Toki Basvuru Tarihi Haberleri

Sezon final tarihi belli olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Dizinin sezon finali de belli oldu. Dizi 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise diziye, bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 2024-05-21 16:49:32

Samsun'da tarihi eser operasyonunda 2 zanlı yakalandı

Samsun'da düzenlenen tarihi eser operasyonunda, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-05-21 15:05:38

150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Merakla bekleniyordu: Bakan Göktaş tarihi duyurdu: Ödemeler başlıyor!

Faizsiz evlilik kredisindeki yeni gelişmeyi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu eğitim programlarına katılıp resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen çiftlerimize yönelik ödemeler bugün itibarıyla başlıyor" açıklamasını yaptı.

Finans 2024-05-21 12:10:15

Tarihi rekor! Borsa İstanbul 11 bin puanı aştı!

Borsa İstanbul'dan tarihi rekor geldi. BIST 100 endeksi, 11.000 puanı aştı. Bankacılık endeksi de yüzde 5'in üzerinde değer kazandı.

Finans 2024-05-21 11:11:42

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Yüreğin yetiyorsa, delikanlıysan gel!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek Ali Koç'a, "İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım." ifadelerini kullandı.

Spor 19-05-24 23:50

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 19-05-24 11:39

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Mehmet Şimşek, 'tarihi bir toplantı' dedi, detayları duyurdu: Türk Yatırım Fonu geliyor: O ülke şimdiden sıraya girdi

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yatırım Fonu'nun 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kurulacağını duyurdu. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada fonun hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının ivmelenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye ekonomisinin güçlenmesine ve sürdürülebilir büyümesine destek olmayı hedeflediği vurgulandı. Şimşek, "Macaristan'ın Türk Yatırım Fonu'na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Finans 18-05-24 11:33

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 17-05-24 10:03

'VAR' tarih mi oluyor? İngiltere Premier Lig'den olay yaratan hamle

Premier Lig ekiplerinin gelecek sezon VAR'ın devam edip etmemesi konusunda oylama yapacağı açıklandı. Birçok kulübün futbolun doğasına aykırı gördükleri VAR için tarihi bir karar alınabilir.

Spor 16-05-24 08:14

2024 emlak vergisi 1. taksiti ne zaman ödenecek? Emlak vergisi 1. taksiti son ödeme tarihi 2024

Kanunlar doğrultusunda ödenmek ile yükümlü olunan ve devletin yetkili birimlerince takip edilen bazı vergi ödemeleri bulunur. Bu ödemelerden biri de emlak vergileridir. Emlak vergileri belirli dönemlerde ödenmesi gereken ve ödemesi çeşitli yollardan yapılabilen bir vergi türüdür.

Haber 15-05-24 22:11

Tenisin yıldız ismi Roger Federer'in belgeseli geliyor! 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti

İsveçli ünlü tenis yıldızı Roger Federer'in iç dünyasına özel bir pencere sunacak ve sahadaki son 12 gününde samimi ve hassas anları yakalayacak olan 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti. Afişi yayınlanan belgesel 20 Haziran'da Prime Video'da yayınlanacak.

Trend 15-05-24 15:48

Kadroların yarısı boş kaldı! Erdoğan ve Işıkhan’dan peş peşe açıklama: ‘İşçi talebinde tarihi seviyelere ulaştık, İŞKUR’a gelin…’

İŞKUR’da açık iş ilanları artmaya devam etse de başvuru olmaması ekonomi yönetiminin gündemine girdi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaşanan bu sorunu Kabine Toplantısı’nda dile getirmişti. Bugün ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, iş arayanlara seslenerek İŞKUR’a başvuru yapmaları çağrısında bulundu. “İşverenlerin oluşturduğu işçi taleplerinde tarihi seviyelere ulaştık” dedi.

Finans 15-05-24 13:47

SON DAKİKA: Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi Mourinho teklifi! Kaybedersek yarısını öderiz

Son dakika... Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimli kongrede aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Koç'a ve yönetime Jose Mourinho için tarihi bir teklifte bulunan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" ifadelerini kullandı.

Spor 15-05-24 13:41

Herkes altından beklerken o tarihi zirveyi gördü! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Altında zirve beklenirken uluslararası piyasalarda, bakır fiyatları yükseliş eğilimini 5. güne taşıdı. İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, "Bakırın yükselişindeki ana dinamik Çin tarafında var olan devalüasyon korkuları" dedi.

Finans 15-05-24 12:42

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

2 yıldır gündemden düşmüyordu! Kiralık ev fiyatlarında tansiyon yükselecek: Tarihi açıkladılar, ‘TCMB bünyesinde yapılan çalışmalar…’

1 Temmuz’da süresi dolacak yüzde 25 kira zam sınırlaması için alınacak yeni karar merakla bekleniyor. Sürenin uzatılmaması durumunda ise emlak piyasası eski düzenine geri dönecek. Uzmanlar kira fiyatlarına ilişkin olası senaryoları sıralarken, “Kiralık konut fiyatlarında tansiyonun bu yaz da yükseleceğini değerlendirebiliriz” yorumunu yaptılar. İşte detaylar…

Finans 15-05-24 08:21

Kayseri'de tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Kayseri'de polis ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 15-05-24 07:49

Fenerbahçe'den beklenen açıklama geldi! Seçim tarihi belli oldu

Fenerbahçe'den başkanlık seçim tarihi ile ilgili beklenen açıklama geldi. Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada seçimin 30 - 31 Mayıs tarihlerinde, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 8 - 9 Haziran'da yapılacağı açıklandı.

Spor 14-05-24 21:03

SON DAKİKA: TFF resmen açıkladı! İşte Süper Lig'de yeni sezonun başlama tarihi belli oldu

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada yeni Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Ligde 2024-2025 sezonunun başlama tarihleri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:57

Dünyanın en iyi takımlarını açıkladılar! İlk 30'da 2 Türk takımı yer alırken, Süper Lig devinin yeri dikkat çekti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, dünyanın en iyi takımlar listesinde güncellemeye gitti. IFFHS, 1 Mayıs 2023 ile 30 Nisan 2024 tarihlerini baz alarak yayınladığı listede ilk 30'da Fenerbahçe ve Galatasaray yer aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 21:58

Teşkilat dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Diziye yeni ajan geliyor

TRT’nin Pazar akşamlarına damga vuran "Teşkilat” dizisinin sezon final tarihine yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 17:53

Edirne'de tarihi eser olduğu değerlendirilen 290 sikke ve süs eşyaları ele geçirildi

Edirne'de evinde tarihi eser olduğu değerlendirilen sikke ve süs eşyası ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-05-24 15:20

Bahar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 13:40

İstanbul Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu! Ele geçirilenler şaşkına çevirdi: Litresinin fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul Havalimanı'nda kaçakçılık operasyonu düzenlendi. ABD'li bir müze müdürüne düzenlenen operasyonda ABD'ye kaçırılmak üzere bin 500'e yakın tarantula ve akrep ele geçirilirken Amerikan Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Lorenzo Prendini'nin gözaltına alındığı öğrenildi. Akrep zehirlerinden elde edilen ilaçların litresinin 10 milyon dolar olduğu ifade edildi.

Manşet 13-05-24 11:36

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişti!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önce diğer maçlarla aynı saatte oynanması planlanan derbi maçının tarihi bir gün ileri alınarak pazar gününe taşındı.

Spor 13-05-24 09:37

İstenilen rakam şaşırtmıştı! Sivas'taki satılık tarihi kilisenin taliplileri arasında ünlü sanatçılar da varmış!

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan ve 19’uncu yüzyılda yapıldığı düşünülen tarihi kilise 16 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü ile satılacak kilisenin taliplileri arasında ünlü isimlerin de olduğu belirtildi.

Finans 12-05-24 11:58

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Önce memur ve emekli, sonra asgari ücrete ara zam! SGK Başuzmanı İsa Karakaş ‘asgari ücret’ için tarihi ‘duyum aldık’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam bekleyen milyonlarca çalışan için Ankara’dan kulis bilgisini SGK Başuzmanı İsa Karakaş anlattı. Uzman isim Temmuz ayında emekli zammı ve memur zammı rakamlarının belli olmasının ardından Eylül ayında asgari ücrete ara zam gelebileceğini dile getirdi. Uzman isim, “Eylül ayı gibi asgari ücrete bir ara zam gelebilir. Bu yönde duyumlar aldık. Çünkü emekli ve memura yapılacak zam sonrası oranlar değişecek. Bu da genel zamlara yansıyacak” ifadelerini kullandı.

Finans 11-05-24 07:35

Yatırımcıları şokta: O hisse çakılmaya devam ediyor! Tarihi zirveden sonra 13 gündür aralıksız düşüyor! Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisselerindeki düşüş gündem olmaya devam ediyor. 13. günde de hisseler çakıldı. Beşiktaş'ın hissesi bugün 22.82 liraya kadar geriledi.

Finans 10-05-24 15:23

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı Atalanta-Bayer Leverkusen! Kendi kalesine attıkları golle finali kaçırdılar, Leverkusen 90+7'de attığı golle tarihi rekoru kırdı

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşı iki müthiş karşılaşmaya sahne oldu. Atalanta Marsilya'yı toplam skorda 4-1 mağlup ederek finale yükselirken, Dublin biletinin bir diğer sahibi Xabi Alonso ile tarih yazan Bayer Leverkusen oldu. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 00:18

Tarihi zirvenin ardından çok sert çakıldı: Herkes o hisseyi konuşuyor! 12 günde yüzde 72 düştü

Borsa İstanbul'da Beşiktaş hisseleri, 12. işlem gününde de taban oldu. Bugün 25,34 TL'ye kadar gerileyen hisseler, bu süreçte yaklaşık yüzde 72 değer kaybetti.

Finans 09-05-24 15:55

Tüyler ürperten görüntüler! Çiftin havuz başındaki kavgası bir anda şiddetlendi... Sevgilisini otelin havuzunda boğmaya çalıştı

Olayın tarihi ve yeri doğrulanmadı ancak sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Malezya'daki bir otelin havuz başında korkunç bir olay yaşandı. Bir çift havuz başında kvaga etmeye başlarken o anlar otelde bulunan bri başka müşteri tarafından odasının balkonundan kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde adamın kadını otelin havuzunda boğmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Trend 09-05-24 14:57

Kiraz Festivali’nin tarihi belli oldu: 8 milyon bütçe ayrıldı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

Yurthaber 09-05-24 14:25

Kamyon kasasından tarih çıktı! Piyasa değeri 50 milyon lira

Ankara'da asayiş uygulamasında durdurulan bir kamyondan tarih çıktı. Kamyonun kasasından yaklaşık 50 milyon lira değerinde tarihi eser niteliğinde 1120 parça antika eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, eserlerin tam nitelik ve değer tespiti için Etnografya Müzesi Müdürlüğü tarafından incelenmesi kararlaştırıldı. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 14:15

Muğla'da inşaat temelinde tarihi mimari parçalar bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaat temelinde yapılan sondaj çalışmasında, tarihi mimari parçalara rastlandı.

Yurthaber 09-05-24 13:33

Ankara’da 50 milyon lira değerinde tarihi eser ele geçirildi

Ankara’da polis ekiplerince bir tırda yapılan aramada, 18. ve 19. yüzyıldan kalma bin 120 adet antika eşya ele geçirildi.

Yurthaber 09-05-24 12:11

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin 08-05-24 15:54

Öğrenciler Vakıf Rotasında tarihi mekanları gezdi

Vakıf Haftası kapsamında ortaöğretim öğrencileri, "Vakıf Rotası" programıyla Ankara'daki tarihi mekanları gezdi.

Yurthaber 08-05-24 15:30

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 08-05-24 15:20

Sivas'taki 827 yıllık Ulu Cami kapsamlı restorasyona hazırlanıyor

Temelden uca 117 santimetrelik eğime sahip Sivas'taki Selçuklu dönemi eserlerinden tarihi Ulu Cami'de kapsamlı restorasyon yapılacak.

Yurthaber 08-05-24 14:17

İzmir'de tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Konak ilçesindeki tarihi bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Yurthaber 08-05-24 07:25

150 bin liralık faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme! Bakan duyurdu, ödeme tarihi belli oldu

Evlenecek milyonlarca gencin takip ettiği 48 ay vadeli 150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisinde yeni gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, başvuruları kabul edilenleri ödemenin yapılacağı tarihi açıkladı.

Finans 07-05-24 14:58

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever için heyecanlı geri sayım! Uzay yolculuğu öncesi önemli görev: Tarihi belli oldu

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever için de heyecanlı geri sayım başladı. Uzay yolculuğuna hazırlanan Atasever öncelikle yörünge altı araştırma uçuşu gerçekleştirecek. 7 deney gerçekleştirmesi planlanan Atasever'in uçuşu gerçekleştireceği tarih belli oldu.

Haber 07-05-24 13:57

Öncü verilerle hesaplandı:Merkez Bankası rezervlerinde tarihi artış!

Merkez Bankası'nın (TCMB), son dönemde artan yabancı ilgisinin etkisiyle swap hariç net rezervleri geçen hafta 10 milyar dolar ile tarihi bir artış kaydetti. TCMB'nin toplam rezervi ise geçen hafta yaklaşık 3 milyar dolar artışla 127 milyar dolara yükseldi.Bankacılar verileri TCMB bilanço ve sektöre ilişkin öncü verilerden hesaplıyor.

Finans 07-05-24 11:42

İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 07-05-24 11:32
ele