Bizim Aile Filminin Konusu Nedir Haberleri

Çetin Doğan tahliye edildi! İlk açıklamasında 'af' vurgusu: Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı

Resmi Gazete’de yayınlanan kararla affedilen 28 Şubat davası sanıklarından Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nden tahliye edildi. Çetin yaptığı ilk açıklamada, "Televizyonlarda 'af'tan bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değildir. Doğrudan doğruya Anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir. Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-17 11:31:22

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 2024-05-16 01:58:26

Aile konutu şerhi nedir, nasıl konulur?

Hukuki terimler içinde çeşitli kelimeler kullanılır. Bu kelimeler günlük konuşma dilinde halk arasında da kullanılır ancak hukuk alanında bambaşka anlamlara karşılık gelebilir. Aile konutu, aile konutu şerhi gibi ifadeler de bu duruma örnek olan ifadeler arasında yer alır.

Haber 2024-05-13 19:17:41

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 2024-05-03 17:59:46

MEB merakla beklenen yeni müfredat taslağını açıkladı! 1 hafta boyu görüş bildirilebilecek: İntegral kalktı mı?

Milyonlarca öğrencinin öğretim hayatını etkileyecek yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yeni taslak için 1 hafta görüş bildirme süresi belirlendi. Bakan Tekin, "Öneri ve desteğiniz bizim için önemli" ifadelerini kullandı. Öte yandan integral konusu 12. sınıf müfredatından kaldırıldı.

Egitim 26-04-24 14:37

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 18-04-24 23:24

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemeleri programında bütçe artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın bütçesinin artırıldığını duyurdu. Söz konusu programdan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalıkları olan vatandaşlar yararlanıyor.

Finans 17-04-24 09:56

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

Demans nedir, neden olur? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?

Demans sadece bireyin zihinsel işlevlerini değil aynı zamanda aile bağlarını, toplumsal dinamikleri ve sağlık sistemlerini de derinden etkileyen karmaşık bir hastalıktır. Ancak bilinçli bir yaklaşımla, bu zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Demansla mücadelede erken tanı ve tedavi hayati öneme sahiptir

Haber 25-03-24 12:01

Son dakika | Erdoğan 'Alerjileri var' dediği kesime yüklendi: Adeta savaş açtılar! Kadınları korkutmaya başladılar

Son dakika haberi: 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'aile' kavramına vurgu yaptı. "Ülkemizde aile kavramına karşı alerjisi olan bir kesim eskiden beri var" diyen Erdoğan, söz konusu kesimin 'aile'ye savaş açtığını ifade etti. Erdoğan ayrıca 31 Mart seçimlerine değinerek "Kadınları korkutmaya başladıklarını görüyoruz. Kadınların 31 Mart'ta korku siyasetini bir kez daha ellerinin tersiyle iteceklerine yürekten inanıyorum" ifadelerini de kullandı.

Haber 08-03-24 15:37

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Phubbing nedir, phubbing ne demek? Modern ilişki terimlerinden phubbing ne anlama gelir?

Telefon ekranına uzun süre bakarak dijital ortamda vakit geçirmek, günümüzün en büyük sorunlarından biri hâline gelmiştir. Öyle ki kişiler artık yüz yüze değil, telefonları aracılığı ile sosyalleşmektedir. Bu noktada aile ilişkileri, arkadaşlık ve romantik ilişkilere yeterince vakit ayırmayınca ilişkiler zarar görmektedir. Bireylerin üretkenliğini de olumsuz etkileyen bu durum tüm dünyada oldukça yaygındır. Peki modern ilişki terimlerinden phubbing nedir?

Kadin 04-03-24 17:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Devletin 'gizli anayasası' güncelleniyor... Kırmızı Kitap nedir?

Milli Güvenlik Siyaseti Belgesi olan ve devletin 'gizli anayasası' olarak değerlendirilen 'Kırmızı Kitap' için bir kez daha harekete geçildi. İçeriği itibarıyla devletin iç ve dış tehdit algılamalarını madde madde ortaya koyan belge için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi. Söz konusu belge son olarak son olarak 30 Eylül 2019'da Milli Güvenlik Kurulu toplantısında ele alınmıştı.

Haber 28-02-24 16:10

Ayrıyeten nasıl yazılır? Ayrıyeten mi ayriyeten mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zarf türünde olan ve ayrıca kelimesi ile aynı anlamda kullanılan ayrıyeten kelimesinin doğru yazılışı çok sayıda kişi için merak konusu hâline gelebilir. Bu kelimenin TDK onaylı kullanımının ayrıyeten mi ayriyeten mi olduğu çoğu zaman unutulur. Bu nedenle güncel sözlüğe başvurularak ayrıca kelimesinin eş anlamlısı olan ayrıyeten sözcüğünün nasıl yazıldığı incelenmelidir. Böylelikle söz edilen ifadenin yazılı dildeki diğer hatalı kullanımlarına da değinilmesi mümkün olacaktır.

Egitim 27-02-24 19:44

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

SON DAKİKA | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı 'Yakın zamanda' diyerek duyurdu: 8 bin sözleşmeli personel alınacak! Deprem bölgesi...

Son dakika haberi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bakan Göktaş yaptığı açıklamada, söz konusu personel alımı tarihi için 'yakın zamanda' ifadesini kullandı.

Finans 19-02-24 15:38

Mehdiyim dedi genç kızlarla termal otelde harem kurdu! 'Biz savaş çıkartacağız' Dikkat! Bu adam Adnan Oktar'ın yolunda

Atv'de yayımlanan Esra Erol'da programında yine tüm Türkiye'yi şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kendisini 'Mehdiyim' diyerek tanıtan Mustafa Çabuk isimli sözde hoca, genç kızlarla termal otelde harem kurdu. Kızının kandırıldığını söyleyen Fatma Hanım, kızını aradıklarında 'Ben halifemin yanındayım. Siz bizim yanımıza gelin' yanıtı aldıklarını söyledi. Söz konusu iddialar bir anda gündem yaratırken, Çabuk'un yaptıkları Adnan Oktar'ı hatırlattı. İşte tüm detaylar...

Magazin 13-02-24 14:57

MEB'den müfredat değişikliği kararı: Dersler sadeleşiyor, beceri eğitimleri geliyor! Anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıf...

MEB'den yeni müfredat kararı... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda müfredat değişikliği için sona gelindiğini duyurdu. 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak yeni müfredatla birlikte dersler sadeleşirken, beceri eğitimleri öne çıkacak. Söz konusu yeni müfredat ilk olarak anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, "Bize ait, bizim değerlerimiz ile inşa edilmiş bir müfredat" diye konuştu.

Egitim 05-02-24 06:42

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

X hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? X virüsü nasıl bulaşır?

Dünya tarihinde birçok salgın ve salgın hastalık yaşanmıştır. Bu olaylar dünya genelinde oldukça büyük etkiler yaratmış ve sağlık sistemlerini zorlamıştır. Salgınlar bulaşıcı hastalıkların hızlı bir şekilde yayılması sonucu ortaya çıkan büyük ölçekli olaylardır. Bu salgınlar insanların yaşam tarzlarını, ekonomilerini ve toplumsal düzenlerini derinden etkilemiştir. Son dönemde de yeni bir salgının habercisi olduğundan söz edilen X hastalığı gündem konusu hâline gelmiştir. Peki, X hastalığı nedir?

Haber 29-01-24 15:03

Seçime iki ay kala iki parti yükselişte! Canlı yayında 'oy oranları artışta' diyerek açıkladı, muhalefet için '14 Mayıs' uyarısı dikkat çekti

Yerel seçim anket sonuçları yakından takip edilirken, özellikle muhalefetin ayrı ayrı adaylarla seçime girme kararının sonuçlarının nasıl olacağı merak konusu. İstanbul'da 8 adaylı bir yarış ihtimali masadayken, iki partinin yükselişte olduğu iddiası da gündem oldu. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Araştırmacı-Sosyolog Semih Turan, "Şu anda bizim yaptığımız bütün ölçümlerde yükselen iki parti görüyoruz" diye konuştu.

Haber 29-01-24 06:56

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Depozito nedir, ne için verilir? Depozito geri alınır mı? Kira depozitosunu geri alma

Günümüzde gerek sohbetlerde gerekse yazılı iletişimlerde birçok farklı kelime ile karşılaşılmaktadır. Bazı kelimelere aşina olmamıza rağmen ne anlama geldiğini tam olarak bilememe durumu söz konusu olmaktadır. Depozito sözcüğü de karşımıza yaygın olarak çıkan kelimelerden biridir. Bu sözcük özellikle bir mülk kiralama durumunda karşımıza çıkmaktadır. Peki, depozito nedir, ne için verilir, kira depozitosu geri alınır mı?

Finans 19-01-24 18:18

Epsom tuzu nedir? Epsom tuzunun faydaları nelerdir, ne işe yarar?

Modern tıbba alternatif olarak kullanılan çeşitli alternatif tıp yöntemleri, çok eski çağlardan beri uygulanmaktadır. Günümüzde de geçerliliğini koruyan ve bazıları alanlarında uzman doktorlar tarafından da onay gören bu yöntemlere genel olarak doğal ürünler, meyveler, otlar ve bitkiler eşlik eder. Az bilinen ama son günlerde adı çok duyulmaya başlayan epsom tuzu da doğal tedavi yöntemleri söz konusu olduğunda tercih edilen bir bileşiktir.

Haber 13-01-24 07:50
tuz

'Deprem sonrası kaybolan çocuklar' iddiaları gündem yaratmıştı! Bakan Göktaş noktayı koydu: Tekraren ilan ediyorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi. “Bin 912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum.” diyen Bakan Göktaş, “Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı.” dedi.

Haber 11-01-24 14:41

Güneş bizi nasıl etkiliyor? Ruh halimizin iyiliği için ışığı nasıl kullanabiliriz? Alican Elkorek tek tek açıkladı... Hepimize iyi gelecek

'İnsanlık Halleri' isimli podcast serisinde güneş ışığının önemi ve insan ruhu üzerindeki olumlu etkisi ele alındı. Alican Elkorek tarafından hazırlanıp sunulan serinin bu videosunda "Işığın bütünsel sağlığımızdaki önemi ve değeri nedir?" sorusuna yanıt arandı. Güneş ışığının beynimize olan bilimsel ve pozitif etkilerinden bahsedilen söz konusu videoda; gün doğumunda alınan güneş ışığı, ruh halimizi, uykumuzun kalitesini, konsantrasyonumuzu hatta cinsel hayatımızı olumlu etkilediği anlatıldı.

Haber 08-01-24 09:42

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

CUMA HUTBESİ KONUSU 29 ARALIK 2023: Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet açıkladı!

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PDF dosyası, Word belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Bugün İstanbul'da cuma namazı saat 13:11'de, Ankara'da 12.55'te, İzmir'de 13.55'te kılınacak. Birçok kişi internette, "29 Aralık 2023 cuma hutbesi nedir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 29-12-23 11:38

ARAK DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE! Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? İlk bölüm özeti

Arak 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ikinci bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 2. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 2. bölüm izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 28-12-23 19:07

Deyip nasıl yazılır? Deyip mi diyip mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında yer alan yazım kuralları, Türkçemizi doğru kullanmamız yönünden son derece önemli bir konudur. Yazım kuralları konusu da kendi içerisinde farklı kategorilere ayrılır. Bu kuralları iyi bir şekilde anlamak ve kavramak dilimizde bulunan sözcükleri doğru kullanmamız açısından büyük önem taşır. Dilimizde yazımında yaygın olarak imla hatası görülen sözcüklerden biri deyip kelimesidir. Peki, deyip nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 28-12-23 16:55

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

AİLE 26. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Show TV yayın akışı!

Aile dizisi 26. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Geçtiğimiz mart ayında yayın hayatına başlayan Aile dizisi ikinci sezonu ile kaldığı yerden devam ediyor. Serenay Sarıkaya'nın Devin rolüne hayat verdiği Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterini canlandırıyor. Aile dizisinin 26. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Aile son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 26-12-23 20:26

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

SAFİR 17. BÖLÜM CANLI İZLE: ATV SAFİR dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Safir 17. bölüm izleme ekranı merak edildi. Atv ekranlarında yayınlanan Safir dizisi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı Safir dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin 17. bölümü 25 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayınlanacak. Peki, Safir yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve 25 Aralık 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 25-12-23 20:51

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 25-12-23 20:26

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

SELAHADDİN EYYUBİ 6. BÖLÜM İZLE EKRANI! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizi 6. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar diziseverlerin gündeminde yer aldı. Başrolünde Uğur Güneş'in yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam 6. bölümü izleyicisiyle buluşacak. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ile 25 Aralık 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 25-12-23 19:17

KIZIL GONCALAR 2. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, bu akşam var mı? FOX TV yayın akışı 25 Aralık 2023

Kızıl Goncalar 2. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Peki, Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, bu akşam var mı?

Magazin 25-12-23 18:48

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

ARAK 1. BÖLÜM İZLE! Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Arak 1. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizi merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 1. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak ne zaman başlıyor, bugün mü? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 1. bölüm izle ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 21-12-23 19:15

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

SANDIK KOKUSU 3. BÖLÜM FULL HD İZLE: Sandık Kokusu yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı!

Sandık Kokusu 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 3. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-12-23 19:43

ŞAHANE HAYATIM 8. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE: Şahane Hayatım son bölüm konusu nedir? İşte 20 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Şahane Hayatım 8. bölüm izleme ekranı araştırılıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın yer aldığı dizi FOX TV'de yayın hayatına başladı. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. İlk bölümleriyle izleyiciler tarafından beğeni alan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Şahane Hayatım son bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-12-23 19:31

KURULUŞ OSMAN 141. BÖLÜM İZLE EKRANI: Kuruluş Osman yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve ATV 20 Aralık yayın akışı!

Kuruluş Osman 141. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. İlk bölümü 2019 yılı Kasım ayında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi 2023 yılı Ekim ayında beşinci sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü hakkında detaylar diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti...

Magazin 20-12-23 19:22
ele

ÜÇ KIZ KARDEŞ 67. BÖLÜM İZLE! Üç Kız Kardeş yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti ve Kanal D 19 Aralık yayın akışı!

Üç Kız Kardeş yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Üç Kız Kardeş'in 67. bölümü 19 Aralık Salı 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Üç Kız Kardeş dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 19-12-23 21:11

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-23 20:44