Yumurta Tarifi Haberleri

Airfryer kaşarlı patatesli yumurta tarifi: Airfryer'da kaşarlı patatesli yumurta nasıl yapılır?

Günümüzde mutfakların en pratik aletlerinden bir olan Airfryer ile tüm kahvaltılık, ikramlık, atıştırmalık ya da ana yemek ve tatlılarınızı pişirebilirsiniz. Türk mutfaklarının kahvaltı sofralarında en sık tercih edilen lezzetlerinden bir olan kaşarlı patatesli yumurta için de Airfryer kullanabilir ve sıcak sıcak servis edebilirsiniz.

Yemek 30-01-2023 23:30

Airfryer sufle kabında yumurta tarifi: Airfryer'da sufle kabında yumurta nasıl yapılır?

Türk mutfağının en özenilen öğünü kahvaltıdır. Zengin kahvaltı sofralarında farklı tarifler ve lezzetler sunulur. Sufle kabında pişirilen yumurta da değişik bir kahvaltı türüdür. Sunumuyla ve lezzetiyle kahvaltı sofralarını süsleyen sufle kabında yumurta hazırlamak için Airfryer kullanabilirsiniz. Kısa süre içinde Airfryer ile pişirebileceğiniz yumurtayı damak tadınıza göre seçeceğiniz baharatlarla süsleyebilirsiniz.

Yemek 28-01-2023 02:21

Kahvaltıların yeni gözdesi: Her yerde karşımıza çıkan pesto soslu yumurta nasıl yapılır?

Yumurta, hayatımızın neredeyse her günü tükettiğimiz yiyeceklerden biri. Keklerin içinde, böreklerin üstünde, çorbaların terbiyesinde kullandığımız yumurta; en çok da kahvaltılarda bize eşlik ediyor. Hal böyle olunca yumurtanın farklı çeşitleri de sık sık deneniyor. İşte, kahvaltı masasında farklılık isteyenlerin uygulayabileceği bir tarif: Pesto soslu yumurta.

Yemek 21-11-2021 11:11

Hafta sonu kahvaltısına çok yakışacak bir lezzet! İşte parmak yediren yumurta dolması tarifi

Tüm haftanın yorgunluğunu unutacağınız bir hafta sonu kahvaltısı hazırlamak istiyorsanız, size harika bir önerimiz var. Bursa'nın Mudanya ilçesine ait olan yumurta dolmasını deneyen asla pişman olmuyor. İşte leziz ve pratik yumurta dolması tarifi...

Yemek 16-10-2021 09:50

Yumurta Tarifi

Yumurta Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yumurta Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.