Erdal Türkmen Haberleri

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ıydı! Erdal Türkmen son haliyle şaşırttı! Bambaşka bir meslek seçti

Bir döneme damga vuran ve büyük ilgiyle takip edilen Hayat Bilgisi dizisinde "Mennan" karakterini canlandıran Erdal Türkmen, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı "Yüce Rabbim amirimi müdür olsun diye yaratmış yav" repliğiyle hafızalara kazınmıştı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 26-04-2023 10:26

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı son haliyle şaşırttı! Erdal Türkmen bakın şimdi hangi mesleği yapıyor

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasında bulunan Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteri ile akıllara kazınan ünlü oyuncu Erdal Türkmen'in son hali görenleri şaşırttı. Bir dönemin ilgiyle takip edilen dizisinde okul müdürünün yardımcısı ve hademe Mennan karakterini canlandıran 51 yaşındaki ismin değişimi olay oldu. Şimdilerde ekranlardan uzakta olan Türkmen, bambaşka bir mesleğe yöneldi.

Magazin 20-07-2022 16:43

Hayat Bilgisi'nin sevilen karakteriydi! İşte başka mesleğe geçiş yapan Mennan'ın son hali

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran gençlik dizisi Hayat Bilgisi'nde Mennan karakterini canlandıran oyuncu Erdal Türkmen, şu sıralar başka bir meslek icra ediyor. Çeşitli dergi ve gazetelerde mizah yazarlığı yapan Türkmen, Youtube'da hazırladığı videolarla hayranlarına sesleniyor.

Magazin 28-08-2021 07:17

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ı şimdi ne yapıyor? İşte Erdal Türkmen’in son hali

Hayat Bilgisi dizisinde Mennan karakteriyle izleyiciyi kırıp geçiren Erdal Türkmen, uzun zamandır ekranlardan uzak kaldı. Yetenekli oyuncunun pek çok kişi ne yaptığını merak ediyordu. İşte Mennan’ın son hali…

Magazin 27-08-2021 16:33

Erdal Türkmen

Erdal Türkmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erdal Türkmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.