HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müşterisini taciz eden Instagram butikçisi

Instagram üzerinden kıyafet satışı yapan bir kişinin, müşterilerine tacizde bulunduğu iddia edildi.

Müşterisini taciz eden Instagram butikçisi

Sosyal paylaşım platformu Instagram üzerinden satış yapan bi butik hesabının yöneticisi, kendisinden alışveriş yapan kadınlara ağza alınmayacak sözler söyledikten sonra onlara penisinin fotoğrafını gönderdiği iddia edildi.

Ekşi Sözlük'te gündeme gelen olaya göre; alışveriş yapan bir yurttaş, ödemesini yapmasına rağmen gelen ürünün 'kapıda ödeme' olduğunu öğrenince satıcıyla iletişime geçti. Diyalog esnasında satıcı, müşteriye 'Ağzında lolipop mu var' diyerek tacize başladı. Konuşmanın ileri zamanlarında da tacizin boyutu arttı.

Ekşi Sözlük‘te karakarinca rumuzlu yazarın yazdığı şekliyle tacize uğrayan kadının ifadeleri şu şekilde:

"merhabalar. yaklaşık 3-4 hafta önce bir instagram butiğinden alışverişte bulundum. fakat bu kadar mide bulandırıcı olacağını düşünmemiştim. arkadaşa parayı havale olarak yolladım ürünlerin acele gelmesi için. hemen yollucağını söyledi. fakat acele gelmedi. acele gelmediği yetmemiş gibi ürünün fiyatını ödediğim halde 130? kapıda ödeme geldi. ürünü geri gönderdim ve hala elime ne ürün geldi ne de yolladığım parayı geri gönderdi. butiğin sahibinin ismi erkan. konuşmalarda bilerek cevaplarımı argo vs kullanarak vermedim çünkü şikayette bulunduğum zaten “yanlışlıkla” ben suçlu bulunmayım diye. instagramdaki butiklerin hepsi böyle demiyorum ama bunlardan çok var. dikkat etmenizi öneriyorum ki ben bayadır instagram butiklerinden alışveriş yapıyorum böylesine ilk defa rastladım. onun şoku içerisindeyim. ve kendisini arayım kendisine şikayette bulunacağımı söylediğimde istediğini yapabilirsin elinde delillerin yok bana bi bok olmaz diye cevap aldım. hatta siz her müşterinize böyle mi davranıyorsunuz diye sorduğumda hayır sana denk geldi canım seni istedi şeklinde cevap aldım. hayretler içerisinde suç duyurusunun seyrini izliyorum.”

►Müşteri, yaşadığı problem için satıcıyı uyarmaya çalışıyor

►Konuşmanın devamında ise satıcı tacizin boyutunu arttırıyor

Müşteri, sakinliğini korumasına rağmen -bilerek cevaplarımı argo vs kullanarak vermedim çünkü şikayette bulunduğum zaten "yanlışlıkla" ben suçlu bulunmayım diye şeklinde açıklıyor bu durumu- satıcı tacizi sürdürüyor

►Olayın Sözlük'ten duyulmasından sonra satıcı ile ilgili yeni iddialar ortaya çıkıyor

Müşteri, satıcıyı savcılığa şikayet ettiğini duyurdu. Bu taciz iddiasının nasıl sonuçlanacağı merak konusu...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler