Bekarlığa Veda Haberleri

Eğlence mekanları için emsal karar! Erkek diye izin vermediler, 80 bin lira ceza kesildi: 'Ön yargı' detayı

İzmir'de 8 kişilik bir erkek grubu bekarlığa veda partisi düzenlemek için bir eğlence mekanından rezervasyon yapmak istedi. Ancak grup erkeklerden oluştuğu için ve içki içtikten sonra çevredekileri rahatsız edebileceklerinden dolayı bu talep kabul edilmedi. Rezervasyonu yapmak isteyenler bu durumu Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK)'e taşıdı. İnceleme sonucunda 80 bin lira ceza kesildi. İşte detaylar...

Haber 26-03-2024 12:43

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-2024 10:02

Çektirdikleri fotoğrafa bakınca korkudan apar topar kaçtılar! O detay sosyal medyada gündem yarattı

İskoçya’nın Argyll bölgesinde bir arkadaş grubu düğünün öncesinde bekarlığa veda partisi yapmak için ücra bir bölgeyi tercih etti. Kadınlardan oluşan arkadaş grubu o anları ölümsüzleştirmek için gölün önünde poz verdi. Peşi sıra çektikleri fotoğraflara baktıklarında bir detayı fark eden kadınlar korkuyla bölgeden uzaklaştı.

Trend 09-08-2023 08:11

Bekarlığa veda partileriyle ünlenmişti! İlginç yasak: Şişme bebek ve penis kostümleri artık yok

Bekarlığa veda partilerine ev sahipliği yapmasıyla ünlenen Malaga’da ilginç bir yasak getirildi. İspanya'nın popüler parti lokasyonunda şişirilebilir seks bebekleri ve penis kostümlerinin yasaklanması da dahil olmak üzere 'halka açık yerlerde erotik eşyalara' karşı yeni bir düzenleme getirildi.

Trend 12-11-2022 10:36

Bekarlığa Veda

Bekarlığa Veda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bekarlığa Veda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.