Ruyada Demir Para Gormek Haberleri

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 2024-04-24 12:56:12

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafının arka planını ilk kez anlattı! O yemeğin öncesi ve sonrasını paylaştı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından soruşturmanın kapsamı genişletildi ve birçok fenomen inceleme altına alındı. Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi' olarak yayınlanan fotoğraf karesindeki herkes soruşturmaya dahil edildi. Bu isimlerden biri olan Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir o meşhur fotoğraf karesinin arka planını ilk kez anlattı.

Magazin 2023-12-06 16:51:59

Esenyurt'ta korkunç olay! Mafya siteye çökmek istedi, yönetici ve oğlunu öldüresiye dövdü

Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin tetikçi tutularak iki bacağından vurulduğu; para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği iddia edildi.

Haber 2023-10-08 11:54:16

Cinayetin ardından yasak aşk çıktı! 'Eşimle ilişkisi vardı'

Erzurum'da Ümit Demir (35), sabah tartışıp kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürerek şikayette bulunduğu Bünyamin Karatay’ı (52), öğleden sonra pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Tutuklanan Demir ifadesinde, Karatay'ın eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdü. Karatay’ın yakınları ise ikili arasında para meselesi yüzünden husumet olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Haber 2023-08-28 12:40:23

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir parayı otomobile yatırdı! Bakın kaç para ödemiş

Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" ekibi sete çıktı. Dizide başrol oynayan ve aşk hayatıyla da öne çıkan Demir Cihangir'de görüntülendi. Yakışıklı oyuncunun pahalı otomobili gözlerden kaçmadı.

Magazin 27-08-23 07:22

UEFA'dan Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir'e para cezası

Avrupa kupalarında mücadele eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'e UEFA'nın başlattığı disiplin soruşturmaları sonucu çeşitli para cezaları verildi.

Spor 13-09-22 18:39

Bir aşiret düğünü klasiği! Gelin ve damada takılan takı ve para dudak uçuklattı

Van'da bir aşiret düğünü klasiği yaşandı. Pinyanişi aşiretine mensup iş insanı Mehmet Demir'in oğlu Samet Demir ile Nur Demir, dünyaevine girdi. İran, Irak, Van ve Hakkari'den yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damada takılan takı ve paraların toplamı ise dudak uçuklattı.

Haber 28-08-22 10:27

Gaziantep’teki damat cinayetinde iğrenç iddia! 'Kızını fuhuşta çalıştırıp ayda 20 bin lira kazanırım'

Gaziantep’te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. İsmail Demir, damadı Halil Ağbaş’ı av tüfeğiyle öldürdü. Damadının kızını bir haftadır fuhuş yapmaya zorladığını iddia eden Demir, Halil Ağbaş’ın kendisini tehdit ederek 5 bin lira para talep ettiğini söyledi. Demir, parayı vermeyi kabul etmeyince damadının kendisine, “O zaman ben de kızını fuhuşta çalıştırıp ayda 20 bin lira kazanırım” dediğini iddia etti. Halil Ağbaş’ın çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. İşte korkunç olayın detayları!

Haber 18-08-22 17:07

Bozuk eş anlamlısı nedir? Bozuk kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçede birçok kelimenin birden fazla anlamı vardır. Bozuk kelimesi de bu tür kelimelerden biridir. Eş anlamlı kelimeleri de asıl anlamlarına göre farklılıklar gösterir. Bozulmuş olan, çalışmayan, morali kötü, sıkıntılı, demir para gibi eş anlamlıları vardır. Bozuk kelimesinin eş anlamlısı nedir? İşte bozuk eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 04-08-22 04:25

Para masa tenisçi Merve Cansu Demir, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na hazır

Merve Cansu Demir: "Ülkemizi takım olarak Konya'da en iyi şekilde temsil edeceğiz"

Yurthaber 02-08-22 14:58

'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alındı, gerçek bambaşka çıktı! Nezarethane ilginç görüntüler: Yılan var, onu arıyorum, pişirip yiyeceğim

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alınan ve üzerine kayıtlı şirketin 4 ayda 210 milyon TL'lik işlem yaptığı saptanan İbrahim D., akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenerek serbest bırakıldı. İbrahim D., nezarethanede çekilen görüntülerde 'Yılan var, onu arıyorum, pişirip yiyeceğim' diyerek tuhaf cevaplar verdiği görüldü. Cebinde memleketine dönecek parası olmayan İbrahim D. için polisler aralarında para toplayarak otobüs bileti aldı.

Haber 04-07-22 06:45

'Demir Yumruk' operasyonunda akılalmaz detaylar! Evsiz kişiye bin lira para teklif edip üzerine şirket açmışlar

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı. Çete üyelerinin evsiz Mustafa G.'ye bin lira para teklif ederek kimlik bilgilerini öğrenip üzerine şirket açtıkları öğrenildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılan Mustafa G., "Benim üzerime şirket açacaklarını söyleyerek bin lira para teklif ettiler. Ben de sokaklarda kaldığım için kabul ettim. İki sene sonra şüpheli olarak gözaltına alındım, mağdurum" dedi.

Haber 03-07-22 13:05

29 ilde 'Demir Yumruk' operasyonu! Ele geçirilen para dudak uçuklattı, hedeflerinde

Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda Erol Evcil adıyla bilinen Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne operasyon düzenlemişti. Operasyonda 4 kamyon dolusu belge ve ziynet eşyası ile bavullar içinde 500 milyon lira ele geçirilirken detaylar da ortaya çıktı.

Haber 01-07-22 08:59

Türkiye bu operasyonu konuşuyor! Deste deste paralar, banka hesapları, özel uçak ve…

‘Demir Yumruk’ operasyonu ile ilgili ortaya çıkan detaylar şoke ediyor. Operasyon kapsamında 8 bin 690 banka hesabına, 261 taşınmaz ile biri uçak olmak üzere 328 araca el konuldu, 39 şirkete kayyum atandığı ortaya çıktı. Operasyonda 500 milyon liranın üzerinde para ve ziynet eşyası ele geçirildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 30-06-22 08:02

Demir Yumruk operasyonunda 8 bin 690 banka hesabı ile bir özel uçağa el konuldu

Operasyon kapsamında 8 bin 690 banka hesabına, 261 taşınmaz ile biri uçak olmak üzere 328 araca el konuldu, 39 şirkete kayyum atandı - Operasyonda 500 milyon liranın üzerinde para ve ziynet eşyası ele geçirildi

Yurthaber 29-06-22 15:57

Yer: İstanbul! Elindeki dövme kendini ele verdi

İstanbul'da bir hırsız, demir korkuluklardan tırmanarak girdiği evden para ve cep telefonu çaldı. Olay yeri ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyen polis, hırsızı elindeki gül figürlü dövmeden tespit ederek yakaladı.

Haber 01-06-22 13:35

Demir para ne demek? Demir para birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Demir para birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Demir para ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:12

Böylesini ilk kez duyacaksınız! Satılık evine bakmak isteyenlerden para alıyor

Esenyurt'ta, satılığa çıkardığı evini birçok kişiye gösteren ancak henüz müşteri bulamayan bir ev sahibi, ilginç bir yola başvurdu. Zamanının kıymetli olduğunu belirten Burak Demir, evi görmek isteyenlerden ücret almaya başladı. Hafta içi 100, hafta sonu ise 150 TL talep eden Demir, "Bence herkes böyle yapmalı" dedi.

Haber 29-04-22 10:04

Yer: Antalya! Önce sözle taciz, sonra hastanelik edildi: Ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun?

Antalya'da sabah iş yerini açmaya giden aileye, uzun süredir aileyi tehdit ettikleri ileri sürülen iki kişi tarafından yumruklu ve demir sopalı saldırı düzenlendi. İş yerinin yan sokağına çekilen 20 yaşındaki genç hastanelik olurken, olaya şahit olan anne saldırganlara engel olmaya çalıştı ancak başaramadı. Yaşananlar sonrası savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten baba, ''Oğlumun kanının yerde kalmasını istemiyorum. Bir oda dolusu para da verseler bu davadan vazgeçmem'' dedi.

Haber 23-04-22 17:58

Sebze ve meyve fiyatları neden yükseliyor? 'Patatesle muz aynı para! Fiyat sistemimizi çökerttiler...'

Üretici ve marketler arasındaki makas gün geçtikçe açılıyor. Son dönemde artan fiyatlar nedeniyle çiftçiler ve üreticiler izahı olmayan durumlarla karşılaşıldığını açıklıyor. İstanbul Ziraat Odaları Kurul Başkanı Ömer Demir, fiyat sistemini çökerttiklerini ve iki katına çıkan fiyatlar için anormal derecede şaşkın olduklarını bildirdi.

Finans 12-04-22 14:00

İzmit'te 53 yıllık eşini tanınmaz hale getirmişti! 2 bin 240 TL ceza verildi

İzmit'te geçen yıl Aralık ayında 70 yaşındaki eşi Hatice E.'ye şiddet uyguladığı iddia edilen Hikmet E.'ye 2 bin 240 lira adli para cezası verildi. Eşini dövdüğü iddia edilen Hikmet E.'nin mahkemeye gönderdiği savunmasında, 'Hatice E. benim 53 yıllık eşim olmaktadır. Uzun yıllardır psikolojik rahatsızlıklar ve ataklar yaşamaktadır. Videoda eşimin, kendisine demir sopayla vurduğumu söylediği görünüyor. Eşime kesinlikle vurmadım. Atak dönemlerinde bu şekilde davranışlar sergilediği olur' dedi.

Haber 22-03-22 11:12

Kahreden karar! 7 yaşındaki Mehmet Ali'nin ölümüne para cezası... 24 taksitle ödeyecekler

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, 7 yaşındaki Mehmet Ali İşler okulun demir bahçe kapısının üzerine devrilmesi sonucu yaşamını yitirirken, davada kontrol görevlisi, ihale kabul komisyonu üyesi ve kapıyı yapan firmanın sahibine 3 yıl 4'er ay hapis cezası verildi. Hapis cezaları 24'er bin lira adli para cezasına çevrilirken, 24 taksitte ödenmesine karar verildi. Sanıklara çok az ceza verildiğini söyleyen anne Reyhan İşler, "Bizi mahvettiler. Gözyaşlarımın hesabını kim verecek'' dedi.

Haber 15-12-21 16:25

Taksici dehşeti! Müşteriden fazla para istedi, demir sopa ile tehdit etti

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahıs ile taksi şoförü arasında çıkan ücret tartışmasında, minibüse binip uzaklaşmaya çalışan adam, olay yerine gelene ikinci taksici tarafından demir sopa ile minibüsten indirildi. Yaşanan tartışma anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 16-11-21 09:20

Adana Demirspor: Demir Token satışı başladı! Nereden Demir Token alınır?

Kripto para piyasasına Türkiye'nin önde gelen futbol takımlarının ardından Adana Demirspor da katıldı. Bitexen üzerinden yapılan Demir Token satışı dün itibarıyla başladı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak taraftarlarına seslenen ADS kulübü, ön satışların başladığını bildirdi.

Finans 06-10-21 12:09

İş yerinden para kasasını çalan şüpheli yakalandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde iş yerinden para kasasını çalan şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Yeşilköy Mahallesi’nde D-817 karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir metal firmasından 12.10.2020 günü gece saatlerinde iş yerine ait demir parmaklıklarının yerinden sökülmek suretiyle içerisinde 90 bin lira nakit para, 145 gram altın ve 230 ABD dolarının olduğu iddia edilen para kasasının hırsızlar tarafından çalındığı ihbarı üzerine Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.Olayın aydınlatılması amacıyla Dörtyol Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timi tarafından teknik takip ve yapılan araştırma sonucunda olayı gerçekleştiren şüphelilerden birinin F.E.

Haber 20-01-21 12:07

Kış sofralarının vazgeçilmezi ıspanak fiyatı ve kalitesiyle üreticiyi sevindirdi

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaklaşık bin dekar alanda ekimi yapılan ıspanakta bu sezon hem rekolte ve kalite hem de fiyat yüksek - Tüccar Rasim Demir: - "İstanbul Bayrampaşa haline kilogramı 3-4 liradan satılıyor. Bizim için güzel para. Vatandaşlara 6 liraya ulaşır. Bu yıl çiftçinin yüzü güldü. Şu dönemde ıspanak hasat eden çiftçi para kazandı" - İşçi Fisun Açıkalın: - "Elhamdülillah ıspanağı olanın yüzü güldü ama çok meşakkatli bir iş"

Yurthaber 07-01-21 11:16

İsyan ettiren olay! 'Son model araçla gelip çaldıkları için şikayetçiyim'

Antalya'nın Manavgat ilçesinde inşaat halindeki binaya giren şüpheliler 5 bin TL değerinde demir çaldı. Hırsızlık olayı güvenlik kamerasına da yansıdı. İnşaat sahibi Süleyman Yıldırım, "Para isteseler 300- 500 TL verirdim. Ama görüntüleri gördükten sonra son model araçla gelip çaldıkları için şikayetçiyim" dedi.

Haber 17-12-20 15:51

Yardımcı olduğu anne ve kızı tarafından dolandırıldı

Karabük'te Mehmet Özkan Demir (52), yardımcı olduğu anne ve kızı tarafından 18 bin lira dolandırıldığını, ayrıca adına 550 bin liralık sahte senet düzenlenerek para istendiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Haber 03-12-20 16:10

Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı: 4 tutuklu

Zonguldak’ta çeşitli yerlerden meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre kentte değişik yerlerinde faaliyet gösteren tekel bayii ve marketlerden meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; 08.11.2020 tarihinde Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren iş yerinden, S.D, M.D, İ.D, A.D isimli şahıslar hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar.Şüphelilerin üzerilerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, toplam 224 paket sigara, 300 TL bozuk para, demir kesme makası, kar maskesi ve 3 çift inşaat eldiveni ele geçirilmiş ve aynı şahısların geçmiş tarihlerde il merkezinde 4 ayrı iş yerinden daha hırsızlık yaptıkları tespit edilerek faili meçhul olan hırsızlık olayı da aydınlatıldı.Ayrıca şüpheliler arasında bulunan M.D isimli şahsın da geçmiş tarihte Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana gelen faali meçhul kap-kaç olayının şüphelisi olduğu tespit edildi.

Haber 10-11-20 16:59

Heybeliada’da yangın çıkaran şahsın en az 10 yıl hapsi istendi

Heybeliada’da ormanlık alanda yangın çıkardığı gerekçesiyle tutuklanan ve tahliye edilen şüpheli hakkında “kasten orman yakma” suçundan 10 yıldan az olmamak üzere hapis ve 10 bin güne kadar adli para cezasına çarptırılması istemiyle dava açıldı.Heybeliada’da 12 Temmuz 2020 tarihinde çıkan orman yangınına ilişkin gözaltına alınan Sedat Demir(27) çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Haber 28-10-20 14:04

Bu nasıl baba! 10 yaşındaki çocuğuna, arkadaşının evini soydurdu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir şahıs, 10 yaşındaki çocuğunu demir parmaklıklardan geçirterek eve sokan baba, içeride bulunan para ve altınları çaldırttı. Soyulan evin, şüphelinin arkadaşına ait olduğu öğrenilirken, şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 09-10-20 08:56

10 yaşındaki çocuğuna, arkadaşının evini soydurdu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir şahıs, 10 yaşındaki çocuğunu demir parmaklıklardan geçirterek eve sokan baba, içeride bulunan para ve altınları çaldırttı.

Haber 09-10-20 08:32

Fatih Terim'e hakaret eden isme 4 bin 350 TL para cezası

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sosyal medya hesabından hakaret içeren paylaşımda bulunduğu iddiasıyla hakkında 2 yıla kadar hapis istenen spor yazarı Turgay Demir, "Hakaret" suçundan 4 bin 350 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Spor 25-09-20 15:21

Beşiktaş Emre’yi istedi

Hes Kablo Kayserispor takımının genç yeteneği Emre Demir için Beşiktaş’tan teklif var.Süper Lig 2019-2020 futbol sezonunda oynadığı Ankaragücü maçı ile “Süper Lig’de forma giyen en genç futbolcu” unvanına kavuşan Emre Demir’e Beşiktaş talip oldu.Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan İstanbul ekibi, Hes Kablo Kayserispor ile 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan genç ve milli futbolcu için para+futbolcu önerisinde bulundu.Hes Kablo Kayserispor, Emre Demir ile ilgili henüz kararını vermedi.

Yurthaber 07-08-20 09:00

Başkan Demir dolandırıcılara karşı uyardı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, telefonla arayarak para talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.Başkan Mustafa Demir, son günlerde telefonla arayarak şahsı ve belediye bürokratlarının adını kullanıp ‘yardım ve bağış’ talebinde bulunan dolandırıcılara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Yurthaber 28-07-20 15:11

7 kişi birden saldırdı! Sebebini öğrenince 'yok artık' diyeceksiniz

Karaman'da kamyonet sürücüsü Caner D. (25), adliye önündeki kavşakta, yeşil ışık yanınca hareket etmesi için korna çaldığı otomobildeki 7 kişinin pala, bıçak, demir ve tahta sopalı saldırısına uğradı. Adliyede görevli polis ekiplerinin müdahale edip, gözaltına aldığı şüphelilere maske takmadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı. Saldırı anı ise kameraya yansıdı.

Haber 18-06-20 14:11

Samsun'da 2 milyar liralık kentsel dönüşüm projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Bu projeleri yalnızca 14 aylık bir zaman diliminde gerçekleştiriyoruz. Proje büyüklükleri ortada. Yaklaşık 2 milyar liranın üzerinde yatırım gelecek ve Samsun'daki belediyelerimizin cebinden bir kuruş para çıkmadan yapıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bu işin mimarıdır. Sanıyorum Samsun'un hayatına damga vuracak bir bakanımız olacak"

Yurthaber 08-06-20 17:11

Koronavirüse yakalanan kadın muavini öpüp para vermişti! Test sonuçları açıklandı

İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsünde koronavirüs testi pozitif çıkan Süreyya Ç.'nin, kendisine yardımcı olduğu için alnından öpüp 50 TL bahşiş verdiği muavin Zafer Demir ile otobüste bulunan 29 kişinin koronavirüs testleri negatif çıktı.

Haber 04-06-20 19:04

Zabıta ekipleri hayvan sahiplerini uyardı

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan büyük ve küçükbaş hayvan sahiplerini uyardı.Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıta ekipleri, kentin değişik noktalarında başıboş dolaşan büyük ve küçükbaş hayvan sahiplerine broşürü dağıtarak, 3 bin TL idari para cezası kesileceğini kendilerine tebliğ etti.Zabıta ekiplerinin ev ev dolaşarak hayvan sahiplerine dağıttığı broşürlerde, “İlimizde cadde ve sokaklarda dolaşan başıboş büyük ve küçükbaş hayvanlar toplanarak il dışına çıkartılacak ve sahiplerine 3 bin TL idare para cezası verilecekti” denildi.

Yurthaber 14-05-20 17:59

Tahkim Kurulu ceza kararlarını açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Atalay Babacan'a hakeme sözle hakaret etmesi nedeniyle verilen 3 maçlık cezayı 2 maça indirirken, Demir Grup Sivasspor'a stadyuma usulsüz seyirci alınması nedeniyle verilen 100 bin TL'lik para cezasını onadı.

Spor 19-03-20 16:59

PFDK'dan 5 Süper Lig kulübüne para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK); Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe, Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor kulüplerine para cezası verdi.

Spor 30-01-20 18:31

Hırsızlık yaptıkları markete 50 bin TL’lik zarar verdiler

Kayseri’nin Develi ilçesinde girdikleri marketten 250 karton sigara, 2 bin 500 TL para ve laptop çalan 3 hırsız, markete 50 bin TL’lik zarar verdi.Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Aşağı Everek mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan markete hırsızlar havalandırma penceresinin korkuluklarını demir kesme makası ile keserek girdi.

Yurthaber 26-01-20 14:32

Yolda bulunan para dolu cüzdan, sahibine teslim edildi

ÇORUM'un Osmancık ilçesinde, pide salonunda çalışan Soner Demir'in, yol kenarında bulduğu içinde yüklü miktarda para ile kredi kartları bulunan cüzdan, polis tarafından sahibine teslim edildi.  Sabah çalıştığı pide salonuna gitmek için evden çıkan Soner Demir, yol kenarında, içinde para ve kredi kartları olan cüzdan buldu. Cüzdanı patronu Nihat Kabakcı'ya teslim etti.

Haber 25-01-20 17:30

PFDK’dan Fenerbahçe’yi sevindiren karar

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından bilinçli sarı kart görme gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi ceza almadı.Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası şu kararları aldı:"Sivasspor Kulübü’nün, 19.01.2020 tarihinde oynanan Beşiktaş -Demir Grup Sivasspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 12 TL para cezası ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada Sivasspor Kulübü sporcusu Uğur Çiftçi’nin, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına,Galatasaray’ın, 19.01.2020 tarihinde oynanan Galatasaray - Denizlispor Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3.

Spor 23-01-20 18:50

PFDK’dan Ahmet Nur Çebi ve Fatih Terim’e ceza yok

TFF Disiplin Kurulu’nun PFDK’ya sevk ettiği Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ceza almadı.Profesyonel Disiplin Kurulu’nun (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar şöyle:"Sivasspor Kulübü’nün, 22.12.2019 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Demir Grup Sivasspor Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 24 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 52/3.

Spor 26-12-19 18:42

Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya 1 yıl 3 ay hapis

BOLU'da, kendisini polis olarak tanıtıp, telefonla dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan İbrahim Demir, 1 yıl 3 ay hapis ile 2 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı.

Haber 28-11-19 18:30

Peynir altı suyu ile ürettikleri gübrenin patentini alacaklar

Van YYÜ'de peynir altı suyu ve bitki köklerinde yaşayan mikroorganizmalar kullanılarak geliştirilen gübre için patent başvurusunda bulunuldu - YYÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Demir: - "Peynir altı suyunu gübre olarak nohut, mercimek, biber ve patlıcan gibi birçok üründe deneme amaçlı kullandık ve çok iyi sonuçlar elde ettik" - "Mandıralarda peynir işlendikten sonra elde edilen su akarsulara atılıyor. Biz bu suyu gübre olarak kullandığımızda para harcamadan bahçemizdeki ürünler için gübre elde etmiş olacağız" - Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elvan Ocak: - "Elde ettiğimiz gübreyi birçok üründe denedik. Bu ürünlerin hem lezzeti hem de verimi inanılmaz gelişim gösterdi. Bu yolla herhangi bir ilaç kullanmadan organik gübre elde edildiğini ortaya koyduk"

Trend 28-11-19 12:21

Kendisine para vermeyen kadın turiste demir sapladı

Beyoğlu’nda bulunan vize başvuru merkezinin önünde bekleyen kadın turist saldırıya uğradı.

Haber 12-11-19 11:59

Dürüst vatandaş

Bursa’da dürüst bir vatandaş, yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.Gürsu ilçesinde oturan Musa Demir, geçen hafta alışveriş yapmak için Osmangazi’ye bağlı Emek Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezine gitti.

Haber 09-11-19 11:27