Güngör Bayrak Haberleri

Gümüş'ün yıldızı Güngör Bayrak'ın hayat hikayesi şaşırttı! 3 aylıkken evlatlık verilmiş, yıllarca Paris'te yaşamış

Gümüş dizisinde hayat verdiği Şeref karakteriyle hafızalara kazınan Güngör Bayrak unutulmaz isimler arasında yer alıyor. En son Annemizi Saklarken ve Yeşilçam projelerinde rol alan Bayrak’ın kanser hastalığına yakalandığı özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Hayat hikayesi gündem olan ünlü ismin 3 aylıkken evlatlık verildiğini ve Cezayir asıllı Havari Berichi ile evlendikten sonra 'leydi' ünvanını aldığını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 20-11-2023 10:23

Güngör Bayrak'tan korkutan haber! Hemen ameliyata alındı

Geçtiğimiz haftalarda pankreas rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören oyuncu Güngör Bayrak'ın, pankreasının ameliyatla alındığı ve bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.

Magazin 07-09-2022 09:24

Güngör Bayrak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Güngör Bayrak biyografisi...

Daha önce Gümüş, Şüphe gibi isimlerde rol almış olan ve son olarak Yeşilçam dizisinde rol alan Güngör Bayrak'ın hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Henüz üç aylıkken evlatlık olarak verilen ve yıllar sonra gerçek ailesine giden Güngör Bayrak pek çok başarılı dizi ve filmde rol almıştır. Peki Güngör Bayrak kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Güngör Bayrak biyografisi...

Magazin 23-04-2021 17:22

Bomba iddia! Güngör Bayrak Yeşilçam ile mi dönüyor?

Çağatay Ulusoy’un başrolünde olacağı Yeşilçam dizisi için kadro şekillenmeye başladı. Yeşilçam dizisinde bir döneme damga vuran Güngör Bayrak’ın da rol alacağı iddia edildi.

Magazin 17-12-2020 14:38

Güngör Bayrak

Güngör Bayrak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güngör Bayrak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.