Aylin Kontente Kul kimdir?

Aylin Kontente Kul kimdir?

Aylin Kontente, 30 Haziran 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamış ve oyunculuk kariyerine ‘Kampüsistan’ adlı dizi ile adım atmıştır. Tiyatrocu ve oyuncu olan Aylin Kontente, ‘Yaprak Dökümü, ‘Sır Gibi’, ‘Sevgili Dünürüm’, ‘Limon Ağacı’, ‘Babam Sağolsun’ adlı diziler de ve ‘Olur Olur’ ile ‘Tatlım Tatlım’ adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Farklı projeler ile kendini geliştiren güzel oyuncu, birkaç farklı programda da yer almış ve ‘Güldür Güldür Show’ ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Komedyen ve oyuncu olan Aylin Kontente, 2012 yılında aynı programda rol aldığı arkadaşı Alper Kul ile evlenmiş ve iki çocuk annesi olmuştur.

Aylin Kontente Kul Haberleri

Aylin Kontente'den 'Kampüsistan' paylaşımı

Show TV'nin sevilen programı 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla 19 yıl öncesini andı. Kontente, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

Magazin 13-04-2022 14:53

Güldür Güldür'ün İsmail'i Alper Kul hakkında şoke eden gerçek! Meğer Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusuyla...

Kadrosunda Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, uzun yıllardır izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'ün yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaristliğini ise Murat Kepez üstleniyor. Sevilen programda 'İsmail' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Kul hakkında şaşkına çeviren bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-02-2022 11:13