Deprem Nasil Olur Haberleri

Bingöl'de bulunuyor, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor! Görmeden geçmek gerçekten bir kayıp olur

Bingöl'ün Solhan ilçesi yakınlarında bulunan ve rüzgarın yönüne göre yer değiştiren Turna Gölü'ndeki yüzen adalar, doğaseverlerin uğrak mekanı oluyor. "Yüzen Adalar Tabiat Anıtı" olarak koruma altına alınan adalar, ilkbaharda yeşile bürünen görüntüsüyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. "Bingöl'e yolu düşüp de yüzen adaların görmeden geçmek gerçekten bir kayıp olur" diyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, "Doğada çok nadir görülen doğal güzelliklerden biri" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-26 14:13:07

Bir sayfayı takip etti, başına gelmeyen kaldı! 'Ne olur kurtarın beni' diye ağladı: Dolandırıcıların eline düşen kadının aylık ödemesi dudak uçuklattı!

İstanbul'da ödediği kredilerden bıkan bir kadın bahis çetesinin tuzağına düştü. 500 liraya 39 bin lira kazanacağına inandı. Çok kazanmak isterken çok borçlandı. Kadın, "450 bin lira param gitti. Beni mahvettiler, ne olur kurtarın beni" dedi. Aysel Acar yaşadıklarını tek tek anlattı.

Finans 2024-05-26 08:39:06

'Başrol dediğin dipdiri olur...' Sakla Beni'nin yıldızı Asude Kalebek'e zayıflaması söylenince öyle bir cevap vermiş ki... Cevda Düvenci de inanamadı

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Ceyda Düvenci yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. Düvenci, son olarak Bambaşka Sohbetler programına Sakla Beni dizisindeki kızı Naz'a hayat veren Asude Kalebek'i konuk etti. Kalebek, programdaki samimi itiraflarıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin 2024-05-25 13:44:56

Naci Görür İstanbul’daki 3 ilçenin ismini verdi: 'Hiç acımadan yıkacaksın'

İstanbul depremi ile ilgili uyarılarına devam eden Prof. Dr. Naci Görür’den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. Betona boğulan İstanbul hakkında deprem tehlikesini yeniden hatırlatan Görür 3 ilçenin ismini verdi ve “Binaları hiç acımadan kepçeyi vurarak yıkacaksın” ifadelerini kullandı. Güngören, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinin havadan çekilen görüntülerinde nasıl betona boğulduğu ise gözler önüne serildi.

Haber 2024-05-24 14:22:49

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! İzmir'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika deprem haberi: İzmir'de bir deprem meydana geldi. AFAD, saat 09.02'de gerçekleşen depremin büyüklüğünün 3.2 olduğunu duyurdu. İzmir'de yaşayan sosyal medya kullanıcıları da sarsıntının şiddetli olduğunu dile getirdi.

Haber 24-05-24 09:08

Polonyalı yaşlı kadın ve Türk gencinin arasındaki diyalog sosyal medyada eğlenceli anlar yaşattı! Önce teklif etti sonra el hareketi yaptı: 'Benimle olur musun?'

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Polonyalı yaşlı bir kadın ve adının Umut olduğunu söyleyen bir Türk gencinin arasında yaşanan diyalog kullanıcılar arasında gündem oldu. Adını Isabella olarak açıklayan kadının Umut'a 'Benimle olur musun?' teklifinin sonrasında ikili arasında geçen konuşma bir anda tuhaf bir hal aldı ve eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 24-05-24 08:56

Son dakika: AFAD duyurdu: Çorum'da 4.4 büyüklüğünde deprem! Amasya, Samsun ve Tokat'tan da hissedildi

Son dakika haberi: AFAD, Çorum'un Mecitözü ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Amasya, Samsun ve Tokat gibi çevre illerden de hissedildi.

Haber 23-05-24 18:10

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a çok sert yanıt! ''Yalan söylüyorlar... bıraksınlar bu işleri!''

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Beşiktaş, Jose Mourinho için '7 milyon euro'ya anlaştık' diyormuş. Üstüne 5 daha vereyim, 12'ye anlaşsınlar. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya çalışıyorlar. Yakışmıyor Beşiktaş'a. Yanlış yapıyorlar. Çok şey söylerim ayıp olur." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Aziz Yıldırım, Fenerbahçe bu sezon şampiyon olursa adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Spor 22-05-24 18:03

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49

Güneş patlaması nedir, neden olur? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Güneş patlamasının ne anlama geldiği ve etkileri, sosyal medya kullanıcılarının merak edip araştırdığı konular içerisinde yer almaktadır. Güneş'in yüzeyinde ortaya çıkan şiddetli patlamalara "Güneş patlaması" adı verilmektedir. Bu kapsamda en çok araştırılan konu ise güneş patlamalarının etkileridir. Peki, güneş patlamasının etkileri nelerdir? Güneş patlaması Dünya'yı nasıl etkiler?

Haber 21-05-24 22:31

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum yeniden hatırlattı! ‘Daha sağlıklı olur’

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Milli Hukuk ve Milli Yargı olamaz" eleştirileriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. 'Bir kez daha Milli yargı' diyerek mesajını vurgulayan Uçum paylaşımında "Yargısal pratiklerle ilgili rahatsızlığı olanların hele hukukçuların uygulamaya ilişkin eleştirilerini milli yargı ve milli hukuk kavramına karşı çıkarak ifade etmesi akıl dışı bir olay" dedi.

Haber 21-05-24 20:20

Elazığ'da korkutan deprem! Naci Görür 2020 ve 2023 depremlerini işaret etti!

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 12.28'de meydana gelen deprem yerin 4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Prof. Dr. Naci Görür, deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fay hattını işaret etti.

Haber 20-05-24 15:46

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 20-05-24 14:40

Özgür Özel'den net çıkış! 'Kimseyi o yerde tutmam' diyerek duyurdu: Onunla yolları ayıracağız

31 Mart seçimlerinden birçok ilin kazanılmasının yanı sıra Samsun'dan istenilen başarının sağlanamadığını belirten CHP lideri Özgür Özel, "'Yoruldum' diyen, 'Çalışıyorum olmuyor' diyen, 'Başaramıyoruz' diyen, 'Bu kadar olur' diyen yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız. " ifadelerini kullandı. Özel ayrıca Samsun ve Gaziantep için ayrı bir parantez açtı.

Haber 20-05-24 14:34

Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel boşanıyor mu? Tartışıyoruz, anlaşamıyoruz... diyerek paylaştı

"Deprem hayatımıza bu anlamda dokundu" diyerek itiraflarıyla bir süre önce gündeme gelen Zeynep Sever'in Volkan Demirel'den ayrılacağı iddiaları gündemdeydi. "Volkan Demirel ve Zeynep Sever boşanıyor mu?" merak edilirken ünlü sporcudan paylaşım geldi.

Kulis 20-05-24 12:13

Ayhan Bora Kaplan iddialarında adları geçiyordu! İfadeleri alındı, 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 kişi tutuklandı

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasıyla ilgili gelişmeler ardı sıra yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen ve gözaltına alınan 7 şüpheli Ankara Adliyesi'ne getirildi. 2'si emniyet müdürü, 1'i polis 7 şüpheli son olarak savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandılar.

Haber 19-05-24 16:48

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Akdeniz'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 19-05-24 12:12

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet 18-05-24 20:46

Yer: Amasya! Böyle eziyet mi olur? Biri baltayla başına vurdu, diğeri defalarca bıçakladı...

Amasya'da bir et entegre tesisinde görev yapan iki kişi bir büyükbaş hayvanı kesmek için harekete geçince hayvan huzursuzlandı. Görevlilerden biri hayvanı bayıltmak için başına baltayla defalarca vurdu. Öteki görevli ise hayvanı bıçakladı. Böyle eziyet mi olur dedirten anlar kameraya yansıdı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olay sonrası 5 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.

Haber 18-05-24 13:51

Windows 10 etkinleştirme: Windows 10 nasıl etkinleştirilir? Windows 10 etkinleştirilmezse ne olur?

Microsoft tarafından üretilip piyasaya sunulan birçok farklı Windows işletim sistemi sürümü mevcuttur. Windows 10 da bu işletim sistemi sürümlerinden biri olarak bilinmektedir. Windows 8.1 işletim sisteminin devamı olarak ortaya çıkan Windows 10’dan daha iyi verim alınabilmesi için etkinleştirme işleminin yapılması gerekmektedir. Peki, Windows 10 nasıl etkinleştirilir ve etkinleştirilmezse ne olur?

Haber 16-05-24 19:16

Windows 11 etkinleştirme: Windows 11 nasıl etkinleştirilir? Windows 11 etkinleştirilmezse ne olur?

Windows 11, Microsoft teknoloji şirketi tarafından kullanıcılara sunulan bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Windows 11 işletim sisteminin doğrulanabilmesi için etkinleştirme işleminin yapılması gerekmektedir. Bu etkinleştirme Windows kopyasının orijinal olduğunu ispatlamak içindir. Peki, Windows 11 nasıl etkinleştirilir ve etkinleştirilmezse ne olur?

Haber 16-05-24 19:14

Deprem bölgesi için yapılandırma kararı: 2 Aralık'a kadar süre var

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve mücbir sebep hali uzatılan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler, 2 Aralık 2024'e kadar yapılandırma başvurusunda bulunabilecek.

Finans 16-05-24 09:45

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: Akdeniz'de saat 15.42'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 15-05-24 16:07

Son dakika | İzmir güne depremle uyandı! 4,5 ile sallandı, peş peşe sarsıntılar sonrası AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir'de sabahın ilk saatlerinde deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak belirlendi. AFAD ve Prof. Dr. Naci Görür'den depremle ilgili açıklamalar geldi.

Haber 15-05-24 08:08

Deprem uyarısı yapan Moriwaki, Prof. Dr. Naci Görür'ü isyan ettirdi! İsmini vermeden hedef aldı: Japon diye biliyor sanıyorlar

Deprem uyarılarıyla sık sık Türkiye'nin gündemine gelen Yoshinori Moriwaki'ye yine deprem dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür tepki gösterdi. Moriwaki'nin dün özellikle 2 ilçeyi uyararak yaptığı uyarı ses getirmişti. Görür, "Japon olduğu için depremi bilir zannediyorlar" dediği Moriwaki'nin depremle ilgili konuşmaması gerektiğini savundu.

Manşet 14-05-24 11:52

Hesap makineleri çalışmaya başladı! Mayıs ayında zirve yapacak! İşte en düşük emekli maaşında yeni rakam

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuz zammında... Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahmini yükseltti, mayıs ayı enflasyonunda zirve bekleniyor. Hesap makineleri yeniden çalışmaya başladı. Temmuz zammında ne kadar zam bekleniyor, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? Tasarruf tedbirleri emekli zammında değişikliğe neden olur mu?

Finans 14-05-24 09:41

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 13-05-24 23:16

İstanbullu büyük depremi beklerken Japon deprem uzmanı 2 ilçeyi özellikle saydı!

İstanbul'un 100 kilometre ötesi için deprem uyarısı! 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremlerde 50 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman depremden ağır yara aldı. Marmara'da beklenen depremle ilgili Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'den yeni uyarı geldi.

Manşet 13-05-24 15:11

Son dakika | Meksika fena sallandı! Deprem çevre ülkeden de hissedildi

Son dakika haberi: Meksika'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Chiapas eyaleti açıklarında gerçekleşen deprem komşu ülke Guatemala'da da hissedildi.

Haber 12-05-24 15:46

Hem deprem hem tsunami! Felaketi yaşayan ilimiz için Prof. Dr. Ercan'dan 7.3 uyarısı geldi: Artık hep olacak

2020'de 6,6 büyüklüğündeki depremle felaketi yaşayan, üstüne bir de tsunaminin meydana geldiği İzmir'in Seferihisar ilçesinde konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan tedirginlik yaratacak yeni bir deprem uyarısı geldi. Gelecekte en az bu büyüklükte bir deprem yaşanacağını kaydeden Ercan'ın verdiği rakam korkuttu.

Haber 12-05-24 15:31

Taha Duymaz Hatay'daki depremde hayatını kaybetmişti... Meryem Duymaz, Anneler Günü'nde duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Hatay'da kardeşleriyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetmişti. 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz Anneler Günü'nde sözleriyle duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 10:34

Yürek burkan Anneler Günü kampanyasına destek yağdı! Hiçbir ücret ödemediler: 81 ilden geri dönüşler var

Deprem bölgesindeki anneler, Anneler Günü'ne buruk bir şekilde girse de Hatay'da annelerine çiçek götürmek isteyen vatandaşlara kolaylık olsun diye başlatılan uygulamaya Türkiye'nin dört bir yanından destek yağmasıyla gözler bir nebze olsun sevinç gözyaşlarıyla doldu. Birçok evlat da annelerinin mezarlarına ücretsiz çiçek götürdü.

Haber 12-05-24 10:28

Azerbaycan'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

Azerbaycan'ın Lenkeran ilinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 18 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenilirken depremde yaralı ya da can kaybı olup olmadığına dair henüz bir bilgi yok.

Haber 11-05-24 17:06

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

Boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

İnternet, altyapı aracılığıyla iş yerlerine, evlerine verilen bir hizmet türüdür. Kablo altyapısının uğradığı noktalar port olarak adlandırılır. İnternet portu, hizmet noktasına gelen internet akımıyla bina arasındaki bir orta nokta olarak açıklanabilir. Bu orta noktanın olmaması ise kullanıcıların boş port yok sorunu yaşamasına neden olur. Peki, boş port yok ne demek? Boş port yoksa ne yapılır?

Haber 10-05-24 19:27

Emniyet'te deprem! M7 anlattı ortalık karıştı: Süleyman Soylu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ... İşte herkesin gözünden kaçan o detay

Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haber sonrası ortalık karıştı! Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner İle Şube Müdür Yardımcısı Şevket Demircan açığa alındı. Ayhan Bora Kaplan soruşturması yürütülürken suç örgütünün iki numarası Serdar Sertçelik, Süleyman Soylu, Bekir Bozdağ, Fahrettin Koca gibi isimlerin soruşturmaya eklenmesi için kendisine zorla ifade verdirildiğini söylemişti.

Haber 10-05-24 10:41

İşçi karaborsaya düştü! Günlük bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar

Deprem felaketinin vurduğu Kahramanmaraş’ta işçiler karaborsaya düştü. İnşaat sektöründe patlama yaşanması ve daha fazla ücret ödenmesi nedeniyle bağ ve bahçelerde çalıştırılacak işçi bulunamıyor. Mustafa Uludağ (67), bahçelerinde bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak işçi bulamamaktan dert yanarak, işleri kendisinin yapmaya çalıştığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 10:59

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Bakan Özhaseki: Önümüzdeki aydan itibaren 15-20 bin civarında konutu her ay teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesine yönelik, "Önümüzdeki aydan itibaren 15-20 bin civarında konutu her ay teslim edeceğiz. Sene sonunda bu sayı 200 bini bulacak." dedi.

Haber 08-05-24 23:55

Adres kodu nedir, nasıl öğrenilir? DASK adres kodu sorgulama

Ülkemizde birçok kez ciddi can kayıplarına neden olan doğal afetler yaşanmıştır. Deprem neticesinde binalarda da ciddi hasarlar meydana gelmekte ve maddi yönden de kayıplar oluşmaktadır. Bu maddi yönden yaşanan kayıplar için deprem sigortası yaptırmak zaruri hâle gelmiştir. DASK olarak da anılan zorunlu deprem sigortasında bireylerin bilmesi gereken en önemli konuların başında adres kodu gelmektedir. Peki, adres kodu nedir, nasıl öğrenilir ve DASK adres kodu sorgulama nasıl yapılır?

Haber 08-05-24 18:50

Okul müdürünü öldüren öğrencinin ifadesi ortaya çıktı! 'Bacağından vurursan ölmez, karnına sık kanka'

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ı tabancayla ateş ederek öldüren Y.K.'nın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Y.K. verdiği ifadede, "Olaydan bir gün önce aynı okulda okuyan aynı zamanda Abdulsamet A.’nın kuzeni olan G.A.‘yı gördüm. Hala okulda olduğu öğrenince, 'Gelip dövsem iyi olmaz mı' dedim. O da 'Çok iyi olur kanka karnına vurursun. Hatta bacağından vurursan ölmez karnına sık' dedi" dediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 17:31

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı! O yerleri tek tek işaret etti

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin deprem riskiyle ilgili uyarılarını sürdürüyor. Son olarak 7 büyüklüğünde depremi işaret eden Ercan, örnek il ve ilçeleri tek tek saydı. Ercan, "Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur" dedi.

Haber 08-05-24 15:59

Futbolda hat trick nedir, nasıl yapılır? Futbolda hat trick yapınca ne olur?

Futbol dünyasında, unutulmaz anlardan biri olan "hat trick" bir futbolcunun bir maçta 3 gol birden atması anlamına gelir. Hat-trick, futbolun nadir gerçekleşen en heyecan verici anlarından biridir. Bu oyuncular için büyük bir başarı olarak kabul edilir.

Spor 08-05-24 11:03

Şanzıman nedir, ne işe yarar? Şanzıman bozulursa ne olur?

Şanzıman, bir aracın motorundan tekerleklere güç aktaran ve vites değiştirmeyi sağlayan karmaşık bir mekanizmadır. Bu sistem, aracın hızını ve gücünü kontrol etmekte kritik bir rol oynar. Peki, şanzıman nedir ve bozulursa ne olur?

Haber 08-05-24 10:28

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Elazığ’da 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD verilerine göre Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 08-05-24 09:30

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

S&P'nin Türkiye kararının ardından borsa için önemli uyarı! Rekor ve kâr realizasyonları detayı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P'nin kararı piyasaları nasıl etkiler, rekor üstüne rekor kıran borsada ne olur?

Finans 07-05-24 10:26

Deprem yüzünden hayalleri ertelenen genç çift, Zonguldak'ta dünyaevine girdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkıma uğrayan Hatay'da 5 gün sonra enkazdan çıkarılan 21 yaşındaki Hediye Demirkol, nişanlısı Muhammet Yıldız ile Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatlarını birleştirdi.

Yurthaber 07-05-24 07:57