Bülent Emin Yarar Haberleri Ve Son Dakika Bülent Emin Yarar Haberleri

Bülent Emin Yarar Haberleri Ve Son Dakika Bülent Emin Yarar Haberleri

1 Ocak 1961 yılında Ankara'da doğan Bülent Emin Yarar, Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. Yarar, sanat kariyerinin belirli dönemlerinde tiyatro yönetmenliği de yapmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda şan üzerine eğitim alan sanatçı, üniversite yıllarında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü altında sahnelenen oyunlarda figüran olarak görev almıştır. İstanbul Efendisi, Yarar'ın ilk rol aldığı tiyatro oyunudur. Şan eğitimini bırakarak üniversitenin tiyatro bölümüne geçiş yapan Yarar, 1989'da mezun oldu. Mezun olduğu yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda, daha sonrasında ise 1994-1995 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. Shrek 3 isimli animasyon filminde Merlin karakterinin seslendirmesini yapan sanatçı, Oyun Sonu isimli tiyatro oyunu ile 12. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

Bülent Emin Yarar Haberleri

Yaprak Dökümü'nün Fikreti'i Bennu Yıldırımlar’ın kızı bakın kim çıktı! Meğer o da annesinin izinden gidiyormuş

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Fikret karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, geçtiğimiz ay final yapan son dizisi Veda Mektubu'ndaki performansıyla adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncunun kızı da anne ve babasının izinden gidiyor. İşte, Bennu Yıldırımlar'ın 24 yaşındaki güzeller güzeli kızı...

Magazin 15-09-2023 11:01

Veda Mektubu'nun Seher'i Bennu Yıldırımlar'ın kızı güzelliğiyle büyüledi! Bakan bir daha baktı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren ve özet bölümleri hala büyük bir ilgiyle takip edilen Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Fikret karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bennu Yıldırımlar şimdilerde Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncunun kızı Ada büyüdü ve annesinin babasının izinden gitmeye karar verdi. Oyunculuk eğitimi alan Ada Yarar güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 15-06-2023 14:57

Profesyonel oyunu ile dördüncü duvarı yıktılar

Tiyatro ve sinemanın usta sanatçıları Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler'in oynadıkları "Profesyonel" oyunu, 10 yıldır kapalı gişe izlenmeye devam ediyor - Yetkin Dikinciler: - "Bu oyun bütün bir hayatı bize özetlediği için çok değerli. Bize de her şeyi yeniden hatırlatıyor. Körü körüne bağlılığı, içimizdeki sesi dinlemeden bir şeyin içine atlayıp o akışta gitmek. 'Hayır' diyor oyun" - "Oyun sırasında sorular sormak suretiyle seyirciyi oyuna katıyoruz, böylece 'tiyatro diliyle' sanal bir duvar olan 'dördüncü duvarı' yıkıyoruz" - Bülent Emin Yarar: - "Her seferinde Yetkin'i ilk kez dinliyormuş gibi oynuyorum. Bu dünyanın en keyifli şeyi. Her gün kilometreyi sıfırlayıp öyle çıkıyoruz sahneye" - "Hepimiz ruhsal bir bağlantı kurduk yazarla. Bizler bu coğrafyadan beslendik, hem oyuncu kimliğimizle hem de biz olarak. Birinin taklidi olmayacağız hiçbir zaman"

Magazin 22-11-2019 11:04

Zincirbozan'ın kapısına kilit vuruldu

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi'ndeki 12 Eylülde siyaset ve devlet adamlarının tutulduğu Zincirbozan'daki askeri tesis boşaltıldı.

Yurthaber 16-12-2011 16:06

Bülent Emin Yarar

Bülent Emin Yarar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Emin Yarar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.