HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bahçeli: Erdoğan ve Davutoğlu iyice çamurlaştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana'da yaptığı 54'üncü miting ile 7 Haziran seçimleri kapsamında yaptığı mitingleri tamamladı.

Bahçeli burada Adana'da durdurulan MİT TIR'larına değinerek, "Bu TIR'ların içinde silah ve cephanelik çıktığı medyada yer buldu. Erdoğan ve Davutoğlu'nu birden korku sardı. Çünkü 1,5 yıldır bu TIR'ların Türkmenlere yardım amacıyla gönderildiğini söylüyorlardı. Ne var ki suçüstü yakalanmanın telaşıyla alçaldıkça alçaldılar. Casusluktan, devlet sırrının ifşasına kadar demediklerini bırakmadılar. İyice çamurlaştılar. Erdoğan ve Davutoğlu sıkışınca Türkmenlere yardımı hatırladılar" dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Adana'nın ilçelerini teke tek sayarak selamlayan Bahçeli, "7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri için planladığımız siyasi kampanyamızın ilk açık hava toplantısını 'Bismillah' diyerek 6 Mayıs'ta Çankırı'da yapmıştık. Bugün de 54'üncü ve 7 Haziran öncesi son açık hava toplantımızı Adana'da gerçekleştiriyoruz. Finali burada yapıyoruz. Düğümü burada atıyoruz. Adana'nın sözünü almak istiyoruz. Adana'nın desteğiyle yürümenin arzusundayız. Gönüllere girmek için yürüdük. Gönülleri kazanmak, vicdanlarda buluşmak için yürüdük. Türkiye'nin önünü açmak, vatanın ümidi olmak için yürüdük. Umut ateşini körüklemek, sevgi ve bağlılıkları güçlendirmek için adımlarımızı sıklaştırdık. Yorulmadık, tavsamadık, gevşemedik, gerilemedik, esnemedik, durmadık, yavaşlamadık, aksamadık, nefessiz kalmadık. Attığımız her adımın Türkiye'nin çıkarına olduğunu bilerek yürüdük" dedi.

"BÖLÜCÜ MİSYONERLER AKP'DEN UMUTLUDUR"

Zalimlerin karşılarında olduğunu belirten Bahçeli, "İşbirlikçiler önümüzde. Hıyanet ve melanet kapımızda. Yürürsek alayını devireceğiz. Yürürsek bunların kökünü kurutacağız. Yürürsek hepsini birden Akdeniz'e dökeceğiz. Çünkü bunlar korkaktır, teslimiyetçidir. Çünkü bunlar ödlektir, tavizkardır. Bunların niyetleri bozuk, fıtratları sorunludur. Türkiye 4 bin 582 gündür AKP çilesi çekmektedir. Diyorlar ya, onlar konuşur AKP yaparmış. Doğru, biz konuştuk, AKP yaptı. Biz konuştuk, AKP sattı. Biz yolsuzluğu konuştuk, AKP yaptı. Biz işsizliği konuştuk, AKP yaptı. Biz yoksulluğu konuştuk, AKP hevesle yaptı. Neyi eleştirmişsek, neden şikayet etmişsek, neyden yakınmışsak AKP yaptı, altına imza attı" dedi.

AK Parti'nin vatan topraklarını bırakıp kaçtığını kaydeden Bahçeli, "Bunlar ay yıldızlı al bayrağın indirilmesini seyrettiler. Bunlar Kobani'ye PKK'nın geçişine izin verdiler. Bunlar Barzani'yi silahlandırdılar. Bunlar bölücüleri omuzlarında gezdirdiler, kürsülere çıkarıp saraylarda konuk ettiler. Bunlar çaldılar, rüşvet yediler, harama ve hakarete bulaştılar. Bunlar Oslo'dan İmralı'ya kadar teröristlerle yasak ilişki kurdular. Bunlarda hayır yok, bunlarla gelecek yok. Türk düşmanları AKP'yle mutludur. Bölücü misyonerler AKP'den umutludur. Yıkım aktörleri, savaş ve silah baronları AKP'den memnundur" değerlendirmesinde bulundu.

"İYİCE ÇAMURLAŞTILAR"

Sınır içi ve sınır ötesi terörist mihrakların AK Parti ismini duyunca sevinçten havalara uçtuğunu savunan Bahçeli, "Biliyorsunuz, gündemde, 19 Ocak 2014 tarihinde Adana'da durdurulan MİT TIR'ları vardır. Bu TIR'ların içinde silah ve cephanelik çıktığı medyada yer buldu. Erdoğan ve Davutoğlu'nu birden korku sardı. Çünkü 1,5 yıldır bu TIR'ların Türkmenlere yardım amacıyla gönderildiğini söylüyorlardı. Ne var ki suçüstü yakalanmanın telaşıyla alçaldıkça alçaldılar. Casusluktan, devlet sırrının ifşasına kadar demediklerini bırakmadılar. İyice çamurlaştılar. Erdoğan ve Davutoğlu sıkışınca Türkmenlere yardımı hatırladılar. Allah için söyleyiniz, bu yalana kim inanır? AKP'nin Türk ve Türkmenle nasıl bir yakınlığı olur? Erdoğan ve Serok Ahmet'e soruyorum; yıllardır Türklüğü, Türkmenliği aşağılaya aşağılaya gelen siz değil misiniz? Bu büyük milleti bir etnik kalıntı seviyesine indirmeye çalışan zihniyetin temsilcisi değil misiniz?

"AKP ZİHNİYETİ BUNU DA ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI"

AK Parti'nin Süleyman Şah'ın aziz naaşını apar topar ve alçakça kaçırdığını belirten Bahçeli, "Muhterem türbesini tıpkı bir balkan komitacısı gibi yerle bir ettiniz. Girdiğiniz baştan sona yanlış yolda uçağımız düşürüldü, Gaziantep'te sabotaja maruz kaldık. Şanlıurfa'da düşen top mermileri çok sayıda insanımızı öldürdü ve yaraladı. Reyhanlı'da masum insanlarımız katledildi. Sınır kapılarındaki büyük patlamalarda çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Kendi açıklamalarına göre iki milyon kişi sınırlarımızdan içeri girdi. Ülkemize ilk defa insanlar sığınmıyor. Bu topraklar, asırlardır çok sayıda mazlumun Türk milletinin sinesine sığındığı yerlerdir. Ama AKP zihniyeti bunu da eline yüzüne bulaştırdı. Bunları medeni bir şekilde uluslararası hukuka göre toplayamadı. Girenlerin izini süremedi, kaydını tutamadı ve hepsi aramıza karıştı. Sığınmacıların her gün bir yerde vukuatlarına şahit olunuyor. Bunca rezilliğin ve kepazeliğin hesabını verecek yerde Davutoğlu denen adam utanmadan MİT TIR'larını çarpıtmaya çalışıyor. 29 Mayıs günü, Başbakan Davutoğlu, Kayseri'de yabancı bir haber ajansına 'Yardım, Özgür Suriye Ordusu ve Suriye halkı içindi' demişti. Bir gün sonra fikir değiştirip; 'O yardımlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu' sözleriyle çark etmişti. AKP'nin bir genel başkan yardımcısı ise 'O silahlar Özgür Suriye Ordusu'na gidiyordu' diyerek partisinin maskesini indirmişti. Eğer insani yardım ise bu öfkenin sebebi nedir? Eğer konu gerçekten Türkmenler ise bu inkar ve nefretin kaynağında ne vardır? 'Türkmenlere yardım edeceğiz' dediniz de, 'hayır' mı dedik. 'Türkmenleri kurtaracağız' dediniz de, 'olmaz' mı dedik?" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin kamunun her imkanını kendi çıkarı için kullandığını söyleyen Bahçeli, "Devletin araçları seçim kampanyasına seferber edilmektedir. Okullar, camiler siyasi istismar alanlarına dönüştürülmüştür. Yüce dinimiz, kitabımız ahlaksızca siyasete alet edilmektedir. İmam Hatipler, başörtüsü, Kabe, Kudüs meydanlarda hakaret görmektedir. 'Bu kadarı da fazla dediğimiz' ne varsa AKP tarafından tedavüle sokulmuştur. Allah'la aldatan müşrikler adeta kudurmuşlardır. Çünkü 7 Haziran bunların sonudur" diye konuştu.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler