Gelsin Hayat Bildigi Gibi Neden Yok Haberleri

Ağrı kesici kullananlar dikkat: Midenin en büyük düşmanı! Birçok hastalığa neden oluyor

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Sedef Kuran, "Ağrı kesiciler, mide sıvısında bulunan prostoglandin dengesini değiştirerek midenin tahriş olmasına neden oluyor. Midemizde kanlanmayı azaltarak, gastrit, ülser gibi hastalıkların nüksediyor, daha ilerki zamanlarda hasta mide kanaması ve mide duvarının delinmesi şikayetleriyle acile başvuruyor. 'Ağrım kesilsin diyerek, midenizden olmayın' diyorum. Ağrı kesicilere bağımlılık, hayat kalitenizi düşürür." dedi.

Kadin 2024-06-24 15:53:26

İshal neden olur? İshale ne iyi gelir?

İshal sindirim sistemindeki hızlı ve sıvı dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Her yaş grubundan insanı etkileyebilen ishal genellikle virüsler, bakteriler, parazitler veya gıda zehirlenmesi gibi nedenlerden kaynaklanır. İshal hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve dehidrasyon riskini artırabilir. Bu yüzden doğal tedavi yöntemlerini ve önlemleri bilmek önemlidir. Peki, ishali ne keser?

Haber 2024-04-30 19:40:01

Varis nedir, neden olur? Varis belirtileri ve tedavisi

Varis, genellikle bacaklarda ve ayaklarda beliren, mor veya mavimsi renkte görülen genişlemiş ve kıvrılmış damarlar olarak tanımlanır. Varis kan damarlarının elastikiyetini kaybetmesi ve kanın geri akışının artması sonucu ortaya çıkar. Günümüzde hayat tarzının getirdiği, uzun süreli oturarak veya ayakta kalma gibi faktörler nedeniyle varis vakaları artmaktadır.

Haber 2024-03-29 13:41:20

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 2024-03-05 14:20:10

Türkiye'de başka örneği yok! Gölün içinde insan yerleşimi olan tek ada... Tüm ihtiyaçları için anakaraya çıkmaları şart ama köprüleri yok

Anadolu'nun bilinmeyen cevherlerinden biri ancak kimse orayı bilmiyor. Gölün içinde bir adada yaşayan Mada adası sakinleri Türkiye'de kimsenin yaşamadığı gibi bir hayat yaşıyor. Eşsiz manzaraya sahip köylülerin ise büyük bir dertleri var... İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:36

Vajinada kaşıntı neden olur, nasıl geçer? Vajina kaşıntısı tehlikeli mi?

Kadınların en çok şikayet ettiği rahatsızlıkların başında gelen vajina kaşıntısının pek çok nedeni olabilir. Vajinal kaşıntıya, menopoz, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, mantar, kimyasallar ve bunun gibi pek çok sorun sebep olabilir. Günlük yaşam konforunu yok eden vajina kaşıntısı neden olur, nasıl geçer?

Kadin 13-01-24 21:29
mon

Sperm testinde enfeksiyon çıkması ne anlama gelir? Spermde enfeksiyon (sperm enfeksiyonu) neden olur?

Cinsel organlarda çeşitli hastalıklar ya da enfeksiyonlar görülebilir. Bu durum hayat standartlarını düşürdüğü gibi çok ciddi hastalıkların da habercisi olabilir. Herhangi bir sorun ya da belirti hissedildiğinde vakit kaybetmeden bu alanda uzman bir doktora görünmek önemlidir. Sperm enfeksiyonu da ciddiye alınması gereken ve ihmal edilmemesi tavsiye edilen durumlar arasında yer alır.

Kadin 15-12-23 18:22

Faydaları saymakla bitmiyor! Saç dökülmesi ve kepeği bıçak gibi kesiyor

Genetik yapı, mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin neden olduğu saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar öncelikle bir uzmana başvurmalıdır. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan mucize yöntemler de yok değil. Uzmanlar, saç dökülmesi sorunu için kozmetik dünyasında da yer bulan biberiye bitkisine dikkat çekti.

Haber 06-12-23 13:10

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

Kötü Kan dizisine bomba transfer! Aile'nin yıldızı kadroda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Sadi Payaslı' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ertan Saban’ın başrolünü oynayacağı NTC Medya imzalı “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 04-12-23 14:27

Fibromiyalji nedir, neden olur? Fibromiyalji belirtileri nelerdir?

Günümüzde birçok kişi yaşamın hızına ayak uydururken sık sık görünmeyen bir düşmanla, yani fibromiyalji ile karşı karşıyadır. Fibromiyalji yaygın kas ağrıları, yorgunluk ve uyku problemleri gibi belirtilerle kendini gösteren kronik bir ağrı sendromudur. Fibromiyalji hem kişilerin hayat kalitesini olumsuz etkiler hem de tıbbi testlerle kolayca teşhis edilemediği için tedavisi gecikebilir, zor olabilir. Peki, fibromiyalji nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 24-11-23 14:24

Söylemezsem Olmaz neden yok? Söylemezsem Olmaz bugün yok mu, saati mi değişti? Yapımcıdan açıklama geldi

Söylemezsem Olmaz neden yok, bugün yok mu gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün 08:45'te yayınlanan magazin programı bugün ekrana gelmeyince neden olmadığı hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Programın yapımcısı Bilal Özbilge'den konuya dair açıklama gecikmedi.

Magazin 18-10-23 10:16

Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? 16 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu olurken; TRT 1 yayın akışında diziyi göremeyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Kayra Zabcı ve Rabia Soytürk gibi oyuncuların yer aldığı dizi; ilk iki sezonuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte, 16 Ekim 2023 TRT 1 yayın akışı...

Magazin 16-10-23 14:14

Survivor Aleyna Çalışkan bakın kimmiş! Katıldığı yarışmaları duyunca çok şaşıracaksınız

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışmasında bir dönem mücadele eden Aleyna Çalışkan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Aleyna Çalışkan'ın yıllar önce katıldığı yarışma programları ortaya çıktı. Ünlü ismin o görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-09-23 12:41

Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Yargı dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saatinin gelmesiyle birlikte hız kazandı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizi için kullanıcılar 'Yargı yeni sezon ne zaman?, Yargı neden yok?' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz mayıs ayında sezon finaline girmişti. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yargı neden yok, yeni bölüm ne zaman? Tarih belli oldu!

Magazin 17-09-23 22:30

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-23 21:08

Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Aynalı Tahir ve Acı Hayat gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı?

Aynalı Tahir, Acı Hayat, Pusat, gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. Ünlü yönetmenin cenazesi, cenaze aracıyla memleketi olan Eskişehir'e gönderildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 06-09-23 08:38

RUHUN DUYMAZ bu akşam yok mu, neden yok? RUHUN DUYMAZ yeni bölüm ne zaman? 4 Eylül 2023 FOX TV yayın akışı

Ruhun Duymaz dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Ülkü Duru gibi isimlerin yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinin yeni bölümü Fox TV'nin 4 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Ruhun Duymaz'ın yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Ruhun Duymaz bugün var mı, neden yok? Ruhun Duymaz yeni bölüm ne zaman?

Magazin 04-09-23 19:57

BENİM GÜZEL AİLEM bugün yok mu, neden yok? BENİM GÜZEL AİLEM yeni bölüm ne zaman? 30 Ağustos 2023 TRT 1 yayın akışı

Benim Güzel Ailem dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar hız kazandı. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur ve Nergis Kumbasar, gibi isimlerin yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 30 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Benim Güzel Ailem'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Benim Güzel Ailem bugün var mı, neden yok? Benim Güzel Ailem yeni bölüm ne zaman?

Magazin 30-08-23 19:04

Eşim Benzerim Yok neden yok, bitti mi? Eşim Benzerim Yok saati mi değişti?

Eşim Benzerim Yok neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından araştırılıyor. Temmuz ayında yayın hayatına başlayan programda toplam 6 kadın ve 6 erkek yarışmacı bulunuyor. Toplam 10 hafta sürecek yarışma sonucunda yarışmacılar büyük sürpriz ödülün sahibi olacak. Heyecanla izlenen yarışma yayın akışında yer almayınca merak edildi. Peki, Eşim Benzerim Yok bitti mi, saati mi değişti? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 28-08-23 14:48

BİM 25 Ağustos 2023 kataloğu neden yok, yayınlanmadı mı? BİM 25 Ağustos 2023 aktüel kataloğu ne zaman gelir?

BİM 25 Ağustos 2023 kataloğu merak ediliyor. Her hafta birbirinden avantajlı aktüel ürünleri müşterilerinin beğenisine sunan BİM'in cuma günü getirdiği aktüel ürünleri çok seviliyor. Salı ve cuma günleri yayınlanan aktüel ürünler kataloğu bu hafta yayınlanmadı. BİM'in sitesinde kataloğu göremeyenler ise BİM 25 Ağustos 2023 kataloğu neden yok, yayınlanmadı mı? BİM 25 Ağustos 2023 aktüel kataloğu ne zaman gelir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar...

Finans 24-08-23 10:45

Bugün Yaprak Dökümü neden yok, saati mi değişti? Yaprak Dökümü bitti mi? 22-23 Ağustos Kanal D yayın akışı

Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yaprak Dökümü özet bölümleriyle hala yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Yaprak Dökümü bugün yayınlanmayınca merak edildi. Peki, Bugün Yaprak Dökümü neden yok, saati mi değişti? İşte 22-23 Ağustos Kanal D yayın akışı...

Magazin 22-08-23 11:53

MAVİYE SÜRÜGÜN bugün yok mu, neden yok? MAVİYE SÜRGÜN yeni bölüm ne zaman? 16 Ağustos 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 16 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Maviye Sürgün bugün var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 16-08-23 19:09

MAVİYE SÜRÜGÜN bu akşam yok mu, neden yok? MAVİYE SÜRGÜN yeni bölüm ne zaman? 9 Ağustos 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 9 Ağustos 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 09-08-23 18:55

Maviye Sürgün bu akşam yok mu, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman? 24 Temmuz 2023 SHOW TV yayın akışı

Maviye Sürgün dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı gibi isimlerin yer aldığı Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü Show TV'nin 24 Temmuz 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Maviye Sürgün'ün yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Maviye Sürgün bu akşam var mı, neden yok? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Magazin 24-07-23 21:27

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Aylin'i Sanem Babi bikinili pozlarıyla nefes kesti! Yorum yağdı

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 41 bölüm ekranlara geldi. Oyuncu Sanem Babi, rol aldığı ilk dizi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de 'Aylin' rolünü canlandırıyordu. Şimdilerde tatile çıkan Sanem Babi bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü isim fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 21:14

Saç dökülmesini kökten çözecek formül! 1 damlası bile etki gösteriyor, kellik tarih oluyor

Genetik yapı, mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin neden olduğu saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar öncelikle bir uzmana başvurmalıdır. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan mucize yöntemler de yok değil. İşte hayal ettiğiniz daha gür saçlar için mucize yöntemler...

Haber 03-07-23 14:07

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan photoshop'u abarttı! Eleştirileri görünce bakın ne yaptı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan, Miami tatilinde çekildiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Özkan'ın pozlarından bir tanesine uyguladığı photoshop takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. "Bacaklarına photoshop'u abartmışsın" yorumlarını gören Devrim Özkan bakın ne yaptı...

Magazin 01-07-23 14:49

Nilsu Berfin Aktaş sere serpe uzandı! Mayolu pozu dikkat çekti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş güzelliğiyle adeta büyülüyor. Yeni dizisi Yaz Şarkısı ile ekranlara geri dönecek olan Aktaş sosyal medya hesabından mayolu pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 29-06-23 22:44

Mide ağrısına ne iyi gelir? Mide ağrısı neden olur ve nasıl geçer?

Mide ağrısı birçok insanın günlük yaşamını olumsuz etkileyen yaygın bir şikayettir. Sindirim sistemi sorunları, ülserler, enfeksiyonlar, gastrit veya stres gibi birçok faktörden kaynaklanabilir. Şiddetli ve rahatsız edici olabilen bu ağrı, hayat kalitesini düşürebilir. Neyse ki, doğru teşhis ve tedavi ile mide ağrısı hafifletilebilir. Bir uzmana başvurarak, ağrının nedenini belirleyebilir ve uygun tedavi yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

Haber 29-06-23 19:08

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin yıldızı Devrim Özkan'ın yeni adresi belli oldu! Yapım şirketiyle el sıkıştı

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 41. bölümüyle final yaptı. Dizide Songül Komiser karakterine hayat veren güzel oyuncu Devrim Özkan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu yapım şirketiyle el sıkıştı.

Magazin 29-06-23 15:16

Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Kayra Zabcı ve Barış Bağcı gibi isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 20:02

Veda Mektubu bu akşam var mı, neden yok? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman? 26 Haziran 2023 Kanal D yayın akışı

Veda Mektubu dizisi neden yok, sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Oyuncu kadrosunda Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin yer aldığı Veda Mektubu dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Veda Mektubu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Veda Mektubu bu akşam var mı, neden yok? Veda Mektubu yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 19:38

Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman? 26 Haziran 2023 ATV yayın akışı

Üvey Anne dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslı Tandoğan gibi isimlerin paylaştığı Üvey Anne dizisinin yeni bölümü Atv'nin 26 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Üvey Anne'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Üvey Anne bu akşam var mı, neden yok? Üvey Anne yeni bölüm ne zaman?

Magazin 26-06-23 19:10

Yoğurdun cilde faydaları nelerdir? Yoğurt cilde nasıl uygulanır?

Yüzde ortaya çıkan sivilce, siyah nokta, akne gibi sorunları yok etmek için içeriği bilinmeyen kimyasal ürünler kullanmak, bir sorunu çözerken başka bir cilt sorununa neden olabilir. Her evde bulunan doğal malzemelerle doğal bir cilt bakımı yaparak cilt üzerindeki sorunlar kolayca ortadan kaldırabilir. İçeriğinde bulunan vitamin ve minareller sayesinde oldukça faydalı olan yoğurdun cilt üzerinde olumlu etkileri olduğu biliniyor.

Haber 25-06-23 18:28

Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman? İşte TRT 1 yayın akışı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi neden yok, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerini Barış Arduç, Kayra Zabcı ve Barış Bağcı gibi isimlerin paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü TRT 1'in 19 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Magazin 19-06-23 18:59

Kabızlık nasıl geçer, neden olur? Kabızlığa ne iyi gelir, kabızlığa iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Kabızlık sindirim sisteminin yaygın bir sorunu olup insanların hayat kalitesini önemli ölçüde etkileyebilen rahatsızlıklardan biridir. Kabızlık bağırsak hareketlerinin düzensizleşmesi ve dışkının geç çıkmasıyla karakterizedir. Bu durum birçok insanın zaman zaman karşılaştığı geçici bir sorun olabileceği gibi bazı kişilerde kronik hale de gelebilir. Peki, kabızlığa iyi gelen yiyecekler nelerdir?

Haber 14-06-23 12:44

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

ADIM FARAH bu akşam yok mu, neden yok? Adım Farah yeni bölüm ne zaman? 7 Haziran 2023 FOX TV yayın akışı

Adım Farah dizi neden yok, sorusu merak konusu oldu. Başrollerini Demet Özdemir, Engin Akyürek, gibi isimlerin paylaştığı Adım Farah dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 7 Haziran 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Adım Farah'ın yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Adım Farah bu akşam yok mu, neden yok? Adım Farah dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

Magazin 07-06-23 18:57

Eşi dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştı! Nilsu Berfin Aktaş kocasından boşanıyor

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi suç örgütü kurup dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Aktaş’ın cezaevinden çıkan ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen Serdar Sertçelik’ten boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Magazin 06-06-23 17:48

TV yayın akışı 1 Haziran 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

1 Haziran 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Haziran Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Haziran Perşembe TV yayın akışı...

Trend 01-06-23 07:21

Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu yeni bölüm ne zaman? 30 Mayıs 2023 FOX TV yayın akışı

Tetikçinin Oğlu dizi neden yok sorusu merak ediliyor. Başrollerini Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Genco Özak gibi isimlerin paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü Fox Tv'nin 30 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde dizinin yayın saatinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Tetikçinin Oğlu bu akşam yok mu, neden yok? Tetikçinin Oğlu dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler...

Magazin 30-05-23 20:56

YASAK ELMA FİNAL NE ZAMAN, BU AKŞAM VAR MI? Yasak Elma neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Mayıs FOX TV yayın akışı

Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi final yapacak. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan dizi 29 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman, final bölümü yok mu?

Magazin 29-05-23 20:24

Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler yeni bölüm ne zaman? 28 Mayıs 2023 Show TV yayın akışı

Güzel Günler dizi neden yok sorusu merak edildi. Başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin paylaştığı Güzel Günler dizisinin yeni bölümü Show Tv'nin 28 Mayıs 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Diziyi seyretmek isteyenler Güzel Günler'in yeni bölümüne ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Güzel Günler bu akşam yok mu, neden yok? Güzel Günler dizisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin 28-05-23 21:17

25 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 25 Mayıs Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Camdaki Kız, Yüz Yıllık Mucize, Gülcemal, Al Sancak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Survivor gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 25 Mayıs Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 26-05-23 09:43

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU, var mı? Camdaki Kız yeni bölüm neden yok, ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi finali için geri sayım başladı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 25 Mayıs Kanal D yayın akışında yer almıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı...

Magazin 26-05-23 00:07

TV yayın akışı 25 Mayıs 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Mayıs 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Mayıs Perşembe akşamı Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Cumhurbaşkanı Özel, Aldatmak, Yüz Yıllık Mucize, Al Sancak, Gülcemal ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-05-23 07:16

18 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize gecenin birincisi kim oldu?

18 Mayıs reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize ve Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gülcemal, Yüz Yıllık Mucize, Survivor reyting birincisi kim oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 19-05-23 14:45

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapmadan yeni adresi belli oldu! Nilsu Berfin Aktaş bomba dizide başrolde

Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan ve Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümüyle final yapacak. Dizide Gizem karakterine hayat veren güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni adresi şimdiden belli oldu. Aktaş Fox Tv'nin yazlık dizisinde başrolde olacak.

Magazin 19-05-23 12:19