Iğdenin Faydaları Nelerdir Haberleri

İshali bıçak gibi kesiyor, hazımsızlığı gideriyor! Her gün bir avuç tüketmeniz yeterli

Pek çok kişinin korkulu rüyalarından biri olan ishal günlük hayatınızı olumsuz etkiliyor ve vücudunuzun dengesini bozuyor. İshal genel olarak birkaç gün içinde kendiliğinden geçen bir durumdur. Fakat birkaç günden fazla sürerse farklı sorunların habercisi olabilir. Vücutta aşırı sıvı kaybına yol açan ishali doğal yöntemlerle kesmek mümkün. Her gün bir avuç tüketeceğiniz iğde ishali keser ve hasımsızlığını giderir...

Haber 28-07-2023 12:47

İğdenin faydaları nelerdir, ne kadar tüketilmelidir? İğde hangi hastalıklara iyi gelir, zayıflatır mı?

İğde ağacı veya çalısı yaklaşık 3-6 metre boyunda yaprak dökmeyen bir bitkidir. İğde yaprakları koyu yeşil renkte, uzun ve dar, derimsi dokulu, tüysüz ve alt kısımları hafifçe tüylüdür. Çiçekleri genellikle küçük, beyaz veya sarımsı renkte ve hoş kokuludur. İğde meyveleri küçük, yuvarlak veya oval şekilli ve sulu bir tada sahiptir. Meyveler genellikle sarımsı yeşil renkte olgunlaşır ve içinde tek bir çekirdek bulunur. İğde meyveleri tatlı ve ekşi bir lezzete ve lifli bir yapıya da sahiptir.

Haber 10-04-2023 10:45

Iğdenin Faydaları Nelerdir

Iğdenin Faydaları Nelerdir Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Iğdenin Faydaları Nelerdir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.