Antony Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Çekya'da bir araya geldi.

Haber 2024-05-30 18:28:17

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonla görüştü.

Haber 2024-04-10 22:44:41

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile Washington'da görüştü. Fidan, "Uluslararası toplum masum insanların çektiği acıları durduramadı. Gazze'deki insanlar acil insani yardıma ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle, Gazze'de ateşkesin temini ve kesintisiz insani yardımın sağlanması için birlikte ciddi şekilde çalışmamız gerekiyor" dedi.

Haber 2024-03-08 20:03:25

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Rio de Janeiro'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Haber 2024-02-22 01:13:08

Blinken’ın uçağında arıza! ABD'ye gidemedi...

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.

Haber 17-01-24 21:30

SON DAKİKA | Fidan ile kritik görüşmesinin ardından Erdoğan da Blinken'ı kabul etti! Vahdettin Köşkü önünde Blinken'ın Türkiye ziyaretine protesto

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken arasında önemli bir görüşme gerçekleşti. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Blinken'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Öte yandan Vahdettin Köşkü önünde Anadolu Gençlik Vakfı üyeleri Blinken'ın Türkiye ziyaretini protesto etti.

Haber 06-01-24 12:22

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye'ye geldi

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, diplomatik temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi. Blinken'ın temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesi bekleniyor. Blinken'ın ayrıca, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile de görüşme yapması öngörülüyor.

Haber 05-01-24 19:54

Sondakika: ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor! Ziyaretin detayları belli oldu

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın, Gazze'deki gelişmeleri konuşmak için Türkiye ve Yunanistan'ı da kapsayan Orta Doğu turuna çıkacağı belirtildi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye ziyaretinde, İsveç'in NATO'ya katılımını onaylamasının tamamlanmasına ilişkin son adımları görüşeceği bildirildi.

Haber 04-01-24 20:51

Sosyal medyadan paylaştı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Bakan Fidan ile görüşmesine dair açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmesine dair sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görüşmede çekilen fotoğrafı paylaşan Blinken, "Fidan ile İsrail-Hamas çatışmasını, çatışmanın bölgede başka yerlere sıçramamasını sağlama çabalarını, kalan rehinelerin serbest bırakılması gerekliliği ve insani yardım sağlanması konularını ele aldık" ifadelerini kullandı.

Haber 09-12-23 20:00

Dışişleri Bakanı Fidan ABD'li mevkidaşıyla görüşecek

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Bakan Fidan'ın ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geleceğini duyurdu.

Haber 08-12-23 17:39

ABD'den Netanyahu'yu kızdıracak karar! Yeni politikayı duyurdu: Kısıtlama getirilecek

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin’in Batı Şeria bölgesinde şiddet olaylarından sorumlu aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilere vize kısıtlaması getirileceğini açıkladı. Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun esir düşenlerin ailelerine "Şu anda herkesi eve getirme imkanı yok" dediği aktartıldı.

Haber 06-12-23 06:36

Blinken'a Ankara'da 'kötü' sürprizler! Hakan Fidan'a sarılmak istedi ama bunu beklemiyordu: 'Nereden baksan kral hareket'

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Türkiye'ye geldi. Blinken, Dışişleri Bakanlığı'nda Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından karşılandı. Ancak o görüşmeye, karşılama sırasında yaşanan bir an damga vurdu. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen o anlarda, Blinken'ın Fidan'a sarılmak için hamle yaptığı ancak Fidan'ın, Blinken'ın bu hamlesine karşılık vermediği ve iki mevkidaşın yalnızca tokalaştığı görüldü. Görüşme sonrası "Türkiye ve ABD, iki devletli çözüm konusunda mutabık" denildi.

Haber 06-11-23 14:44

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ankara'da Vali Yardımcısı tarafından karşılandı! Apron aydınlatılmadı, karanlıkta aracına geçti...

Gazze'deki İsrail bombardımanı ve kara operasyonları sürerken, Türkiye kritik bir ismi ağırlıyor. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Blinken'in uçağı gece yarısı Ankara'ya inerken; karşılamaya Türkiye'den üst düzey yetkilinin gitmemesi ve apronun ışıklarının kapalı olması dikkat çekti. Blinken'in yol boyunca kullanacağı güzergahtaki üst geçitlere asılan pankartlar ise gündem oldu.

Haber 06-11-23 10:34

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Ankara'da

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmek üzere Ankara'ya geldi.

Haber 06-11-23 00:16

Blinken'dan peş peşe sürpriz ziyaretler! Irak ziyareti sırasındaki çelik yelek detayı dikkat çekti

İsrail-Filistin çatışması nedeniyle birçok ülkeyi ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken sürpriz bir şekilde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Irak'ı ziyaret etti. Pazartesi günü Türkiye'ye gelerek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmesi beklenen Blinken'ın Irak ziyareti sırasında çelik yelek giymesi gündem oldu.

Haber 05-11-23 22:21

Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama Antony Blinken Türkiye'ye geliyor

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın 5-6 Kasım tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edeceği ifade edildi.

Haber 05-11-23 00:14

Son Dakika | ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor! Tarih belli oldu

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye'ye geliyor. Blinken 5 Kasım'da Ankara'da olacak.

Haber 01-11-23 20:05

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 29-10-23 23:28

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'den İsrail-Filistin uyarısı: Ateşe benzin dökmeyin

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken ABD'den dikkat çeken bir çıkış geldi. İsrail'e "sivillere zarar vermemek için her türlü önlemi alması" çağrısında bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bölgedeki çatışmanın yayılmasını engellemeye kararlı olduklarını belirtti. Blinken "Daha geniş çaplı çatışma bölgedeki ve hatta dünyanın dört bir yanındaki insanlar için de yıkıcı olacaktır. Ateşe benzin dökmeyin." ifadelerini kullandı.

Haber 24-10-23 22:34

ABD'den İran'a gözdağı! Dışişleri Bakanı Blinken: Güçlerimizin hedef alınması durumunda karşılık vermeye hazırız

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Doğu Akdeniz'e uçak gemisi filolarını konuşlandıran ABD'den yeni bir açıklama geldi. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD'nin İsrail-Filistin çatışmasının, "İran'ın müdahalesiyle tırmanmasını beklediğini" belirterek Biden yönetiminin, bölgedeki ABD personeli ya da silahlı kuvvetlerinin "herhangi bir düşmanca eylemin hedefi olması halinde karşılık vermeye hazır olduğunu" vurguladı.

Haber 22-10-23 23:09

ABD talep etti! Bakan Fidan, Blinken ile görüştü

7 Ekim'de başlayan olaylar Orta Doğu'yu kan gölüne çevirdi. İsrail-Hamas çatışması sonrası Türkiye'de birçok ülkeyle peş peşe temaslar kurdu. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme talebi ABD tarafından geldi.

Haber 15-10-23 20:28

Mısır ile ABD'den Gazze diplomasisi! Blinken ve es-Sisi görüştü

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya geldi. Görüşmede, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar ile stratejik ortaklığın geliştirilmesi konuları ele alındı.

Haber 15-10-23 18:58

SON DAKİKA | AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Blinken'a tepki! Tehlikeli bir yaklaşım

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’ın İsrail’deki açıklamaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "ABD Dışişleri Bakanı’nın ‘ben burada bir Yahudi olarak bulunuyorum’ yaklaşımı tehlikeli bir yaklaşım. Bulunduğu görev, diplomasinin işletilmesi gereken bir görev." ifadelerini kullandı.

Haber 12-10-23 16:48

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ABD ile kritik temas!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Filistin'deki son gelişmeler ele alındı.

Haber 08-10-23 19:11

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Fidan, ABD'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG'yle beraber çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.

Haber 06-10-23 18:58

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yaklaşık 45 dakika süren görüşme baş başa yapıldı.

Haber 22-09-23 21:46

ABD’den Azerbaycan’a ateşkes çağrısı: ‘Derhal durdurun!’

Azerbaycan’ın Karabağ’da başlattığı operasyon ABD’yi rahatsız etti. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Karabağ’da ateşkes çağrısında bulunarak, “ABD, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki askeri eylemlerinden derin endişe duymaktadır ve Azerbaycan'ı bu eylemlerini derhal durdurmaya çağırıyor” dedi.

Haber 20-09-23 07:26

Galatasaray'ın rakibi Manchester'a şok üstüne şok!

Galatasaray'ın rakibi Manchester United sezona sorunlarla başladı. Takıma yeni katılan Amrabat'ın sakatlık sebebiyle 6 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklanmıştı. Bu gelişmenin yanında kız arkadaşına saldıran Antony kadro dışı bırakıldı. Son olarak da İngiliz ekibinin yıldızı Sancho da süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Spor 06-09-23 10:30

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile kritik bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakan Fidan, Ukraynalı mevkidaşı ile tahıl girişimini görüştü. Bu görüşmenin ardından bir görüşme de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile gerçekleştirildi.

Haber 05-08-23 17:54

Blinken'dan Türkiye açıklaması! 'Liderlik rolünü yeniden üstlenmesini bekliyoruz'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Moskova yönetiminden bir açıklama gelmiş ve tahıl koridorundan çekildiklerini açıklamıştı. Dünya Rusya'nın bu kararının etkilerini konuşurken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'dan konuyla ilgili olarak “Türkiye’nin Tahıl Anlaşmasında zaten üstlendiği liderlik rolünü tekrar üstlenmesini bekliyoruz” dedi.

Haber 22-07-23 08:41

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

Haber 14-07-23 11:50

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD'li mevkidaşı Blinken arasında kritik telefon görüşmesi

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, NATO genişlemesi ve Vilnius’ta yapılacak NATO Liderler Zirvesi ele alındı.

Haber 10-07-23 12:09

Dışişleri Bakanı Fidan, ABD'li mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonla görüştü. Görüşmede, NATO genişlemesi, Suriye ve Ukrayna'daki son gelişmeler ele alındı.

Haber 08-07-23 21:04

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 24-06-23 19:26

ABD'li mevkidaşıyla ilk yüz yüze görüşme! Bakan Fidan ile Antony Blinken Londra'da bir araya geldi

Dünyanın gözü İngiltere'nin başkenti Londra'ya çevrildi. Londra'da düzenlenen Ukrayna İyileştirme Konferansı'na Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da katılıyor. Bakan Fidan bu kapsamda ABD'li mevkidaşıyla ilk kez yüz yüze görüştü.

Haber 21-06-23 16:17

SON DAKİKA | Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı ile görüştü! İşte masadaki konular

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Fidan ile Blinken arasındaki görüşmede 5 kritik konu görüşüldü. İşte detaylar...

Haber 08-06-23 09:35

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a, ABD'li mevkidaşı Blinken'dan kutlama mesajı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı kutladı.

Haber 04-06-23 23:12

Blinken'dan Türkiye için 'başarı' vurgusu! Tüm ittifakı güvenlik endişelerine odakladı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken İsveç'in Lulea kentinde, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısı düzenledi. Blinken toplantıda Türkiye'nin F-16 satışı konusunun İsveç'in NATO üyeliği ile ilişkisini değerlendirdi. Blinken, Türkiye'nin NATO'ya üyelik sürecinde İsveç ve Finlandiya hakkındaki güvenlik endişeleri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 30-05-23 21:47

ABD'den Karadeniz Tahıl Koridoru açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Karadeniz Tahıl Koridoru ile ilgili açıklama yaptı. Blinken, "Dünya, Moskova'nın Ukrayna'ya karşı savaşında insanların açlığını silah olarak kullanmayı birkaç haftada bir hatırlatmak durumunda kalmamalı." ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-23 23:26

Günler süren görüşmelerden sonuç çıktı! Azerbaycan ve Ermenistan'dan 'barış' adımı: ABD'den gelen 'bitiş çizgisi' açıklaması dikkat çekti

Azerbaycan ve Ermenistan arasında ABD'de 1 Mayıs'ta başlayan görüşmelerden çıkan sonuç dikkat çekti. İki ülke arasında ipler özellikle Karabağ Savaşı'yla gerilmişti. Azerbaycan'dan görüşmeler ve ilişkilerin seyri hakkında açıklama geldi. "Maratonun son mili her zaman en zorudur" diyen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın da 'bitiş çizgisi' vurgusu dikkat çekti.

Haber 05-05-23 12:43

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanı Blinken duyurdu... Sudan'da ateşkes sağlandı!

Son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Sudan’da tarafların 24 Nisan gece yarısından başlamak üzere ülke genelinde 72 saatlik ateşkes için anlaştığını duyurdu.

Haber 24-04-23 23:41

ABD, Sudan'daki elçiliğini kapatarak personelini tahliye etti! Yeni uyarı: 'Ülkeyi terk edin'

Sudan'da ordu ve HDK arasındaki çatışmaların artması üzerine birçok ülke harekete geçerek ülkeden vatandaşlarını tahliye etmeye başladı. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Hartum Büyükelçiliğindeki diplomatik operasyonları askıya aldıklarını ve tüm diplomatik personeli tahliye ettiklerini açıkladı. Bu arada ABD Dışişleri Bakanlığı, Sudan için yeni bir seyahat uyarısı yayınladı ve vatandaşlarına bu ülkeye seyahat etmemelerini, orada bulunanların ise ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

Haber 23-04-23 07:28

Türkiye'ye F-16 satılacak mı? ABD'den dikkat çeken açıklama: NATO için önemli

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye'ye F-16 satışına ilişkin konuşan Bakan Blinken "Türkiye'nin, yenilenmiş F-16'ları ve mevcut F-16'lar için modernizasyon paketini alması gerektiğine inanıyoruz. Bunun NATO için, ittifak için önemli olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-23 23:18

Suriye'de 10 yıl önce 41 sivili katletmişti! ABD'den o isme yaptırım: Esad rejiminden hesap sormak için...

Amerika Birleşik Devletleri, Suriye’nin başkenti Şam’da 16 Nisan 2013’te 41 silahsız sivili infaz eden Esad rejiminin askeri istihbarat görevlisi Amjad Yousef ve ailesine ülkeye giriş yasağı getirdi. Kararı duyuran ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Esad rejiminden hesap sormak için hayatlarını riske atmaya devam eden cesur Suriyelilere desteğimiz sarsılmayacak" dedi.

Haber 06-03-23 20:02

ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye ve Yunanistan mesajı verdi! “Yunanistan ve Türkiye her ikisi de müttefikimiz”

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken Türkiye ve Yunanistan ziyaretlerinin sonrasında Atina ve Ankara’nın anlaşmazlıkları çözebileceğine inandığını belirtti. Washington'ın hem Türkiye hem Yunanistan'la müttefik olduğunu ifade eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "Anlaşmazlıkları çözmek için NATO'da angaje olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Haber 21-02-23 13:29

Yunanistan Başbakanı Miçotakis deprem mesajı verdi! “Derin bir keder ve üzüntü içindeyiz”

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Antony Blinken Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve 10 ili etileyen depremlerin ardından Türkiye’yi ziyarete geldi. Türkiye’deki ziyaretinin ardından Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya Blinken Yunanistan’a Türkiye’ye desteği için teşekkür etti. Yunan Başbakanı Miçotakis ise, “Biliyorum, Türkiye'den geliyorsunuz. Komşumuzu vuran bu insani felaket nedeniyle hepimiz derin bir keder ve üzüntü içindeyiz" dedi.

Haber 21-02-23 13:18

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile deprem bölgesine ziyareti öncesi ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ı kabul etti

Son dakika haberi: 2 yıldır görevde bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ilk kez Türkiye ziyareti gerçekleştirdi. Bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla ortak basın toplantısı düzenleyen Blinken daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideri Bahçeli ile deprem bölgesine ziyareti öncesinde Erdoğan ile Esenboğa Havalimanında bir araya geldi.

Haber 20-02-23 10:48

Antony Blinken: ABD, Türkiye ve Türk halkının yanında

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nde açıklamalarda bulundu. Blinken, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ABD’nin Türkiye ve Türk halkının yanında olduğunu vurguladı.

Haber 19-02-23 23:14

ABD, depremler için yapılan yardımın 185 milyon dolara çıkarıldığını duyurdu

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'ye yapılan insani yardımın 185 milyon dolara çıkarıldığını açıkladı.

Haber 19-02-23 20:42