Fenerbahce Hatayspor Maci Saat Kacta Haberleri

SON DAKİKA: Volkan Demirel ayrılalı henüz 3 saat olmuştu! Hatayspor yeni teknik direktörünü resmen açıkladı

Son dakika... Hatayspor'da Volkan Demirel dönemi resmen sona ererken, Hatay ekibinden yapılan açıklamada yeni teknik direktör resmen açıklandı.

Spor 2024-05-03 20:00:13

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray maç sonucu bilgisine dair araştırmalar karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte hızlandı. Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bugün Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Bayern Münih yenilgisinin ardından yurda dönen sarı kırmızılılar haftayı galibiyetle kapatmak istiyordu. Maçı yakından takip etmek isteyen futbol severler Hatayspor Galatasaray maçı hakkındaki tüm detaylara ulaşmak istiyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-11-11 22:26:48

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor Galatasaray maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Hatayspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'in 12. haftasında bordo-beyazlı ekibe konuk olacak. Karşılaşmanın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 2023-11-10 13:54:11

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Hatayspor Kayserispor maçı canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig'deki ilk yenilgisini geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında alan ev sahibi takım bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Hatayspor Kayserispor maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-10-27 15:10:07

FENERBAHÇE HATAYSPOR MAÇ SONUCU! Fenerbahçe - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Hatayspor maçı canlı izle ekranına dair sorgulamalar yoğunluk kazandı. Sezonda çıktığı 16 resmi müsabakayı da kazanan Fenerbahçe, Hatayspor'u konuk etti. 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk ederken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyetle serisini 17'ye çıkarırken ligde 9'da 9 yaparak kırılması zor bir rekora da imza attı. Peki, Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 22-10-23 21:25

Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte şampiyonluk karşılaşmasının 11'leri!

Ankaragücü Galatasaray maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşması heyecanı yükseldi. Sarı Kırmızılılar, hükmen galip olacağı Hatayspor karşılaşmasının puanları da eklendiğinde 82 puanı olacak. Sarı Kırmızılılar Başkent ekibiyle gerçekleşecek maç sonrası son olarak Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ankaragücü Galatasaray maçı canlı izleme ekranı sorgulamaları hız kazandı. Peki Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? İşte 11'ler...

Spor 30-05-23 22:11

Deprem sonrası acı olay! Hatayspor futbolcusu Burak Öksüz, annesini enkaz altından kurtardıktan sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulundu!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de büyük ölçüde etkileyen depremin ardından Spor Toto Süper Lig ekibi Hatayspor ve Spor Toto 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor ligden çekilmeye hazırlanıyor. Bordo-Beyazlı takımın stoperlerinden Burak Öksüz, depreme annesiyle birlikte Atsu'nun kaldığı çöken binada yakalandı. Deprem sonrası annesini enkazdan çıkaran Burak Öksüz'ü iki saat sonra yağmur altında yürüyerek bulan yetkililer, yıldız ismin şoka girdiğini öğrendi.

Spor 09-02-23 08:58

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, deprem sonrası paylaştı: 'Korku, acı ve çaresizlik...'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından tüm Türkiye adeta seferber oldu. Deprem felaketinin üzerinden 24 saat geçerken, arama kurtarma çalışmaları başladı. Depremin vurduğu 11 ilde çok sayıda vatandaş geceyi sokaklarda geçirdi. Süper Lig'de son olarak deplasmanda Hatayspor ile karşılaşan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Selçuk İnan da depremi yaşayan isimlerden biri oldu. İnan o anları sosyal medyadan yaptığı paylaşımla anlattı.

Spor 07-02-23 16:04

Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Hatayspor maçında muhtemel 11'ler!

Galatasaray Hatayspor ile Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında karşılaşacak. Nef Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri sporseverler tarafından merak konusu oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte heyecanla beklenen maçın muhtemel 11'leri...

Spor 13-01-23 11:24

Hakem Kadir Sağlam kimdir? Galatasaray Hatayspor maçının hakemi Kadir Sağlam'ın hayatı ve biyografisi!

Hakem Kadir Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bugün oynanacak olan Galatasaray Hatayspor maçı öncesi vatandaşlar tarafından merak edildi. Galatasaray Hatayspor maçı, bugün saat 20.00'de başlayacak ve Nef Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Hakem Kadir Sağlam kimdir? İşte Galatasaray Hatayspor maçının hakemi Kadir Sağlam hakkında bilgiler...

Spor 13-01-23 07:43

Ümraniyespor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ümraniyespor Hatayspor maçı hangi kanalda?

Ümrsniyespor ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig 17. haftasında karşı karşıya gelecek. Hekimbaşı Stadı'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. Ümraniyespor Hatayspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Maçta, Hakem Hüseyin gökçek düdük çalacak. Gökçek'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve İlker Tapak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Can Cengiz olacak. Peki, Ümraniyespor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-01-23 11:32

Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hatayspor maçında 11'ler!

Fenerbahçe ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig 16. haftasında kozlarını paylaşacak. Maçı Hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın. Geçen hafta Trabzonspor'a konuk olan sarı lacivertliler, sahadan 2-0'lık yenilgiyle dönerek liderliği Galatasaray'a kaptırmıştı. Fenerbahçe Hatayspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Fenerbahçe Hatayspor saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-12-22 14:32

Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Hatayspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig 16. haftasında karşı karşıya gelecek. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan maçın tarihi, yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. "Fenerbahçe Hatayspor maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırıyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a konuk olan sarı lacivertliler, sahadan 2-0'lık yenilgiyle dönerek liderliği Galatasaray'a kaptırmıştı. Peki Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Spor 27-12-22 14:23

Hatayspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig karşılaşması Hatayspor Başakşehir maçında muhtemel 11'ler!

Hatayspor ile Başakşehir Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kozlarını paylaşacak. Yeni Hatay Stadyumu'ndaki karşılaşma için geri sayım sürerken taraftarlar maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapıyor. Maçta hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak. Peki Hatayspor Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte Hatayspor Başakşehir maçı canlı yayın bilgisi!

Spor 07-11-22 13:51

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor ile Beşiktaş maçı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlı ekipte, Rachid Ghezzal, Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan karşılaşmada süre alamayacak. Maçta hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. 'Hatayspor Beşiktaş maçı canlı izle' internette araştırılıyor. Peki, Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-10-22 23:13

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük Hatayspor maçı hangi kanalda?

Fatih Karagümrük ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Bilal Gölen üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy. Birçok kişi internette "Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Fatih Karagümrük Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-10-22 13:12

Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Hatayspor maçı canlı yayın bilgisi!

Sivasspor Hatayspor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 8. haftasında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Murat Altan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Cinek. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Sivasspor Hatayspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-10-22 14:44

Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Hatayspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sivasspor ile Hatayspor, Süper Lig'in 8. haftasında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçta Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar'ın yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Murat Altan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adem Cinek olarak açıklandı. Birçok kişi internette karşılaşmaya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Hatayspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-10-22 14:38

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Kayserispor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle!' konu başlığını sorguluyor. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:42

Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Hatayspor ile Kayserispor Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya gelecek. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak olan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay'ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olarak açıklandı. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor Kayserispor maçı şifreli mi?

Spor 16-09-22 15:30

HATAYSPOR KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Hatayspor Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşma Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak. Teknik direktör Serkan Özbalta'nın çalıştırdığı bordo-beyazlılar maçtan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Maç öncesi birçok kişi 'Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle' konu başlığını internette araştırıyor. Peki, Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:29

Konyaspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Hatayspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör İlhan Palut'un öğrencileri sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok vatandaş internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Konyaspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Spor 09-09-22 15:05

HATAYSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Adana Demirspor maçına dakikalar kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi birçok vatandaş arama motorlarında "Hatayspor Adana Demirspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Hatayspor Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-09-22 18:59

KASIMPAŞA HATAYSPOR MAÇI CANLI İZLE! Kasımpaşa Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, heyecanla beklenen maç öncesi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Karşılaşmaya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Kasımpaşa Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, Kasımpaşa Hatayspor maçı hangi kanalda?

Spor 28-08-22 17:59

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI CANLI İZLE 12 Ağustos 2022 Cuma! Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'in 2. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda Hatayspor'u ağırlayacak. Karadeniz ekibi 3 puanı alarak 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Maça ilişkin detaylar karşılaşma öncesi merak konusu oldu. Maçın yayın saati ve kanalı internette araştırılıyor. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Trabzonspor Hatayspor maçının saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanal...

Spor 12-08-22 17:29

Trabzonspor Hatayspor canlı yayın bilgileri nedir? Trabzonspor Hatayspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor Hatayspor maçının hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı ve tarih bilgileri vatandaşlar tarafından merak edildi. Heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım sürerken futbolseverler mücadeleyi canlı olarak takip etmek için internette araştırma yapmaya başladı. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Hatayspor maçı hangi kanalda canlı olarak ekrana gelecek? İşte ayrıntılar...

Spor 12-08-22 16:03

Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman,saat kaçta? Trabzonspor Hatayspor maçı hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor ile mücadele edecek. Maç tarihi yaklaşırken futbolseverler de karşılaşmanın tarihi, saati ve yayınlanacağı kanalı öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Maçın bilet fiyatları da merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Hatayspor maçı hangi kanalda, bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte ayrıntılar...

Spor 12-08-22 15:58

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ! Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Hatayspor maçı Süper Lig'in 2. haftasında kozlarını paylaşacak. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavili ekip Hatayspor'u mağlup edip 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen. Maç için geri sayım devam ederken çok sayıda futbolsever karşılaşmanın yayın saati ve kanalı ilgili araştırma yapmaya başladı. "Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?", "Trabzonspor Hatayspor maçı canlı izle" konu başlıkları arama motorlarında sorgulanıyor. İşte detaylar...

Spor 12-08-22 15:53

Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig 2. hafta Trabzonspor Hatayspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacağı bordo mavili taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için geri sayım devam ediyor. Vatandaşlar internette "Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?", "Trabzonspor Hatayspor maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Maça ilişkin merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

Spor 11-08-22 11:58

Beşiktaş - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Hatayspor maçı hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Beşiktaş - Hatayspor maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maç öncesi Beşiktaş - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Hatayspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İşte maçın ilk 11'leri...

Spor 19-03-22 18:22

Galatasaray, deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak

Yeni Hatay Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Erkan Özdamar yönetecek - Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, ilk maçına Atakaş Hatayspor deplasmanında çıkacak

Yurthaber 15-01-22 10:55

Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman ve saat kaçta? Sivasspor Hatayspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Sivasspor Hatayspor maçının tarihi ve saati ilgiyle takip ediliyor. Süper Lig'de geçen sezon rakibi ile 2 defa karşılaşan ve ikisinden de beraberlikle ayrılan Sivasspor, bu defa 3 puan alabilmek için yarışacak. Peki Sivasspor Hatayspor maçı ne zaman ve saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Spor 28-11-21 13:46

Atakaş Hatayspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Atakaş Hatayspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Atakaş Hatayspor ile Fenerbahçe Süper Lig’in 7. haftasında sahada ter dökecek. İki takım da maçı almak için elinden geleni yapacak. Futbolseverler tarafından merakla beklenen söz konusu maç 26 Eylül Pazar günü (bugün) gerçekleştirilecek. Maçın hangi kanal üzerinden yayınlanacağı belli oldu. İşte merak edilenler...

Spor 26-09-21 16:16

Vitor Pereira'dan Enner Valencia kararı

Süper Lig'de yarın saat 16:00'da Hatayspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Enner Valencia'ya ilk 11'de görev vermeyecek. Yorgun görüntüsüyle dikkat çeken Enner Valencia, Hatayspor maçına yedek kulübesinde başlayacak.

Spor 25-09-21 14:40

Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta? Lider, Hatay'ı konuk ediyor

Süper Lig’in 39. haftasında Beşiktaş, Hatayspor’u konuk ediyor. Haftanın açılış mücadelesinde ligde 5. sırada yer alan Hatayspor, ligin zirvesindeki Beşiktaş karşısında 3 puan almak için ter dökerken, siyah beyazlı ekip en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını açmayı hedefliyor.

Spor 01-05-21 13:06

Trabzonspor Hatayspor maçı saat kaçta? Fırtına'nın konuğu Hatay!

Trabzonspor, Atakaş Hatayspor’u konuk ediyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından yükselişe geçmek isteyen Trabzonspor, Atakaş Hatayspor’u kendi evinde yenerek, hem haftayı 3 puanla kapatmak istiyor hem de şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.

Haber 17-04-21 12:23

Hatayspor Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda? İşte Hatayspor Galatasaray muhtemel 11'ler

Futbolseverlerin merakla beklediği Hatayspor Galatasaray maçı için geri sayım sürüyor. Süper Lig'de 32. haftada yapılacak olan maçta Galatasaray deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak. Vatandaşlar maçın başlamasına saatler kala maçın yayın bilgileri hakkında araştırmalar yapıyor. Peki Hatayspor Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte Hatayspor Galatasaray muhtemel 11'ler...

Spor 03-04-21 12:29

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Aslan, Hatay deplasmanında


Galatasaray - Hatayspor maçı ile Süper Lig'de dengeler değişecek. Sarı-kırmızılıların galibiyet alması durumunda 64 puanla liderlik koltuğuna oturacağı mücadele, Hatayspor için de son iki hafta alınan mağlubiyet için telafi niteliğini taşıyor.

Spor 01-04-21 14:24

Hatayspor - Fenerbahçe maçı iptal edildi

27 Mart Cumartesi günü saat 16:00'da oynanması planlanan Hatayspor-Fenerbahçe maçının koronavirüs sayılarının artması nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Spor 25-03-21 09:58

Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Hatayspor muhtemel 11’ler

Süper Lig’in 11. haftasında heyecan ve mücadele devam ediyor. Galatasaray'ın sahasında Hatayspor'u ağırlayacağı karşılaşma için nefesler tutuldu. Şimdi, futbolseverler tarafından Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman sorusunun yanıtı araştırılıyor? Peki, Galatasaray - Hatayspor maçı saat kaçta oynanacak? Galatasaray - Hatayspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın muhtemel 11’leri...

Spor 05-12-20 11:50

Kayserispor-Hatayspor maçını Volkan Bayarslan yönetecek

Hes Kablo Kayserispor İle Atakaş Hatayspor arasında Pazar günü oynanacak olan ligin 8.hafta karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek.Süper Ligin 8.haftasında 08 Kasım 2020 Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor ile Atakaş Hatayspor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Hes Kablo Kayserispor-Atakaş Hatayspor maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak.

Yurthaber 04-11-20 12:31

GRAFİKLİ - Süper Lig'e son bilet

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek - 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek - Müsabakayı kazanacak takım, Abalı Denizlispor ve Gençlerbirliği'nin ardından gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanacak

Yurthaber 29-05-19 09:46

Başkan Kocaispir’den Adana Demirspor’a destek

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Demirspor’un yılların özlemine son vererek Süper Lige çıkması gerektiğini söyledi.Adana Demirspor’un Türkiye’de bir çok Süper Lig takımlarından daha fazla seyircisi olduğunu belirten Kocaispir, ’’22 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’de Hatayspor ile yapılacak olan play-off ilk maçında tüm kalbimizle takımımızın yanında olacağız.

Yurthaber 21-05-19 15:30

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları 30 Ocak’ta çekilecek

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kura çekimi 30 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak.Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşecek kura çekimine, Son 16 Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe, Hatayspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Ümraniyespor kulüpleri ile birlikte Galatasaray - Boluspor eşleşmesinin galibi olmak üzere 8 kulüp katılacak.

Haber 29-01-19 09:28

Altay'ın Konuğu Hatayspor

İZMİR, Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak müsabakayı Ömer Murat Ülger yönetecek, biletler 10 TL'den satılacak. Kurtuluş umudu için çaba harcayan siyah

Yurthaber 10-04-15 13:38

Play-off Maratonu Başlıyor

Bir takıma PTT 1. Lig kapısını açacak play-off maçları bugün saat 17.30’da Tokatspor-Hatayspor maçı ile...

Yurthaber 23-05-13 13:23