Katledilen Kopek Haberleri

Yalova’da Kocadere şehitleri anıldı

Yalova’nın Çınarcık ilçesinin Kocadere köyünde 29 Nisan 1921 tarihinde Yunan işgal kuvvetleri, Rum ve Ermeni çeteleri tarafından katledilen 830 şehit anıldı.

Yurthaber 2024-04-29 14:24:06

Iğdır’da Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı

Iğdır Merkeze bağlı Hakmehmet köyünde 1919 yılında Ermeniler tarafından katledilen şehitler anıldı.

Yurthaber 2024-04-25 12:26:37

İzmir ve İstanbul'dan kahreden haberler! Duygu Can ve Zahide Yurtkal eşleri tarafından katledildi, son sözü 'Kurtarın bizi' oldu

İzmir ve İstanbul'da peş peşe kadın cinayetleri haberleri geldi. İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu. İstanbul'da ise uzun zamandır eşiyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Can, 14 yaşındaki kızının gözleri önünde katledildi.

Haber 2024-03-12 00:32:08

Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın katlettiği 14 kişi anıldı

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde terör örgütü PKK tarafından 37 yıl önce katledilen 14 kişi için anma programı düzenlendi.

Yurthaber 2024-02-23 14:08:22

Aydın'da takside tepki çeken olay! Küfür etti ardından ise Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar dedi

İzmir'de acımasızca katledilen taksici Oğuz Erge'nin memleketi Aydın'da yaşanan bir olay tepki çekti. Gece saatlerinde taksiye binen bir yaşlı kadın, adresi tarif etmesini isteyen taksiciye önce küfür etti, ardından ise Oğuz Erge cinayetini hatırlatarak "Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar, vursunlar" dedi. Takside yaşanan o anlar ise araç kamerasına yansıdı.

Haber 04-02-24 23:45

‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katili yakalandı! Ablası cenazede kameralara sinirlendi: İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz...

Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak katledilen Ramazan Pişkin memleketi Diyarbakır'da defnedildi. Kardeşinin yanına defnedilen Pişkin'in, ablası tabutun başında gazetecilere tepki gösterdi. Kameralara sinirlenen acılı abla, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" dedi. Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Haber 01-02-24 13:26

Pınar Gültekin ile ilgili o paylaşımlar sonrası harekete geçildi! Rezan Epözdemir: 'Hukuki yollara başvuracağız'

Eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin ile ilgili son günlerde sosyal medyada bir takım paylaşımlar dolaşıma sokulmuştu. Çirkin iddialar sonrası Gültekin ailesinin avukatı Rezan Özdemir sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Epözdemir, söz konusu paylaşımlarla ilgili "Gerekli hukuki yollara başvuracağız" dedi.

Haber 21-01-24 21:43

Ölümünden 10 ay sonra boşanabildi! Ezgi'nin katili 513 gündür aranıyor: Son nefesime kadar peşinde olacağım

İzmir'de 2022 yılının Temmuz ayında işlenen boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan tarafından katledilen Ezgi Zerkin'in annesi isyan etti. 513 gündür cani hiçbir yerde bulunamadı. Acılı anne, "Kızımın katilinin son nefesime kadar peşinde olacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 06-01-24 15:32

Edirne'de Bulgar zulmünde katledilen Türkan bebek için yapılacak törende Filistinli çocuklar da anılacak

Bulgaristan'da 1984 yılında dönemin yönetiminin asimilasyon girişimi sırasında çıkan olaylarda annesinin kucağında 1,5 yaşındayken öldürülen Türkan Feyzullah için Edirne'de düzenlenecek anma töreninde, İsrail'in saldırılarında öldürülen Filistinli çocuklar da anılacak.

Yurthaber 22-12-23 10:44

Ülkelerinde yardım kampanyası başlatılmıştı! Bodrum'da katledilen Rus anne ve kızın cenazeleri 15 gün sonra teslim alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Rus paralı asker Andrej Kuslevic'in öldürüp cesetlerini çarşafa sararak sarp araziye attığı, eski eşi Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova'nın (15) cenazeleri, ülkelerinde başlatılan kampanyada toplanan yardımın ardından Adli Tıp Kurumu'ndan 15 gün sonra yakınları tarafından teslim alındı.

Haber 13-12-23 15:00

Gazze’de katledilen çocuklar, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Tuzla’da anıldı! Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Bu kadar hüzünlü bir salon hiç görmemiştim”

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla Tuzla’da ‘Tay’ adlı çizgi filmin gösterimi yapıldı. Koltuklarında öldürülen çocukların isimlerinin yer aldığı salondaki gösterime dışarıdan hiçbir izleyici alınmadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bu etkinliğin seyircileri, katledilen çocuklarımızdı. Bu kadar hüzünlü bir salon hiç görmemiştim, insanın tüylerini diken diken ediyor” dedi.

Haber 20-11-23 16:51

ÖZEL | Münevver Karabulut cinayetinde yeni perde! Cem Garipoğlu'nun babasının 'Mezar açılsın' talebi sonrası flaş açıklama: 'En kısa sürede...'

Son dakika haberi: Gençliğinin baharında acımasız bir şekilde katledilen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması yeniden gündemde! Karabulut ailesinin bu yöndeki talebi reddedilmişti. Bu sabah Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu da oğlunun mezarının açılmasına ilişkin talebini ikrar etti. Bu durum gündem oldu! Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den açıklama geldi.

Haber 06-11-23 15:31

Teröristlerin katlettiği şehit veteriner teknikeri defnedildi! Akrabası yaşananları anlattı 'Babası şüphelenmiş çünkü daha önceden oralarda kaza geçirmişti'

Ankara'da hafif ticari araçla bombalı saldırıda bulunan teröristlerce katledilen ve aracı gasbedilen şehit veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ın cenazesi, toprağa verildi. 2 teröristin, aracı Kayseri'deki veterineri öldürüp gasbettikleri öğrenildi. Bozlağan'ın akrabası, veterinere ulaşılamayınca yaşananları anlattı. Babasının bulmak için yola çıktığını, yolda ıslaklık gördüğünü ancak yağmur yağmadığını, babasının şüphelendiğini çünkü Bozlağan'ın daha önceden oralarda kaza geçirdiğini aktardı.

Haber 02-10-23 15:43

Sarıyer'deki villada her yerini bağlayıp işkence ederek öldürmüşlerdi! Korkunç şekilde katledilen Sırp çete liderinin davasında yeni gelişme

Karadağ merkezli suç örgütü Skaljeri'nin liderlerinden Risto Mijanovic, İstanbul'da bir villada işkence edilerek öldürülmüştü. Elleri ve ayakları bağlanıp ağzı da bantlanarak işkence gördüğü anların fotoğrafları ortaya çıkan Mijanovic'in öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişme yaşandı. Olayın gerçekleştiği ileri sürülen, Uskumruköy'deki villanın sahibi Zeljko Bojanic ile ilgili de karar verildi.

Haber 26-09-23 13:16

Kocası tarafından katledilen kadın son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 23 yıllık eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadın son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 18-09-23 13:54

Kocaeli'de pet shop katliamı! Sabah dükkanı açmaya geldiğinde gözlerine inanamadı... Böyle canice, vahşi bir olay yaşamadım

Kocaeli'de bir petshopun önünde katliam gibi bir olay yaşandı. Pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler öldürüldü. Katledilen tavşanın kafası iş yerinin önüne atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 03-08-23 10:58

Avukat Dilara Yıldız cinayetinde yeni detaylar! Garsona mimikleriyle mesaj vermeye çalışmış

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Avukat Dilara Yıldız cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından katledilen Yıldız'ın restoranda dudak işaretleriyle garsona mesaj vermeye çalıştığı belirlendi. 76 sayfalık gerekçeli kararda, "Maktul, sanıktan kurtulmaya yönelik çabasından sonuç alamadı" ifadelerine yer verildi.

Haber 02-07-23 07:49

Mardin'de PKK'lı teröristlerce 36 yıl önce şehit edilen 8 kişi törenle anıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Açıkyol Mahallesi'nde 7 Mart 1987'de PKK'lı teröristlerce katledilen 8 kişi için anma töreni düzenlendi.

Yurthaber 07-03-23 15:45

SON DAKİKA | Pınar Gültekin davası sil baştan! İlk duruşma 15 Şubat'ta

Son dakika haberi: Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Pınar Gültekin cinayeti davasının yeniden görülmesine karar verdi. Davanın ilk duruşması 15 Şubat'ta görülecek. İşte detaylar...

Haber 17-01-23 13:05

Yürek yakan feryat! Katledilen annesinin ardından böyle seslendi: 'Bırakın bir kez sarılayım'

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde dini nikâhlı eşi Necati A. tarafından vahşice öldürülen Mutlu Menekşe memleketi Afyonkarahisar’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Menekşe’nin kızının ‘bırakın bir kez (tabutuna) sarılayım’ diye ağıt yakması yürekleri sızlattı. Necati A.’nın ilk eşi Emine A.’yı 1983 yılında bıçaklayarak, ikinci eşi Fatma A.’yı da 2003 yılında ütüyle öldürdüğü ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 02-01-23 15:15

Katledilen annesinin ardından böyle seslendi:

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde dini nikâhlı kocası tarafından vahşice öldürülen Mutlu Menekşe memleketi Afyonkarahisar’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yurthaber 02-01-23 14:47

Eşi başından tüfekle vurarak öldürmüştü! Vahşice katledilen Selver hemşire gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'da, eşinin tüfekle öldürdüğü hemşire Selver Bulut (48), memleketi Antalya'da toprağa verildi. Cinayet şüphelisi eşi Mustafa Bulut (66) tutuklandı. Selver Bulut'un kız kardeşi Sümeyya Bulut, cenazede, "Korkma ablacığım ben buradayım" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 12-12-22 14:41

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, Gümüşhane'de kabri başında anıldı

Görev yaptığı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden, memleketi Gümüşhane'ye dönerken Tunceli'de PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra katledilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde kabri başında anıldı.

Yurthaber 24-11-22 15:35

Hepsinin hayali aynıydı... Türkiye öğretmenlerini unutmadı! Öğretmenler Günü'ne buruk girdi: Kahreden telefon konuşması

Türkiye bu yıl buruk bir Öğretmenler Günü kutluyor. Yakın zamandaki terör saldırılarında yaşamını yitiren öğretmenlerin acıları yüreklerde hala tazeyken geçmişteki hain saldırılarda katledilen öğretmenler de unutulmadı. Öğretmenler gününde tüm öğretmenlerle birlikte Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın, Arzu Özsoy, Ayşenur Alkan da minnetle anıldı.

Haber 24-11-22 10:25

Türkiye, küçük şehidi Hasan Karataş ve şehit öğretmen Ayşenur Alkan'a ağlıyor! Bakan Özer duyurdu: Karkamış'ta okullar tatil edildi

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit edilen Aybüke Yalçın ve Tunceli'de katledilen Necmettin Yılmaz'ın acıları hala tazeyken bir acı haber de Gaziantep'in Karkamış ilçesinden geldi. PKK/PYD terör örgütünün okula hain saldırısında öğretmen Ayşenur Alkan hayatını kaybetti. Biri çocuk, iki kişi vefat etti. Herkesi ağlatan yeni görüntüler ortaya çıktı. Bakan Özer Karkamış'ta okulların bu hafta tatil edildiğini duyurdu. Bakan Koca yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Haber 21-11-22 15:36

Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş katledilen Ecrin'in haberini konuşurken zor anlar yaşadı

Taksim/İstiklal Caddesi'de 6 kişinin ölümüne sebep olan hain saldırı sonrası yaşamını yitirenler son yolculuğuna uğurlanıyor. Adana’dan kız istemek için İstanbul’a gelen Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin de hayatını kaybedenler arasında. Konuya dair canlı yayında konuşan Cüneyt Özdemir ve Kenan Taş zor anlar yaşadı.

Magazin 14-11-22 16:55

Ölümünün birinci yıldönümü! Başak Cengiz, samuray kılıcıyla vahşice katledilmişti

Ataşehir'de samuray kılıcıyla sokak ortasında vahşice katledilen mimar Başak Cengiz ölümünün yıldönümünde gözyaşlarıyla anıldı. Adının verildiği sokakta ailesi ve sevenleri tarafından yapılan anmada Cengiz'in öldürüldüğü yere karanfil bırakıldı. Anne Beyhan Cengiz, " Kızım senden özür diliyorum. Seni koruyamadım. Kızımın artık sevenleri var. Kızımı yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Kalbimin acıdan nasıl kıvrıldığını göstermek isterdim. Bu acıyla beni yalnız bırakmadınız'' dedi.

Haber 09-11-22 12:22

Eşi, başından vurarak öldürmüştü! Songül'le ilgili acı gerçeği kardeşi açıkladı

Kırklareli'nde, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Zeynel Abidin Akbaş tarafından katledilen Songül Akbaş (44) ile ilgili acı detaylar ortaya çıktı. Eşinin tabancayla başından vurarak öldürdüğü Songül'ün cenazesi toprağa verilirken kardeşi Abdullah Görer, ablasının 25 yıldır eşinin şiddetine maruz kaldığını ve 2 bebeğini de bu sebeple düşürdüğünü söyledi.

Haber 28-10-22 14:23

Liseli Büşra’yı katletmişti, cezaevinde anormal davranışlar sergilediği ortaya çıktı

Kocaeli’de işkence yapılıp yakılarak katledilen 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın annesinin avukatı Cemal Tınarlıoğlu, "Zanlı, saçma sapan konuşmalar ve hareketlerle kendisini adli tıpa sevk ettirmeye, deli raporu almaya çalışıyor.

Haber 20-10-22 18:04

Liseli Büşra’yı katletmişti, cezaevinde anormal davranışlar sergilediği ortaya çıktı

Kocaeli’de işkence yapılıp yakılarak katledilen 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ın annesinin avukatı Cemal Tınarlıoğlu, "Zanlı, saçma sapan konuşmalar ve hareketlerle kendisini adli tıpa sevk ettirmeye, deli raporu almaya çalışıyor.

Haber 20-10-22 17:57

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener açıklaması! 'Ne ahlakidir, ne de vicdanidir'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da istek parçayı bilmediği için öldürülen sanatçı Onur Şener ile ilgili olarak "Hunharca katledilen müzisyen bir kardeşimizin acısını istismar etmek, bunu siyasetin malzemesi haline getirmek, böyle elim bir hadise üstünden farklı hesaplar görmek ne ahlakidir, ne insanidir ne de vicdanidir" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan "Faillerin hak ettiği cezayı alması için meselenin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 09-10-22 15:08

Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü ve arkadaşları mezarları başında anıldı

Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü ve arkadaşları mezarları başında anıldı

Yurthaber 08-10-22 18:24

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan cemevleri açıklaması, torba yasanın detayları, Başak Cengiz davasında karar...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cemevleri açıklaması, merakla beklenen ekonomi torba yasasının detayları, samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz davasında katil Can Göktuğ Boz hakkındaki karar, Hull City'nin teknik direktör arayışları...

Haber 07-10-22 18:37

Katledilen solist Onur Şener’in ailesinden yürek yakan sözler! “Torunum onsuz ne yapacak şimdi”

Solistlik yaptığı eğlence mekanında istenen istek şarkıyı söylemediği için canice öldürülen müzisyen Onur Şener’in acılı ailesi açıklamalarda bulundu. Anne Leyla Pınar Şener, "Torunum onsuz ne yapacak şimdi" diyerek suçlarının en ağır cezayla yargılanmasını istedi. Baba Erhan Şener ise "Bütün canavarlar cezalarını çeksin. Benim oğluma kıyanlar en büyük cezayı alsın. Hiç kimseyle husumeti yoktu oğlumun" ifadelerini kullanıp davanın sonuna kadar takipçileri olacaklarını belirtti.

Haber 04-10-22 14:59

PKK'nın katlettiği yakınlarını saldırının gerçekleştiği eve Türk Bayrağı asarak andılar

Şırnak'ın Güneyce köyü Berman mezrasında 35 yıl önce eşi ve babasının da bulunduğu 12 yakını katledilen Şehmuz Güngör: - "Çocuklarımıza vasiyet ediyoruz, biz ölsek bile onlar buraya gelip bu etkinliği gerçekleştirecek. Terörün yaptığı alçak katliamı herkese gösterecekler"

Yurthaber 21-09-22 12:23

Hakkari'de PKK'lı teröristlerce katledilen Ahmet Budak, mezarı başında anıldı

Hakkari'de PKK'lı teröristlerce katledilen Ahmet Budak, mezarı başında anıldı

Yurthaber 14-09-22 15:00

Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmalarında Kıbrıs'ta şehit edilen 3 kardeşin anısı yaşatılacak

Doğu Akdeniz'de görev yapacak sondaj gemisi Abdülhamid Han'a eşlik eden 3 gemiye Kıbrıs'ta 59 yıl önce Rum çetelerce katledilen Murat, Hakan, Kutsi İlhan'ın isimleri verildi - Şehitlerin kardeşi, Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan: - "Bu devletimizin büyüklüğünü, yaşanan o katliamı unutmadığını ve unutturmadığını gösteriyor. Ailece çok heyecanlı ve gururluyuz"

Haber 10-08-22 17:19

Gaziantep'te ortalığı kan gölüne çevirmişti! Hamide, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Gaziantep'te 22 Temmuz günü meydana gelen olayda dini nikahlı eşi Ümit Dur tarafından kurşunlanan Hamide Şeyh Müslim 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Yatağında çocuklarıyla uyurken katledilen Müslim'in cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olay günü genç kadınla birlikte aynı evde bulunan engelli kardeşi de öldürülmüş, annesi ağır yaralanmıştı. Korkunç olaya tanık olan 4 yaşındaki Merva, ''Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit’ti'' diyerek vahşeti anlatmıştı.

Haber 03-08-22 13:14

Görev başında katledilen doktor Ekrem Karakaya son yolculuğuna uğurlandı! Kahreden sözler: Siz herhalde Ekrem’e benzettiniz

Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ekrem Karakaya'nın hayatını kaybetmesi sonrasında olayın yaşandığı klinik, kapısına 'Cenazemiz var. Hasta bakılmayacaktır' yazısı asılarak, kapalı tutuldu. Karakaya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğunda uğurlandı. Karakaya'nın abisinin ise cenazede kardeşiyle anlattığı anısı yürekleri yaktı.

Haber 07-07-22 14:58

Başbağlar'da katledilen 33 sivil törenle anıldı

Erzincan Valisi Mehmet Makas: - "Madımak'ta canlarımıza kıyan kimse, Başbağlar'da kurşunu sıkan ve içimizi kanatan kim ise bu milletin ferdi olmaz olamaz. Çünkü bu milletin fertleri hiçbir zaman mazluma silah çekmemiştir"

Yurthaber 05-07-22 16:32

Eşi tarafından öldürülen kadının tabutunda dikkat çeken soyadı detayı

Ankara'da yaşanan korkunç olayda, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Tülay Erdem son yolculuğuna uğurlandı. Vahşice katledilen kadının tabutundaki soyadı detayı ise dikkat çekti.

Haber 02-07-22 15:09

Son Dakika: Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Bakan Yanık Bir hukukçu olarak söylüyorum diyerek açıkladı

Son dakika haberine göre; Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada "Pınar Gültekin davasıyla ilgili, dün itibariyle istinafa dilekçemizi verdik.Sonuna kadar süreci takip edeceğiz. Haksız tahrik uygulanmaması gerektiğini başından beri söylüyoruz. Bu davada haksız tahrik yanlış bir değerlendirmedir. Bir hukukçu olarak söylüyorum faili cesaretlendiren bir eylemdir." dedi.

Haber 22-06-22 16:31

Mardin'de 35 yıl önce PKK'lı teröristlerce katledilen 30 kişi törenle anıldı

Ömerli Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak: - "İnşallah terörün kökünün kazındığı günlere birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde erişeceğiz"

Yurthaber 20-06-22 14:35

Büyük yüzleşme! Katledilen Ukraynalı sivilin eşi sordu: ''Ne hissettin?''

Rusya-Ukrayna savaşında işlendiği iddia edilen savaş suçlarına ilişkin ilk dava Kiev'de başlamıştı. 21 yaşındaki bir Rus tank komutanı Vadim Shishimarin, yaşlı ve silahsız bir sivili vurarak öldürdüğünü itiraf etmişti. Shishimarin, gerçekleşen son davada öldürdüğü sivilin eşi Kateryna Shelipova ile yüzleşti. Af dileyen genç adam için müebbet hapis cezası istendi.

Trend 21-05-22 11:31

Özgür Özel, Ahmet Necder Sezer'in notunu paylaştı: Gözyaşlarımı katledilen hukuk için akıtıyorum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "15 Temmuz darbe girişimi ve Gezi Parkı olayları davası"nda hapis cezası alan Osman Kavala ile diğer sanıkları Silivri Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada Eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kendine gönderdiği notu paylaşan Özel, Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 27-04-22 18:47

Cem Garipoğlu yaşıyor mu? İşte 8 yıl sonra şüpheyi artıran fotoğraf karesi...

Cem Garipoğlu'nun yaşadığına dair iddialar Türkiye'nin gündemine oturdu. Vahşice katledilen Münevver Karabulut'un babası Garipoğlu'nun mezarını açtırmak için başvuracaklarını açıkladı. Acılı ailenin 8 yıl sonra şüphelerini artıran şeyin ise Garipoğlu ailesi tarafından paylaşılan bir fotoğraf karesinin olduğu ortaya çıktı.

Haber 12-04-22 14:48

SON DAKİKA | Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddiası sonrası mezarı açılacak mı? Sosyal medyadaki fotoğraf şüpheyi tetikledi, intihardan 2 ay önce...

Son dakika haberi: Cem Garipoğlu'nun yaşadığına dair şüphe Türkiye'nin yeniden gündemine oturdu. Vahşice katledilen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un "İntihar ettiğine inanmıyorum" sözleri sonrası harekete geçiliyor. Ailenin avukatı Rezan Epözdemir "Babanın talebi olursa mezarı açtıracağız" dedi. Epözdemir, olay yaratan 'kanepe' fotoğrafı sonrası ailede bir şüphe oluştuğunu açıkladı. Garipoğlu'nun intiharından 2 ay önce yaptığı hazırlık iddiası ise olay oldu. İşte detaylar...

Haber 11-04-22 14:42

Bucha'daki katliamın görgü tanığı o anları anlattı: Sivil insanları vurmaya başladılar

Ukrayna'nın Bucha kentinde katledilen sivillerin görüntüleri dünyayı ayağa kaldırılmıştı. Bucha'da Rus askerlerinden temizlenmesinin ardından kentin sokaklarında ve bazı evlerde çok sayıda sivilin cansız bedenine ulaşılmıştı. Rus ordusunun sivilleri öldürdüğü anları anlatan bir görgü tanığı ise "Üçüncü haftada sivil insanları vurmaya başladılar" dedi.

Haber 07-04-22 01:08

SON DAKİKA | Bucha'daki katliam görüntüleri sonrası Rusya'dan açıklama: Fotomontaj ve sahte

Son dakika haberi: Ukrayna'nın Bucha kentinde katledilen sivillerle ilgili Rusya'dan açıklama geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada görüntülerin ABD'nin 'siparişi' üzerine çekildiği belirtilirken, söz konusu karelerin fotomontaj ve sahte olduğu öne sürüldü.

Haber 04-04-22 12:47