Babel Haberleri

Arda Turan, Ryan Babel'in biletini kesti! Sözleşmesi feshedildi...

Trendyol 1. Lig'e 6'da 6 yaparak giren Eyüpspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Teknik Direktör Arda Turan'ın planları arasında yer almayan Babel ile karşılıklı anlaşıp sözleşmesi feshedildi.

Spor 2023-09-29 14:58:05

Ryan Babel, sunucu Ecem Dinçkal'a cevap verdi! ''İşini iyi yapsan iyi edersin...''

Bir dönem Galatasaray forması giyen Babel, Hakim Ziyech'in sarı-kırmızılılara transfer olacağı iddiasının ardından ilginç bir iddia ortaya attı. Babel, Icardi'nin gol sayısına dair tahminde bulundu.

Spor 2023-08-17 08:47:26

Taraftar çıldırdı, sosyal medya çalkalanıyor! Ryan Babel'den bombalar Galatasaray'ın vizyonu yok

Son dakika... Yeni sezon öncesi kadrodan gönderilen isimler kervanına katılan Hollandalı oyuncu Ryan Babel, katıldığı bir programda Galatasaray serüvenine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Galatasaray'ın vizyonu yok' diyen tecrübeli oyuncu, en ateşli derbi olarak ise Beşiktaş-Fenerbahçe maçını işaret etti. İşte o sözler...

Spor 2022-09-26 15:47:27

Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın eski yıldızı Ryan Babel Eyüpspor'da! Asbaşkan Fatih Kulaksız'dan Mynet'e özel açıklamalar

Son dakika spor haberi... Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve Sarı-Kırmızılı ekibin sözleşmesini yenilemediği Hollandalı oyuncu Ryan Babel, boşta kalmasının ardından ülkesine dönerek uzun yıllar top koşturduğu Ajax tesislerinde antrenmana çıkmaya başlamıştı. Yeni sezonda hangi ekipte forma giyeceği merak edilen 35 yaşındaki futbolcunun yeni adresi Eyüpspor oldu. Transferin tamamlanmasının ardından Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız Mynet Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor 2022-07-22 19:44:35

Son dakika transfer haberi: Ryan Babel'den flaş karar! Eski takımına geri döndü

Son dakika transfer haberi... Galatasaray'da iç transferde de hazırlıklar hız kesmeden devam ederken, 35 yaşındaki Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile yeni sözleşme konusunda mutabakat sağlanamamıştı. Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılan tecrübeli oyuncunun eski takımı Ajax ile antrenmanlara çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-07-22 22:54

Taraftar Babel'e çok öfkeli! Yılın ters köşesini yaptı

Galatasaray'da yıllık maliyetleri 6.4 milyon Euro olan ve sözleşmeleri biten Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'nin hedefleri aynı. Sarı-kırmızılılarda yola devam etmek için yeni yönetimle görüşecek olan Ryan Babel 1.5 milyon Euro'luk indirimi göze aldı. Feghouli ise Başakşehir ve Kasımpaşa'ya sıcak bakıyor. Galatasaraylı taraftarlar ise bu sözlerin ardından Babel'e tepki gösterdi. Tecrübeli oyuncuyu takımda istemeyen sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada Babel'i mesaj yağmuruna tuttu.

Spor 28-05-22 09:37

Galatasaray'dan ayrılan Babel, eski takımına geri dönüyor!

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Hollandalı tecrübeli futbolcu Ryan Babel'e İstanbul'dan talip çıktı. İşte detaylar...

Spor 19-05-22 10:32

Son dakika: Galatasaraylı Ryan Babel'den yönetime, takım arkadaşlarına ve taraftarlara ağır sözler!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılıların Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, maçın ardından taraftarları selamlayarak son iç saha maçında Galatasaray'ı destekleyenlere veda etmişti. Babel'den çok özel ve çarpıcı açıklamalar geldi...

Spor 17-05-22 11:03

Son dakika: Galatasaray'a 100 milyon TL'lik müjde! Taraftar bunu bekliyordu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da iki futbolcu maçın ardından taraftarlara veda etmişti. Sofiane Feghouli ve Ryan Babel, müsabakanın sonunda sarı - kırmızılı taraftarları selamlayarak ayrılığın sinyallerini vermişlerdi.

Spor 17-05-22 09:46

Son dakika: Adana Demirspor maçı sonrasında Galatasaray'a veda ettiler! Sofiane Feghouli ve Ryan Babel...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı - kırmızılılar, karşılaşmadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı. Maçın sonunda Sofiane Feghouli ile Ryan Babel'in taraftarlara üçlü çektirdikten sonra el sallaması veda olarak ifade edildi.

Spor 16-05-22 22:43

Son dakika: Ryan Babel'in Galatasaray'daki geleceği belli oldu! Domenec Torrent detayı...

Galatasaray'da mevcut yönetim ve teknik direktör Domenec Torrent konusunda belirsizlik devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu olan kurmaylar ve teknik heyet bir yandan seçim süreci gündemini görüşürken, bir yandan da önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Ryan Babel ile ilgili gündeme gelen haber dikkat çekti.

Spor 10-05-22 08:22

Son dakika: Galatasaray iflas bayrağını açtı! Tam 47 milyon Euro...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da proje iflas etti. Takımı gençleştirme planıyla sezona başlayan sarı-kırmızılılar hüsran yaşadı. Küme düşen rakibe karşı altyapıdan hiçbir ismi kadroya almayan Torrent; Muslera (35), Omar (31), Aanholt (32), Babel (36), Arda (35) ve Gomis’e (37) aynı anda şans verdi. Cimbom maçı 30,5 yaş ortalaması olan takımla bitirdi.

Spor 21-04-22 11:54

Ne yaptın Babel! Galatasaray maçındaki boş kaleye giden top...

Galatasaray, Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Küme düşmesi kesinleşen Malatyaspor'un müthiş oyunu ilk yarıya damga vurdu. Galatasaray'ın ender gelişen ataklarından birinde Babel topu boş kaleye gönderdi fakat Malatyaspor savunması bunu da önledi!

Spor 18-04-22 21:22

Acun Ilıcalı'dan flaş itiraflar! Mesut, Babel, transfer...

Son dakika haberleri: Ünlü medya patronu ve İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, flaş itiraflarda bulundu. Ilıcalı; Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili gelen soruya cevap verirken, Galatasaraylı Ryan Babel'in transferinin son anda gerçekleşmediğini söyledi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

Spor 11-04-22 12:01

Son dakika: Galatasaray'da Domenec Torrent'ten son şans! Arda, Feghouli ve Babel...

Son dakika: Galatasaray'da UEFA Avrupa Ligi'ne son 16 turunda Barcelona'ya 2-1 kaybederek elenmiş olmanın ardından tüm gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, takımdaki futbolcularla gelecek sezon devam edilip edilmeyeceğine kalan 9 haftada karar verecek.

Spor 20-03-22 12:49

Acun Ilıcalı Galatasaraylı yıldıza talip oldu! Hull City'de Babel harekatı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, gözünü Süper Lig’e çevirdi. Galatasaray'dan sezon sonu bedelsiz olarak ayrılması neredeyse kesin olan Ryan Babel'in Ilıcalı'nın radarında olduğu iddia edildi. Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen Hull City, Babel transferi için harekete geçti.

Spor 15-03-22 13:46

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında ilkleri yaşadı

Çaykur Rizespor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray'da Patrick van Aanhholt ile Ryan Babel ilkleri yaşadı.

Spor 27-02-22 22:51

Galatasaray'da anlaşma tamam! Fatih Terim'in prensleri formayı giymeye geliyor

Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılılar teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği iki yıldızı renklerine bağlamaya çok yakın. Gedson Fernandes ve Ola Solbakken transferinde sona gelen Aslan, Luyindama, DeAndre Yedlin, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'yle de yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Spor 10-01-22 10:39

Galatasaray'ın Feghouli ve Babel planı

Galatasaray, maliyeti yüksek Sofiane Feghouli ve Ryan Babel ile Radamel Falco'ya uyguladığı formülle ocakta vedalaşmak istiyor.

Spor 28-10-21 21:34

Babel'den flaş itiraf: Gittiğime pişmanım

Galatasaraylı Ryan Babel yıllar sonra ilginç bir itirafta bulundu.

Spor 15-10-21 09:06

Ryan Babel'den itiraf gibi açıklama: Çok pişmanım

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, futbol kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babel, transfer konusunda yaşadığı en büyük pişmanlığını açıkladı.

Spor 13-10-21 14:07

Babel'in paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı

Süper Lig'de Türk Telekom Stadyumu'nda Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarın tepki gösterdiği isimlerin başında gelen Babel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Hollandalı yıldız kendisini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Spor 20-09-21 12:29

Babel, gösterilen tepkiye cevap verdi!

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da taraftarlar, oyuna sonradan giren Babel'e tepki gösterdi.

Spor 19-09-21 18:25

Galatasaray'dan Ryan Babel kararı

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan Galatasaray'da, ikinci yarı oyuna dahil olan Ryan Babel, performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Teknik ekibin de memnun olmadığı Hollandalı yıldızın, uzun süre formasından uzak kalması bekleniyor.

Spor 14-09-21 17:39

Galatasaray'da Falcao'dan sonra Babel de ayrılıyor

Maliyeti yüksek oyuncuları gönderme kararı alan Galatasaray, Falcao'dan sonra Ryan Babel'i de gözden çıkardı. Sarı kırmızılılar, Hollandalı futbolcuyla karşılıklı anlaşarak yolları ayırmak istiyor.

Spor 02-09-21 14:14

Fatih Terim: Mesele hep kalacak gibi oynamak

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers maçındaki pozitif futbola vurgu yaptı. Terim, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Mbaye Diagne ve Ryan Babel hakkında da konuştu.

Spor 26-08-21 23:35

Babel'den kafa karıştıran paylaşım

Galatasaray'ın 34 yaşındaki futbolcusu Ryan Babel, sarı-kırmızılı takımın bugünkü antrenmanından sonra kafa karıştıran bir paylaşım yaptı.

Spor 24-08-21 16:47

Babel bacağına gelen tekmenin fotoğrafını paylaştı

Ryan Babel, Giresunspor maçının son dakikalarında yaşanan pozisyonla ilgili kişisel sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Spor 17-08-21 07:11

Galatasaray'da tasfiye zamanı! 8 ayrılık

Galatasaray'da son dakika gelişmesi... 8+6 kuralına göre 14 yabancıya kadroda yer verebilecek Galatasaray’da ilk hedef; en maliyetli 3 isimle vedalaşmak. Gönderilmek istenen oyuncuların başında Falcao, Feghouli ve Babel var. Amaç yenilere yer açmak ve takımın maliyetini düşürmek.

Spor 27-07-21 07:39

Babel'den transfer mesajı: Come to Galatasaray

Galatasaray'ın sol bek transferi için Ryan Babel devreye girdi ve vatandaşı Van Aanholt'a "Come to Galatasaray" mesajını yolladı.

Spor 16-07-21 23:14

Ryan Babel, PSV eşleşmesini değerlendirdi

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda eşleştiği PSV'nin güçlü bir rakip olduğunu kaydetti.

Spor 16-06-21 15:38

Galatasaray sezonu Selçuk İnan ile açtı

Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Selçuk İnan yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Yeni transferler Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk de Sarı Kırmızılı ekiple ilk antrenmanına çıktı. Çalışmada yabancı futbolculardan ise sadece Jesse Sekidika ve Ryan Babel yer aldı.

Spor 14-06-21 20:19

Frank de Boer'den Babel açıklaması

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Frank de Boer, EURO 2020 aday kadrosuna seçilmeyen Babel hakkında konuştu.

Spor 14-05-21 17:52

Ryan Babel, EURO 2020 biletini aldı

Hollanda Milli Takımı'nın teknik direktörü Frank de Boer, Ryan Babel'in EURO 2020 kadrosunda olacağını açıkladı.

Spor 10-05-21 10:07

ÖZET | Galatasaray - Beşiktaş maç sonucu: 3-1

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Türk Telekom Stadı dev derbiye sahne oldu. Nefes kesen mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazandı. Cimbom'a galibiyeti getiren golleri; Babel, Falcao (penaltı) ve Arda kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısını ise Rachid Ghezzal (penaltı) attı. Bu sonucun ardından zirve yarışı iyice kızıştı. Sarı kırmızılı takım puanını 78'e çıkardı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri ise 81 puanla liderliğini korudu.

Spor 08-05-21 22:30

Ryan Babel, Beşiktaş'a karşı ilk kez gol sevinci yaşadı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde gol atan Ryan Babel, siyah-beyazlılara karşı ilk kez gol sevinci yaşadı.

Spor 08-05-21 21:55

Ryan Babel'den tepki: Mahkemeye vereceğim

Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel, "seks partisine katıldığı" yönündeki habere tepki gösterdi.

Spor 16-04-21 18:09

Ahmet Çakar: İçine edeyim böylesi hakemliğin

Beşiktaş, Erzurum engeli 4 geçerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam etti. Ghezzal'in attığı gol sonrası ise maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ağır eleştiriler aldı. Golden önce topu elle kontrol eden Cenk'in pozisyonuna ilişkin Galatasaray'ın Karagümrük maçına gönderme yapan ünlü yorumcu Ahmet Çakar, "Babel elle kontrol Mostafa'nın golü iptal. 24 saat sonra cenk elle kontrol Ghezzal'in gölü geçerli. İçine edeyim böylesi hakemliğin" ifadelerini kullandı.

Spor 11-04-21 22:13

Ryan Babel, şarkısına klip çekti ve yayınladı!

Galatasaray'ın hücum oyuncusu Ryan Babel, yeni şarkısına klip çekti ve yayınladı.

Spor 09-04-21 18:38

Babel'den şampiyonluk mesajı!

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, zirve ile aralarındaki 6 puanlık farkı değerlendirirken, "Bir sezon hatırlıyorum, Başakşehir birinci, Galatasaray 20 puan altındaydı. Daha sonra takım inancını kaybetmedi ve sonunda şampiyon oldu. O zaman kazanılan şampiyonluk ruhuyla bunu kaybetmeyeceğiz ve sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Spor 08-04-21 12:34

Ryan Babel Bitcoin uzmanı çıktı!

Galatasaray'ın yıldız Hollandalı futbolcusu Babel'in Bitcoin konusunda tüm takıma mali danışmanlık yaptığı ortaya çıktı.

Spor 07-04-21 18:50

Ryan Babel, Hollanda tarihine geçti

Galatasaraylı Ryan Babel, Hollanda Milli Takımı'nda son 50 yılın en uzun süre forma giyen oyuncusu oldu.

Spor 29-03-21 20:14

Galatasaray'da Patrick van Aanholt sesleri

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, vatandaşı Patrick van Aanholt'a çağrı yaptı.

Spor 24-03-21 10:02

Hollanda aday kadroyu açıkladı! Babel sürprizi

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri öncesi Hollanda, aday kadrosunu açıkladı. Galatasaray'dan Ryan Babel milli takıma davet edildi.

Spor 19-03-21 18:32

Galatasaray'da sarı kart uyarısı

Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Galatasaray'da Babel, Luyindama, Etebo ve Marcao sarı kart sınırında. Bu oyuncuların cezalı duruma düşmesi halinde Aslan, Hatay deplasmanında stoperde kriz yaşayabilir

Spor 19-03-21 09:07

Ryan Babel: Henüz her şey bitmedi

Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel, Sivasspor maçını değerlendirdi.

Spor 07-03-21 21:43

Galatasaray'da Ryan Babel derbide oyuna girdi, sözleşmesi otomatik uzadı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılıların Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, derbinin ikinci yarısında Arda Turan'ın yerine oyuna girince sözleşmesi otomatik olarak uzadı. 34 yaşındaki futbolcunun kontratında 20 maçı içeren bir opsiyon maddesi bulunuyordu.

Spor 08-02-21 14:00

Ryan Babel'in Galatasaray'a 6 puanlık katkısı!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, bu sezon 3 gol atarken, sarı-kırmızılı takıma puan anlamında önemli katkı yaptı.

Spor 25-01-21 11:02

Ryan Babel: Geri döndüm

Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel, Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Spor 24-01-21 18:29