Survivor Osman Can Haberleri

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 2024-05-02 15:09:22

Safari kazasında can pazarı: 12’si turist 15 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, aynı şirkete ait safari tur araçlarının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11’i İngiliz, 1’i İrlanda vatandaşı olmak üzere 12 turist ve 3 personel yaralandı.

Yurthaber 2024-05-02 14:48:50

Cumhurbaşkanı başdanışmanından dikkat çeken 'Osman Kavala' çıkışı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hiçbir önemi yok varsa yoksa...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu'ndan dikkat çeken bir 'Osman Kavala' çıkışı geldi. Köroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ne Osman Kavala'ymış arkadaş" ifadesinde bulundu.

Haber 2024-05-02 12:35:42

Oklar Abdulkadir Selvi'ye döndü! AK Partili Birinci'nin 'ateş' göndermesi olay oldu, Çek'ten 'ihanetçi ekip' çıkışı geldi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, son bir haftadır yazılarıyla dikkat çekiyor. Selvi'nin Özgür Özel ile Erdoğan arasındaki görüşmenin ana maddelerini yazması ve Osman Kavala ile Demirtaş'ın durumunu gündeme getirmesine AK Partili Mücahit Birinci'den tepki geldi. Mücahit Birinci, 'Ortalık yangın yeri kimsenin aklıyla alay etmeyin kardeşim' dedi. Gazeteci Mehmet Çek'in "ihanetçi bir ekip" çıkışı ise dikkat çekti.

Haber 2024-05-02 12:13:15

MSB kaynaklarından Türkiye ile Irak arasında işbirliği açıklaması! Çalışmalar koordineli şekilde gerçekleştiriliyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 43 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Öte yandan bakanlık kaynakları Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili de "PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir" denildi.

Haber 02-05-24 12:09

Survivor Yaman Keleş'e utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi

Survivor yarışmacılarının adadaki özel hayatları da sık sık merak ediliyor. Cinsel hayat konusu da merak edilen Survivor'da elenen Yaman'a utandıran bir soru geldi. Yarışmacı soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz gün bu konuda açıklama yapmıştı.

Magazin 02-05-24 10:19

TV yayın akışı 2 Mayıs 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Mayıs 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mayıs Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Mayıs Perşembe TV yayın akışı...

Trend 02-05-24 07:24

Yunus Emre ve Aleyna arasında neler yaşanıyor? Acil Durum Konseyi'nde Nagihan ifşa etti

Survivor All Star 2024 yarışmasında olayların ardı arkası kesilmiyor. Survivor All Star 2024 102. Bölüm Tanıtımı'nda Acil Durum Konseyi dikkat çekti. Yunus Emre ve Aleyna yaşananlar ise merak uyandırdı.

Magazin 02-05-24 07:09

İrfan Can Kahveci'ye sürpriz talip! Fransızlar duyurdu, listeye alındı

Bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren İrfan Can Kahveci birçok dev kulübü peşine takarken, sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 14:47

Survivor eski yarışmacısı İlayda Şeker Estetiksiz halini paylaşır mısın? mesajını gördü! İşte yanıtı

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ve evlilikleriyle bu aşkı taçlandıran İlayda Şeker bir takipçisinin "Estetiksiz halini paylaşır mısın?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 30-04-24 13:29

Cem Yılmaz paylaşmaya devam ediyor! Hasan Can Kaya'ya gönderme mi?

Cem Yılmaz ve meslektaşı Hasan Can Kaya arasındaki "veteran komedyen" polemiği sosyal medyaya taşındı. Yılmaz'ın son paylaşımı Kaya'ya gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 30-04-24 08:25

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

Fatih Altaylı'dan Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiği yorumu! İyi kazanıyorlar! Hasan kıskanmış olabilir...

Konuşanlar ile ünlenen Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan polemiğe dair Fatih Altaylı da yorumunu paylaştı. "Cem Yılmaz başka bir dik yani Hasan Can Kaya henüz o Lig'de değil" diyen Fatih Altaylı'nın sözleri dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:09

Serenay Sarıkaya'dan sonra Hasan Can Kaya... Cem Yılmaz daha fazla dayanamadı

Serenay Sarıkaya'nın göğüs dekoltesine gönderme yaptığına dair günlerce gündemde olan Cem Yılmaz'ın Hasan Can Kaya yorumu da çok konuşuldu. Cem Yılmaz'ın bu sefer de paylaşımları Hasan Can Kaya'ya gönderme olarak algılanınca komedyen bakın ne paylaştı.

Magazin 29-04-24 07:51

Barış Alper Yılmaz'dan Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası flaş hamle! Tepkiler sonrası geri adım attı...

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İrfan Can Kahveci galibiyeti sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldız oyuncunun yaptığı paylaşımı Galatasaraylı futbolcunun beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Spor 28-04-24 16:35

Yiğit Poyraz'dan Survivor itirafı! Yasmin Erbil yüzünden...

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden Yiğit Poyraz'ın elenmesi takım arkadaşlarını yıkmıştı. Yasmin Erbil ile görüntülenen Survivor Poyraz itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 28-04-24 14:05

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'Veteran komedyen' deyince gündem oldu! Hülya Avşar'dan yorum: Öyle demek istememiştir

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan ‘veteran komedyen’ polemiği sosyal medyada günlerdir gündemde. Hülya Avşar'a bu konu sorulunca Avşar bakın ne yanıt verdi.

Magazin 28-04-24 11:10

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti

Sosyal medyadan yaptığı göndermelerle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, son olarak gösterisinde meslektaşı Hasan Can Kaya'yı hedef almıştı. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi. Hasan Can- Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu. İşte detaylar...

Magazin 27-04-24 19:35

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç'ın sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edildi. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 27-04-24 13:54

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 11:31

Hasan Can Kaya'nın Veteran komedyen çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!

Son günlerde yaptığı göndermelerle gündeme gelen Cem Yılmaz bu sefer de ünlü komedyen Hasan Can Kaya'yı gözüne kestirmişti. Hasan Can Kaya'nın 'veteran' çıkışıyla sessizliğini bozmasından sonra Yılmaz'ın G.O.R.A. filminden paylaştığı karakterin gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 27-04-24 10:44

TV yayın akışı 27 Nisan 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

27 Nisan 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Nisan 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, K-9, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 27-04-24 07:34

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'ın göndermesine 'veteran komedyen' yanıtı: 'Meseleyi yanlış anlamış, yapamamış'

4 yıl aradan sonra CMXXIV ile sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterisine gelen seyircilerinden birinin "Sizin için Gebze'den geldik" demesi üzerine 'Konuşanlar' programını hatırlatarak Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunmuştu. Omzundan bir sakatlık geçiren Hasan Can Kaya ise taburcu olduktan sonra gazetecilerin Cem Yılmaz sorusuna esprili bir yanıt vererek "Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış, yapamamış" dedi.

Magazin 26-04-24 23:05

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 17:24

Türkiye'den Ergin Ataman'a büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından bir kişi tarafından tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ın yanında olduğunu vurguladı.

Spor 26-04-24 16:30

Hasan Can Kaya Konuğunun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti! Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Kaya, bu kez Konuşanlar programına katılan bir konuğun dövme yaptırdığı yeri tahmin etti. Sibel Kekilli benzetmesi olay oldu.

Magazin 26-04-24 14:27

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 26-04-24 11:30

Antalya'daki teleferik kazasında kabinde mahsur kalan aile yaşadıklarını unutamıyor

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazasında ailesi ve akrabalarıyla mahsur kaldıkları kabinden 22 saatte kurtarılan Osman Sungur, yaşadıkları travmayı atlatamadıklarını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 11:07

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01

Sosyal medya fenomeni Toni Camille itirafıyla sosyal medyada çok konuşuldu! Komşum beni bikinimle filme aldı; şimdi erkekler yan evde yaşamak için yalvarıyor

Galler'de yaşayan sosyal medya fenomeni Toni Camille bir komşusunun her anını filme aldığı bir Instagram hesabının popüler olmasından sonra erkeklerin yanında bulunan evde yaşamak için can attığını söyledi. Camille'nin itirafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 26-04-24 10:52

Acil ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya taburcu oldu! İşte son durumu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya geçtiğimiz hafta omzunda kırık olduğu tespit edilerek acil ameliyata alınmıştı. Evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düşen Kaya hastaneden taburcu oldu. İşte son durumu...

Magazin 26-04-24 10:31

Kadıköy'de avukat vahşeti: Kadını 4'üncü kattan attı, sonra gülüp müzik açtı! Dikkat çeken eskort detayı

Kadıköy'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Fatma Duygu Özkan (38), Avukat Doğan Can Gündüz (41) tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürüldü. Doğan Can Gündüz hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İfadesi alınan tanık M.Ç., kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi. Soruşturmadaki eskort detayı ise dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Haber 26-04-24 09:59

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 26-04-24 09:43

TV yayın akışı 26 Nisan 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

26 Nisan 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Nisan 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Kara Ağaç, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 26-04-24 07:25

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 20:47

Yıldırım’da ‘Dönüşüme cam, doğaya can’ projesi hayata geçti

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam toplayarak bunları yeniden üretime kazandırdı.

Yurthaber 25-04-24 15:21

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

TV yayın akışı 25 Nisan 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Nisan 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Nisan Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl? İşte 18 Nisan Perşembe TV yayın akışı...

Trend 25-04-24 07:26

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 25-04-24 07:06

Gaziantep'te Anneye süt bebeğe can projesiyle 5 milyon 845 bin litre süt dağıtıldı

Gaziantep'te 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan "Anneye süt bebeğe can" projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt, anne adaylarına ulaştırıldı.

Yurthaber 24-04-24 10:05

TV yayın akışı 24 Nisan 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

24 Nisan 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 24 Nisan Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, Görümce, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 24 Nisan Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 24-04-24 07:22

Survivor Yunanistan birleşme partisi dillere düştü! Acun abi bizimkiler gariban mı?

Survivor All Star konuşulurken sık sık Survivor Yunanistan ile de kıyaslanıyor. Son olarak iki yarışmada da birleşme partisi oldu ve Türk seyirciler nedense Yunanistan'ın partisini daha iyi buldu. İşte Acun Ilıcalı'ya yapılan sitemler...

Magazin 24-04-24 07:13

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 23-04-24 15:28

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden Kocanı neden paylaşmıyorsun? yorumuna yanıt verdi: Beni bağlamaz

Survivor yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bir süredir eşine dair paylaşımda bulunmuyordu. Eşine "Aleyna'dan uzak dur" mesajı veren Özden kendisine gelen "Kocanı neden paylaşmıyorsun?" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 23-04-24 13:24

TV yayın akışı 23 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Nisan Salı Bahar, Jumanji Vahşi Orman, MKE Ankaragücü-Beşiktaş, Bizim Köyün Şarkısı, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 23-04-24 07:21

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18