Keten Haberleri

Yazın dolabınızda bulunması gereken 4 kullanışlı parça! Dolabın başında saatler geçirmeye son

Yaz aylarında her kıyafetle uyumlu olabilecek ve kombin yaparken zamanınızı almayacak parçalar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her kadının dolabında bulunması gereken 4 parça ile günlerce farklı kombinler yapabilirsiniz. İşte yaz aylarının favori kıyafetleri...

Kadin 02-05-2023 15:31

Hem iş yerinde hem günlük giyimde şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak en iyi keten gömlekler

Keten gömlekler, özellikle bahar ve yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Moda ikonlarının da sık sık tercih ettiği kıyafetlerden biri olan keten gömlekler, yüzlerce farklı marka tarafından çeşitli tasarımlarla üretiliyor. Hem kadınların hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alan ve kombinlendikleri her parçaya kalite katan keten gömlek modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-09-2022 15:45

Rahatlığı ve şıklığıyla sizi etkileyecek üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz keten pantolon çeşitleri

Keten pantolonlar, her mevsime uygun bir kumaştan üretildiği için sıkça tercih ediliyor. Stilini önemseyen her kişinin kaliteli keten bir kumaştan yapılmış keten pantolonla şık kombinler yaratması mümkün oluyor. Rahatlıklarının yanı sıra nefes aldıran yapılarıyla dikkat çeken bu ürünler, hem kadınlar hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alıyor. Peki, en iyi keten pantolon markası hangisi? Bu soruyu merak ediyorsanız en kaliteli keten pantolon modellerine birlikte bakalım.

Haber 15-09-2022 16:09

Keten

Keten Hakkındaki Haberler Mynet'te. Keten Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.