Rob Arnold Haberleri

Çokeşli ilişkilerini savundu! Sosyal medyadan tepki topladı... Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda alışılmadık ilişkilerinden söz eden bir çfit gündem gelmeyi başardı. Katy'nin yetişkinlere yönelik içerik yaratıcısı eşi Rob Oz ile Avustralya'da fırtınalı bir aşk hikayesine imza attı. Katy, Truly's Love Don't Judge YouTube programına konuk olduğunda, "Kocamı en iyi arkadaşım ve onun kocasıyla paylaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Trend 2023-12-12 10:29:44

Sinema dünyasının acı günü: Usta oyuncu John Nettleton 94 yaşında hayatını kaybetti

‘Emret Bakanım’ (Yes Minister) dizisinin yıldızı John Nettleton 94 yaşında hayatını kaybetti. Genellikle siyasi hiciv türündeki eserlerde rol alan Nettleton en çok Yes Minister dizisinde Sir Arnold Robinson rolüyle tanınıyordu.

Trend 2023-07-14 15:36:47

NATO'dan dikkat çeken hamle... Rusya'ya karşı askeri planlar hazırlandı! Asla hafife almamalıyız

NATO, Rusya'ya karşı askeri planlar hazırladı. - Avrupa'nın doğu kanadı, kuzeyi ve güneyi olmak üzere 3 bölgeyi kapsayan ve uygulanması yıllar alacak detaylı askeri planların Vilnius'taki NATO Zirvesi'nde liderler tarafından onaylanması hedefleniyor. Öte yandan konuya ilişkin konuşan NATO Askeri Komite Başkanı Amiral Rob Bauer, "Rusları ve yeniden toparlanma kabiliyetlerini asla hafife almam." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-07-03 18:33:12

İngiliz arama kurtarma ekipleri enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i sağ olarak kurtarmıştı! O anları anlattılar: O kadar derine gömülmüştü ki...

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler tüm Türkiye’yi kahretti. Başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili etkileyen depremler “Yüzyılın felaketi” olarak adlandırılırken dünyanın çeşitli ülkelerinden arama kurtarma ekipleri de bölgeye geldi. İngiliz kurtarma SARAID ekibinin lideri Rob Davies, enkazın altından 15 yaşındaki İkbal Çil’i kurtarma anlarını anlattı.

Trend 2023-02-13 08:42:00

Hızlıca evlenip hemen sonra üçlü ilişkiye başladılar! Açıklamaları şaşkına çevirdi: Eşimin nerede, ne yaptığını biliyorum!

Altı haftalık birlikteliklerinin ardından hızlı bir karar alıp bu yılın başlarında evlenen Katy Skeats-Jones ve eski bir yetişkin filmi yıldızı olan Rob Bampton, evlilikleri henüz bir yılını bile tamamlamadan bu kez de ilişkilerine başka bir kadını daha dahil ederek üçlü ilişki yaşamaya başladıklarını açıklayıp gündem oldular.

Trend 21-11-22 11:40

Kadro dışı, alkol ve kumar! Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan Max Kruse, Almanya'da da gündem oldu!

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra ülkesi Almanya'ya dönen ve burada önce Union Berlin sonra ise Wolfsburg'un yolunu tutan Max Kruse yine gündeme geldi. 5 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Wolfsburg'a giden Kruse, teknik direktör Niko Kovac tarafından kadro dışı bırakıldı. Takım kaptanı Maximilian Arnold da konuyla ilgili konuşurken, Alman basını Max Kruse'nin kumar tutkusunun performansını olumsuz etkilediğini ifade etti.

Spor 20-09-22 21:20

Yapay zeka: 10 yıl içinde dijital ikiziniz olabilir mi?

Teknoloji uzmanı Rob Enderle, 2020'li yıllar bitmeden insanın düşünme yetisine sahip dijital ikizlerinin ilk sürümleriyle tanışacağımıza inanıyor.

Haber 04-07-22 16:03

TOFAŞ, ABD'li basketbolcu Rob Gray'i transfer etti

TOFAŞ, ABD'li basketbolcu Rob Gray'i transfer etti

Yurthaber 25-06-22 16:56

Yapay zeka: 10 yıl içinde dijital ikiziniz olabilir mi?

Teknoloji uzmanı Rob Enderle, 2020'li yıllar bitmeden insanın düşünme yetisine sahip dijital ikizlerinin ilk sürümleriyle tanışacağımıza inanıyor.

Haber 13-06-22 14:10

Yetişkin film yıldızının eşinden şaşırtan evlilik şartı! “Düzenli hastalık kontrollerini yaptırmalı”

Rob Oz ismiyle bilinen yetişkin film yıldızı Robbie Bampton’un eşi Katy Bampton evliliklerine dair açıklamalarda bulundu. Eşinin kariyerinin kendisi için problem olmadığını ifade eden Katy’in şartı ise herkesi şaşırttı. Katy eşinin düzenli olarak cinsel yolla bulaşan hastalıklar için kontrollerini yaptırması gerektiğini söyledi.

Trend 23-03-22 14:58

'Anne Frank İhaneti' adlı kitap yeni bulgular üzerine piyasadan çekildi

İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan Yahudi soykırımının (Holokost) sembol isimlerinden biri olan Anne Frank ve ailesine Amsterdamlı Yahudi noter Arnold van den Bergh'in ihanet ettiğini öne süren kitap, Hollandalı yayıncı tarafından toplatıldı.

Haber 23-03-22 13:08

Babası Nazi askeriydi! Ünlü Hollywood yıldızından Rusya'ya mesaj

ABD'li ünlü Hollywood yıldızı ve politikacı Arnold Schwarzenegger, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili dikkat çeken bir video klip paylaştı. Klipte Rusları, Ukrayna'nın işgali konusunda kendilerine sürekli yalan haber verildiği konusunda uyaran Schwarzenegger, Putin'e hitaben "Bu savaşı sen başlattın, sen durdurabilirsin" dedi.

Haber 18-03-22 18:47

Arnold Schwarzenegger'in Ukrayna savaşı karşıtı videosu Rusya'da sosyal medyada viral oldu

ABD'de ünlü Hollywood yıldızı ve Cumhuriyetçi politikacı Arnold Schwarzenegger'in Rus halkına hitaben çektiği video, Rusya'da Twitter kullanıcılarından ciddi etkileşim aldı ve onlarca milyon kez izlendi. Schwarzenegger video klibinde, Ukrayna konusunda Ruslara hitaben gerçek olmayan haberler yapıldığını söylüyor.

Haber 18-03-22 18:12

Hollandalı yayıncı Anne Frank'ı ihbar eden kişi hakkındaki kitap için özür diledi

Hollandalı yayıncı Ambo Anthos, 2. Dünya Savaşı'nda yaşanan Yahudi soykırımının (Holokost) sembol isimlerinden biri olan Anne Frank ve ailesine Yahudi noter Arnold van den Bergh'in ihanet ettiğini içeren kitap nedeniyle özür diledi.

Haber 24-02-22 18:49

NATO’dan Müteffiklerine Destek Vurgusu

NATO’nun askeri komite başkanı Hollandalı Oramiral Rob Bauer, Rusya'nın planlı bir askeri tatbikattan sonra askerlerini Belarus'ta tutması durumunda ittifakın Baltık ülkeleri ve Polonya'daki askeri varlığını arttırmayı planladığını söyledi

Haber 07-02-22 18:46

Şov yapmak isterken timsaha yem oluyordu! Arkadaşlarının yardımıyla zor kurtuldu

Avustralya'da Timsah Avcısı programıyla tanınan Steve Irwin’in programı hareketli anlara sahne olsu. 18 yaşındaki Rob isimli timsah eğiticisi Casper adındaki timsaha yemek vermek isterken hayvanın bir anda sudan çıkmasıyla beraber korku dolu dakikalar yaşadı. Timsahın üzerine doğru hareket etmesi üzerine Rob koşmaya başladı ve arkadaşlarının yardımıyla ısırılmaktan son anda kurtuldu.

Trend 07-02-22 17:32

Nişanlısının yetişkin film yıldızı olduğunu söyleyen Kay Skeats ilişkisinin detaylarını anlattı! “Umrumda değil”

29 yaşındaki Katy Skeats isimli bir kadın, yetişkin film sektöründe oyuncu olarak çalışan Rob Bampton ile tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini söyledi. İnsanların oyunculara karşı önyargılı olduğundan söz eden Skeats, toplumsal tabuları yıkmak için ilişkisinin detaylarını anlattı.

Trend 01-02-22 11:46

Arnold Schwarzenegger trafik kazası geçirdi

Hollywood yıldızı ve California eski Valisi Arnold Schwarzenegger Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi.

Magazin 22-01-22 22:06

Arnold Schwarzenegger'den emekli askerlere ev yapılması için bağış

Arnold Schwarzenegger, ABD'nin Los Angeles kentindeki sığınakta 25 küçük ev satın almak için bağışladığı 250 bin doların (yaklaşık 2,7 milyon TL) evsiz emekli askerlerde yarattığı tepkiyi görünce sevinçle doldu.

Magazin 27-12-21 12:00

Disney'e ilk kadın yönetim kurulu başkanı: Susan Arnold görevi devralmaya hazırlanıyor

Eğlence dünyasının devlerinden Walt Disney şirketine 98 yıllık tarihinde ilk kez bir kadın başkanlık edecek.

Haber 03-12-21 03:54

Jennifer Lopez'in eski menajerinden kalça itirafı

Rob Shuter, bir dönem menajerliğini yaptığı Jennifer Lopez'in bilinmeyenlerini anlattı. Hollywood yıldızının sanılanın aksine çok kibar olduğunu ve kendisiyle barışık yaşadığını söyleyen PR uzmanı, ünlü yıldızın Ben Affleck ile olan ilişkisi hakkında da konuştu.

Magazin 19-10-21 17:20

Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu bombası

Ferdi Kadıoğlu'nun menajeri Rob Janssen, ilk tur görüşmelerinde oyuncusunun Fenerbahçe’de devam etmesine sıcak bakmadıklarını söyledi… İkinci tur görüşmelerinin milli arada yapılması planlanıyor. Yönetimin amacı ise Ferdi’nin sözleşmesini Ocak ayından önce uzatmak. Sözleşme uzatma krizi devam ederken Galatasaray'dan da bir bomba geldi. İşte detaylar...

Spor 10-10-21 11:41

Reuters: Türkiye, F-35 programına katılımı için lobicilik faaliyeti yürüten firmayla sözleşmesini bir yıl uzattı

Reuters haber ajansı, Arnold & Porter Kaye Scholer isimli şirketle Türkiye arasında, Türkiye'nin F-35 programına katılımı için lobicilik faaliyeti yürütmesini öngören anlaşmanın bir yıl daha uzatıldığını yazdı.

Haber 24-09-21 07:51

Babasının oğlu! Arnold Schwarzenegger'in oğlu Joseph Baena'dan kas şov

Arnold Schwarzenegger'in oğlu vücuduyla babasına rakip gösteriliyor...

Magazin 07-08-21 09:21

Senatörler Altyapı Tasarısının İçeriğinde Uzlaştı

ABD Senatosu'ndaki müzakereciler, 1 trilyon 200 milyar dolarlık partilerüstü altyapı tasarısının ana içeriği üzerinde anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Anlaşma, müzakereleri yürüten Demokrat Partili Kyrsten Sinema ve Cumhuriyetçi Partili Rob Portman tarafından duyuruldu

Haber 28-07-21 22:59

Brexit: Referandum sonrası 5 yılda Birleşik Krallık'ta neler değişti?

İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'dan oluşan Birleşik Krallık'ta tam 5 yıl önce, 23 Haziran 2016'da ülkenin Avrupa Birliği'nden ayrılıp ayrılmaması için referandum yapıldı. Referandumda yaklaşık yüzde 51,9 oyla Brexit kararı çıktı ve ülke geçen yıl sonunda AB'den ayrıldı. BBC Siyaset Muhabiri Rob Watson, referandumun ülkede neleri değiştirdiğini ve hangi sorunları beraberinde getirdiğini yazdı.

Haber 23-06-21 04:00

Patrick Schwarzenegger: Babam kendini terminatör sanıyor

Arnold Schwarzenegger'in günlük hayatında bir dönem canlandırdığı Terminatör karakterinin etkisinde olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-04-21 14:57

'Yatağında çıplak uyandım' demişti! Hızlı ve Öfkeli'nin yönetmeni, cinsel saldırı iddiası hakkında ilk kez konuştu

Hızlı ve Öfkeli filminin yönetmeni Rob Cohen, Asia Argento'nun cinsel saldırı iddialarını yalanladı: "Hayret verici"

Magazin 27-01-21 07:50

Asia Argento, Hızlı ve Öfkeli’nin yönetmeni Rob Cohen’i cinsel tacizle suçluyor

Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk filmini yönetmen Rob Cohen cinsel tacizle suçlanıyor. Suçlamayı yapan ise oyuncu ve yönetmen Asia Argento.

Magazin 25-01-21 15:36

Schwarzenegger’dan Kongre Saldırısına Nazi Dönemi Benzetmesi

Eski California Valisi Arnold Schwarzenegger, ABD Kongre binasındaki şiddet olaylarını kınayan bir video mesajı yayınladı. Eski aktör sert ifadeler kullandı

Haber 11-01-21 22:31

Arnold Schwarzenegger'in bu hali kızını ağlattı

Arnold Schwarzenegger, katıldığı bir etkinlikte kızının Terminator 2 setine geldiğinde onu makyajla görünce gözyaşları içinde kaldığı anısını anlattı.

Trend 25-12-20 11:14

Arnold Schwarzenegger de Netflix’li oldu

Arnold Schwarzenegger'in ilk kez televizyonda boy göstereceği henüz adı belli olmayan casus draması Netflix’te yayınlanacak. Geliştirme aşamasında olan proje küresel bir casusluk macerasını konu alacak.

Trend 12-11-20 13:56

Liverpool'a bir sakatlık şoku daha! 1 ay yok

Liverpool'un başarılı sağ beki Trent Alexander-Arnold, Manchester City maçında geçirdiği sakatlık sonrasında sahalardan 1 ay uzak kalacak.

Spor 10-11-20 07:42

Arnold Schwarzenegger sağlığına kavuştu

Kalbinden operasyon geçiren ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, önceki gün Los Angeles sokaklarında objektiflere yansıdı. Schwarzenegger'in hızla iyileştiği görüldü.

Magazin 31-10-20 15:03

Arnold Schwarzenegger kalp ameliyatı geçirdi!

Hollywood'un unutulmaz isimlerinde Arnold Schwarzenegger, önemli bir kalp ameliyatı geçirdiğini sosyal medyadan duyurdu. Schwarzenegger'in aort kapağı değiştirildi.

Magazin 24-10-20 15:57

Arnold Schwarzenegger'li casus dizisine genç oyuncu Monica Barbaro katıldı

Arnold Schwarzenegger'in ilk defa televizyon ekranına çıkacağı casus dizisine genç oyuncu Monica Barbaro katıldı. İkili dizide baba-kızı canlandıracak.

Trend 09-10-20 08:05

Netflix, Conan The Barbarian dizisi için kolları sıvadı

Arnold Schwarzenegger'i sinemaya kazandıran Conan The Barbarian bu sefer dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Trend 01-10-20 10:38

Arnold Schwarzenegger ilk kez bir dizide rol alacak

Terminatör olarak hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger, kariyerinde ilk defa bir dizide rol almaya hazırlanıyor. Henüz ismi açıklanmayan projede deneyimli aktör bir casusu canlandıracak.

Trend 02-09-20 08:17

Kültür ve Sanat Merkezinin açılışı yapıldı

Uluslarası Göç Örgütü (IOM) tarafından finanse edilen Nihat Ferah Kültür ve Sanat Merkezinin açılışını yapıldı.Nihat Ferah Kültür ve Sanat Merkezinin açılışı Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, IOM Bolge sorumlusu Rex Arnold Alamban tarafından gerçekleştirildi.Kilis Belediye Başkanı Bulut ile IOM Bolge sorumlusu Rex Arnold Alamban, yeni hazırlanan projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Yurthaber 18-08-20 16:02

Arnold Schwarzenegger, rol almadığı tek Terminatör filmi Salvation’a ateş püskürdü

Unutulmaz bilimkurgu serisi Terminatör’ün başrol oyuncusu Arnold Schwarzenegger, rol almadığı tek Terminatör filmi Salvation hakkında konuştu. Başrolünde Christian Bale’ı izlediğimiz 2009 yapımı Terminator Salvation filmine ‘berbat’ diyen aktör, kadrosunda olmadığı için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Trend 12-05-20 10:09

Cehennem Melekleri 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Cehennem Melekleri 2 ne zaman ve nerede çekildi?

Cehennem Melekleri 2 filmi bu akşam Kanal D'nin yayın akışında yer alıyor. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme gibi yıldızları buluşturan Cehennem Melekleri 2 filminde aksiyon ve heyecan bir dakika bile azalmıyor. Peki Cehennem Melekleri 2 konusu nedir? İşte Cehennem Melekleri 2 filmi hakkında bilgiler.

Magazin 30-04-20 20:11

Arnold Schwarzenegger koronavirüsü ile mücadeleye 1 milyon dolar bağışladı

Arnold Schwarzenegger, hastanelere ekipman sağlayan bir derneğe 1 milyon dolar bağışladı ve herkes üzerine düşeni yapmalı dedi.

Magazin 25-03-20 16:26

İran'dan İngiltere'ye protesto notası

İran yönetimi, İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire'in, Tahran'daki "yasa dışı gösterilere" katıldığı gerekçesiyle Londra yönetimine protesto notası verdi.

Haber 12-01-20 21:11

Gözaltına alınan İngiliz büyükelçi: Gösteriye değil anmaya katıldım

İngiltere’nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire gösteriye katıldığı gerekçesiyle birkaç saat süreyle gözaltına alındı.

Haber 12-01-20 13:41

İngiltere: İran'ın büyükelçimizi gözaltına alması uluslararası hukukun açıkça ihlâli

İngiltere'nin İran Büyükelçisi Rob Macaire dün Tahran'da düzenlenen bir protesto gösterisi sırasında gözaltına alındı. Macaire üç saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı. İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab büyükelçilerinin gözaltına alınmasının "uluslararası hukukun açıkça ihlâli" olduğunu söyledi.

Haber 12-01-20 12:53

İran'da tansiyon hızla yükseliyor! İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi gözaltına alındı!

İran'ın başkenti Tahran'da düşen Ukrayna uçağında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma etkinliğine katılan İngiltere'nin Tahran Büyükelçisi Rob Macaire'in "bazı radikal ve yıkıcı eylemleri organize etmeye ve kışkırtmaya çalıştığı" iddiasıyla gözaltına alındığı ve bir süre sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Ayrıca olayla ilgili olarak İngiltere'den açıklama geldi.

Haber 12-01-20 00:49

ÖZET | Leicester City - Liverpool: 0-4

İngiltere liginin zirvesindeki Liverpool, 2. sıradaki Leicester City'yi 4-0 yenerek rakibiyle arasındaki farkı 13 puana çıkardı. Konuk ekipte 21 yaşındaki sağ bek Trent Alexander-Arnold 2 asist, 1 golle gecenin yıldızı oldu.

Spor 27-12-19 00:58

Arnold Schwarzenegger’li Terminator: Dark Fate, gişede dibi gördü

Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton ikilisini bir araya getiren yeni Terminatör filmi, Terminator: Dark Fate (Terminatör: Kara Kader) gişede büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Trend 04-11-19 08:48

Kaliforniya'daki orman yangınları

Los Angeles çevresinde başlayan orman yangını nedeniyle aralarında NBA yıldızı Lebron James ve eksi Kaliforniya Valisi, aktör Arnold Schwarzenegger'in de olduğu binlerce kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı - Eyaletin kuzeyindeki Sonoma bölgesinde hafta sonu başlayan yangın 300 kilometrekarelik alana yayıldı

Haber 29-10-19 13:59