Skechers Sandalet Haberleri

Stilinizi yükseltme zamanı! Ünlü spor markalarının çok satan indirimdeki ürünleri burada

Spor giyim tutkunları sizleri böyle alalım. Adidas, Skechers, Puma, Under Armour gibi ünlü spor markaları büyük indirimlerle karşınızda! Yepyeni koleksiyonların şık tasarımları ve yüksek performanslı ürünlerine sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. Sizin için en sevilen spor giyim markalarının çok satan indirimdeki ürünlerini seçtik ve bu içeriğimizde bir araya getirdik. Gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 2024-05-31 16:53:50

Yaz için konforlu bir sandalet ve terlik arayanlar buraya! Adidas'ın en sevilen modellerini seçtik

Ayak sağlığı her şeyden önemli. Gün boyu vücudumuzun tüm yükünü çeken ayaklarımız için ayakkabı ya da terlik seçimi yaparken konforlu ergonomik yapıya sahip modeller olmazsa olmazlarımız arasında yer almalı. Bu yaz için yorgunluk hissini en aza indiren, rahat ve kaliteli, aynı zamanda modaya uygun, şık tasarımlı bir sandalet arıyorsanız sevilen spor giyim markalarından Adidas'ın sandalet ve terlik modellerine bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 2024-05-17 16:58:49

Ben yazı bu sandaletlerle geçiririm! dedirtecek rahatlık abidesi erkek sandalet modelleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer alan sandaletler, hem rahatlığı hem de pratikliği bir arada sunuyor. Plajda rahatça gezmekten şehir sokaklarında dolaşmaya kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan sandaletler, her tarza ve aktiviteye uyum sağlayacak modelleriyle öne çıkıyor. Hazır, yaz yaklaşırken ayak sağlığınızı koruyacak ferahlık ve rahatlık hissi yaratacak erkek sandalet modeli arayışındaysanız popüler markaların ürünlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmalısınız.

Haber 2024-05-10 13:05:20

Türk turist İran'da zor anlar yaşadı! 'Ahlak kuralları tahmin ettiğimden daha sıkı' dedi... Polis çorap giymesi konusunda uyardı

İran seyahati sırasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan bir Türk kadın ahlah kurallarının tahmin ettiğinden daha sıkı olduğunu dile getirdi. Takside başörtüsünü açtığı ve sandalet giydiği için uyarıldığını dile getiren kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 2024-04-25 08:11:43

Diğer Haber Etiketleri

columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma çanta puma spor ayakkabı puma sneaker Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın under armour ayakkabı under armour under armour erkek ayakkabı sandalet sandalet modelleri terlik modelleri erkek terlik modelleri kadın terlik sandalet erkek erkek sandalet skechers sandalet sosyal medya İran alara ayak ayaklar bilek dsa eo topuk skechers d lites skechers skechers ayakkabı skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı hangi ay crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bu hafta a101 bugün a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya eşofman takımı eşofman takımı erkek eşofman takımı kadın adidas eşofman takımı erkek eşofman takımı hummel eşofman takımı kadın eşofman takımı nike eşofman takımı puma eşofman takımı columbia bot columbia erkek mont columbia kadın mont columbia mont columbia pantolon columbia polar jack wolfskin jack wolfskin mont new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı a101 bisiklet a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 elektrikli bisiklet fenomen skechers ayakkabı erkek skechers erkek skechers erkek ayakkabı skechers erkek spor ayakkabı spor ayakkabı spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları outdoor ayakkabı outdoor bot kadın sandalet yürüyüş ayakkabısı tırnak tırnak mantarı yaz Altın Euro ayakkabı Yıldız Tilbe ayak bakımı sözlük Muğla Kuzey Kore Kim Jong-un Amazon moda Ahmet Mahmut Ünlü Olur

Son yılların en çok satan kadın spor ayakkabısı! İşte konforu ve şıklığı bir araya getiren Skechers D'Lites modelleri

Skechers D'Lites serisi, son yılların en popüler kadın spor ayakkabıları arasında kendine sağlam bir yer edindi. Konforu ve şıklığı bir araya getiren bu benzersiz koleksiyon, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun birçok seçenek sunuyor. Biz de sizler için her adımda adeta bulutların üzerinde yürüyormuş hissi veren D lites koleksiyonunda yer alan farklı model ve tarzdaki ayakkabılara yer verdik. İşte detaylar!

Kadin 13-04-24 16:51

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

Son zamanların en çok satan ayakkabısı! Skechers D'Lites indirime girdi

Gün boyu bulutların üstündeymişçesine hafif ve konforlu adımlar atmanızı sağlayacak Skechers D'Lites ile tanışmaya ne dersiniz? Son zamanların en trend spor ayakkabısı olan Skechers D'Lites rahatlığıyla kullanıcılarından övgüler topluyor. Siz de günlük kullanım için spor görünümlü rahat bir ayakkabı arıyorsanız indirimde olan bu modele bir şans verebilirsiniz. Kaçırmamak için acele edin.

Kadin 13-03-24 12:21

Fiyatı 1367 TL'ye düştü! Crocs mevsimi geldi, hazır indirimdeyken bakmadan geçmeyin

Ayaklarınız hassas yapıdaysa, terlik satın alırken görünümünden çok rahatlık sizin için ön plandaysa Crocs Off Court Clog Sandalet tam da size göre! Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına uygun tasarımıyla öne çıkan Crocs terlik, Anneler Günü Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla sizi bekliyor.

Haber 11-03-24 15:26

Fiyatı 2000 TL'ye düştü! Konfor ve stili bir araya getiren Skechers'ın en sevilen modelinde indirim

Her adımda konforu hissetmenizi sağlayacak, aynı zamanda tarzınızı yükseltecek Skechers Kadın D'lites Jungle Adventure Spor Ayakkabı bugüne özel indirimde! Ayakkabı tutkunlarının favorisi olan bu eşsiz model, hafif yapısıyla gün boyu rahatlık sunarken şık tasarımıyla da adımlarınızı tarzla taçlandıracak. Günlük hayatta ve spor aktivitelerinde her zaman yanınızda olacak bu ayakkabıyı hazır indirimde varken kaçırmayın.

Kadin 19-02-24 12:50

A101'e Samsung tabletler, telefonlar, Skechers ayakkabılar geliyor! 15 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin yüzünü güldürecek ürünlerin uygun fiyatlarla satışa sunulduğu a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun 15 Şubat 2024 tarihli yeni sayısındaki ürünleri bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 14-02-24 17:34

Spor giyimden hoşlananların favorisi hem rahat hem tarz eşofman takımları

Eşofman takımları sadece rahatlık sağlamakla kalmıyor aynı zamanda hareketlerimizi destekliyor ve egzersizlerimizi daha etkili hale getiriyor. Her anımızda ekstra konfor sunan eşofman takımları hareket özgürlüğünün yanı sıra stilimizi yansıtmayı da sağlıyor. Adidas'tan Puma'ya Nike'tan Skechers markasına kadar her biri tarzıyla ve performansıyla ön plana çıkan 10 spor takımını derledik. İşte detaylar!

Haber 12-02-24 11:41

Columbia, Merrell, Adidas, Puma... Outdoor ve spor giyimin en sevilen markaları indirimde

Spor ve outdoor giyim severlerin favori markalarında kaçırılmayacak indirimler başladı. Columbia, Merrell, Adidas, Skechers, Puma ve daha pek çok markanın kışlık giyim ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı! Gelin sizin için seçtiğimiz markalara birlikte bakalım.

Haber 05-02-24 09:28

A101'e Columbia montlar, Skechers ayakkabılar geliyor! İşte 4 Ocak A101 Aldın Aldın Kataloğu

Yeni yılın heyecanla beklenen A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. 4 Ocak 2024 tarihli, A101'in bu haftaki kataloğunda Volta'nın VSM Elektrikli Motorlu Bisikleti dikkat çekerken katalogta ayrıca elektronikten küçük ev aletlerine, mutfaktan ev yaşam kategorisine, hatta modaya kadar birçok ürün yer alıyor. A101'in İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu incelemek isterseniz işte tüm detaylar burada!

Haber 03-01-24 15:56

A101'e AirPods ve AirTag geliyor! 28 Aralık A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yayınlandı! Yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu olan katalogta Apple aksesuarlarından Skechers ayakkabılara birçok ürün dikkat çekiyor. Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 28-12-23 12:25

A101'e Homend robot süpürge, Skechers ayakkabı, elektrikli moped geliyor!

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 21 Aralık 2023 A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Buzdolabından çamaşır makinesine, diz üstü bilgisayardan televizyona, elektrikli mopedden su geçirmez ayakkabıya kadar birçok farklı markada onlarca ürünün yer aldığı kataloğu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 21-12-23 16:29

A101'e marka parfümler, saatler geliyor! A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu burada

Bu haftanın A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı! Yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu olan katalogta Skechers ayakkabılar, Seiko saatler, Calvin Klein ve Tommy Hilfiger parfümler dikkat çekiyor. Elektronik, ev tekstili, mutfak ve daha birçok kategoride onlarca ürünün de yer aldığı A101 aktüel kataloğunu incelemek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 14-12-23 15:46

A101'e Tommy Hilfiger mont, Skechers ayakkabı geliyor! A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu burada

Bu haftanın A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu! Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. A101 aktüel kataloğunu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-12-23 12:10

Her adımınızda konforu hissetmenizi sağlayacak Crocs sandalette indirim

Rahatlığı her adımda hissetmek ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise Crocs Unisex Klasik Sandalet tam size göre! Hem tarzınızı yansıtacak, hem de ayağınıza mükemmel uyum sağlayacak olan bu sandaletler kısa süreliğine indirimde. Gelin fırsatı birlikte keşfedelim.

Haber 10-10-23 17:36

Fiyatı 1463 TL'ye düştü! Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlara özel Crocs'ta indirim

Her adımda rahatlık, her adımda tarz arayanlar buraya! Crocs kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Crocs'un en havalı modeli Crocs Off Court Clog Sandalet kısa süreliğine 365 TL indirimle sizleri bekliyor. Evde, ofiste, bahçede, plajda, balkonda kısacası her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz bu terliğe bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 26-09-23 14:12

Havalimanı tarzı tepkilere neden oldu! Uçağa binmesine izin verilmedi... Üzerini değiştirmesini istediler

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kine Chan, Brezilya’daki Navegantes Havalimanı’nda ilginç tarzıyla gündem yaratmayı başardı. Fenomen isim siyah bikini takımı, turkuaz peruk ve sandalet kombiniyle uçağa binmek istedi. Ancak güvenlikler kıyafetini değiştirmesi gerektiğini söyleyerek fenomen ismi uçağa almadı.

Trend 10-08-23 09:28

Skechers'ın en çok satan modeli D'Lites'ı sizin için inceledik

Spor ayakkabı deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Skechers, D'Lites modeli ile moda severler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Ayağı saran memory foam teknolojisinin öncülerinden olan marka, uzun saatler ayakta kalsanız dahi rahatlığından ödün vermeyen ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Çok satanlar listesinde yer alan modeli sizin için inceledik.

Haber 20-07-23 16:56

Yaz ayının vazgeçilmezi en iyi erkek sandalet modelleri 2023

Yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında rahatlık ihtiyacı daima ön plana çıkar. Erkek sandaletleri, yaz aylarında rahat ve şık bir seçenek olarak öne çıkıyor. Plajda, tatilde, günlük yaşamda ve açık hava etkinliklerinde tercih edilen erkek sandaletleri, hafif ve konforlu tasarımlarıyla öne çıkıyor. Renk seçenekleri de oldukça geniş olan erkek sandaletleri, kişisel tarza uygun seçenekler sunuyor. Eğer siz de iyi bir sandalet arıyorsanız yazımız size destek olabilir.

Haber 18-04-23 22:48

Spor modasının lider markalarının en çok satan spor ayakkabıları sizin için seçtik

Spor ayakkabılar, hem performans hem de moda açısından her dönemin en popüler ürünleri arasında yer alıyor. Puma, Adidas, Columbia, Skechers gibi birçok marka, geniş ürün yelpazeleriyle moda severlerin beğenisini kazanıyor. Sizin için kullanıcılarından tam not alan, en çok satan spor ayakkabı modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 14-03-23 10:49

Attığı her adımda konforu hissetmek isteyenler için en iyi Skechers ayakkabılar

Kombinlerin tamamlayıcısı olan ayakkabıların kalitesi son derece önemli. Ancak konforundan ve şıklığından vazgeçemeyenler için piyasada birçok farklı modelde ayakkabı bulunsa da kimi ayakkabılar kalitesiz olması sebebiyle kısa zamanda kullanılamaz hâle geliyor. Neyse ki Skechers, üstün kalitesiyle bu tarz problemlere sebep olmuyor. Gelin, derlediğimiz en dayanıklı ve rahat Skechers ayakkabı modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 26-01-23 17:29

Amazon üzerinden alabileceğiniz en çok satan kadın erkek spor ayakkabılar 2023

Skechers, Adidas, Puma, Under Armour... Kaliteli markaların en çok satan spor ayakkabı modellerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise sizin için seçtiğimiz Amazon'un en çok satanlar listesinde yer alan, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla herkesin gözdesi olan spor ayakkabılarına bakmadan geçmeyin.

Haber 01-12-22 00:25

Uzun yürüyüşlerde bir numaralı dostunuz olacak ayak dostu sandalet modelleri

Yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında rahatlık ihtiyacı daima ön plana çıkar, değil mi? Özellikle gündelik gezilerde ve uzun yürüyüşlerde giyilen ayakkabılar, ayrı bir önem taşır. Yılın en sıcak günlerinde kapalı ayakkabılar giymek ayakların terlemesine neden olabilir. Oysa nefes alabilen yapısıyla ayakların serin kalmasını sağlayan sandaletler, sıcak günlerde kurtarıcı parçalar hâline gelir. Eğer siz de iyi bir sandalet arayışındaysanız okumaya devam edin!

Haber 03-08-22 14:07

Kimse terlikten görünen siyah ayak tırnağı istemez! Siyah ayak tırnağı nasıl geçer?

Siyah ayak tırnağı sorunu kış aylarında bir yere kadar gizlenebiliyor. Ancak yaz aylarının kavurucu sıcaklarından ayakların da rahat edebilmesi için terlik ya da sandalet tercih edilir. Siyah ayak tırnağı sorunu hem ağrısı hem de görünümüyle can sıkıcı olabiliyor. Siyah ayak tırnağı genellikle koşularda ortaya çıksa da aslında herkeste çıkabilir. Siyah ayak tırnağından kurtulmak için şunu deneyebilirsiniz.

Haber 07-07-22 14:04

Yazın sandaletsiz yapamayanlar için en çok satan gladyatör sandalet modelleri

Özellikle kavurucu sıcaklarda kapalı ayakkabıların yerini alan sandaletler, konforlu ve ferah bir deneyimin adresi. Gladyatör sandaletler ise bu rahatlığı iddialı tasarımları ile tamamlıyor. Birbirinden farklı gladyatör sandaletler, birçok kombinin tamamlayıcısı ve günün kurtarıcısı oluyor. Biz de hem rahatlık hem şıklık arayanlar için en güzel gladyatör sandalet modellerini bir araya getirdik!

Haber 07-07-22 11:02

Yaz aylarında terlik giyemiyorum diyenler için ortopedik sandalet modelleri

Yaz aylarında bunaltıcı sıcaklarda kapalı ayakkabı giyemiyor, terliklerin her ortamda kullanılamamasından şikâyet ediyorsanız sandaletlere göz atabilirsiniz. Nefes alan tasarımları, rahat yapılarıyla her renk ve modelde bulabileceğiniz sandaletler, birçok kombine rahatlıkla uyum sağlar. Siz de bunaltıcı sıcaklarda favoriniz olacak modelleri keşfetmek isterseniz yazımızı okumaya devam edin!

Haber 06-07-22 11:52
yaz

Yazın gelmesiyle sıcaklarda bunalmanızın önüne geçecek her yerde giyebileceğiniz hem şık hem rahat sandalet modelleri

Yazın tam anlamıyla kendini hissettirdiği şu günlerde kapalı ayakkabılar, konforlu olmayabilir. Özellikle uzun süre ayakkabı ile durulması gereken durumlarda rahat etmenizi sağlayan sandalet ayakkabıları mutlaka denemelisiniz. Hem şıklığıyla tarzını tamamlayan hem yaz sıcağında bunalmanızın önüne geçen, her yerde giyebileceğiniz sandalet modellerini sizler için derledik. İncelemeden geçmeyin!

Haber 28-06-22 12:28

Yıldız Tilbe'yi çıldırtan reklam! O nimet sizi çarpsın

Ünlü giyim markası ayakkabı ve sandalet reklamlarında kullandığı görseller sebebiyle, sosyal medyada tepki topladı. Söz konusu görsellerde ayakkabının içinde, sandaletin altında ve üstünde ekmek görülüyor. Yıldız Tilbe reklamı görünce çileden çıktı.

Magazin 12-06-22 11:59

Sıcak günlerde giyebileceğiniz her kombine uygun sandalet ve terlik çeşitleri

"Geliyor mu, gelmiyor mu?" diye düşünürken sonunda yaz mevsimi geldi. Sıcakların başlamasıyla hepimiz yazlık kıyafetlerimizi ve ayakkabılarımızı gözden geçiriyoruz. Yaz günlerinin en büyük kurtarıcısı sandalet ve terliklerin yeni modelleri, hepimizin gözünü dolduruyor. Her tarza ve kombine kolayca uyan sandalet ve terlik çeşitlerini sizler için derledik. Gelin, hep birlikte bu ürünlere bakalım.

Haber 09-06-22 09:47

Yaz aylarında ayaklarınızı rahatlatacak en iyi sandalet markaları

Yaz mevsimini eğlenceli ve dolu dolu geçirenlerden misiniz? Öyleyse sıcacık yaz günlerinde kendinizi sokaklara atmaya hazır olun! Heyecanınızı buradan duyar gibiyiz ama durun, önce alışveriş listenizi tamamlayın ve yaza bomba gibi başlayın! Bu listenin en başına mutlaka bir sandalet eklemenizi öneririz çünkü ayaklarınızın rahat etmesi sizin de keyifli olmanız demek. Hadi o zaman, ayaklarınızı rahat hissettirecek en iyi sandalet markalarını birlikte inceleyelim.

Haber 30-05-22 14:07

Sandalet ne demek? Sandalet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Sandalet ne demek? Sandalet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:29

Osman usta ve eşi sandalet yapımını genç kuşaklara aktarmak istiyor

Muğla'da ustasından öğrendiği sandalet yapımını 30 yıldır devam ettiren Osman Gündoğdu, mesleğinin unutulmaması için eşiyle ter döküyor - Hümayun Gündoğdu: - "Muğla'da tek kadın sandalet ustası ben varım. İşimi de severek yapıyorum. Zorla başladım ama seviyorum. Kızım da çok seviyor"

Yurthaber 16-04-22 12:29

Alınca hemen giymek için İlkbahar'ın gelmesini isteyeceğiniz sandalet modelleri/çeşitleri

Havalar yavaş yavaş ısındığı için bot, çizme ve spor ayakkabı gibi kapalı ayakkabılardan kurtulma vakti geliyor! İlkbahar ve yaz kombinlerinizi süsleyecek trend sandalet modelleri ile sıcak günlerde serin kalırken aynı zamanda modaya ayak uydurabilirsiniz. Sportif tasarımlardan abiye modellere kadar çeşitlenen birçok sandaletle farklı tarzlar yaratarak herkesi kendinize hayran bırakın! Gelin, giymek için ilkbaharın gelmesini isteyeceğiniz en güzel sandaletlere birlikte bakalım.

Kadin 31-03-22 13:03
yaz

Dünya yine onu konuşuyor! Kuzey Kore liderinden sandaletli görüntü

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un, devlet ajansının paylaştığı fotoğraf karesiyle dünya gündemine yine oturmayı başardı. İktidar partisinin yıldönümünü kutlamak için yetkililerle bir araya gelen Kim, giydiği sandalet ve içine giydiği çorapla dikkat çekti. Kuzey Kore liderinin bu görüntüsü devam eden sağlık sorunlarıyla uğraşıyor olabilir yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Haber 12-10-21 10:13

Yaz sıcağında rahat bir yürüyüş yapmak isteyenler için birbirinden şık sandaletler

Sıcak havalarda ferah ve rahat hissedeceğiniz sandalet modellerini sizler için listeledik.

Kadin 02-08-21 12:50

Sandalet alışverişi yapmadan önce bunlara dikkat

Yazın en çok tercih edilen ayakkabı modeli olan sandaletler, 2021 yaz sezonunda da oldukça popüler. Hem ayak sağlığınızı korumak hem de trendlere ayak uydurmak isteyenler için doğru sandalet seçiminin püf noktalarını araştırdık.

Kadin 08-06-21 17:04

Pandemi sonrası deri maske üretmeye başladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 yıldan bu yana deriden ürünler üreten 60 yaşındaki sandalet ustası Osman İlan, pandemi sonrası deriden maske üretmeye başladı.Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan iki sandalet ustasından birisi olan 60 yaşındaki Osman İlan, 10 metrekarelik dükkanının ön tarafına koyduğu masasında her gün deriden ürünler yapıyor.

Yurthaber 24-12-20 14:32

Sirkeli şifa! Sorunlu ayak kalmayacak

Sandalet mevsimi gelene kadar veya ayak parmaklarımız arasında kaşıntı oluşana kadar genellikle ayağımıza fazla dikkat etmeyiz. Ayaklarınızı biraz fazla ihmal ettiniz mi ve bunu düzeltmenin zamanı geldi mi? Kendine evde su ve sirke ile iyi bir pedikür yap. Bunun nasıl yapılacağına ilişkin adımları sıraladık.

Kadin 01-12-20 15:33

Evdeki çözüm yollarıyla yumuşacık ayaklara sahip olacaksınız!

Yaz, sandalet ve espadrillerin mevsimi ve ayaklarımızı hatırlamanın zamanı geldi. Kabul edelim ayaklarımızı ellerimizin bakımı kadar önemsemiyoruz. Sık sık bakımları ihmal edilen ayaklar kendilerini nasır, çatlak ve kurulukla gösteriyorlar. Peki evdeki çözüm yoluyla bu sıkıntılardan kurtulabilir miyiz? Gelin bakalım.

Kadin 29-04-20 15:20

Pienn’e yılın yenilikçi tasarım ödülü

Gaziantep’te poliüretan terlik ve sandalet üretiminde 37 yılı geride bırakan Ender Plastik, Pienn markasıyla ürettiği kadın terlikleri 11.

Yurthaber 19-02-20 16:47

Fuarın yıldızı Ender Plastik oldu

Gaziantep’te düzenlenen Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarında Gaziantep’in sektördeki öncü firmalarından Ender Plastik, Pienn ve Eurosoft markalarıyla büyük beğeni topladı.Poliüretan terlik ve sandalet üretiminde başarılarla dolu 35 yılı geride bırakan Ender Plastik, her yıl katıldığı fuarda sektöre kazandırdığı yeni ürünler ile dikkat çekti.

Yurthaber 17-12-19 13:08

2019 sezonu bebek ve çocuk sandalet rehberi

Yaz aylarında konfor ve ferahlığin adresi bebekler için de sandalet oluyor... Bebeğiniz için en sağlıklı bebek sandalet seçimi ile tüm yaz daha özgür geçebilir.

Kadin 26-07-19 13:58

Yaz geldi! Ayaklar için bakım zamanı

Yaz geldiğinde şüphesiz hepimiz ağır botları ve kalın ayakkabıları rafa kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm kış boyunca çoraplar ve ayakkabılar içinde hapsolan ayaklarımızsa, rengarenk sandalet ve terliklerle buluşmanın rahatlığını yaşıyor. Peki, ayaklarımız buna ne kadar hazır? Central Hospital’dan Dermatoloji Uzmanı Dr. Hicran Ercan Diker, yaz aylarında yapılacak ayak bakımıyla ilgili bilgiler paylaşıyor.

Trend 27-06-19 15:45

35 yıllık terlik ustası, fabrikalara direniyor

MERSİN'de yaşayan Ahmet Yeşilırmak (58), fabrikalara kafa tutarak 35 yıldır işlediği tabaka deriyi sandalet ve terlik haline getirerek müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Haber 08-08-18 12:38

35 yıllık terlik ustası, fabrikalara direniyor

MERSİN'de yaşayan Ahmet Yeşilırmak (58), fabrikalara kafa tutarak 35 yıldır işlediği tabaka deriyi sandalet ve terlik haline getirerek müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Haber 08-08-18 12:12

Diyanet'ten Cübbeli Hoca'ya çok ağır gönderme!

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, “Efendim bu terliği giyen cennete gider” diyerek “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’yü hedef aldı. Ünlü, Hz. Muhammed’e ait olan sandalet yani “Nal-ı Şerif” satışına başlamıştı. Maliyetinin 130 TL olacağını belirten Ünlü, “Azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, sihir ve büyülerin ulaşmasından emin olur” demişti.

Haber 20-04-18 08:49