3 Aylik Bebek Gelisimi Haberleri

Batman’da otomobilin çarptığı 1 bebek ve 3 çocuk yaralandı

Batman'da meydana gelen trafik kazasında 8 aylık bebek ve 3 çocuk yaralandı.

Yurthaber 2024-04-24 07:45:57

Bingöl'de korkunç kaza! 3 ölü, çok sayıda yaralı

Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da feci kazanın ardından bir açıklama yaptı.

Haber 2024-03-31 00:14:47

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 2024-03-02 12:00:06

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan bebek ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan 3 aylık bebek, ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi.

Yurthaber 2024-02-27 08:28:52

Diğer Haber Etiketleri

Batman bebek çocuk trafik kazası 1 mil ense zihin işitme kaybı ambulans uçak hastane Siirt Gaziantep Tekstil Bursa Kocaeli Darıca iş makinesi Adana beşiktaş Ankara Alaçam Bafra güncel Kastamonu Samsun Trabzon Diyarbakır eylem iddianame İsrail Gazze Filistin konak Fahrettin Koca test ele gününde Oyuncu ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol cami Namaz Arnavutköy bebek ağlama sesi Aksaray asel sel Gümüşhane arama Kars il sağlık müdürlüğü Kalp‎ Şanlıurfa yaralı mon cilt bakımı güzellik sağlıklı besinler anne sütü Karabük Bilecik İspanya Sivas Pitbull Amerika sosyal medya taşıyıcı anne aslıhan doğan istedi Arda Turan yılan bebek DNA İzmir Malatya bebeklerde ilk diş çıkarma kaç gün sürer Göz ishal bebeklerde diş çıkarma belirtileri bebeklerde diş gelişimi bebeklerde diş ne zaman çıkar bebeklerde öksürüğe ne iyi gelir bebeklerde öksürük nasıl geçer hırıltılı öksürük refleks alara ayaklar ilik anne gelişim bebek gelişimi 1 yaş bebek gelişimi 10 aylık bebek gelişimi 11 aylık bebek gelişimi 12 aylık bebek gelişimi 13 aylık bebek gelişimi 14 aylık bebek gelişimi 15 aylık bebek gelişimi 16 aylık bebek gelişimi 2 aylık bebek gelişimi 5 aylık bebek gelişimi 6 aylık bebek gelişimi 7 aylık bebek gelişimi 8 aylık bebek gelişimi 9 aylık bebek gelişimi deprem enkaz Hakkari Hatay kurtarma Şok market yangın elazığ depremi elazığ depremi ne zaman oldu elazığ deprem elazığ sivrice eğitim hasta poliklinik sağlik Bim bim aktüel ürünler bim aktüel ürünleri

Evinin bir odasını atölyeye çevirdi, yurt dışından sipariş yağıyor! En fazla Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden talep geliyor

Gaziantep'te evinin bir odasını tekstil atölyesine çeviren girişimci kadın, birlikte çalıştığı 3 kadınla nevresim takımı, bebek ve çeyiz seti gibi ürünler yapıyor. İş kurma hayalini evinde gerçekleştiren Nuray Şahin yurt dışına da ürün gönderiyor. Özellikle Amerika, Avusturalya, Kanada, Suudi Arabistan ve Türk cumhuriyetlerinden çok talep geldiğini belirten Şahin, "Taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bir yıl sonra büyük atölyeye geçmeyi planlıyorum" dedi.

Finans 23-02-24 20:53

Yemek borusu oluşmadan doğan bebek, 3 yıl sonra ağız yoluyla beslenmeye başladı

Yemek borusunun bir kısmı oluşmadan doğan 3 yaşındaki Omar İbrahim, İzmir'de gerçekleştirilen ameliyatların ardından ilk kez ağız yoluyla beslenmeye başladı.

Yurthaber 23-01-24 12:28

Bursa’da kahreden ölüm

Bursa’nın İnegöl ilçesinde annesinin emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti.

Yurthaber 18-01-24 08:31

Bursa'da acı olay! Nefes borusuna süt kaçan 3 aylık bebek hayatını kaybetti

Bursa'da anne Büşra Özdemir'in (24) emzirip uyuttuğu 3 aylık Merva bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti. Minik Merva'nın ölümü ailesini yasa boğarken, hastanenin morguna alınan cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 17-01-24 22:32

Bu acıya yürek dayanmaz! Küçük bebek feci şekilde can verdi…

Kocaeli’de yaşanan olay herkesin yüreğini yaktı! Haberi duyan herkes dehşete düştü, anne ve bebeklerine iş makinesinin çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki kızı ise kurtuldu. İş kıyafetiyle olay yerine gelen baba ise kızının oyuncağına sarılıp ‘Elis hadi kalk kızım’ diyerek gözyaşı döktü.

Haber 17-01-24 15:13

20 binde 1 görülen ‘miyotonik distrofi’ hastası kadın, 2 bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi

Adana’da gittiği hastanede tesadüfen verdiği kan sonucu kas hastası olduğunu öğrenen kadın, 3 yıl arayla 2 bebek dünyaya getirdi.

Yurthaber 03-01-24 10:35

Cesedi Beşiktaş kıyısında bulunmuştu! 3 ay önce kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu ortaya çıktı

İstanbul Boğazı'nda Beşiktaş kıyısında dün akşam balık tutan balıkçılar suda bir ceset olduğunu fark ederek polise haber vermişti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkartılan cesedin ve yüzü tanınmaz halde olan cesedin sırrı çözüldü. Denizden cesedi çıkarılan İran uyruklu Jaber Sabokbar'ın, yaklaşık 3 ay önce Bebek sahilinden düşen kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayıp kaybolduğu öğrenildi.

Haber 18-12-23 23:01

Ankara'da feci kaza! Kontrolden çıkıp direğe çarptı: Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Ankara'daki feci kaza bir aileyi yok etti. Kontrolden çıkarak direğe çarpan otomobildeki aynı aileden 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebek de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Haber 28-11-23 20:00

Samsun’da ağaca çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Samsun’un Alaçam ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki biri bebek 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 01-11-23 07:19

Konya'da eylem hazırlığında olduğunu itiraf eden kadın teröriste 33 yıla kadar hapis istemi

Konya'da yaklaşık 8 ay önce yakalanan ve eylem hazırlığında olduğunu itiraf eden PKK'lı terörist "Xweza Lilaw" kod adlı Gülda Bebek hakkında 3 ayrı suçtan 16,5 yıldan 33 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 20-10-23 13:32

Son Dakika | İsrail'den katliam gibi saldırı! Gazze'deki hastane vuruldu: En az 500 kişi öldü...

Son dakika haberi: İsrail Gazze'de katliam gibi bir saldırı yaptı. Savaş uçakları Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef aldı. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, ilk belirlemelere göre 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Hamas yaptığı açıklamada "Gazze'deki hastane saldırısı soykırımdır" ifadelerini kullanırken, İsrail cephesinden de ilk açıklama geldi. Bölgeden korkunç fotoğraflar gelirken; ölenlerin çoğunun bebek, çocuk ve kadın olduğu belirtildi. Filistin, 3 günlük yas ilan etti.

Haber 17-10-23 20:34

İzmir'de hastaneden bebek kaçıran kadın yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttığı hastanede 3 günlük bebeği kaçıran şüpheli yakalandı, bebek ailesine teslim edildi.

Yurthaber 28-09-23 07:33

Bakan Koca'dan tarama testleriyle ilgili önemli açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Her yıl 2 milyon evladımıza işitme tarama testi yapıyoruz. Ülkemizde yılda yaklaşık 1 milyon 100 bine yakın bebek doğuyor ve her bin bebekten 2-3'ü işitme kaybı ile dünyaya geliyor" dedi.

Haber 23-09-23 09:26

Deprem felaketinde 8 günlük bebeğe ve ailesine evini açmıştı! İbrahim Çelikkol minik Asya'yla buluştu

6 Şubat'ta yaşanan büyük deprem felaketinde, günlerce bölgedeki yardım çalışmalarına katılan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un 8 günlük olan Asya bebek ve ailesini İstanbul’daki evinde yaklaşık 3 ay misafir ettiği ortaya çıktı. Çelikkol, depremzede bebekle tam 6.5 ay sonra bir araya geldi.

Magazin 20-09-23 15:52

Camide namaz kılarken bir ses duydular! Sese doğru gidince şaşkına döndüler 'Adeta şoke olduk'

Arnavutköy’de yatsı namazı için camiye giden cemaat, ibadetleri esnasında bebek ağlaması duydu. Namazdan sonra sese doğru giden vatandaşlar caminin avlusuna 3 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek bırakıldığını gördü. Kimin bıraktığı henüz tespit edilemeyen bebek, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

Haber 13-09-23 09:25

Aksaray'daki selde kaybolan bebek için arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Aksaray'da meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları 5'inci gününde de devam ediyor.

Yurthaber 07-09-23 11:00

Aksaray'daki selde kaybolan bebek için arama kurtarma çalışmalarına köpekler de dahil edildi

Aksaray'da pazar akşamı meydana gelen selde kaybolan 3 aylık bebek Asel Balcan için arama kurtarma çalışmalarına Ankara'dan getirilen eğitimli köpekler de katıldı.

Yurthaber 06-09-23 10:56

Gümüşhane’deki trafik kazasında anne, baba ve 3 aylık bebekleri yaralandı

Gümüşhane’de henüz belirlenemeyen bir sebeple yoldan çıkan kamyonet yol ile köprü arasına düştü. Kazada biri 3 aylık bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 05-09-23 08:01

Aksaray'daki sel sonrası kaybolan bebek için arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Aksaray'da dün akşam başlayan sağanak sonrası Ihlara yolu Kireçlik mevkisinde meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yurthaber 04-09-23 10:03

Kars'ta akranını öldüren 15 yaşındaki çocuk tutuklandı

Şanlıurfa'da kalp rahatsızlıkları bulunan 3 bebek, ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi.

Yurthaber 31-08-23 09:47

Şanlıurfa'da tedavi gören 3 bebek, ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi

Şanlıurfa'da kalp rahatsızlıkları bulunan 3 bebek, ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi.

Yurthaber 31-08-23 09:46

Uşak'ta refüje çarpan otomobildeki 1'i bebek, 3 kişi yaralandı

Uşak'ta refüje çarpan otomobildeki 1'i bebek 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 29-08-23 11:57

Bu kür adeta güzellik iksiri! Haftada 3 kez tüketmek cildi bebek gibi yapıyor

Cilt problemleri hem ilerleyen yaş hem de dış faktörler sonucu ortaya çıkabiliyor. Ancak düzenli cilt bakımı ve sağlıklı beslenme ile cildinizi daha genç bir görünüme kavuşturmak mümkün. Bu kür tarifi hücre onarımı ile cildinizi bebek gibi yapıyor.

Kadin 27-08-23 13:34

Dünyaya 750 gram gelen minik Batu anne sütüyle hayata tutunuyor

Anne karnında henüz 28 haftalıkken dünyaya gelen Batu bebek, 3 haftadır tedavi gördüğü hastanede anne sütünün de desteğiyle yaklaşık 1 kilograma ulaştı.

Yurthaber 07-08-23 11:10

Karabük’te 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

Karabük’te kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, biri bebek 9 kişi ise yaralandı.

Yurthaber 03-08-23 15:45

Bilecik'te yangın çıkan evde mahsur kalan 1'i bebek 3 kişi kurtarıldı

Bilecik'te bir evde çıkan yangında mahsur kalan 1'i bebek 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 26-07-23 15:10

Oyuncak bebek zannetmişti! 3 yaşındaki çocuğun başı olmayan cansız bedenini sahilde buldu

İspanya'nın Costa Dorada bölgesindeki Roda de Bera plajında 2 ila 3 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir çocuğun başı olmayan cansız bedeni temizlik görevlisi tarafından kumların üzerinde bulundu. Dehşete kapılan plaj ziyaretçileri kıyıya vuran çocuk cesedini oyuncak bebekle karıştırdıklarını söyledi. Polis plajı kapatarak olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Trend 12-07-23 11:07

Kahreden kaza! Annesinin kucağındaydı... Otomobil takla atıp tarlaya uçtu

Sivas’ta yoldan çıkan otomobilin takla attığı kazada ağır yaralanan Abdülhamid Han isimli 3 aylık bebek kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 30-06-23 12:26

3 aylık bebeğini pitbull ile aynı odada bıraktı! Çığlık seslerini duyup geri geldiğinde çok geçti... Ellerini sakız gibi çiğneyince 5 parmağını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Chloe Wisniewski isimli bir anne hızlı bir şekilde banyo yapmak için 4 aylık bebeği ve pitbull cinsi köpeklerini baş başa bıraktı. Çığlık seslerini duyup odaya döndüğünde anne köpeğin 4 aylık çocuğunun ellerini çiğnediğini gördü. Bebek 5 parmağını kaybederken anne Wisniewski hakkında ihmal davası başlatıldı.

Trend 24-06-23 07:08

Sosyal medyada gündem yarattılar! “En iyi arkadaşım bana rahmini teklif etti ve şimdi bebeğimi taşıyor”

Lisa Messenger sosyal medyadan bebeğini kucağına almak için gün saydığı muhteşem yolculuğundan söz ederek gündeme gelmeyi başardı. Kariyerine odaklandığı için uzun bir süre boyunca çocuk sahibi olmak istemeyen Messenger yıllar içinde anne olmak istedi. Ancak 8 yıl devam eden başarısız tüp bebek girişimleri ve evlat edinme sürecinden sonra anne olmayan Lisa’nın yardımına 3 çocuk annesi yakın arkadaşı Sarah Meggison koştu.

Trend 22-06-23 10:54

5 çocuk istiyordu, 3'üncü bebek yolda! Arda Turan-Aslıhan Doğan çiftinden güzel haber geldi

Her fırsatta 5 çocuk istediğini dile getiren Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'dan müjdeli bir haber geldi. Aslıhan Turan'ın 6 haftalık hamile olduğu öğrenildi. Mart 2018'de sade bir nikah töreniyle dünya evine giren ünlü çiftin üçüncü kez anne baba olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-06-23 12:40

'Yılan bebek' olarak dünyaya gelmişti... Babasının daha 3 aylıkken açtığı 'soybağının reddi' davasına ret! Namusum ve gururumu ayaklar altına aldı

Nadir görülen bir deri hastalığıyla, 'yılan bebek' olarak da bilinen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla Uşak'ın Eşme ilçesinde dünyaya gelen G. T. bebeğin babası M. T. (32) 'soybağının reddi' davası açmıştı. Bebek, anne ve babadan alınan DNA örnekleri üzerine adli tıp raporunda M. T.'nin, bebeğin yüzde 99 oranında biyolojik babası olduğu ifade edilmişti. Mahkeme soybağı reddi davası hakkında karar verdi. E. F., "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı" dedi.

Haber 19-06-23 11:28

Kalbi sağ tarafta, bağırsakları akciğerin yukarısına çıkmış Tedavisi 25 gün sürdü! Son derece nadir görülen fakat...

İzmir'de bağırsakları göğüs kafesinde doğan Mehmet Adar İde bebek sağlığına kavuştu. Anne Hilal İde, yaşananları anlatırken, "Bir bakmışlar ki çocuğun kalbi sağ tarafta, bağırsakları akciğerin yukarısına çıkmış. Bebeğimizin ameliyatı 3 saate yakın sürdü. 25 gün boyunca yeni doğan yoğun bakım üniversitesinde tedavimiz yapıldı." dedi. Yenidoğan Uzmanı Dr. Şerif Hamitoğlu ise diyafram hernisinin son derece nadir görülen fakat ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bir durum olduğunu belirtti.

Haber 09-06-23 12:29

Dehşete düşüren anlar! Bebek arabasındaki çocuklarıyla yolun karşısına geçmeye çalışan anneye araç çarptı

Konya’da yolun karşısına geçmek isteyen anne ve bebek arabasında bulunan çocuklara otomobil çarptı. Anne ve 3 çocuğun yaralandığı kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 17-04-23 16:46

Malatya’da 3 ayrı trafik kazası: 1’i bebek 2 ölü, 4 yaralı

Malatya’da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında biri bebek 2 kişiyi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Yurthaber 10-04-23 08:42

Kocaeli'de akılalmaz olay! 3 ay önce tanışıp ayrıldı, 'Bu bebek senin' dendi

Kocaeli'de bir kişi, 3 ay önce tanışıp ayrıldığı kız arkadaşının ağabeyi tarafından "Bu bebek senin, akşam aileni al gel, babamdan kardeşimi iste" denilerek kendisine yeni doğmuş bir bebek verildi. "Bu bebeğin benden olması imkansız" diyen Y.E.Ç., soluğu karakolda aldı. Y.E.Ç., eski kız arkadaşı ve ağabeyi O.K.'den şikayetçi olurken bebek koruma altında alındı.

Haber 08-04-23 08:10

Bebeklerde diş çıkartma huzursuzluğu ne kadar sürer? Bebeklerde diş çıkarmaya ne iyi gelir?

Bebeklerin diş çıkartma süreci hem bebekler hem de ebeveynleri için oldukça zorlu bir dönem olabilir. Bu süreç genellikle bebeklerin 6-12 ay arası olduğu dönemde başlar ve 2-3 yaşlarına kadar devam edebilir. Diş çıkarma süreci her bebek için farklı olabilir ve bazı bebeklerde ağrılı ve sancılı bir süreç olabilirken bazı bebeklerde dişler neredeyse fark edilmeden çıkabilir. Bebeklerde diş çıkarmaya ne iyi gelir?

Kadin 30-03-23 17:27

Bebeklerde öksürüğe ne iyi gelir, nasıl geçer? Bebeklerde öksürüğü ne keser, 3 aylık bebek öksürüğüne ne iyi gelir?

Bebeklerde öksürük çok sık yaşanan bir durumdur. Özellikle kış mevsimiyle birlikte havalar hızla soğumaya başlar. Soğuk havada grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklar daha sık yaşanır. Bu hastalıkların en önemli belirtilerinden biri de öksürüktür. Öksürük, hem yetişkinleri hem çocukları hem de bebekleri ciddi şekilde etkileyen bir rahatsızlıktır. Peki, bebeklerde öksürüğe ne iyi gelir?

Kadin 24-03-23 16:50

Ay ay bebek gelişimi nasıl ilerler? Yeni doğandan 3 yaşa kadar bebek gelişimi nasıl olur?

Yeni doğan bebekler doğdukları andan itibaren hızlı bir gelişim sürecine girerler. 3 yaşına kadar geçen bu kısa ama önemli zaman dilimi bebeklerin bedensel, zihinsel ve duygusal açıdan pek çok gelişim göstermesine olanak tanır. Bu dönemde bebeklerin becerileri, yetenekleri ve ihtiyaçları hızla değişirken ebeveynlerin ve bakım verenlerin bebeklerinin ihtiyaçlarını anlamaları ve onlara uygun bir şekilde destek vermeleri büyük önem taşır. Peki, ay ay bebek gelişimi nasıl ilerler?

Kadin 17-03-23 16:36

Kendisi 3 yaşında ama kahramanlığı büyük! Kameranın önünde oyuncak parçasını yutan kardeşini boğulmaktan kurtardı

Sosyal medyada 3 yaşındaki bir çocuk be henüz bebek olan kardeşine ait görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Kameranın karşısında oynamaya başlayan ikiliden bebek olan kardeş bir anda elindeki oyuncağın bir parçasını yuttu. O anlarda 3 yaşındaki çocuk ise kardeşinin boğulduğunu fark ederek parmağını boğazına sokup onu kurtardı.

Trend 11-03-23 11:34

Hakkari'den Hatay'a giden ekipler enkaz altında kalan biri bebek 3 kişiyi kurtardı

Hakkari'den arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere Hatay'a giden ekipler, depremden 59 saat sonra yabancı uyruklu anne ile bebeğini, 69 saat sonra da bir kadını enkaz altından sağ çıkardı.

Yurthaber 09-02-23 10:13

ŞOK 1 - 7 Şubat arasında dev fırsatlar! 3 kilo deterjan 49 TL, XL 48'li bebek bezi 139 TL'den satılacak

ŞOK marketler uygun fiyatlı ürünleri müşterilerle buluşturmaya devam ediyor. ŞOK 1 - 7 Şubat kataloğunda yüzde 24'e varan indirimler yer aldı. Gıda, temizlik, bilgisayar, teksil ürünleri ŞOK marketlerde olacak. 3 kiloluk deterjan 49 TL'den satılacak. İşte ŞOK 1 - 7 Şubat indirimli ürünler kataloğu...

Finans 03-02-23 09:06

Annesi çöp atmak için çıkmıştı! Korkunç olayda 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Kan donduran olay Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana geldi. Çöp atmak için evden çıkan anne Suta D., oturduğu binada dumanları görünce komşularıyla içeriye girdi. Anne ve komşuları, evde kapının önüne gelen 3 yaşındaki Mira D.'yi kurtarırken, 1 yaşındaki Ömer Halis bebeğe ulaşamadı. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, soğutma çalışmaları sırasında acı gerçekle karşılaştı.

Haber 31-01-23 20:15

Elazığ Sivrice depremi ne zaman, kaç şiddetinde oldu? Elazığ depreminde kaç kişi öldü? Yüsra bebek ve annesinin acısı hala taze!

Elazığ Sivrice depremi 3. yıl önce meydana geldi. Bin 466 kişi yaralandığı ve birçok kişinin hayatını kaybettiği depremde enkaz altında kalan Yüsra bebek ve annesi Ayşe Yıldız, 28 saat sonra kurtarıldı. Ayşe Yıldız depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Cuma günleri sanki tekrar deprem oluyor. Zor anlardı, Rabbim kimseye göstermesin" ifadelerini kullandı. Peki, Elazığ Sivrice depremi ne zaman, kaç şiddetinde oldu? Elazığ depreminde kaç kişi öldü? İşte detaylar...

Haber 24-01-23 10:22

Mersin Şehir Hastanesinde 6 yılda 12 milyondan fazla poliklinik hizmeti verildi

Hastanede, açılışından bu yana 3 milyon 741 bin 975 kişiye acil servis hizmeti verildi, 470 bin 350 cerrahi operasyon yapıldı, 62 bin 770 bebek dünyaya geldi.

Yurthaber 20-01-23 11:59