Pepecura Nerenin Tatlisi Haberleri

CENNET KÜNKÜ TATLISI TARİFİ! Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Cennet künkü tatlısı Bursa mutfağının en çok merak edilen ve beğenilen lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde cennet künkü tatlısı yapıldı. Programın izleyicileri 'Cennet künkü tatlısı ve cennet künkü tarifi' ekranlarını sorguluyor. Peki, Bursa'ya özgü cennet künkü tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 2023-12-15 21:36:54

Google açıkladı! Türkiye 2023'te en çok bunları aradı: 88 nerenin plakası

Arama motoru devi Google, "2023 Yılının Arama Trendleri"ni açıkladı, böylelikle Türkiye'nin 2023 yılının arama trendleri belli oldu! Türkiye'nin 2023'te Google'da en çok neleri aradığını ortaya koyan listede şubat ayında yaşanan deprem felaketi öne çıktı. Bu yıl isimler kategorisinde ise ilk sırada Sinan Oğan'ın yer aldığı görüldü. "Sürekli Başım Dönüyor Gibi Hissediyorum" ve "88 Nerenin Plakası" aramaları ise oldukça dikkat çekti. İşte Google'da 2023'te en çok aradıklarımız!

Haber 2023-12-11 14:18:59

MASTERCHEF HALKA TATLISI TARİFİ: Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Pastanelerin sır gibi sakladığı püf noktası!

Halka tatlısı tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Birçok kişi internette "Halka tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, püf noktalarıyla halka tatlısı yapılışı...

Yemek 2023-11-28 20:54:55

MASTERCHEF AYVA TATLISI TARİFİ: Ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Püf noktasıyla ustalarına taş çıkartın

Ayva tatlısı tarifi, MasterChef'in 158. bölüm fragmanı nedeniyle vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Dokulumazlık oyununda papaz yahni, perde pilavı, hünkar beğendi, katmer, imam bayıldı ve ayva tatlısı yapılacak. Peki, ayva tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef'te yapılan eşsiz ayva tatlısı tarifi...

Yemek 2023-11-23 21:07:26

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

MASTERCHEF HAYRABOLU TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri ne? Trakya'nın meşhur hayrabolu tatlısı tarifi

Hayrabolu tatlısı tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından dikkat çekti. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda hayrabolu tatlısı tarifi izleyicilerde tarif merakı uyandırdı. Bu tarif Trakya bölgesinin sevilen lezzetleri arasında bulunuyor. Peki, hayrabolu tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 12:21

MASTERCHEF LOR TATLISI nasıl yapılır, malzemeleri neler? Balıkesir'in meşhur lor tatlısı tarifi

Lor tatlısı tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan lor tatlısı izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, lor tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla lor tatlısı yapımı

Yemek 17-10-23 20:57

Evde kolayca hazırlayacağınız hengel mantı nasıl yapılır? Şef Sinem Özler'in hengel mantı tarifi ve malzemeleri!

Hengel mantı tarifi Şef Sinem Özler'in MasterChef All Star'a konuk olmasının ardından merak edildi. Sevilen yemek programında yarışmacılardan hengel mantı yapmaları istendi. Peki hengel mantı nerenin? Evde kolayca hazırlayacağınız hengel mantı nasıl yapılır? Şef Sinem Özler'in hengel mantı tarifi ve malzemeleri!

Yemek 05-08-23 21:35

Ötüken nerede, şu an hangi ülkede, nerenin başkentidir? Ötüken'in Türkler için önemi nedir, Ötüken'in şimdiki adı nedir?

Ötüken tarihte kurulan ilk Türk devletlerine başkentlik yapmasıyla dikkat çeker. Önemli kararların alındığı Ötüken bölgesi, birçok medeniyetin ve toplumun etkisi altında kalmıştır. Orta Asya tarihinde Ötüken, ilk Türk devletleri tarafından kutsal başkent olarak tanımlanmıştır. Tarihi metinlerde de Ötüken kelimesine sıkça rastlamak mümkündür. Bazı metinlerde “Ötügen” şeklinde de geçmiştir. Ötüken nerede, şu an hangi ülkede?

Egitim 24-03-23 16:46

Bakan Karaismailoğlu, Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı Işık Görme Töreni'ne katıldı:

"Bölge ayrımı gözetmeden, siyasal tercihlere bakmadan, nerenin yola ihtiyacı olursa oraya yol yapmayı ilke edindik. Bizim hizmet anlayışımıza göre, 'Halka hizmet, Hakk'a hizmettir.' Bizler başkaları gibi algı oyunlarıyla iftiralarla halkımızı yanıltmıyoruz. Başlayan yatırımları toprakla kapatmıyoruz" - "(Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı) Proje kapsamındaki toplam 27 bin 354 metrelik tünelin 26 bin 316 metresinin kazısını tamamladık. Hedefimiz; projenin Gebze OSB-Gebze Gar (Marmaray) arasını, yani 11,5 kilometrelik kesimini 2023 yılının sonunda, Gebze Gar-Darıca Sahil arasındaki 4 kilometrelik kesimini de 2024 yılında hizmete açmaktır"

Yurthaber 29-09-22 13:40

DAX endeksi nedir? DAX endeksi nasıl hesaplanır, nerenin borsasıdır?

Finansal piyasalardaki dalgalanmalar, birçok yatırımcının da ilgisini çekmektedir. Özellikle borsada yatırım yapan veya yapmayı düşünen birçok kişi, borsa endekslerini yakından takip etmektedir. Ülkemizde ve dünyada çok sayıda borsa endeksi mevcuttur. Bu borsa endeksleri arasında finansal gündemi en çok meşgul edenlerden biri olan DAX endeksi nedir? DAX endeksi nasıl hesaplanır? DAX 30 endeksi firmaları hangileridir?

Finans 01-06-22 12:02

PADİŞAH TATLISI İLE ŞÖLEN YAŞAYACAKSINIZ! Padişah tatlısı nasıl yapılır? Padişah tatlısı tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Tatlıcılar hemen bu haberi okusun! Farklı bir tat mı arıyorsunuz? Yaptığınız tatlar artık eskidi mi? O zaman padişah tatlısını denemenin vakti geldi demektir. Padişah tatlısı dokusu ve tadı ile ezber bozuyor. İşte merak edilen padişah tatlısı tarifi!

Yemek 10-05-22 17:52

Survivor Ekstra'dan kovulan Semih Öztürk'ün eşinden Acun Ilıcalı'ya gönderme! ''Nerenin çocuğu bu?''

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine Survivor Ekstra programından çıkarılan Semih Öztürk, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan, Acun Ilıcalı'ya olay gönderme geldi.

Magazin 21-03-22 15:55

Slavia Prag hangi ülkenin takımı? Slavia Prag nerede?

Fenerbahçe ülkemizi Avrupa Konferans Ligi'nde temsil edecek. Temsilcimizin UEFA Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Slavia Prag oldu. Bu kapsamda Slavia Prag'ın nerenin takımı olduğu ve nerede olduğu futbolseverler tarafından merak konusu oldu.

Spor 13-12-21 22:40

Keledoş hangi yöreye ait? Keledoş nerenin yemeği?

Keledoş, geçmişten beri Türk Mutfağı'nda adından sıklıkla söz ettiren yemeklerden biridir. Ancak oldukça lezzetli olan keledoşun yapımı da bir o kadar zahmetlidir. Keledoş Doğu Anadolu'nun tescilli yemeklerinden biridir ve bölgenin birçok yerinde bilinir. İşte merak edilenler...

Yemek 22-09-21 23:58

88 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 88?

Araç plakaları aklınıza gelen her türlü taşıtta yer alır. Araba, motor, kamyon, tır vb. her taşıtın ön ve arka yüzünde bulunan; üzerinde ülke kodu, sayılar ve harflerin bulunduğu metal bir levhadır. Ülkemizde 81 il bulunuyor ve bu iller baştan sona alfabetik sırayla dizilip numaralandırılarak plaka imleri alıyor. Peki, ülkemizde 81 il bulunuyorsa 88 nerenin plaka kodu? 88 plakası hangi ile ait? Bu yazımızda 88 sayısının hangi şehrin plaka kodu olduğunu konusunda sizlere detaylı bilgiler verdik.

Haber 07-01-21 18:30

82 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 82?

Araç plakası, Fransa’da 1893 yılında takılması zorunlu hale geldiğinden beri bütün dünyada trafikte yer alan araçlarda kullanılıyor. Plaka için takılı olduğu aracın kimliğidir diyebiliriz. Araçla ilgili birçok işlem plaka numaralarıyla yapılır. Ülkemizdeki plakalarda ilk iki sayı aracın bağlı olduğu ili gösterir. Ülkemizde en çok merak edilenlerden biri ise 82 nerenin plakası sorusunun yanıtı.

Haber 07-01-21 18:28

34 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 34?

Ülkemizde 81 il için birbirinden farklı araç plaka kodu bulunur. Bu plaka numaralarının her aracın önünde ve arkasında bulunması zorunludur. Çoğunlukla şehir isimlerine göre alfabetik dizilime göre verilen bu kodlar, bazı durumlarda ise bu kurala uymaz. En çok merak edilen plaka kodlarından birisi de 34'tür. Peki 34 nerenin plakası? İşte cevabı!

Haber 07-01-21 18:24

02 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 2?

Otomobil, kamyon, motosiklet ve minibüs gibi taşıtların üzerinde harflerin ve rakamların bulunduğu levhalar yer alır. Araç plakası ismi verilen bu levhalar, bir aracın hangi şehir ve ilçenin vergi dairesine kayıtlı olduğunu gösterir. Peki, 02 nerenin plakası? 02 ile başlayan bir araç plakası hangi il ve ilçeye işaret eder? 02 plaka kodu ve plaka imi hakkında derlediğimiz bilgilere bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Haber 07-01-21 18:18

06 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 6?

Otomobil, kamyon, motosiklet ve traktör gibi taşıtların üzerinde, bu araçların trafiğe çıkabilir durumda olduğunu gösteren levhalar bulunur. Araç plakası ismi verilen bu levhalar, söz konusu taşıtın hangi şehir ve ilçenin vergi dairesine kayıtlı olduğunu gösterir. Peki, 06 plakası hangi il ve ilçeye bağlı? 06 plaka kodu ve plaka imi hakkındaki bilgileri sizin için derledik.

Haber 07-01-21 18:15

80 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 80?

Tüm dünyadaki otomobil sayısının artmasıyla Fransa'da ortaya çıkan araç plakaları, üzerinde harfler ve rakamlar bulunun küçük tabelalar şeklindedir. Ülkemizde plakalardaki ilk sayılar aracın bağlı olduğu şehri gösterir. Peki 80 araç plaka imi hangi şehrimizi temsil eder? 80 nerenin plakasıdır? Bu yazımızda 80 plaka imi ile ilgili detayları sizler için derledik.

Haber 07-01-21 18:08

79 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 79?

Araç plakaları, taşıtların üzerinde yer alan, harf ve rakamların oluşturduğu kombinasyonlardır. Plakaların esas fonksiyonu, araca ilişkin bilgilere kolay bir biçimde ulaşılmasını sağlamak ve gerektiğinde hızlıca işlem yapmak şeklinde özetlenebilir. Türkiye'de 81 il için kullanılan 81 il plakası mevcuttur. Peki 79 nerenin plakası olarak geçer? 79 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 18:06

75 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 75?

Araç plakaları, tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de kullanılan trafik işaretlerinden biridir. Taşıtların ön ve arka kaputlarının alt kısmında yer alan plakalar, rakam ve harfler içeren küçük tabelalardır. Ülkemizin il statüsünde olan 81 bölgesine karşılık 81 adet il plaka kodu mevcuttur. Peki 75 nerenin plakası olarak geçer? 75 nerenin plaka kodu?

Haber 07-01-21 18:05

70 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 70?

Araçların ön ve arka kaputlarının alt kısmında yer alan plaka kodu, rakam ve harflerden oluşan küçük bir tabeladır. Ülkemizin plaka kodları, iki haneli bir sayıyla başlar ve bu sayının ardından gelen harf ve rakam kombinasyonları ile devam eder. Başta bulunan iki sayı aracın kayıtlı olduğu ilin plaka numarasıdır. Peki 70 nerenin plakası olarak geçer? 70 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 18:03

05 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 5?

Araç plakaları tüm dünyada kamyon, otomobil gibi kara taşıtlarının önlerinde ve arkalarında bulunan harflerden ve rakamlardan oluşan tabelalardır. Uzun yol yolculuklarında fazlaca dikkatimizi çeken plakalar araçların bağlı oldukları şehirler hakkında bilgi verir. Peki 05 plaka imi hangi şehrimize aittir? 05 nerenin plaka Kodu? 05 plaka kodu ile ilgili detayları sizler için bu yazımızda derledik.

Haber 07-01-21 18:00

76 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 76?

Araç plakaları, ülkemiz Türkiye'de olduğu gibi dünyanın diğer ülkelerinde de kullanılan trafik işaretleri arasındadır. Küçük bir tabela olan plakalar, araçların hangi il ve ilçelere kayıtlı olduğunu gösterir. Ülkemizde il statüsünde bulunan 81 şehre karşılık 81 il plaka kodu vardır. Peki 76 nerenin plakası olarak geçer? 76 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:58

73 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 73?

Araç plakası hem dünyada hem de ülkemizde otomobil kamyon gibi kara taşıtlarına verilir. Dünyadaki araç sayısının artmasıyla ortaya çıkmış olan plakalar, üzerinde rakamlar ve harfler bulunan küçük bir tabeladır. Peki 73 plakası hangi ilimizi temsil etmektedir? 73 nerenin plaka kodudur? Bu yazımızda 73 plaka ile ilgili detayları sizler için derledik…

Haber 07-01-21 17:57

69 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 69?

Araç plakası, bütün taşıtların ön ve arka alt bölümlerinde yer alan, harf ve rakam kombinasyonlarının var olduğu küçük bir tabeladır. Plaka üzerinde bulunan harf ve rakamlar aracın bağlı olduğu il ve ilçeyi ifade eder. Ülkemizin illeri, plaka kodunun başında yer alan iki rakamla temsil edilir. Peki 69 nerenin plakası olarak geçer? 69 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:55

30 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 30?

Tüm dünyada otomobil, motosiklet, kamyon gibi kara taşıtlarına verilmiş numara ve harflere plaka denir. Ülkemizde 81 tane il var ve her ilin kendisini temsil eden plaka numaraları mevcuttur. Peki 30 ülkemizde nerenin plaka kodudur? 30 hangi şehrin araç plaka imidir? Bu yazımızda 30 plaka imi ile ilgili detayları sizler için derledik…

Haber 07-01-21 17:52

08 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 8?

Araç plakaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bir nevi taşıtların kimliği yerine geçen tabelalardır. Bu tabelalarda harfler ve sayılardan oluşan plaka bilgileri yer alır. Ülkemizde toplamda 81 il bulunması sebebiyle 81 adet il plakası mevcuttur. Peki, 08 nerenin plakası ya da plaka imidir? 08 plakası hangi il veya hangi şehir için kullanılır?

Haber 07-01-21 17:50

07 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 7?

Tüm taşıtlara kolayca okunabilecek şekilde sabitlenen, üzerinde harf ve sayıların yer aldığı tabelalar bulunur. Taşıt kayıt plakası olarak adlandırılan bu tabelaların üzerindeki kodlar, o aracın hangi şehir ve ilçeye bağlı olduğunu gösterir. Peki, 07 kodlu araç plakası hangi il ve ilçeye işaret eder? 07 nerenin plakası? 07 plaka kodu ve plaka imi hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Haber 07-01-21 17:42

04 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 4?

Plaka kodu; otomobil, kamyon, motosiklet ve buna benzer araçların ön ve arka kısımlarında bulunan tabelalarda yazılı olan harf ve rakamlardır. Bu harf ve rakam kombinasyonları aracın bağlı olduğu il ve ilçeyi gösterilir. Ülkemizde bulunan iller, plaka kodlarının başında bulunan iki haneli sayıyla temsil edilir. Peki 04 nerenin plakası olarak geçer? 04 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:38

03 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 3?

Ülkemizde her ilin kendine ait bir plaka kodu bulunur. Bir taşıtın hangi şehir ve ilçenin vergi dairesine kayıtlı olduğunu gösteren plakalar, 01-81 aralığındaki sayılar ile başlar. Bu ikili kodun ardından gelen harfler ise o ilde bulunan bir ilçeye işaret eder. Peki, 03 ile başlayan araç plakası hangi ile bağlıdır? 03 nerenin plakası? 03 plaka kodu ve plaka imi hakkında detaylar...

Haber 07-01-21 17:36

74 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 74?

Araç plakası, tüm dünyada ve ülkemizde resmi tanımlama amacıyla bir motorlu araca veya römorka takılan, üzerinde numara ve harfleri barındıran metal veya plastik bir tabeladır. Ülkemizde mevcut 81 il ve buna bağlı olarak da 81 adet il plakası bulunur. Peki, 74 nerenin plakasıdır? 74 nerenin plaka kodudur? Bu yazımızda 74 plaka imi ile ilgili detayları sizin için derledik...

Haber 07-01-21 17:32

64 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 64

Araç plaka kodları, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de kullanılan trafik işaretlerinden biridir. Araçların ön ve arka kısımlarına konumlandırılan küçük bir tabeladan ibaret olan plakalar, araçla ilgili bilgilere kolay bir biçimde erişilmesini sağlar. Ülkemizde 81 il için 81 adet plaka kodu vardır. Peki 64 nerenin plakası olarak geçer? 64 nerenin plakası? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:30

62 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 62?

Araçların ön ya da arka kısımlarında bulunan plaka kodu, rakam ve harflerden meydana gelen küçük bir levhadır. Ülkemizde plaka kodları iki haneli bir sayının ardından gelen harfler ve rakamları içerir. Başta bulunan bu iki haneli sayı aracın bağlı bulunduğu ili gösterir. Dolayısıyla 81 ile karşılık 81 il plaka kodu mevcuttur. Peki 62 nerenin plakası olarak geçer? 62 nerenin plaka kodu? İşte detaylar!

Haber 07-01-21 17:27

61 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 61?

Otomobil, kamyon, tır ve motosiklet gibi taşıtların üzerinde bu araçların trafiğe çıkma izninin olduğunu gösteren tabelalar bulunur. Taşıt kayıt plakası ismi verilen bu tabelalar, söz konusu aracın hangi şehir ve ilçeden geldiğini gösterir. Peki, 61 kodlu araç plakası hangi il ve ilçeye kayıtlıdır? 61 nerenin plakası? İşte 61 kodlu plaka kodu ve plaka imi hakkında bilmeniz gereken her şey...

Haber 07-01-21 17:17

51 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 51?

Araç plakaları, diğer ülkelerdekine benzer bir biçimde ülkemizde de kullanılan trafik işaretleri arasındadır. Taşıtların ön ve arka tarafında yer alan plakalar, rakam ve harflerden oluşan küçük levhalardır. Türkiye'nin il statüsünde olan 81 şehrine karşılık 81 tane il plaka kodu vardır. Peki 51 nerenin plakası olarak geçer? 51 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:14

49 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 49?

Araç plakası, taşıtların üzerinde bulunan, rakam ve harf kombinasyonlarından oluşan küçük bir tabeladır. Plakaların temel işlevi, araç hakkındaki bilgilere kolay bir biçimde ulaşmak ve gerekli işlemleri hızlıca yapabilmek şeklinde özetlenebilir. Ülkemizde 81 ile karşılık 81 il plakası vardır. Peki 49 nerenin plakası olarak geçer? 49 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 17:12

40 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 40?

Taşıt plakaları araçların önlerinde ve arkalarında küçük tabelalar şeklinde yer alır. Sayılar ve harflerden oluşan bu plakalar araçların bağlı oldukları şehirleri anlamamıza yardımcı olur. Ülkemizde 81 il olduğu için plakalar 01’den 81’e kadar sıralanır. Peki 40 araç plakası hangi ilimize aittir? 40 nerenin plakasıdır? Bu yazımızda 40 plaka imi ile ilgili detayları sizler için derledik.

Haber 07-01-21 17:09

35 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 35?

Taşıt kayıt plakaları, araçların ön ve/veya arka kısmında bulunan ve bir aracın sorumluluğunun kime ait olduğunu belirten tabelalardır. Harflerden ve sayılardan oluşan kodlar, bir taşıtın hangi şehir ve ilçeye kayıtlı olduğunu gösterir. Peki, 35 kodlu araç plakası hangi il ve ilçeye ait? 35 nerenin plakası? İşte 35 ile başlayan plaka kodu ve plaka imi hakkında bilmeniz gerekenler...

Haber 07-01-21 17:06

29 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 29?

Plakalar, hem ülkemiz hem de diğer dünya ülkelerinde kullanılan trafik işaretlerinden biridir. Araçlara ilişkin çeşitli bilgilerin daha kolay bir biçimde takip edilebilmesini sağlayan plakalar, rakam ve harflerden meydana gelir. Her ülkenin kendine özgü bir plaka kodlaması vardır. Ülkemizde 81 il için 81 farklı il plaka kodu kullanılır. Peki 29 nerenin plakası olarak geçer? 29 nerenin plaka kodu?

Haber 07-01-21 17:01

14 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 14?

Plakalar, araçların kimliğini belirler. Dünyanın pek çok yerinde taksi, kamyon, kamyonet, otomobil ve motosiklet gibi tüm motorlu taşıtların üzerinde bulunan numara ve harflerin yer aldığı tabelaya, araç plakası denir. Her ülkenin ve şehrin plaka kodu farklıdır. Peki, 14 nerenin plaka kodudur? Bu yazıda sizler için 14 plaka imi ile ilgili tüm detayları derledik.

Haber 07-01-21 16:57

13 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 13?

Araç plakaları, gerek ülkemiz gerek diğer dünya ülkelerinde kullanılan önemli trafik işaretlerinden biridir. Araçların ön ve arka kısmında yer alan plaka levhaları, harf ve rakam kombinasyonlarından oluşur. Ülkemizde 81 il için kullanılan 81 il plaka kodu vardır. İl plaka kodları, plakanın başındaki iki haneli sayıdır. Peki 13 nerenin plakası olarak geçer? 13 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 16:54

12 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 12?

Araç plakası, hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde; otomobil, kamyon ve motosiklet gibi taşıtların üzerinde yer alan küçük bir tabeladır. Rakam ve harf kombinasyonlarından oluşan plaka kodu, araç hakkında bilgi edinmeyi ve işlem yapmayı kolaylaştırır. Ülkemizde 81 il için 81 ayrı il plaka kodu vardır. Peki 12 nerenin plakası olarak geçer? 12 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 16:48

09 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 9?

Otomobil, motosiklet, kamyon ve minibüs gibi araçlara sağlam bir şekilde sabitlenen ve o araçların sorumluluğunun kime ait olduğunu gösteren plakalar, üzerindeki kodlar aracılığıyla söz konusu taşıtın hangi şehir ve ilçenin vergi dairesine bağlı olduğunu belirtir. Peki, 09 kodlu araç plakası hangi il ve ilçeye kayıtlıdır? İşte 09 kodlu plaka kodu ve plaka imi hakkında bilmeniz gerekenler...

Haber 07-01-21 16:46

78 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 78?

Araçların, ön ve arka kısımlarında yer alan plaka, rakam ve harf kombinasyonlarından oluşan küçük bir tabeladır. Ülkemizdeki plaka kodlarının başında bulunan ilk iki rakam aracın kayıtlı olduğu ili gösterirken geri kalan harf ve rakamlar bağlı bulunduğu ilçe hakkında bilgi verir. Peki 78 nerenin plakası olarak geçer? 78 nerenin plaka kodu? Detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Haber 07-01-21 16:41

77 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 77?

Plaka kodu; otomobil, kamyon, motosiklet ve buna benzer taşıtların ön ve arka kısımlarında bulunan küçük tabelalarda yazılı rakam ve harflerdir. Bu doğrultuda her ülkenin kendine has bir plaka metodu vardır. Ülkemizde 81 ile karşılık 81 plaka numarası kullanılır. Plakadaki diğer detaylarsa ilçelere dair bilgi verir. Peki 77 nerenin plakası olarak geçer? 77 nerenin plaka kodu? İşte detaylar...

Haber 07-01-21 16:38

72 nerenin plakası? Hangi ilin araç plaka kodu 72?

Araç plakaları, dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de kullanılan en önemli trafik işaretlerinden biridir. Taşıtların ön ve arka kısımlarına monte edilen küçük bir tabela halindeki plakalar, araç hakkında çeşitli bilgilere kolayca ulaşılmasını sağlar. Ülkemizde 01'den 81'e kadar olan plaka numaraları illeri temsil eder. Peki 72 nerenin plakası olarak geçer? 72 nerenin plaka kodu?

Haber 07-01-21 16:33