Patatesli Mercimek Koftesi Haberleri

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-04-04 00:44:12

Amasya'da mercimek yüklü tırdan 40 kaçak göçmen çıktı

Amasya’da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

Haber 2024-03-29 15:34:38

Ramazanın 19. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere enfes tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 19. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 29 Mart Cuma iftar menüsünde mercimek çorbası, tavuklu bezelye, pirinç pilavı, kaşık salatası ve şekerpare tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 2024-03-29 10:12:26

Diğer Haber Etiketleri

Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan tarif Ramazan menüsü Tır kaçak göçmen bastı çırpma taze bezelye iftar Sahur mercimek çorbası şekerpare tarifi pirinç pilavı gavurdağı salatası tavuk sote Bursa Kestel Oruç yeşil mercimek kahve sohbetleri tarifi yiyecekler gül böreği vergi batırık nedir batırık tarifi mercimek çorbası tarifi lokanta usulü mercimek çorbası hasanpaşa köfte böreği nasıl yapılır leziz glüt kırmızı mercimek kırmızı mercimek faydaları hasat Yozgat aylık aşlama yeşil mercimeğin faydaları yeşil mercimek besin değeri mercimek köftesi mercimek koftesi tarifi beş çayı menüleri mercimek köftesi nasıl yapılır Şanlıurfa mercimek rekolte üretim yağış vegan vegan yemekler vejetaryen mercimek çorbanın faydaları mercimek çorbası faydaları mercimek çorbası faydası mercimek çorbası içindekiler mercimek çorbası kalori kol böreği kol böreği tarifi En Hamarat Benim nasıl yapılır irmik helvası saray dolama yemek menüsü bugün ne pişirsem mercimek çorbası malzemeleri çorba ayva pırasalı yufka böreği pırasalı börek pırasalı börek nasıl yapılır hazır yufkadan pırasalı börek tarifleri Gaziantep ekşili çorba ekşili çorba tarifi Kahramanmaraş erişte çok farklı tarifler farklı tarifler sulu köfte köfte akşama ne pişirsem erişteli yeşil mercimek çorbası mac and cheese soğan halkası deprem farklı lezzetler yumurta tarifi börek tarifi zuhal topal la yemekteyiz kalem börek patatesli börek sigara böreği sigara böreği püf noktaları börek patates püf noktası ıspanaklı börek ıspanaklı börek tarifi tohum Çiftçi kahvaltı da ne yapılır omlet omlet nasıl yapılır Adıyaman İhracat kek kek tarif patatesli kek malzemeler Gastronomi Hatay Masterchef masterchef türkiye Hamza Mercimek Somer Sivrioğlu stm TMO çökertme kebabı kebap yemek tarifi Diyarbakır DSİ

Tüm köy aynı yemeği yiyor! İlk olarak Selçuklu zamanı Abdal Mehmed eşine yaptırmış... 900 yıllık gelenek

Bursa'nın Kestel ilçesinde Osmanlı köyü olarak bilinen Kozluören köyünde yüzyıllardır tüm köy halkı Ramazan ayının ilk gününde aynı yemeği yiyor. 400 nüfuslu köydeki her hane ilk iftarda oruçlarını çullama ve yeşil mercimek yiyerek açıyor.

Yemek 11-03-24 17:22

Erişteli yeşil mercimek çorbası tarifi: Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır?

Ülkemizin dört bir yanında farklı şehirlerin, ilçelerin, köylerin mutfaklarından çıkmış ve kısa süre içinde önce tüm ülkeye sonra dünyaya açılmış çeşitli lezzetler yer alır. Geleneklerin yaşatıldığı bu tariflerden biri de erişteli yeşil mercimek çorbasıdır. Ayrıca bilinenin aksine yapımı da oldukça kolaydır.

Yemek 08-03-24 03:04

Patatesli gül böreği tarifi: Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Çeşit çeşit börekler Türk mutfağının vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer alır. İster kahvaltıda ister ara öğünlerde isterseniz de çay, kahve sohbetlerinde size eşlik edecek olan ve yapımı son derece kolay bir patatesli gül böreği yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 08-03-24 00:28

Yeşil mercimekte vergi sıfıra indi

Yeşil mercimek ithalatında gümrük vergisi 30 Haziran'a kadar yüzde sıfır olarak uygulanacak.

Finans 13-02-24 09:00

Batırık tarifi: Batırık nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin kaynağı farklı bölgelerde, farklı şehirlerde yapılan türlü türlü yiyeceklerdir. Mercimek köftesi ya da kısıra benzetilse de malzemeleri ve tarif aşamalarındaki değişiklikler nedeniyle bambaşka bir yiyecek olan batırık da İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde yapılan yiyeceklerden biridir.

Yemek 10-02-24 13:46

Lokanta usulü mercimek çorbası tarifi! Kış aylarının vazgeçilmezi mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Mercimek çorbası tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde ev yemekleri yapıldı. En çok beğenilen tarif ise mercimek çorbası oldu. Mercimek çorbasının çok farklı çeşitleri bulunuyor. Peki, lokanta usulü mercimek çorbası nasıl yapılır?

Yemek 03-11-23 20:25

MASTERCHEF HASANPAŞA KÖFTE TARİFİ! Cezayir'in meşhur hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli hasanpaşa köftesi tarifi, 5 Eylül Salı günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da Cezair'e özgü yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de hasanpaşa köftesi oldu. Peki, hasanpaşa köftesi nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis hasanpaşa köftesi tarifi...

Yemek 05-09-23 21:35

MasterChef patatesli dolamber böreği tarifi! Leziz patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patatesli dolamber böreği tarifi, 30 Ağustos Çarşamba günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da 30 Ağustos anısına zafere giden şehirlerdeki yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de patatesli dolamber böreği oldu. Peki, Patatesli dolamber böreği nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte leziz patatesli dolamber böreği tarifi...

Yemek 30-08-23 20:40

Hem faydalı hem lezzetli en iyi kırmızı mercimek ve markaları

Türk mutfağında kuru bakliyat kullanımı oldukça yaygın. Soğan, salça ve yağ üçlüsüyle şahane yemekler hazırlayabildiğimiz mutfağımızda kırmızı mercimek de olmazsa olmazlar arasında. Siz de hem faydalı hem lezzetli yemekler için en iyi kırmızı mercimek markalarını birlikte keşfetmeye hazırsanız hadi başlayalım!

Yemek 21-07-23 18:11

Aylıkları 30 bin liraya geliyor! Sayıları her geçen gün azalıyor... 'Bizden başka kalmadı, 7-8 kişi kaldık'

Yozgat’ta günlüğü 800 ila 1000 lira arasında değişen ancak her geçen gün sayıları azalan tırpan işçilerinin yeşil mercimek hasadı mesaisi başladı. Tırpan işçilerinin sayısının, teknolojisinin gelişmesiyle beraber günden güne azaldığı belirtildi. İşçiler "Tırpan ile hasat yapan çok fazla kimse kalmadı. Bu iş çok zor" ifadelerini kullandı.

Finans 14-07-23 10:22

Sporcuların gözdesi ve faydaları sayarak bitmeyen en iyi yeşil mercimek markaları

Tam bir protein deposu olan yeşil mercimek, sporcuların ve beslenmesine özen gösterenlerin vazgeçilmezi. Siz de pratik, sağlıklı ve doyurucu öğünler hazırlamak için yeşil mercimek arıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi yeşil mercimek markasının hangisi olduğu konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa gelin, en iyilere beraber bakalım!

Yemek 07-07-23 16:01

Beş çayının vazgeçilmezi: mercimek köftesi tarifi! Tam kıvamında mercimek köftesi nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Beş çayı sofralarını süsleyen mercimek köftesi tarifi yedikçe yediren lezzetlerden. Tam kıvamında mercimek köftesi elde edebilmek için malzeme miktarını doğru ayarlamak gerekiyor. Yanına yeşillik ve limon ile servis edilen mercimek köftesinin yapımı da oldukça pratik. İşte tekrar tekrar yapmak isteyeceğiniz mercimek köftesi tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 06-07-23 15:06

Enfes mercimekli köfte tarifi! Tam kıvamlı mercimek köftesi nasıl yapılır?

Mercimek köftesi çay saatine gelen misafirlere çıkarılacak en lezzetli ikramlardan. Ancak mercimek köftesi yaparken lezzetli olması için kıvamına dikkat etmek gerekiyor. Bu mercimekli köfte tarifine sadık kalındığında tam istediğiniz ölçüde köftelere kavuşmanız mümkün oluyor.

Yemek 12-06-23 16:41

Siverek’te çıkan hortum paniğe neden oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ortaya çıkan hortum, mercimek demetlerini metrelerce havaya uçurdu.

Yurthaber 06-06-23 14:53

Şanlıurfa'da kırmızı mercimek üretiminde yüksek rekolte beklentisi

Türkiye'nin kırmızı mercimek üretiminin önemli bölümünün yapıldığı Şanlıurfa'da, bahar yağışlarının düzenli gitmesi çiftçileri yüksek rekolte için umutlandırdı.

Yurthaber 18-05-23 11:17

Vegan protein kaynakları: nelerdir, veganlar proteini nereden alır? Bitkisel kaynaklı proteinler nelerdir, en fazla protein içeren sebzeler

Son yıllarda sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme biçimi olarak veganlık popüler hâle geldikçe vegan protein kaynaklarına olan talep de arttı. Veganlar protein ihtiyaçlarını hayvansal kaynaklar yerine bitkisel kaynaklarla karşılamak istiyorlar. Neyse ki bitkisel besinler protein açısından oldukça zengindir ve çeşitli vegan protein kaynakları mevcuttur. Bu kaynaklar arasında soya fasulyesi, nohut, mercimek, fındık, tohumlar, kinoa, sebzeler ve tahıllar bulunur.

Haber 08-05-23 14:07

Mercimek çorbası faydaları nelerdir, mideyi rahatsız eder mi? Mercimek çorbası zayıflatır mı, hangi vitaminler var?

Mercimek çorbası, dünya çapında popüler bir yemek olarak kabul edilir ve kökeni binlerce yıl öncesine dayanır. İlk olarak Orta Doğu'da, özellikle de Mezopotamya'da yapıldığına inanılır. Mercimek, bölgede yetiştirilen en eski tarım ürünlerinden biridir ve bu bölgede çorba yapımı da oldukça yaygındır. Türk mutfağında da her öğünde tüketilebilen mercimek çorbasında hangi vitaminler var?

Haber 28-04-23 15:09

Börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? En Hamarat Benim kol böreği tarifi!

Kol böreği, Türk mutfağına özgü bir tepsi böreği çeşididir. Peynirli, kıymalı, ıspanaklı, patatesli çeşitleri vardır. En Hamarat Benim programında kol böreğinin yapılmasıyla tarif arayan kullanıcılar kol böreği tarifini araştırıyor. Peki börekçileri kıskandıracak çıtır çıtır el açması kol böreği nasıl yapılır? İşte En Hamarat Benim kol böreği tarifi

Yemek 11-04-23 15:09

Tadına doyum olmayan dört kaşık çorbası tarifi! Enfes lezzetiyle içinizi ısıtacak

Klasik mercimek, domates çorbalarından sıkıldıysanız dört kaşık çorbası tarifi tam size göre! Evde bulunan malzemelerle hazırlanan dört kaşık çorbası akşam yemeklerinin aranan lezzeti haline geliyor. Dört kaşık çorbası nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 02-04-23 15:27

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere nefis tarifler! İşte 11 Mart yemek menüsü

Akşama ne hazırlayacağınızı uzun uzun düşünmenize artık gerek yok. Yemek menüsü içeriğimizde derlediğimiz en leziz tariflerden fikir alabilirsiniz. Bugün yemekte başlangıç olarak ayvalı mercimek çorbası var. Tatlı olarak ise irmik helvası var. İşte 11 Mart yemek menüsü...

Yemek 11-03-23 11:12

Ayvalı mercimek çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yeni bir çorba tarifi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ayva, mercimek, salça birleşimiyle hazırlanan ayvalı mercimek çorbasını çok seveceksiniz. Birkaç adımda yapabileceğiniz bu tarifi tekrar tekrar denemek isteyeceksiniz. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz ayvalı mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-23 16:47

Enfes pırasalı börek tarifi! Çıtır çıtır pırasalı börek nasıl yapılır?

Böreklerin iç malzemeleri en az dışının çıtırlığı kadar önem taşıyor. Klasik peynirli, patatesli, kıymalı böreklerden sıkıldıysanız pırasalı börek tarifi tam size göre! Bu enfes böreğin lezzetini herkesin denemesi gerekiyor. Evde yufkada pırasalı börek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 08-03-23 11:56

Alaca çorbası nasıl yapılır? Yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Alaca çorbası soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak bir tarif... Özellikle Gaziantep'te sıklıkla tüketilen bir tarif olan alaca çorbası hem lezzetli hem de besleyicidir. İçinde bulunan nohut, mercimek gibi malzemeler sayesinde uzun süre tok tutar. İşte yöresel alaca çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-03-23 09:57

Ekşili çorba nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kahramanmaraş usulü ekşili çorba tarifi!

Kahramanmaraş'a ait nefis bir çorba olan ekşili çorba sarımsak, nohut, mercimek gibi malzemelerle hazırlanıyor. 5 kişilik olan, kaşık kaşık içirecek bu çorba tarifi 20 dakika gibi bir sürede hazırlanıyor ve 40 dakikada pişiriliyor. İşte ekşili çorba tarifi ve malzemeleri...

Yemek 28-02-23 14:09

Hem doyurucu hem lezzetli bir tarif! Erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Erişteli mercimek çorbası, adı üstüne erişte ve mercimek ile hazırlandığından dolayı leziz olmasının yanı sıra oldukça doyurucu bir tarif... 5 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanan bu tarif 30 dakikada pişiriliyor. Peki erişteli yeşil mercimek çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 24-02-23 15:10

Lezzet dolu sulu köfte tarifi! Sulu köfte nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Birçok farklı tarifleriyle sofralarda sıklıkla yer alan köfte yemeğini sevmeyen yoktur... Bugün nefis bir sulu köfte lezzetini derledik. İçeriğimizde yer alan patatesli yumuşacık köfte yemeğini pilav veya makarna ile servis edebilirsiniz. İşte lezzet dolu sulu köfte tarifi!

Yemek 24-02-23 15:10

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere tadı damakta kalacak tarifler! İşte 23 Şubat yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünme derdine son! Sizler için, tadı damaklarda kalacak tariflerle yemek menüsü içeriği oluşturduk. Yemekte başlangıç olarak erişteli yeşil mercimek çorbası var. İşte 23 Şubat yemek menüsü...

Yemek 23-02-23 11:34

Büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Deprem bölgelerindeki topluluklara yardım için 'büyük tencerede çorba' tarifi araştırılıyor. Peki büyük tencerelerde en hızlı çorba nasıl yapılır? 1000 kişilik mercimek çorbası 25 kilo mercimekle hazırlanıyor. İşte 1000 kişilik mercimek çorbası malzemeleri ve tarifi!

Yemek 08-02-23 13:21

Airfryer kaşarlı patatesli yumurta tarifi: Airfryer'da kaşarlı patatesli yumurta nasıl yapılır?

Günümüzde mutfakların en pratik aletlerinden bir olan Airfryer ile tüm kahvaltılık, ikramlık, atıştırmalık ya da ana yemek ve tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Türk mutfaklarının kahvaltı sofralarında en sık tercih edilen lezzetlerinden bir olan kaşarlı patatesli yumurta için de Airfryer kullanabilir ve sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-01-23 23:30

Airfryer patatesli kaşarlı börek tarifi: Airfryer'da patatesli kaşarlı börek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ara yemeklerin, yemek sofralarının en sık tercih edilen lezzetlerinden biri de patatesli kaşarlı börektir. Kahvaltılarda da servis edebileceğiniz patatesli börekleri Airfryer ile birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayarak sunabilirsiniz. Atıştırmalık ya da ikramlık olarak servis edebilir ve tercihinize göre hazırlayacağınız iç harcı ile sunumunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Yemek 28-01-23 01:50

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Köy çorbası tarifi! İçimizi ısıtacak Köy çorbası nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Salı günü çorba olarak nefis köy çorbası hazırlanıyor. Erişte ve mercimek kullanılarak yapılan köy çorbası en doyurucu çorbalar arasında yer alıyor. İzleyiciler 'Köy çorbası nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte leziz köy çorbası tarifi...

Yemek 03-01-23 16:48

Airfryer patatesli kaşarlı kalem börek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da patatesli kaşarlı kalem börek nasıl yapılır?

Günlerde, kahvaltılarda, özel davetlerde sofraları süsleyen patatesli kaşarlı kalem börek en sık tercih edilen börek çeşitlerinden birisidir. Patatesli kaşarlı böreği Airfryer’da hem daha az yağlı hem de daha sağlıklı olarak tek tuş ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Airfryer'da yapacağınız kalem börek daha az yağda pişeceği için kalori miktarı daha az olacaktır.

Yemek 19-12-22 17:41

En pratik ve lezzetli börek: Patatesli gül böreği tarifi! Patatesli gül böreği nasıl yapılır?

Aniden gelen misafirlerinize hızlı hazırlanacak tarif arıyorsanız gül böreği tarifi tam size göre! Börek herkesin sevdiği lezzetlerden olduğu için risksiz bir tercih olacak. Patatesli gül böreğinin dışı çıtır içi yumuşacık oluyor. Oldukça pratik bir şekilde hazırlanan gül böreği nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 13-12-22 14:15

Ispanaklı börek tarifi: Ispanaklı börek nasıl yapılır?

Patatesli, kıymalı, peynirli, ıspanaklı... Böreğin her hâli yediden yetmişe herkesin favorisi. İster pazar kahvaltılarını ister beş saatini süsleyebileceğiniz ve su böreği kıvamında ıspanaklı böreği mutlaka denemelisiniz!

Yemek 09-12-22 10:25

Her geçen gün artıyor! Mercimeğin fiyatı 4 katına çıktı

Enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki artış devam ediyor. Markette mercimeğin fiyatını görenler, isyan etti. Ocak ayında 13 TL'den satılan mercimek bugün 49 TL'den satılıyor. Yerli mercimeğin fiyatı 4 katına çıkarken bir başka zincir markette ise ithal mercimek 22 TL'den satılıyor. Türkiye Ziraat Odalar Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar 'Fahiş fiyatlara tüketicimizin dayanma gücü yoktur. Acilen tedbirler almak zorundayız' dedi.

Finans 08-12-22 07:54

Mardin’de 13 milyon liralık tohum projesi

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında, kent genelinde bin 828 çiftçiye yüzde 75 ile hibe edilecek sertifikalı kırmızı mercimek ve buğday tohumu dağıtımı başladı.

Yurthaber 08-11-22 13:55

Omletin en lezzetli hali: Patatesli omlet tarifi

Kahvaltıda ne yapılır? diye düşünüyorsanız nefis omlet tarifleri yardımınıza koşacaktır. Omletin her çeşidi ayrı lezzetli olsa da özellikle patatesli omlet en sevilen çeşidi olarak görülüyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan patatesli omlet nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 28-10-22 09:06

Adıyaman'dan 8 ülkeye 10 bin ton sertifikalı tohum ihraç edildi

Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas: - "Adıyaman olarak Türkiye'de buğday, arpa, mercimek, pamuk ve tritikale tohumunun yüzde 8'ini karşılamaktayız"

Yurthaber 20-10-22 12:05

Patatesten kek olur mu demeyin! Patatesli kek tarifi

Kek formunda olan tuzlu bir şeyler arıyorsanız bu tarif tam size göre! Ansızın gelen misafirlere yapılacak pratik tarifler denilince akla kek geliyor. Bu kek tarifi ise patatesle yapılıyor. Patatesli kek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 16-09-22 15:59

Hatay'ın aynı tabakta sunulan lezzetleri: Arap kebabı ve patatesli bulgur köftesi

Altınözü Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ayvazoğlu: - "Bu lezzetin tanıtılması ve yaşatılması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz"

Yurthaber 12-09-22 11:06

MasterChef Hamza Mercimek kimdir? Böbreklerini kaybeden eski MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek'in sağlık durumu nasıl?

Hamza Mercimek, MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Somer Sivrioğlu tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Somer Şef, annesinin kendi böbreğini oğluna vereceğini anımsatarak "Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış." ifadesini kullandı. Yapılan açıklama sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, MasterChef Hamza Mercimek kimdir? Böbreklerini kaybeden eski MasterChef yarışmacısı Hamza Mercimek'in sağlık durumu nasıl?

Magazin 11-09-22 13:49

Türkiye Dron Şampiyonu belli oldu

TEKNOFEST KARADENİZ kapsamında gerçekleştirilen Türkiye Dron Şampiyonası'nda 16 yaşındaki Atakan Mercimek birinciliği kazandı - Dereceye giren ilk 3 isim Türkiye'yi Dünya Dron Şampiyonası'nda temsil edecek

Yurthaber 31-08-22 17:54
stm

MasterChef'e damga vuran isimlerden Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini açıkladı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, eski sezon yarışmacıları programa katılarak sürpriz yaptı. MasterChef'te geçen yıl yarışan Hamza Mercimek'in ise yarışmada yer almaması merak uyandırdı. Programa görüntülü olarak bağlanan Hamza, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hamza Mercimek, böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını açıkladı. Günde 4 saat diyalize giren Hamza, bu yüzden katılamadığını belirtti. Şef Somer Sivrioğlu da yaptığı paylaşımla Hamza'ya destek verdi.

Magazin 23-08-22 00:42

TMO açıkladı: Kırmızı mercimek alım fiyatı 15 bin lira oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü, ton başına 14 bin lira olarak uygulanan kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatının 15 bin lira olarak güncellenmesine karar verdi. Öte yandan bugüne kadar teslim edilen ürünler için de fark ödemesi yapılacağı bildirildi.

Finans 17-08-22 13:21
TMO

MasterChef Çökertme Kebabı tarifi! Çıtır patatesli çökertme kebabı ve malzemeleri

Çökertme kebabı, alt katında yer alan çıtır patates kızartması hatta arzuya göre eklenen pide parçaları, domates sos, çırpılmış yoğurt ve et dilimleriyle deneyenlerin vazgeçemediği bir lezzet. MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan çökertme kebabı yapılması istendi. Çökertme kebabını denemek isteyenler için en pratik ve lezzetli çökertme kebabı tarifini haberimizde bulabilirsiniz.

Yemek 29-07-22 16:04