Demir Maske Filmi Haberleri

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 2024-05-08 15:20:22

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 2024-05-07 20:44:38

Adana'da eli demir korkuluğa saplanan çocuk kurtarıldı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, eli demir korkuluğa saplanan çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 2024-05-07 15:09:51

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 2024-05-04 09:55:44

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

Sivas'ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı

Sivas’ta balkon penceresi ile demir korkuluk arasında mahur kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtardı.

Yurthaber 02-05-24 12:05

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-05-24 09:44

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:10

Şikayetler artmaya başladı, uzmanlar uyardı: Maske takın!

İlkbaharda çöl tozları ve polenler nedeniyle alerji şikayetlerinde artış olduğuna dikkat çeken uzmanlar, açık alanlarda gezintiye çıkanları dikkatli davranmaları konusunda uyardı.

Kadin 30-04-24 15:52

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatını konu alan Back To Black filminin afişi yayınlandı! Geri sayım başladı

2011 yılında vefat eden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatını konu alan "Back To Black" filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk afişi paylaşılırken vizyon tarihi ise 3 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Trend 30-04-24 11:49

Yaslandığı korkuluk kırılınca köprüden düşen yaşlı adam yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde köprünün demir korkuluklarına yaslanan Mustafa Avcil (69), korkulukların kırılması sonucu çay kenarına düşerek yaralandı.

Yurthaber 29-04-24 14:13

Ayta Sözeri hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Hülya Avşar'ın sorusuna bomba yanıt: Ben erkek olmayı...

2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkan Ayta Sözeri pek çok dizi ve filmde yer almıştı. Oyuncu ve şarkıcı Ayta Sözeri katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-04-24 09:28

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a demirletildi

Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangının söndürülmesinin ardından gemi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait ‘Kurtarma-13’ römorkörü ile Karanlık Liman demir bölgesine demirletildi.

Yurthaber 26-04-24 08:20

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Mert Demir yıllar önce O Ses Türkiye'ye katılmış... O görüntüler sosyal medyayı salladı

'Ateşe Düştüm' şarkısıyla dillere pelesenk olan Mert Demir'in adı bir süredir Serenay Sarıkaya ile anılıyordu. Aşk iddiaları karşısında uzun süre sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile aşkı belgelenen Mert Demir şimdi de yıllar önceki görüntüleriyle adından söz ettirdi. Yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıkan Demir'in yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 14:53

Küçükçekmece'de hareketli anlar! Maske ve eldivenlerle geldiler, kuyumcu silahını çıkartınca ortalık karıştı... Linç girişimi

Küçükçekmece'de ortalık bir anda karıştı. Kuyumcu dükkanını soyan 3 kişi kaçmaya çalışırken, mahalleli tarafından yakalanmak istedi. Şüphelilerden biri çevredekiler tarafından yakalanırken, yere yatırılan şahıs linç edilmek istendi. Kuyumcu peş peşe havaya ateş açarken, polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 24-04-24 14:52

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans 24-04-24 12:56

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

İzmir'de demir sopalarla 3 kişiyi öldüresiye döven 6 şüpheli hakkında karar!

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen ve demir sopalarla öldürülesiye darp edilen 3 kişiye ilişkin olayda, 6 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 24-04-24 00:53

En fazla Kapıkule'den: Bayram tatilinde gümrük kapılarından 838 bin yolcu giriş-çıkış yaptı

Türkiye'nin en büyük kara ve demir yolu sınır kapısı olan Kapıkule 220 bin 16 yolcu, 72 bin 384 araç giriş-çıkışı ile yoğunluğun en fazla yaşandığı gümrük noktası oldu.

Finans 23-04-24 15:17

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 11:46

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Öldüresiye dayak kamerada! Sokak ortasında 7 kişi birden saldırdı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 7 kişi, 2 kişiyi öldüresiye dövdü. U.K. (23) ve O.S. (23), henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. U.K.'nin polisteki ifadesinde bir anda saldırıya uğradıklarını ve saldırganları tanımadıklarını söylediği öğrenildi. Saldırı anları cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 12:54

Erzurum'da feci kaza! Otomobil demir yığınına dönüştü: 1 ölü 6 yaralı

Erzurum-Artvin karayolu Güzelyayla geçidinde kamyonet ile otomobilin çarpıştı. Feci kazada 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Haber 21-04-24 21:16

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu ile nakliye süreci 25 güne düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi kapsamında 1200 kilometrelik demir yolu, otoyol, enerji nakil ve iletişim hattı planladıklarını anlatan Uraloğlu, gelecek sene bunun ilk fazının devreye alınacağını bildirdi.

Finans 21-04-24 16:02

Toz taşınımı uyarısı: O bölgeyi etkisi altına aldı! Maskesiz dışarı çıkmayın

Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, toz taşınımı ile ilgili olarak KOAH ve astım hastalarında tozun bazı problemlere yol açabileceğini belirterek, risk grubunda olan vatandaşların dışarı çıkarken maske takmaları önerisinde bulundu.

Haber 19-04-24 14:24

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 18-04-24 15:47

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

Tandırevini 50 yılda topladığı eşyalarla nostaljik müzeye dönüştürdü

Van'ın İpekyolu ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Zübeyit Demir, 50 yılını vererek topladığı yüzlerce eşyayla evinin bahçesinde tandırevi olarak kullandığı eklentiyi "nostaljik müze"ye dönüştürdü.

Yurthaber 17-04-24 11:23

Büyükçekmece’de 2 ton demir, dakikalarca içinde böyle çalındı

Büyükçekmece’de sabah erken saatlerde bir inşaata giren hırsızlar, dakikalar içerisinde 2 tonluk demiri kamyonete yükleyip kaçtı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yurthaber 17-04-24 09:46

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir mazbatasını aldı:

CHP'den Ardahan Belediye Başkanlığına seçilen Faruk Demir, mazbatasını aldı.

Yurthaber 15-04-24 15:31

Alev alev yanan traktör demir yığınına döndü

Karaman’da park halindeki traktör alev alev yanarak demir yığınına döndü.

Yurthaber 15-04-24 10:11

Orta Doğu'da kaynayan kazan taştı! İran'ın füzeleri İsrail'in Demir Kubbesi'ne böyle takıldı... O anlar kamerada

Orta Doğu'da kaynayan kazan sonunda taştı. İsrail'in 1 Nisan tarihinde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluğunu vurmasına tepki 13 gün sonra geldi. İran gece saatleri itibarıyla onlarca İHA ve balistik füzeyle İsrail'e misilleme düzenledi. ABD ve İngiltere süper bir hızla İsrail'e desteklerini bildirirken, İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler, İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından imha edildiği anlara dair görüntüler servis edildi.

Haber 14-04-24 09:34

SON DAKİKA | İran, İsrail'e saldırdı! İHA ve balistik füzeler peş peşe fırlatıldı... İran'dan yeni açıklama: 'Mesele sonuçlanmıştır'

Son dakika haberine göre İsrail'in İran konsolosluğunu vurması sonrasında İran'dan beklenen misilleme geldi. İran, insansız hava araçları ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırı düzenledi. İsrail'in ünlü 'Demir Kubbe'si İran füzelerini imha etti. ABD, İsrail'in yanında olduğunu ilan ederken, Ürdün bazı İran İHA'larını düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan İran yaptığı açıklamada "Mesele sonuçlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 14-04-24 06:42

Yer: Amasya! Yakalanan göçmenler demir korkulukları söküp binadan kaçtı, kentte farklı bölgelere dağıldılar

Amasya'da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR'ın dorsesinde 64 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilen Afganistan uyruklu 64 kaçak göçmenden 25’i bekletildikleri binanın pencerelerindeki demir korkuluğunu sökerek kaçtı. Kaçan göçmenlerden 21'i yakalanırken, 4'ünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber 13-04-24 22:13

Teleferik faciasında ölen eski hakim 'Memiş Hoca' ile ilgili dikkat çeken detay! İhraç edilme sebebi ortaya çıktı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sarısu teleferik hattında dün korkunç bir kaza meydana geldi. Heyelan nedeniyle demir direklerden birinin kırılması sonucu tabanı çöekn bir teleferik kabinindeki 8 kişi metrelerce yüksekten yere çakıldı. Kazada ölen Memiş Gümüş'ün çevresinde 'Memiş Hoca' olarak bilindiği ve teleferiğe ilk defa bindiği ortaya çıktı. Ayrıca eski bir hakim olan Gümüş'ün hakimlik döneminde FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Haber 13-04-24 14:34

Bayram namazından yaka paça çıkarılan 'örümcek adam' imamla konuşmasını ilk kez anlattı: 'Maske' detayı dikkat çekti

Türkiye'yi hayrete düşüren görüntüle bayramın ilk gününde yaşanmıştı, 'yerli örümcek adam' camiye girmeden imamla konuşmasını ilk kez anlattı! Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle namaz kılarken bir anda yaka paça camiden çıkarılan Ayaz Koç, imama yüzünü gösterdiğinde aldığı yanıtı da paylaştı.

Haber 12-04-24 11:09

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması Çeşme'ye yaradı! 'Beklentinin üzerinde'

İzmir'in Çeşme ilçesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan oldu. Açık otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Bu bayramda vatandaşlar tatili bölerek kullanmayı tercih ediyor. Kapı vizesi uygulamasının başlamasıyla 2-3 gün Çeşme, 1-2 gün Sakız Adası tatili planlarının yanı sıra, aynı noktadan farklı destinasyonları bir arada kullanıyorlar. Bayramdan mutluyuz” dedi.

Finans 10-04-24 12:36

Maltepe'de İETT şoförünün yolcuya demir sopayla saldırdığı anlar kamerada

Maltepe'de İETT şoförü ile yolcu arasına kavga çıktı. Şoförün yolcuya elindeki demir sopayla saldırdığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 09-04-24 12:09

TCG Kınalıada korveti Japonya seferine çıktı! 4,5 ayda 20 ülkeye demir atacak

TCG Kınalıada korveti, 134 yıl önce Japonya'ya giden ancak dönüş yolunda batan Ertuğrul Fırkateyni'nin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacak.

Haber 08-04-24 19:01

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-24 14:44

Elizabeth Hurley'in oğlu filmiyle yerden yere vuruldu! Annesini müstehcen sahnelerde oynatmıştı

Damian Hurley'nin Strictly Confidential filmi vizyona girer girmez yerden yere vuruldu. Annesi Elizabeth Hurley'i müstehcen sahnelerde oynatan genç yönetmene yapılan yorumlar fazlasıyla sertti.

Magazin 08-04-24 08:51

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 07-04-24 13:30

Bursa'da talihsiz olay! Demir profil keserken elini spiral makinesine kaptırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih E., evinde tadilat için demir profil keserken, elini kaptırdığı spiral makinesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Haber 06-04-24 21:15