4 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 13-03-23 14:03

Çankırı Kapalı Cezaevi'ne 'deprem' tahliyesi

Çankırı'da E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Cezaevinde bulunanlar, çevre illerdeki cezaevlerine sevk edildi.

Haber 11-03-23 14:36

Bingöl'de deprem açısından riskli olduğu tespit edilen kapalı cezaevi boşaltıldı

Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Uslu, Bingöl M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu binasının deprem riski nedeniyle boşaltıldığını, tutuklu ve hükümlülerin çevre illerde bulunan cezaevlerine sevk edildiğini bildirdi.

Yurthaber 10-03-23 13:48

Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi boşaltıldı! Yüzlerce tutuklu başka illere sevk edildi…

Diyarbakır’da D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun boşaltıldığı öğrenildi. Yüzlerce tutuklu ve personel başka cezaevlerine sevk edildi. Depremden sonra cezaevinin fiziki şartlarının uygun olmadığı kaydedildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 08-03-23 14:35

CTE'den Hatay'daki cezaevinde yaşanan firar girişimi açıklaması: 12 adli hükümlü ve tutuklu yaralandı, 3'ü hayatını kaybetti

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), yaşanan deprem felaketinin ardından Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki firar girişimiyle ilgili açıklama yaptı. Firar girişiminin önlenmesi için yapılan müdahale sırasında 12 adli hükümlü ve tutuklunun yaralandığını, hastaneye sevk edilen yaralılardan 3'ünün hayatını kaybettiğini, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını bildirildi.

Haber 09-02-23 02:11

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden deprem açıklaması! 'Hükümlü ve tutuklulardan yaralanan yok'

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili, "Depremden etkilenen bölgedeki ceza infaz kurumlarımızda kalan hükümlü ve tutuklulardan yaralanan veya hayatını kaybeden bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-23 12:10

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten PFDK'nın verdiği ceza için açıklamalar! İnfaz edildim

Son dakika... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde aldığı 50 günlük hak mahrumiyeti ve 120 bin TL'lik cezaya dair açıklamalarda bulundu. "Savunmamızı PFDK'ya sözlü olarak yapmak istedik. Bize cevap dahi vermediler." diyen Özbek, "İnfaz edildim" dedi.

Spor 03-02-23 16:50

Şırnak'ta tutuklu ve hükümlüler için kitap bağışı kampanyası

Şırnak'ta, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında kitap bağışı kampanyası başlatıldı.

Yurthaber 18-01-23 13:24

Söke’de Cezaevi için kitap bağış kampanyası başlatıldı

Adalet Bakanlığı’nın Ceza ve İnfaz Kurumları Kütüphaneleri için düzenlediği kitap bağış kampanyasının ikincisi başlatıldı.

Yurthaber 10-01-23 15:22

3 yaşındaki kızını terlikle döverek öldürmüştü! Kan donduran vahşette yeni gelişme

Ankara'da Şerife L. (36), 3 yaşındaki kızı Elif L.'yi, evde beslediği kedilerle oynadığı için terlikle döverek öldürdü. Adli Tıp tarafından hazırlanan rapor ile Şerife L.'nin cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi. Raporda, sanığın zekasının normal olduğu; ancak dikkat bozukluğunun bulunduğu belirtildi. Raporda ayrıca, sanık Şerife L.'nin nörolojik muayenesindeki sonucun normal sınırlarda olduğu, ceza infaz koşullarında kalabileceği ifade edildi. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-23 11:15

BEDAŞ çalışma saatleri nedir? BEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ülkemizdeki elektrik dağılımını ve işletme bütünlüğünü bir arada toplayabilmek adına 1970 yılında çıkarılan 1312 sayılı kanun ile Türkiye Elektrik Kurumu (TEK) çatısı altında toplanmıştır. 1983 yılında bölgelere ayrılmasıyla birlikte İstanbul merkezli olmak üzere, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli ve Sakarya illerini kapsayan dağıtım kanalı Boğaziçi Elektrik Dağıtım adı altında toplanmıştır. Peki, BEDAŞ vezne saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 30-12-22 16:52

Cezaevindeki zeytinyağı fabrikası üretime başladı

Akhisar Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde kurulan tesiste, üreticilerden bu yıl ilk kez alınan zeytinler, zeytinyağına dönüştürülüyor.

Yurthaber 27-12-22 12:11

Zincir marketlere 878 milyonluk ceza sonrası konuştu! Fiyat dondurma tepkisi: Fransa detayı dikkat çekti…

Rekabet Kurumu zincir marketler ve perakendeci niteliğindeki 13 kuruma geçtiğimiz gün ikinci kez ceza vermişti. 878 milyon liralık cezaya ilişkin değerlendirmede bulunan Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, yüksek paya sahip bu şirketlerin tüketici üzerindeki baskısını gördüklerini dile getirerek, “Belli dönemlerde fiyatları dondurabilecekken bu tür dayanışma ruhundan uzak kaldıkları, kısa, orta ve uzun vadede tüketicinin hep dezavantajlı olduğu ortaya çıktı” dedi.

Finans 22-12-22 10:29

Gündemden düşmüyorlar! 20 marka Rekabet Kurumu karşısında: Zincir marketlere ikinci bir ceza yok

Aralarında 5 zincir marketin de bulunduğu hızlı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren üretici, tedarikçi ve perakendeci niteliğindeki 20 firma, rekabete aykırı hareket edip etmediklerinin tespiti üzerine açılan soruşturmada sözlü savunma yapmak üzere Rekabet Kurulunun karşısına çıktı. 5 büyük zincir market A101, BİM, Carrefoursa, Migros ve ŞOK için soruşturma kapsamında herhangi bir idari para cezasına hükmedilmesine yer olmadığının değerlendirildiği bildirdi.

Finans 06-12-22 12:59

Muğla'da cezaevindeki hükümlünün Kızılaya yazdığı mektup iyilik hareketine dönüştü

Aile yakını ve geliri olmadığı için ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirten hükümlünün mektubu üzerine Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan 44 hükümlü ve tutuklu için yardım kolileri hazırlandı.

Yurthaber 30-11-22 11:10

Açık cezaevi izinleri 2 ay uzatıldı

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 30 Kasım'dan itibaren 2 ay uzatıldı.

Haber 29-11-22 14:38

Mahkumlara uyuşturucu temin eden gardiyanlar adliyeye sevk edildi

Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü ve hükümözlülere uyuşturucu madde sağladıkları iddia edilen kişilere yönelik Karabük merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14’ü infaz koruma memuru 19 kişi Karabük’te adliyeye sevk edilirken, 3 kişi ise gözaltına alındıkları illerden SEGBİS aracılığı ile ifade verecek.

Yurthaber 04-11-22 15:39

SON DAKİKA | 'Görüntüleri Sedat Peker'e gönderdi' iddiası! Ünsal Ban hakkında istenen ceza belli oldu

Son dakika: Türk Hava Kurumu Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban hakkında, eşine ait görüntüleri Sedat Peker’e gönderdiği iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Ünsal Ban hakkında 14 yıl, Sedat Peker hakkında ise 10 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Haber 04-11-22 13:16