Izmir Sahur Saati Haberleri

Yer: İzmir! Feci zincirleme kaza: Araçlar alev alev yandı... 6 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde feci bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. TIR, minibüs ve otomobilin karıştığı kazada 6 kişi, yaralandı. Otomobilde başlayan yangın, kazaya karışan diğer araçlara da sıçrayarak hasara neden oldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 2024-06-10 14:53:40

Uzmanı uyardı: Yeni kesilmiş kurban etine sakın bu hatayı yapmayın!

Kurban Bayramı’nda kesilecek kurbanların etinin muhafazası ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Hüdayi Ercoşkun, kesimden sonra etin bir süre dışarıda bekletilmesi gerektiğini belirterek, "Kesilmiş eti 24 saati dondurursak et, ölüm sertliği aşamasında donmuş olacak ve çözündürdüğümüz zaman en sert halinde olacak" dedi.

Yemek 2024-06-10 10:10:06

İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında durdurulan lastik bottaki 9'u çocuk 23 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 2024-06-10 08:24:16

Termometreler 35-40 dereceleri gösterecek! Kurban Bayramı öncesi hava nasıl? Serinletse de sıcak Meteoroloji uyardı: 9-13 Haziran hava durumu...

Son dakika hava durumu uyarıları merakla takip ediliyor. Önümüzdeki hafta İstanbul'da rüzgar serinletse bile hava sıcak olacak. İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da da pazartesiden itibaren sıcaklık yükselecek. Öte yandan birçok ilde sağanak geçişleri devam edecek; 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Peki haftaya hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son açıklamalar...

Haber 2024-06-09 08:52:30

İzmir'de korkunç olay! Yatalak kadın yanarak can verdi

İzmir'de bir evde yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen ekipler yangını söndürürken yatalak hasta Oksana Kofanova hayatını kaybetti. Talihsiz kadının cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber 08-06-24 21:31

Atık kumaşlara kadın eli değdi! Hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nin İleri Geri Dönüşüm Atölyesi’ne katılan kadınlar, evlerindeki atık kumaşları dönüştürerek yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Kurs günlerini iple çektiklerini belirten kadınlar, hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağlıyor.

Kadin 08-06-24 15:47

Türk müşteriyi gören Taylandlı esnaftan jest üstüne jest! Önce Türk bayrağı çıkarttı yetmedi İzmir Marşı söyledi

Tayland'a seyahet eden 'zehratopdass' isimli bir TikTok kullanıcısı yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu. Görüntülerde Taylandlı esnaf Türk müşterileri görünce ilk olarak Türk bayrağını öpüp 'merhaba' dedi. Ardından ise İzmir Marşını söylemeye başladı. O anlar sosyal medyada ilgi çekti.

Trend 08-06-24 14:48

İstanbul-İzmir Otoyolu ile akaryakıttan 5,4 milyar lira tasarruf

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin, "Her yıl zamandan 17,6 milyar lira, akaryakıt tüketiminden 5,4 milyar lira tasarruf ediyoruz. Karbon emisyonunu da 402 bin ton azalttık" dedi.

Finans 08-06-24 11:10

6 ilde organize suç örgütlerine yönelik 'Kuyu-3' operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: '30 şüpheli yakalandı'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu ve İzmir merkezli 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik 'Kuyu-3' operasyonlarında 30 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 07-06-24 17:04

Kavurucu sıcaklar için çalışma saati önerisi! 'Modifiye edilebilir' Bazı belediyeleri örnek gösterdi! 'Özel iş yerlerinde de uygulanabilir'

Kavurucu sıcaklar etkisini gösterirken uzmanlardan uyarılar geliyor. Prof. Dr. Tuna Katırcıbaşı'dan çalışma saati önerisi geldi. Sıcak havada güneş altında çalışanlar ve 65 yaş üzeri vatandaşların güneş çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiğini belirtip "Bence çalışma saatleri modifiye edilebilir. Özellikle tarım işçileri çok aşırı sıcaklarda çalışmalarını devam ettiriyor ve bu maalesef insani değil. Sabah 06.00-09.00 arası ile 17.00-20.00 saatleri çalışmak için daha mantıklı olabilir" dedi.

Finans 06-06-24 10:49

Doğa Rutkay çocuklarını da alıp doğayla iç içe yaşamaya gitti! Biber, domates ve nane ekiyoruz

Eşi Kerimcan Kamal, ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Urla'ya yerleşen Doğa Rutkay çocuklarıyla beraber doğada mutlu bir hayat sürüyor. İşleri için İstanbul'a gelen oyuncu "Tarlada biber, domates ve nane ekiyoruz" dedi.

Kulis 06-06-24 09:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ziyaret edecek! Özgür Özel: 'Gün ve saati bugün paylaşılacak'

Siyasetin gündeminde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti'yi ziyaret etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yapacağı ziyaret yer alıyordu. Erdoğan'ın ziyaretin Kurban Bayramı öncesinde olacağını söylemesi gündemi hareketlendirdi. Özgür Özel konuyla ilgili bir açıklama yaparak gün ve saatin bugün açıklanacağını ifade etti.

Haber 05-06-24 18:42

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber 04-06-24 16:13

En sıcak gün bugün: İstanbul kavrulacak! Ankara, İzmir... Termometreler bu illerde 40 dereceyi aşıyor; işte günün hava durumu

Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre diğer birçok ilde ise termometreler 40 derecenin üstünü görecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bakan Özhaseki de sıcaklıklara dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara için bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...

Haber 04-06-24 08:47

İzmir açıklarında 101 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ve Çeşme ilçesi açıklarında durdurulan iki lastik bottaki 21'i çocuk 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 04-06-24 08:17

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 03-06-24 17:27

Yer: İzmir! 2 çocuk babası adamın cinayetindeki sır perdesi aralanıyor: İntikam mı?

İzmir'in Konak ilçesinde 2 çocuk babası 43 yaşındaki Gerçek Atçı, otomobilinde ölü bulundu. Olayla ilgili 5 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin Atçı'yı 3 saat boyunca takip ettikleri ve silahla saldırdıkları ortaya çıktı. Yakalanan 5 şüpheli sonrası cinayetin ardındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.

Haber 03-06-24 15:23

El Nino giderken şimdi de La Nina geliyor! Rekor ihtimali... Şu anda bu sıcaklığa aldanmayalım İşte 3 Haziran Meteoroloji hava durumu raporu

Geçtiğimiz yıl etkisini gösteren Süper El Nino'nun etkisinin hala sürdüğü ancak önümüzdeki günlerde yerini La Nina'ya bırakacağı belirtildi. Prof. Dr. Doğan Yaşar "Şu anda bu sıcaklığa aldanmayalım. Yavaş yavaş hava sıcaklıkları tekrar normale dönecektir" dedi. Yaşar, yazın sıcaklık rekoru olur olasılığına da değindi. Meteoroloji'den gelen açıklamayla ise İstanbul, İzmir, Ankara dahil birçok ilde beklenen en yüksek sıcaklıklar sıralandı. Peki bugün hava nasıl? İşte günün hava durumu raporu!

Haber 03-06-24 07:54

Fenerbahçe resmen duyurdu! Jose Mourinho açıkladı: 'Kadıköy'de buluşuyoruz, haydi yolculuğumuza başlayalım'

Fenerbahçe Spor Kulübü, dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaştıklarını resmen duyurdu. Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun taraftarlara seslendiği bir video paylaşarak imza töreni için saati açıkladı. Videoda Mourinho "Merhaba Fenerbahçeliler. Kadıköy'de buluşuyoruz. Haydi yolculuğumuza başlayalım" ifadelerini kullandı.

Spor 01-06-24 22:52

Yer: İzmir! Oğlunu katletti: Cinayetin nedeni şoke etti...

İzmir'de bir baba, eve köpek getirdiği gerekçesiyle tartıştığı oğlu 21 yaşındaki Ahmet Doğanoğlu'nu bıçaklayarak katletti. Baba Murat Doğanoğlu olay sonrası kaçarken, polis ekipleri Doğanoğlu'nu evinin yakınındaki bir kahvehanenin tuvaletinde yakaladı. Yakalanan Doğanoğlu tutuklandı.

Haber 01-06-24 17:58

Manisa'daki yangına havadan ve karadan müdahale! Tren seferleri durduruldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde zirai alanda çıkan ve makilik alana sıçrayan yangına müdahale eden ekip sayısı 71’e çıkarılırken, yangın nedeniyle Uşak-Basmane (İzmir) tren seferi de tedbir amaçlı durduruldu.

Haber 01-06-24 17:04

İzmir Valiliği duyurdu! 26 bölgedeki ormanlık alana girişler yasaklandı

İzmir Valiliği, orman yangınlarına karşı önlem olarak kent genelinde belirlenen 26 bölgedeki ormanlık alana girişleri 1 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında yasakladı. Öte yandan Çiçekli ormanları içindeki İzmir İli Kent Ormanı’nın bu yasak kapsamında olmadığı aktarıldı.

Haber 31-05-24 22:25

İzmir açıklarında 89 düzensiz göçmen yakalandı, 52 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Urla, Çeşme ve Seferihisar ilçeleri açıklarında 89 düzensiz göçmen yakalandı, 52 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 31-05-24 08:23

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

İzmir'de 30 yaş üstü öğrencileri üzecek haber! Sınır getirildi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 30 yaş üzerindeki öğrencilerin ulaşım kartları için yeni karar aldı. Buna göre 30 yaş sınır olarak belirlendi. 30 yaş üzeri öğrencilere ulaşımda tam bilet tarifesi uygulanacak.

Finans 30-05-24 13:02

Özgür Özel 'başkaldırı' demişti! Adalet Bakanı'ndan açıklama geldi: Arabası ve silahıyla gündem olan hakim için harekete geçildi

İzmir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oktay Tabur'un arabası ve silah koleksiyonu gündem olmuştu. CHP lideri Özgür Özel tartışma yaratan kare için 'başkaldırı' derken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan söz konusu hakim için açıklama geldi.

Haber 30-05-24 12:39

İzmir açıklarında sürüklenen bottaki 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ve Dikili ilçeleri açıklarında sürüklenen bottaki 37 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 30-05-24 07:56

Son dakika: Konut kredi faizi 1,29 olacak! İstanbul, İzmir dahil 16 şehirde kampanya başladı: 4 koşullu ödeme

Son dakika haberi... Emlak Konut, konut satışlarındaki düşüşü tersine çevirmek için yeni bir kampanya başlatmaya hazırlanıyor. Faizlerdeki yükseliş ve artan konut fiyatlarına karşın yeni kampanyada düşük faizli kredi desteği sağlanacak. Dev konut kampanyasında konut kredi faizleri yüzde 1,29’a inerek, 72 ay vade imkanı sunuyor. Kampanya İstanbul ve İzmir dahil 16 şehirde geçerli olacak. İşte detaylar...

Finans 29-05-24 11:15

İzmir açıklarında 29 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ve Urla ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 29 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Yurthaber 29-05-24 08:11

Alex de Souza görevine resmen başlıyor! Geliş saati belli oldu

Uzun yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönen Brezilyalı yıldız Alex de Souza'nın geliş saati belli oldu. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 11:12

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun, Çeşme ve Urla ilçeleri açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı, 29 düzensiz göçmen de yakalandı.

Yurthaber 27-05-24 07:38

THY uçağında yürekler ağza geldi! Şiddetli türbülans 2 aylık kabin memurunun belini kırdı

İstanbul-İzmir seferi yapan THY uçağının şiddetli türbülansa girmesi nedeniyle bir kabin memuru yaralandı. Yolcuların korku dolu anlar yaşadığı olayda ani irtifa kaybı yaşandı ve tavana çarpan kabin memuru sırt üstü yere düştü.

Haber 25-05-24 11:27

Son dakika: BENZİNDE İNDİRİM sürpriz olmadı! 1,38 liralık düşüş akaryakıt tabelasına yansıdı… (25 Mayıs 2024 güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi… Benzin fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Bugün akaryakıta indirim-zam var mı? sorularına yanıt arayan araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haber geldi. Benzin litre fiyatı bugün tabelalarda 1,38 liralık indirimli yandı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 25-05-24 08:11

İzmir açıklarında biri sürüklenen 2 bottaki 44 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Seferihisar ve Dikili ilçeleri açıklarında 44 düzensiz göçmen kurtarıldı, 23 düzensiz göçmen de yakalandı.

Yurthaber 23-05-24 07:39

Gökyüzünde ilginç anlar! Kemanıyla İzmir Marşı'nı çaldı

Kırşehir'de müzik öğretmeni Yavuz Demirci (38), yamaç paraşütüyle gökyüzünde Türk Bayrağı açıp, keman eşliğinde İzmir Marşı'nı çaldı.

Haber 22-05-24 11:34

'Birçok ilden gelen var' Bölge halkı keşfetmiş! Merak uyandırıyor 'Hiç kimse ne zaman başladığını bilmez'

Hatay’da Amanos Dağı eteğinde bulunan ‘yanan taş’ yaşanan gaz sızıntısının etkisiyle yıllardır yanmaya devam ediyor. Bölge halkınca keşfedilen yanan taş yıllardır merak uyandırmaya devam ediyor. Kurtbağı Mahallesi'nde yaşayan bir vatandaş "Bu köyde hiç kimse yanan taşın ne zaman yanmaya başladığını bilmez" derken "İzmir, Ankara, Adana gibi illerden insanların geldiğini biliyorum. Turla turcular gelir, birçok ilden gelen var" ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-24 09:57

Valilik açıkladı! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak

Kobani Davası olarak da bilinen "6-8 Ekim Terör Olaylı Davası"nın sonuçlanmasının ardından İzmir Valiliği tarafından yapılan duyuruda, kentte 19 Mayıs'a kadar kentte toplantı, yürüyüş gibi eylemlerin yasaklandığı bildirildi.

Haber 17-05-24 01:21

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

İzmir'deki lojistik merkezine Alman yatırımcı ilgisi

Bremeninvest Yatırım Ajansı Türkiye Proje Koordinatörü Malte Weyhausen, Almanya'nın Bremen kentinde faaliyet gösteren köklü bir lojistik firmasının İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nde yatırım yapmak istediğini bildirdi.

Yurthaber 15-05-24 10:18

İzmir ve Aydın'da dolandırıcılık operasyonunda 11 şüpheli yakalandı

İzmir ve Aydın'da, kurdukları çağrı merkezinden aradıkları kişileri dolandırdığı öne sürülen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-05-24 09:38

İzmir’de dolandırıcı şebekesi çökertildi: Dev operasyonda 11 gözaltı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından İzmir merkezli 3 ilde, dolandırıcılık operasyonu gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-05-24 09:29

Dizi ve filmlerden tanınan kadın da yakalandı! Lüks villalardan vatandaşları dolandıran çete tarihe karıştı

İzmir merkezli 3 ilde gerçekleşen operasyonda dizi ve film oyuncusu kadın da yakalandı 17 yaşındaki hacker 'Zeus' da! Şebeke lüks villalar kiralıyor, internetten çeşitli yöntemlerle vatandaşları soyup soğana çeviriyordu. Bu şekilde 5 milyon TL'ye yakın kazanç da elde ettiler. Komandoların destek verdiği jandarma ekipleri düğmeye bastı, operasyondan detaylar dikkat çekti.

Haber 15-05-24 08:49

Son dakika | İzmir güne depremle uyandı! 4,5 ile sallandı, peş peşe sarsıntılar sonrası AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: İzmir'de sabahın ilk saatlerinde deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak belirlendi. AFAD ve Prof. Dr. Naci Görür'den depremle ilgili açıklamalar geldi.

Haber 15-05-24 08:08

İzmir açıklarında 160 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ve Foça ilçeleri açıklarında 32'si çocuk 160 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 3 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 15-05-24 07:33

Altın fiyatları için saat saat tahmin! Hepsi iki günde açıklanacak: ‘Bunun ekmeğini yiyorlar…’ (14 Mayıs 2024 çeyrek, Cumhuriyet, gram altın fiyatı)

Gram altın, ons altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları yatırımcıların radarında kalmaya devam ederken bugün ve yarın peş peşe açıklanacak veriler piyasaların odağına yerleşti. Önce ABD ÜFE verisi açıklanacak, ardından Fed Başkanı Powell konuşacak. Yarın ise altın fiyatları için tam anlamıyla kader günü. Nisan ayı ABD enflasyonu belli olacak. Peki altın fiyatları için tahminler ne? Uzmanlar tüm gelişmeleri saati saatine yorumladı. Altın için tüm senaryoları anlattılar. İşte detaylar…

Finans 14-05-24 10:32

Zamansız şıklık! Lacoste kol saatlerinde indirim başladı

Lacoste kol saati modellerinde kaçırılmayacak bir indirim başladı. İster spor ister klasik modeller arıyor olun, stilinize en uygun saatler şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor. İndirimdeki Lacoste modellerinden hazırladığımız seçkimize bakmadan geçmeyin.

Haber 13-05-24 16:11

İzmir Limanı'na 2 kruvaziyer yanaştı

İzmir Limanı'na, MSC Cruises ve MSC Divina adlı kruvaziyerler demir attı.

Yurthaber 13-05-24 13:57

İzmir açıklarında 47 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 22'si çocuk 47 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 13-05-24 08:00

Yer: İzmir! İğrenç görüntüler: Yaşlı adam yanından geçenleri eliyle böyle taciz etti...

İzmir'de bir otobüste kaydedilen iğrenç anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde yaşlı bir şahsın yanından geçenleri eliyle taciz ettiği görüldü. Yaşanan o anlar pes dedirtti.

Haber 10-05-24 09:10