Kasaba Doktoru Haberleri

Kendisini yaşam sonu doktoru olarak tanımladı! Yetişkinler ölmeden önce bunu görüyor ama çocuklar için durum farklı

Palyatif bakım doktoru Dr. Christopher Kerr, yıllardır yaşam sonu olayları üzerinde çalışıyor ve hastaların genellikle vefat etmeden önce onlara sevgi duygusu bırakan rüyalar ve hayaller gördüğünü söyledi. Yetişkinlerde 'sevgi' duygusunun aktif olduğunu dile getiren Dr. Kerr, çocuklarda ise sürecin biraz daha farklı bir şekilde işlediğini belirtti.

Trend 2024-04-24 08:52:28

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-20 15:10:11

Edirne'de darbettiği doktoru tehdit eden sanığın yargılanmasına başlandı

Edirne'de darbettiği doktoru sosyal medya üzerinden tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 2024-04-18 14:44:24

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 2024-04-08 09:41:16

Yenidoğan bebek sırtında 10 santimlik kuyrukla dünyaya geldi! Gözlerine inanamadıkları için daha yakından bakmak istediler

Çin'de gerçekleşen bir doğum ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Son derece nadir görülen bir olayda ismi açıklanmayan yeni doğan bebek kalçasından çıkan 10 santimetrelik bir kuyrukla doğdu. Çocuk Doktoru Dr Li, Hangzhou Çocuk Hastanesi'nde çocuğun doğumunun ardından ek parçanın görüntülerini internete yükleyince sosyal medya bu olayı konuşmaya başladı.

Trend 06-04-24 08:07

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı... İşte sağlık durumu

Geçtiğimiz hafta beynine pıhtı atması sonucu entübe edilen Kadir İnanır günlerdir yoğun bakımdaydı. Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. İnanır'ın doktoru “Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek" dedi.

Magazin 01-04-24 13:43

Entübe haberi üzmüştü! Kadir İnanır'ın doktoru açıkladı

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Prof. Dr. Necdet Sağlam Kadir İnanır'ın son durumunu açıkladı.

Magazin 27-03-24 14:22

Edirne'de doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 20-03-24 14:23

Doktoru darbeden sanıklar güvenlik kamerası sayesinde haksız tahrik indiriminden faydalanamadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, aile sağlığı merkezinde "beyaz kod" verdiği kişi ve yakınları tarafından olaydan yaklaşık 1,5 ay sonra sopalarla darbedilen doktor Ekin Hürel Günay'ın yaralanmasına ilişkin verilen 7 yıl 6'şar ay hapis cezasının gerekçeli kararı hazırlandı.

Yurthaber 13-03-24 12:33

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 06-03-24 13:48

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-24 13:30

Bursa'da doktoru darbettiği öne sürülen hasta yakını hakim karşısında

Bursa Şehir Hastanesi'nde doktoru darbettiği iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-02-24 15:21

‘Üçlü salgın’ uyarısı: Riskli gruplarda ölümcül olabilir! Her kış bu virüslerin tekrar artması bekleniyor... Oldukça bulaşıcı!

Grip, COVID-19 ve RSV vakalarının sayısının toplumda aynı anda önemli ölçüde arttığı durumu ifade eden üçlü salgın hakkında bilgilendirmede bulunan Göğüs Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Kürşat Uzun, “Üçlü salgın önlenemeyebilir, ancak hazırlıklı olmak ve koruyucu önlemler toplumlarımızdaki en savunmasız kişilerin hastalanmasını, hastaneye kaldırılmasını ve hayatlarını kaybetmesini önlemeye yardımcı olabilir” dedi.

Haber 17-02-24 13:56

Bir insanın midesinden bu nasıl çıkar... Taş gibi görünüyor ama değil! Tam 2 kilo

Osmaniye’de mide bulantısı, kusma ve karın ağrı şikayeti ile özel bir hastaneye başvuran 40 yaşındaki kadın hastanın midesinden ve ince bağırsağından toplam 2 kilo ağırlığında kıl kütlesi çıkarıldı. Hastanın doktoru ise nadir görülen bir vakanın ameliyatının gerçekleştirildiğini söyledi. Doktor, hastayı daha da ilginç kılan şeyin ise kütlelerin hem midede hem de ince bağırsakta ayrı ayrı izole şekilde olması olduğunu belirtti.

Kadin 15-02-24 09:49

Doğuştan engelli şampiyon yüzücü, süper kahramanım dediği doktoru sayesinde ayağa kalktı

Yüzmede Türkiye şampiyonlukları bulunan cam kemik hastası Ağrılı Süleyman Erim, Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde yapılan ameliyatlarla yürümeye başladı.

Yurthaber 12-02-24 11:16

'Dünyada en sık görülen kanser türü' diyerek açıkladı 'Erken teşhis edilebilir! Yeter ki şüpheli bir durum olduğunun farkına varılsın'

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Dr. Yunus Özcan, deri kanserinin dünyada en sık görülen kanser türü olduğunu belirterek “Çoğu deri kanseri, deneyimli bir cilt doktoru tarafından kolayca tanınabilir” dedi.

Haber 01-02-24 16:57

Canan Karatay'ın kabusu olmuştu! Hem dolar hem TL... Türkiye'nin konuştuğu ünlü doktoru sevindiren haber

Verdiği yiyecek içecek ve diyet tavsiyeleriyle tüm Türkiye'nin gündemine oturan Prof. Dr. Canan Karatay da dolandırıcılık mağdurlarından biri! Prof. Dr. Canan Karatay'ın parasını kaptırdığı dolandırıcı yakalandı. Televizyon ekranlarının da ünlü yüzü olan Karatay, telefonuna gelen çağrıyla nasıl tuzağa düştüğünü anlatmıştı.

Haber 17-01-24 09:59

Öğretmen, polis, hemşire, mühendis… Zamlı memur maaşı ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan’dan açıklama geldi: Haziran’da 5 puan daha az!

Memur zammı 2024 için belli oldu. Aralık ayı enflasyon rakamı sonrası 6 aylık memur enflasyon farkı ile Ocak zammı yüzde 49,25 olarak netlik kazandı. Öğretmeni, doktoru, polisi hemşiresi yeni maaşlarını hesabında göreceği günü beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan açıklama geldi. Peki zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Ocak-Haziran dönemi için yüzde 15’lik toplu sözleşme zammı alan memurlar için bu oran yılın ikinci yarısında 5 puan azalacak! İşte detaylar…

Finans 06-01-24 14:30

Mersin'de intern doktoru tüfekle yaralayan sanık hakim karşısında

Mersin'de aynı hastanede çalıştığı intern doktor Nida Nur Nergiz'i av tüfeğiyle yaralayan tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 04-01-24 14:03

Kiralık villa ilanıyla doktoru dolandıran şüpheliye 10 yıla kadar hapis talebi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, internetten sahte kiralık villa ilanı vererek bir doktoru dolandırdığı iddia edilen kişi hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 04-01-24 11:55

Mersin'de intern doktoru tüfekle yaralayan sanığa 20 yıla kadar hapis talebi

Mersin'de intern doktor Nida Nur Nergiz'i av tüfeğiyle yaralayan tutuklu sanık hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 03-01-24 11:00

En sessiz kasaba diye biliniyordu, ara sokaktaki iğrenç olay ülkeyi sarstı! Yaşları 14-16 arasındaki 5 çocuk gözaltında

Yaşları 14, 15 ve 16 olan 5 çocuğun, ülkenin en sessiz kasabaların birindeki ara sokakta bir genç kıza tecavüz etmesi İngiltere'de gündem yarattı. Yaşanan olay ülke ve dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken; polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan açıklamada "Kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddete asla tolerans göstermeyeceğiz" denildi.

Trend 02-01-24 09:37

Lösemili Nisan’ın kar hayali gerçek oldu

Adana’da lösemi hastası 10 yaşındaki Nisan, hiç kar görmediğini doktoruna söyleyince doktoru ve hastane yönetimi küçük kızın isteğini mizansen de olsa yerine getirdi.

Yurthaber 26-12-23 09:41

Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktoru darbeden şüpheli tutuklandı!

Şişli Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor hasta ve hasta yakını tarafından darp edildi. Yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alınırken, saldırıda bulunan M.E.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutukladı, Burak Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-12-23 22:50

Hakem Umut Meler'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! 'Hayati bir tehlike görünmüyor'

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Yerde de tekmelenen Hakem Meler hastaneye kaldırıldı. Meler'in doktoru sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Doktor,"Sadece sol göz çevresinde bir kanaması var, orada küçük bir çatlağı var. Onun dışında önemli bir hayati tehlike görünmüyor ama kafa travması olması nedeniyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz" dedi.

Spor 12-12-23 01:14

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ıydı! Ozan Akbaba setlere geri dönüyor

Bir dönemin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'İlyas Çakırbeyli' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde rol alan ünlü ismin yeni adresi belli oldu. Ozan Akbaba bakın hangi dizi ile setlere geri dönüyor...

Magazin 30-11-23 15:34

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin sorgularında dikkat çeken detaylar! Çete lideri Onur Apaydın'ın görüntüsü de ortaya çıktı

Tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin savcılık ve mahkemedeki ifadelerinin detayları ortaya çıktı. Çete lideri Onur Apaydın'ı farklı bir isimle tanıdıklarını söyleyen Candan kardeşlere, ünlü isimlerin kadın doktoru olan Refik Erzin E. ve ünlü isimlerin de gittiği gece kulübünün sahibi İ.O. da soruldu. Öte yandan, çete lideri Onur Apaydın'ın görüntüsü de ortaya çıktı. İşte Candan kardeşlerin sorgularından dikkat çeken o detaylar...

Magazin 17-11-23 16:25

Milyonda bir ihtimal gerçek oldu! Çift rahimli kadın, iki rahminde ayrı bebeklere aynı anda hamile kaldı

ABD’de milyonda bir gerçekleşebilecek bir olay yaşandı. Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini duyurdu. Hatcher'ın doktoru, genç kadının iki rahminde iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kalmasının milyonda bir olduğunu ifade etti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 17-11-23 12:30

Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi, bardağı taşıran son damla oldu! Real Madrid'de o ismin görevine son verildi

İspanya La Liga devi Real Madrid'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Arda Güler de dahil olmak üzere birçok oyuncusu sakatlıkla boğuşan Los Galacticos'tan flaş bir hamle geldi. Sakatlıklarının tekrarlanması ve sürelerin uzaması sonrasında kulüp doktoru Niko Mihic görevden alındı. İspanyol basını, bu kararın Arda Güler'e uygulanan yanlış tedavi olduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Spor 13-11-23 09:07

Yaz tatilinde hayatı kabusa döndü! İlkokul öğrencisi Metehan, boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti, lösemi olduğunu öğrendi

İlkokul öğrencisi 7 yaşındaki Metehan Doğanay, boğaz ağrısı, ateş ve halisizlik şikayetleri nedeniyle ailesiyle birlikte hastaneye başvurdu. Yapılan tektiklerde küçük Metehan için lösemi teşhisi konuldu. Tedaviye hemen başlanırken, küçük çocuğun kemoterapi tedavisine olumlu yanıt verdiği belirtildi. Metehan'ın doktoru Doç. Dr. Turan Bayhan, çocukluk çağı lösemi hastalığının çok sık görülen kanser hastalıkları arasında olduğunu söyledi.

Haber 07-11-23 12:12

Konyaspor'da Gökhan Töre depremi! Bu sezon yalnızca 45 dakika oynayabilmişti

Konyaspor'da, Fatih Karagümrük maçı öncesi Gökhan Töre şoku yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekibin doktoru Gökhan Özhan, tecrübeli futbolcunun antrenmanda darbeye bağlı sakatlık yaşadığını söyledi.

Spor 05-11-23 15:25

34 yıl önce doğurganlık tedavisi görmüştü! Bebeğinin babası doktoru çıktı... Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 34 yıl önce doğurganlık tedavisi gören bir kadın 34 yaşındaki kızının babasının doktoru olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. 67 yaşındaki Sharon Hayes, "Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış" diyerek doktoruna dava açtı.

Trend 02-11-23 13:50

Bakan Koca'dan açıklama geldi: Bursa'da hekimi darbeden kişi tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Şehir Hastanesi'nde bir doktoru darbeden ve sonrasında gözaltına alınan şahsın tutuklandığını açıkladı.

Haber 01-11-23 21:16

Hastanede akılalmaz olay! Kadın doktora yumruk attı, bir de şikayetçi oldu

Sağlıkçılara şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde görev yapan Anestezi ve Yoğun Bakım Doktoru Fatma Kübra Karaosmanoğlu hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri de doktordan şikayetçi oldu. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu konuyu yakından takip edeceğini belirterek çirkin saldırıyı kınadı.

Haber 31-10-23 22:00

Bursa'da kadın doktoru darbettiği öne sürülen hasta yakını gözaltına alındı

Bursa Şehir Hastanesi'nde bir kadın doktoru darbettiği iddia edilen zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 31-10-23 10:32

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce Icardi gerçeğini açıkladı! Ameliyata alacaktık

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, Beşiktaş maçında sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-10-23 17:25

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması! ''Anestezi yapıp ameliyata alacaktık''

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Bayern Münih maçında iğneyle sahaya çıkan Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. Arjantinli oyuncunun durumunun kötü olduğunu ve neredeyse ameliyata alacaklarını aktaran İnce, Icardi'nin iğneyle sahaya çıktığını ifade etti.

Spor 26-10-23 11:41

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce maç sonu Mauro Icardi gerçeğini açıkladı!

Alman devi Bayern Münih karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatine kadar belirsizliğini koruyan Mauro Icardi'nin mücadeleye ilk 11'de başlaması büyük sevinç uyandırırken, kulüp doktoru Yener İnce yıldız isim için maç sonunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte o sözler...

Spor 25-10-23 09:25

ASM'de dehşet: Doktoru odasında bayıltana kadar dövdüler! Sebebi 'pes' dedirtti

Kars'ta aile sağlığı merkezinde görevli doktor Ercan Şentürk (65), muayene ettiği 15 yaşındaki B.C. ve ağabeyi tarafından bayılana kadar dövüldü. Aldığı darbeler sonucu kalp krizi geçiren doktor Şentürk'ün tedavisi devam ediyor. Yaşadığı dehşeti anlatan Şentürk, "Sabah muayene ettiğim çocuğa elini cebinden çıkarmasını söyledim. Bunu hakaret kabul edip, ağabeyi ile odama girdi. Kapıyı kapatarak beni bayılana kadar dövdüler" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-10-23 14:46

Kars'ta aile sağlığı merkezinde görevli doktoru darbeden zanlı tutuklandı

Kalp krizi geçirdiği belirlenen doktorun Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Yurthaber 05-10-23 07:55

Asistan doktoru darbeden 2 şüpheli tutuklandı!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) hasta yakınları tarafından darbedilen asistan doktor Halil İbrahim Ulusal'ın tedavisi devam ederken, dün gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Haber 30-09-23 18:16

Türkiye'nin konuştuğu 'çocuk doktoru' skandalında yeni detay! İlk ifadesi kan dondurdu

İstanbul'da ortaya çıkarılan doktor skandalında bir yeni gelişme daha! İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman S.Z., çocuk hastalarına uyuşturucu ilaç verip manipüle ederek ailelerini cinsel istismarla suçlattığı iddiasıyla tutuklanmıştı. İlaçla kontrolsüz bırakılan çocukların İstanbul'da bazı evlere götürüldüğü tespit edildi. Doktor, mesajlarında ve çocuklarla yaptığı görüşmelerde maksadını aşan ifadeler kullanmış olabileceğini kabul etti.

Haber 17-09-23 13:30

Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli tutuklandı

Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 14-09-23 15:10

Samsun'da hareketli dakikalar! Hastaneden doktoru kaçırdı, polis alarma geçti: Yakalandı

Samsun'da bir kişi, eşinin ölümünden ceza alan doktoru silahla rehin alıp kaçırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis harekete geçti. Ankara yolu üzerinde durdurulan araçta doktor yara almadan kurtarılırken şahıs, olay yerinden kaçtı. Polisin takibi sonucunda şahıs 1,5 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 13-09-23 18:18

Samsun'da hareketli saatler! Silah zoruyla kaçırılan doktor, polis operasyonuyla kurtarıldı... Her yerde aranıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem, silah zoruyla kaçırıldı. Doktorun bindirildiği otomobilin önünü kesen polis ekipleri Erdem'i kurtardı. Doktoru serbest bırakan şüpheli ise otomobiliyle kaçmayı başardı.

Haber 13-09-23 15:00

Galatasaray kulüp doktoru bir bir açıkladı, duyanların ağzı açık kaldı! Yeni transferlerin son durumu: Fit değil, fazla kilosu var

Yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi başaran Galatasaray, kadrosuna Zaha, Hakim Ziyech, Tete gibi isimlerin ardından Ndombele ve Davinson Sanchez'i de kattı. Sarı-Kırmzılılar'da kulüp doktoru Yener İnce düzenlenen antrenman öncesi konuşurken çok merak edilen soruları yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 08-09-23 07:56

Alışverişte yeni dönem! Bankalar yüzde 2,5 komisyon alınca esnaf yeni yöntem buldu: Kredi kartı yerine IBAN

Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıt dışı riski var. Ancak tüm bunlara rağmen kartlı ödemeler yüzde 2,49 oranın artarak 176,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin detayları…

Finans 05-09-23 08:54

Demir sopayla saldırdıkları doktoru ağır yaralamışlardı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son gelişmeyi açıkladı

Gaziantep'teki özel bir hastanede görev yapan doktor Esadullah Beğoğlu, acil serviste saldırıya uğramıştı. Hasta yakınlarının demir çubukla başına vurduğu doktor ağır yaralanmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaşanan korkunç olayla ilgili yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 25-08-23 19:00

Hastanede doktora demir sopalı saldırı! Yoğun bakımdan çıktı, yaşadığı dehşeti anlattı: 'Bir anda 20 kişi saldırdı...'

Gaziantep'te acil servis doktoru Esadullah Beğoğlu (36), hasta yakınları tarafından kemer ve demir sopalarla dövüldü. Bir gün yoğun bakımda kalan Beğoğlu, hayati tehlikeyi atlatınca servise alındı. Saldırı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Beğoğlu, "Bir anda hastane önünde 20 kişi saldırdı. Kemerlerle, demir sopalarla saldırdılar. Canımızı zor kurtardık. Kafamda 15 dikiş var. Omuz ve boynumda yara izleri var. Kolumu ısırdılar. Sırtımda ve kalçalarımda demir sopa ve kemer izleri var" dedi.

Haber 21-08-23 16:15