Dijital Masa Saati Haberleri

Amazon Prime’da yayınlanan “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonu tepki çekti! RTÜK Başkanı: İnceleme başlatıldı…

Uluslararası dijital yayın platformu olan “Prime Video”nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filminde yer alan sahneler tepki çekti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin söz konusu içerikle ilgili inceleme başlatıldığını belirterek “Animasyon görünümündeki yapım, sapkın içeriğiyle halkımızın tepkisini çekmektedir” dedi.

Haber 2024-07-24 10:19:48

MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül

En başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.

Haber 2024-07-22 18:58:44

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin 2024-07-20 13:11:48

Gazeteci Fevzi Çakır, 'Sizin döneminizde marketlerdeki fiyatlar durağanlaştı' deyip Bakan Ömer Bolat'ı övdü! Aynı kanaldaki gazeteci Açıl Sezen kendisini tutamadı! Stüdyoda sessizlik

Türkiye'de yapılan bütün sosyal anketlerde yaşamı sürdürmedeki en büyük zorluğun hayat pahalılığı olduğu gün gibi ortada. Hem yazılı hem dijital basın, hem de anket firmaları bu durumu sık sık gündeme getiriyor. Marketlerdeki pazarlardaki ani ve ekstra zamlar, fiyatlardaki ulaşılamazlık tabiri caizse ailelerin belini büküyor.

Finans 2024-07-19 11:19:52

Darphane madeni para basım sayılarını açıkladı! Kumbaralar tarih oluyor: Ne esnafta var ne vatandaşta...

Artan banka ve kredi kartı kullanımı ile dijital ödemeler nedeniyle büfe ve kafelerde de madeni para stoku neredeyse yok denecek kadar az. Darphane verileri de bunu doğruladı. Vatandaş ise artık madeni para deposu kumbaraların tarihe karıştığını dile getiriyor.

Finans 18-07-24 15:19

Pavyonda köpeği için masa kurdurttu! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Köpek bizden mutlu

Ankara'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler oldu. Görüntülerde bir kişinin köpeğiyle birlikte pavyona gitmesi ve köpeğine özel olarak masa kurdurması sosyal medya kullanıcıları tarafından ti'ye alındı. O anlara kullanıcılar binlerce yorum ve beğeni yaptı.

Trend 17-07-24 07:51

Dijital göçebe nedir, nasıl olunur? Dijital göçebe meslekleri, maaşları, vizesi ve şartları

Teknoloji kullanımının giderek yaygınlaşmasıyla beraber birçok iş internet üzerinden yapılmaya başlanmıştır. Bu durum beraberinde yepyeni kavramların hayatımıza girmesine yol açmıştır. Bu kavramlardan biri de dijital göçebedir. Bu kavram, aynı zamanda birçok kişinin hayat tarzı hâline gelmiştir. Peki, dijital göçebe nedir, nasıl olunur, dijital göçebe meslekleri maaşları, vizesi ve şartları nelerdir?

Haber 14-07-24 21:47

Şov dünyasına veda ediyor! ‘Benden bu kadar’ diyerek duyurdu

Şov dünyasının önde gelen isimlerin ünlü sunucu ve komedyen Ellen DeGeneres, emekliye ayrılıyor. DeGeneres, Santa Rosa'daki gerçekleşen gösteride emekli olacağın, ‘Beni son kez görüyorsunuz. Dijital platformda yayınlanacak özel yapımımdan sonra benden bu kadar" sözleriyle açıkladı.

Magazin 12-07-24 15:29

Oyunculuğa soyundu... Hadise'nin merakla beklenen dizisinden ilk kareler geldi

Sahnedeki dansları ve cesur kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise uzun zamandır oyunculuk dersleri almaya başlamıştı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan Hadise'nin diziden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinden ilk kareler yayınlandı...

Magazin 12-07-24 12:29

Dijital yerli nedir? Dijital yerlilerin özellikleri nelerdir? Dijital yerli kişiler

Teknoloji alanında devamlı olarak gelişmeler ve yenilikler yaşanmaktadır. Bu yenilik ve gelişmeler yalnızca cihaz ya da ürün bazında değil, yeni terimler açısından da görülmektedir. İnsan hayatına giren yeni terimlerden biri de dijital yerli terimidir. Dijital yerli isminden de anlaşılabileceği üzere dijital dünyayla ilgilidir. Peki, dijital yerli nedir, dijital yerlilerin özellikleri nelerdir ve dijital yerli kişiler kimlerdir?

Haber 11-07-24 19:17

Euro Truck Simulator 2 sistem gereksinimleri – Euro Truck Simulator 2 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Dijital oyun dünyasında çeşitli özellikleri, karakterleri ve kurgusu ile öne çıkan birçok video oyunu vardır. Euro Truck Simulator 2 de bu video oyunlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kamyonculuk benzetim oyunu olarak da bilinen bu oyunu oynamak için bazı sistem araçlarına gerek duyulabilmektedir. Peki, Euro Truck Simulator 2 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 11-07-24 19:13

Beşiktaş transfere son noktayı koydu: Immobile İstanbul'a geliyor! Saati belli oldu

Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi son olarak Ciro Immobile için adım atmıştı. Immobile bu akşam Türkiye'ye geliyor! 34 yaşındaki İtalyan golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Spor 11-07-24 16:56

2 milyon TL'lik lüks saatini bulması için dalgıç tuttu! Dokuz saat süren arama çalışması nefesleri kesti... Şansıma inanamadım

38 yaşındaki amatör dalgıç Giorgio, 2023 yılında Mallorca açıklarında kaybolan milyonluk bir saatin peşine düştü. Saatin sahibinin oğlunun değerli parçayı bulması için onu tutması üzerine Giorgio, su altında geçen 9 saatin sonunda Patek Phillipe marka saati buldu. Saatinin bulunmasına sevindiğini dile getiren sahibi ise, "Şansıma inanamadım. Çocuklarıma miras bırakmak istediğim ender bir parçaydı" dedi.

Trend 11-07-24 10:27

Metadata nedir? Metadata ne işe yarar?

Dijital teknoloji alanında yaşanan gelişmeler ve yenilikler sayesinde interneti kullanmak daha verimli bir hâle gelmiştir. İnterneti kullanan kişiler için doğru verilere ulaşım sağlamak ve yüksek kalitede hizmet almak en önemli konulardan biridir. Verilerin daha kolay bir dilde anlaşılmasını ve tanımlanmasını sağlayan pek çok veri çeşidi bulunmaktadır. Metadata verisi de bu verilerden biridir. Peki, metadata nedir ve ne işe yarar?

Haber 09-07-24 20:28

Emekliler dikkat! SGK duyurdu: 'emekliler.gov.tr' hayata geçti

Sosyal Güvenlik Kurumu, emeklilere yönelik yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesinin erişime açıldığı belirtildi. Emekliler, site üzerinden oluşturdukları "dijital kimlik kartı" ile kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

Finans 06-07-24 21:04

Yayman'dan Kayseri'deki olaylar hakkında değerlendirme: Liderlerin görüşmesinden rahatsız olan bir irade var

AK Parti Hatay milletvekili ve ayrıca TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yayman; Merih Demiral olayı, TikTok tartışmaları ve Hatay'daki çalışmalar hakkında konuştuğu röportajında, Kayseri'deki olaylar hakkında da "Liderlerin görüşmesinden rahatsız olan bir irade var." ifadelerini kullandı.

Haber 06-07-24 11:20

Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler! Tramvayın içine masa kurup okey oynadılar... O anlara yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü eğlenceli anlar yaşattı. Tramvay yolcuğu sırasında masa kurarak okey oynayan yolcular diğer yolcuların ilgisini çekti. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 05-07-24 08:55

Rusya Merkez Bankası dijital ruble projesini genişletecek

Rusya Merkez Bankası Birinci Başkan Yardımcısı Olga Skorobogatova, dijital rubleye yönelik yoğun talep gördüklerini belirterek, 1 Eylül'den itibaren dijital rubleye ilişkin pilot projeyi genişleteceklerini söyledi.

Finans 04-07-24 14:03

Belediye başkanı odası haczedildi! Masa, sandalye ve kliması bile gitti

Samsun'un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e şok! Türkel'in makam odası önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle haczedildi. Eski Başkan Cemil Deveci döneminden kalma yaklaşık 21 milyon TL borç nedeniyle Başkan Türkel'in makam sandalyesi, makam masası, klima, televizyon ve misafir koltuklarına haciz işlemi uygulandı.

Haber 03-07-24 23:29

Hayko Cepkin'den hayranını kırmadı, konser saati öne çekti!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin cumartesi günü olan konserinin saatini değiştirdi. Cepkin, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda maçıyla çakışan konserinin saatini, hayranının talebi üzerine erkene çekti.

Magazin 03-07-24 18:18

4 gün çalışma derken onlar 6 güne çıkardı: Komşuda mesai saati isyanı

Yunanistan hükümeti, mesaiyi altı gün olarak değiştirme kararı aldı. Yeni uygulama, Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek. Çalışanlara altıncı gün için yüzde 40 ek ücret önerilecek. Başbakan Miçotakis, kararın azalan nüfus ve iş gücü eksikliği riskleri nedeniyle gerekli olduğunu savunuyor. Yunanistan'da ekonomik kriz nedeniyle son on yılda yaklaşık 500 bin genç eğitimli vatandaşın göç ettiği tahmin ediliyor.

Finans 03-07-24 14:43

Yakışıklı oyuncu diziyi başlamadan bıraktı! Hadise'nin yeni partneri belli oldu! Alacağı ücret ise...

Sahne şovları, iddialı dansları ve cesur sahne kostümleri ile sık sık adından söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri İlhan Şen olacaktı. Ancak iddialara göre Şen projeye başlamadan veda etti. Hadise'nin yeni partneri ise..

Magazin 03-07-24 08:24

Kuşadası'nda plajda 'laf atma' kavgası! Dakikalarca birbirlerini bıçakladılar: 2 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde laf atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 şahıs bıçakla birbirine saldırdı. Vatandaşların masa ve sandalye ile ayırmaya çalıştığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Haber 02-07-24 22:30

O meslek grubunda çalışanlar dikkat! Çalışma saatleri yeniden düzenlendi! Karar Resmi Gazete'de...

Petrol araştırma, arama ve sondaj faaliyetlerindeki işçiler için çalışma saati düzenlemesine gidildi. Söz konusu faaliyetler kapsamında yürütülen işler ve bu işlerin yürütüldüğü iş yerlerinde çalışma saati düzenlemesi, 24 saatte 2 işçi postası olacak şekilde yapılabilecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 30-06-24 07:48

Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade'ye bir bakan bir da daha baktı

Son günlerde sezonun yorgunluğunu tatilde atan Nesrin Cavadzade Göcek’te konakladığı otelin iskelesinde görüntülendi. Güzel oyuncunun iddialı beyaz bikinisine bir bakan bir daha baktı.

Magazin 30-06-24 07:01

Masa çok kalabalık! Mehmet Şimşek 1 Temmuz’da hamleyi yapacak: Verginin payı artırılıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş dünyasına ilişkin düzenlemeler içermesi nedeniyle 1 Temmuz Pazartesi günü reel sektörün önde gelen kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, vergide adaleti ve etkinliği sağlamayı amaçlayan yeni vergi taslağı çalışmasını paylaşacak. Toplantıda 9 kurumun başkan ve yöneticileri de olacak.

Finans 29-06-24 12:09

Seçil Erzan olayının aynısı! Yüksek kar vaadiyle milyonlar topladı: Polis bankada arama yapıyor

Türkiye'nin gündemini sarsan Seçil Erzan olayının benzeri de bu kez İzmir'de yaşandı. Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö. yüksek kar vaadiyle 300 milyon lira para topladı. Müdür gözaltına alınırken ekipler de harekete geçerek bankada arama başlattı. Olayla ilgili dijital materyallere el konuldu.

Haber 28-06-24 14:06

Fark ettim nasıl yazılır? Fark ettim ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından güncellenen imla kurallarına internet üzerinden kolayca erişilebilmektedir. Türkçe'deki her kelimenin doğru yazımı bu güncel sözlükte dijital olarak bulunabilmektedir. Sözlükte en çok aranan konular arasında bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gereken sözcükler ön plana çıkar. Örneğin, 'fark ettim' sözcüğünün doğru yazımı sık sık merak edilir. Peki, fark ettim nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 16:04

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı… Hadise'ye bomba partner! O dizide rol alacak

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle sık sık adından söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri de belli oldu.

Magazin 27-06-24 10:34

Java nedir, Java ile neler yapılabilir? Java ile Javascript aynı mı?

Java, internet bağlantısı olan veya olmayan pek çok dijital cihazda bulunabilen bir programlama dili, bir bilgi işlem platformu ve aynı zamanda bir uygulama çalıştırma yazılımıdır. Programlama için birçok dil bulunsa da, Java günümüzde birçok alanda yoğun olarak tercih edilmektedir. Peki, Java nedir, Java ile neler yapılabilir?

Haber 25-06-24 19:03

Fiyatı 2 bin 884 TL'ye düştü! Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saati günün fırsat ürünü

Saat tutkunları için fırsat zamanı! Su geçirmez ve dayanıklı kaliteli bir saat arayışındaysanız Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saat'ini kaçırmak istemezsiniz. Su altı sporlarıyla uğraşanların ve klasik kombinlerinin tarzını yükseltmek isteyen saat tutkunlarının favorisi olan Casio'nun en sevilen saat modeli kısa süreliğine 670 TL indirimle sizleri bekliyor.

Haber 25-06-24 16:14

Görüntüler olay yaratmıştı! Hüseyin Yayman'dan TikTok'a sert tepki: Daha önce uyarmıştık! Kabul edilemez

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan sosyal medya platformu TikTok'a tepki geldi. Bir genç kadının çocuk yaştaki kuzeniyle dudak dudağa öpüştüğü görüntüleri hatırlatarak TikTok'a tepki gösteren Yayman, "TikTok isminin skandallarla anılmasına müsaade etmeye devam ediyor! Sırf etkileşim almak uğruna 5 yaşındaki yeğenine burada anlatamayacağım davranış içine girmesi kabul edilemez." diye konuştu.

Haber 25-06-24 11:31

TBMM’de Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli adım! Google'dan Türkiye kararı: Düzenlemelere uyacağız!

Google ekibi tam kadro TBMM’deki Dijital Mecralar Komisyonu’nda. Gündem telif yasası... Mynet olarak gelişmeleri yerinde takip ederken, toplantıda konuşan Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, "Haberin Avrupa normlarında olduğu gibi telif içermesi gerekiyor. Google ve diğer arama motorları ile anlaşmaya, görüş birliğine varılmasını önemsiyoruz" dedi. Google ekibi de toplantıda "TBMM’nin yasalaştıracağı düzenlemelere saygı duyacağımızı ve uyacağımızı belirtmek isteriz!" dedi.

Finans 25-06-24 09:44

Sağlıklı gözler için 3 etkili tavsiye! Artık daha iyi göreceksiniz

Günümüz dijital çağında, ekranlara uzun süre maruz kalmak göz sağlığımızı olumsuz etkileyebilir. Sağlıklı gözler için alabileceğiniz basit ama etkili önlemlerle, görme yeteneğinizi güçlendirebilirsiniz.

Kadin 25-06-24 09:00

Dijital Telif Yasası TBMM gündemine geliyor! Google yetkilileri sunum yapacak

TBMM Genel Kurulu'nun, 25 Haziran Salı günü haftalık çalışmasına başlamasıyla Dijital Mecralar Komisyonu da, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında "dijital telif" gündemiyle toplanacak. Komisyona Google yetkilileri bir sunum yapacak. Öte yandan "Kripto Varlıklar Yasası" da TBMM'nin gündemine gelecek.

Haber 23-06-24 22:15

Steam cüzdan kodu nedir, nasıl kullanılır?

Steam, dünyada yaygın olarak kullanılan ve bünyesinde çok sayıda oyun seçeneğine sahip olan dijital oyun platformlarından biridir. Steam dijital oyun mağazasından faydalanabilmek ve içerisinde bulunan oyunları oynayabilmek için öncesinde bir hesap açılması gerekmektedir. Hesap açılışından sonra online oyunlar satın alınabilir. Bunun yanı sıra Steam cüzdan kodu ile de oyun ya da oyun içi satın alma işlemleri yapılabilmektedir. Peki, Steam cüzdan kodu nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 18-06-24 19:13

Steam hesap değeri nasıl öğrenilir, Steam hesabı ne kadar eder? Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama

Steam dünya genelinde oldukça popüler bir dijital oyun platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Çok sayıda oyunsever bu platform aracılığıyla oyun alabilmekte ve bu oyunları oynayabilmektedir. Bu oyunların belirli bir maddi karşılığı olduğundan insanlar Steam hesap değerinin ne kadar olduğunu öğrenmek isteyebilir. Peki, Steam hesap değeri nasıl öğrenilir, Steam hesabı ne kadar eder, Steam hesap değeri öğrenme ve hesaplama nasıl yapılır?

Haber 18-06-24 19:12

Steam aile paylaşımı nedir, nasıl yapılır?

Steam, dünya çapında pek çok oyunseverin tercih ettiği ve sıklıkla giriş yaptığı dijital oyun platformlarından biridir. 2003 senesinde Valve şirketi tarafından tasarlanmış olan bu oyun platformunda oyunlar dijital bir ortamda yer almaktadır. Steam oyun platformunun kişilere sunduğu birçok önemli özellik vardır. Bu özelliklerden biri de aile paylaşımıdır. Peki, Steam aile paylaşımı nedir ve nasıl yapılır?

Haber 17-06-24 19:01

Steam şifre değiştirme: Steam şifresi nasıl değiştirilir?

Steam platformu, Valve Corporation tarafından geliştirilen bir dijital oyun platformudur. Bu platforma erişim hem web sitesi hem de uygulama aracılığıyla sağlanabilmektedir. Dijital oyun platformu olarak öne çıkan Steam uygulamasından faydalanabilmek için öncesinde üye olunması önemlidir. Üye olan kişiler ise bazı dönemlerde şifrelerini unutabilir ve şifre değiştirme işlemini yapmak isteyebilir. Peki, Steam şifresi nasıl değiştirilir?

Haber 17-06-24 18:57

Steam giriş: Steam’e nasıl giriş yapılır?

Dünya genelinde pek çok farklı nitelikleriyle öne çıkan, kişilere online olarak oyun oynama fırsatı tanıyan çeşitli oyun dağıtım uygulamaları bulunmaktadır. Steam de bu oyun dağıtım platformları arasında yer alan bir dijital platform olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu platform sayesinde oyun oynamayı seven kişiler birçok farklı oyun seçeneğine ulaşmaktadır. Peki, Steam’e nasıl giriş yapılır?

Haber 17-06-24 18:56

Steam hesap aç ve hesap oluştur: Steam hesap açma, Steam hesap oluşturma nasıl yapılır?

Steam, Valve şirketi tarafından geliştirilen ve tasarlanan bir oyun sağlayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Dijital oyun dağıtım platformu olarak da tabir edilen Steam, 2003 senesinde oyun piyasasına girmiştir. Bu oyun platformundan yararlanabilmek, bünyesinde bulunan oyunları satın alabilmek ve oynamak için insanların öncelikle bir Steam hesabına sahip olması gerekmektedir. Peki, Steam hesap açma ve hesap oluşturma nasıl yapılır?

Haber 17-06-24 18:55

Spotify birlikte dinleme nasıl yapılır? Spotify beraber dinleme

Dijital dünyadaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde günümüzde internet üzerinden müzik dinlemek epey kolaydır. Yine günümüzde sanal ortamda müzik dinleme avantajı sağlayan birçok uygulama ve program vardır. Spotify da kullanıcıların müzik dinlemesine imkân tanıyan bir dijital müzik platformu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu müzik platformu aynı zamanda kullanıcılara başkalarıyla eş zamanlı müzik dinleme fırsatını da sunmaktadır. Peki, Spotify birlikte dinleme nasıl yapılır?

Haber 17-06-24 18:53

Sosyal medyada tepki yağdı! Hz. Muhammed'e hakaret iddiası: Diamond Tema hakkında soruşturma

Sosyal medyada şeriatın tartışıldığı bir programda Hz. Muhammed'e hakaret edildiği iddia edildi. Söz konusu gelişme sonrası Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Diamond Tema hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Açıklamasının devamında Değirmenci programa erişim engelinin de talep edildiğini ifade etti.

Manşet 16-06-24 18:22

Bir saati aşkın güneşin altında beklediler! Kilosu 110 TL: Sonu görünmedi, Şirinevler'de ucuz baklava kuyruğu

Ramazan Bayramı'nın ardından Kurban Bayramı'nda da fiyatlar cep yaktı. Kilosu 1000 TL'yi aşan baklava Şirinevler'de 110 TL'ye satılınca uzun kuyruklar oluştu. Kuyruktakiler baklava alabilmek için güneşin altında 1 saatten fazla bekledi.

Finans 16-06-24 13:32

FinTech nedir, ne işe yarar? FinTech ürünleri nelerdir?

Finans alanına yönelik olan dijital gelişmeleri temsil eden FinTech kavramı gün geçtikçe çeşitlenen pek çok algoritma ve hizmeti kapsar. Bu kavram İngilizce'de finans ve teknoloji sözcüklerine karşılık gelen kelimelerin kısaltması olarak açıklanabilir. FinTech ürünlerinin yakından tanınması ise bu endüstrinin kapsadığı gelişmelerin aslında günlük yaşamda yaygın olarak kullanılan sayısız hizmeti içerdiğini gösterir.

Finans 15-06-24 22:02

Evden çalışırken konfor ve verimliliği artıran en yeni teknolojik ürünler

Evden çalışmak artık hayatımızın bir parçası. Ancak, uzun saatler masa başında oturmak ve yetersiz ekipmana sahip olmak, vücut sağlığımız üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bunun sonucunda boyun ve sırt ağrıları, duruş bozuklukları ve göz yorgunluğu gibi problemlerle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu sorunların üstesinden gelmenizi destekleyecek birçok harika ürün var. Sizin için listelediğimiz ürünlere bir göz atın ve home office olmanın keyfini çıkarın!

Haber 15-06-24 13:13

Dijital piyasalar için yeni kanun teklifi! İhlal olursa müdahale edilecek

Hükümet, dijital piyasalara düzenleme yapmak için kolları sıvadı. Google, META, YouTube ve birçok platformun rekabet ihlali yaratan uygulamaları yapılacak düzenlemeyle son bulacak. Düzenlemeyle birlikte kurallara uymayan platformlar, Rekabet Kurumu tarafından doğrudan cezalandırılabilecek.

Haber 14-06-24 15:49

Tuvalete 'Ne kadardır içeridesin' sayacı koydular! Bir gören bir daha baktı... İzleniyormuşum gibi hissettim

1.500 yıl öncesine ait 252 mağara ve oyuktan oluşan içinde 51 bin heykelin yer aldığı hayranlık uyandıran Çin'deki Yungang Budist Mağaraları bu kez turizmin göz bebeği olmasının yanında ilginç bir uygulamayla gündeme geldi. Bir ziyaretçi tarafından kaydedilen görüntülerde bölgede bulunan kadınlar tuvaletinin üzerindeki dijital sayaçlar sosyal medyanın ilgisini çekti.

Trend 13-06-24 13:56

Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin

Son dakika haberi: Özgür Özel ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek geldi! Çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Bahçeli 'AK Parti ile CHP arasında ittifak' mesajıyla dikkat çekti. Bahçeli mesajında 'altılı masa'nın diğer partileri için de ayrıca parantez açtı.

Haber 12-06-24 17:18