Bağımsız Türkiye Partisi Haberleri

Mansur Yavaş ve Turgut Altınok yarışında hangi adayı destekleyeceklerini açıkladılar! Bağımsız Türkiye Partisi Ankara için kararını verdi

Ankara'da 31 Mart yarışının öne çıkan iki isminden biri olan mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bir partiden daha destek geldi. Hüseyin Baş'ın liderliğini yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi, ABB kararını duyurdu.

Haber 20-02-2024 17:00

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Haber 18-02-2024 09:35

'Altılı masa' hamlelerinin ardından BTP lideri Hüseyin Baş'tan dikkat çeken sözler Şunu bilin...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, kendilerini de altılı masaya almaları yönünde çağrı yapmış, bu çağrı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Baş bir araya gelmişti. Akşener, Baş'ın teklifini altılı masaya ileteceğini belirterek "O masaya kendisinin adına o teklifi getireceğim" demişti. Son olarak Baş, altılı masada yer alma talebinin ardından yaşananlara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber 30-10-2022 21:43

Bağımsız Türkiye Partisi

Bağımsız Türkiye Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bağımsız Türkiye Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.