Otel Haberleri

Son dakika | İzmir bu otelleri konuşuyor! Düzensiz göçmenlere konaklama imkanı onlarcasının başını yaktı

Son dakika haberi: İzmir'de düzensiz göç sorununu derinleştiren otellere cezası kesildi. Basmane'de KALKAN-15 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o otellerle ilgili gelişmeyi ve operasyonların ayrıntılarını duyurdu.

Haber 17-03-2024 08:47

Antalya'da 5 yıldızlı lüks otelde yangın! Gökyüzünü kapkara dumanlar kapladı

Antalya'da 5 yıldızlı otelde çıkan yangın korkuttu. Turistik otelde çıkan yangına itfaiye ekipleri yoğun şekilde müdahale etti. Otelden çıkan dumanlar kameraya yansıdı.

Haber 13-03-2024 11:14

Tatil planı yapanlar dikkat 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı! 'Sezon öncesindeki 2 - 3 ay içerisinde...'

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti. Bazı güvenilir sitelerin ve otel adreslerinin kopyalanarak dolandırıcıların oyunu haline geldiği belirten Başkan Deliveli, "Özellikle bu dönemde sezon öncesindeki 2,3 ay içerisinde kopya siteler adeta mantar gibi artıyor." dedi.

Haber 09-03-2024 12:30

Otel odasına aldığı güvenlik önlemleri olay oldu! Sosyal medya kullanıcıları görüntüleri ti'ye aldı... Resmen sur ördü

Sosyal medyada sıklıkla otel odalarında rahat bir şekilde hareket etmeden önce mutlaka etrafın kontrol edilmesi ya da kapı kilitlemek gibi güvenlik önlemlerinin alınması gibi tavsiyelerin verildiği içerikler popüler. Ancak bir kadın otel odasındaki güvenlik önlemlerini abartınca sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı.

Trend 09-03-2024 09:46

Lüks otelde insanlık dışı olay! Sosyal medya ayağa kalktı: Hemen işine son verildi

Aydın'da bulunan bir otelde ısınmak için otele giren kedilerin torbalara konulup öldürüldüğü iddia edildi. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak infiale yol açtı. Otel çalışanının işine son verilirken otelden yeni görüntüler ve açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 24-02-2024 10:35

İşçi bulamayınca şehir dışından getirdiler! 21 milyon TL otel parası ödediler

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kağıt fabrikasını ayağa kaldırılması için farklı şehirlerden işçiler getirildi. Barınma sorunu nedeniyle işçiler otellere yerleştirilirken, deprem felaketinden sonra işçi bulamadıkları için bu yönteme başvurduklarını belirten fabrikanın genel müdürü Bekir Yemşen, "6 otele yaklaşık 21 milyon lira konaklama ücret ödendi" dedi.

Haber 23-02-2024 11:39

Yer: Antalya! 'Aynı odada iki erkek kalamaz' diyerek rezervasyonları iptal edildi

Antalya'da tatil yapmak isteyen iki erkek arkadaş hayatının şoklarını yaşadı. İnternet üzerinden rezervasyon yapan iki erkek, teyit etmek için oteli aradıklarında 'Aynı odada iki erkek kalamaz' yanıtıyla karşılaştı ve rezervasyonları iptal edildi. Konu yargıya taşınırken, otele para cezası kesildi.

Haber 20-02-2024 22:24

Büyük beden sosyal medya fenomeni otellerin duşuna sığamadığını söyleyerek isyan etti! Duşa sığamadığınızı hayal edin

Sosyal medyada 'CurvySam' kullanıcı adıyla paylaşım yapan büyük beden sosyal medya fenomeni otellerdeki banyoların boyutlarına isyan etti. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Sidney kentindeki bir otelde çekim yaparak "Bu otelde kalıyorum ve duşa zar zor sığabiliyorum" deyince sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 09-02-2024 14:08

Otelde kan donduran cinayet! Önce tüfekle vurdu, sonra defalarca bıçakladı

Burdur’un Çavdır ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Özlem Şımarık (28), 14 Ocak’ta boşandığı eski eşi T.Y. (45) tarafından kaldığı otelde öldürüldü. Şımarık'ın gece kulübünde çalıştığı ve ikilinin bu yüzden tartıştığı, T.Y.'nin Şımarık'ı önce yanında getirdiği av tüfeği ile vurduğu, daha sonra birçok yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-02-2024 13:30

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-2024 10:59

Fiyatları cep yakmıştı: Uludağ sömestir tatilinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'daki oteller, 22 Ocak'ta başlayan yarıyıl tatilini yüzde 100 doluluk oranıyla geçiriyor.

Finans 04-02-2024 09:04

Çankırı'da 22 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu

Çankırı'da 22 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu

Yurthaber 31-01-2024 10:10

Balayı için gittikleri otelde can vermişlerdi! Kahreden olayda şok gerçek ortaya çıktı: Kaldıkları oda...

Balayı tatili için geldikleri Kapadokya bölgesinde kaldıkları otelde hayatını kaybeden Kader-Mutlu Akbaş çiftinin ölümüne neden oldukları iddia edilen 1'i tutuklu 3 sanık bugün hâkim karşısına çıktı. Genç çiftin öldüğü odanın, kazan dairesinin üzerinde olduğu ve daha önceden depo olarak kullanıldığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-2024 15:30

Müşterisinin konaklama ücretini paylaşan otele binlerce liralık ceza!

Bir müşterinin konaklama bilgilerini üçüncü kişilerle paylaşan otele 500 bin liralık idari para cezası verildi.

Finans 21-01-2024 11:36

Beyoğlu’nda 4 katlı otelde çıkan yangın söndürüldü

Beyoğlu'nda 4 katlı otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 18-01-2024 07:38

5 yıldızlı otelde daha önce görülmemiş ihmal! Kahvenin yanına su yerine koydukları sıvı pes dedirtti

2 yaşındaki Leyla… Ankara'da ailesiyle birlikte konakladığı beş yıldızlı bir otelde korkunç bir ihmalin kurbanı oldu. Annesinin kahvesinin yanındaki suyu içer içmez nefes alamaz hale geldi çünkü küçük kızın içtiği iddiaya göre su değil çamaşır suyuydu. Zamanında müdahale edilmese belki de Leyla canından da olabilirdi. Peki Leyla'nın yaşadığı Dehşetin sorumlusu kim? nasıl su bardağına çamaşır suyu koyulup servis edildi? İşte detaylar…

Haber 06-01-2024 09:17

'Otel' açıklamasıyla olay yaratan İstanbul Üniversitesi Rektörü'ne 'Fatih' göndermesi! Candaş Tolga Işık açtı ağzını yumdu gözünü: Gel de delirme! Odunla kovalar bunları

Ailesiyle birlikte Konya'da tatil yapmak için gittikleri otelde oda bulamayan İstanbul Üniversitesi rektörü Osman Bülent Zülfikar, tepkisini üniversitenin resmi hesabından açıklama yaparak gösterince olanlar oldu. Resmi siteye giren öğrenciler bu açıklamayı görünce şaşırıp kalırken, sosyal medyada gündem oldu. Yaşananlara en sert tepki ise gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık "Fatih mezarından çıksa odunla kovalar bunları" ifadelerini kullandı.

Trend 18-12-2023 11:54

Şişli'deki otelde korku dolu anlar! Mutfakta başladı bir anda büyüdü...

Şişli'de bulunan bir otelin mutfağında çıkan yangında, dumandan etkilenen bir kişi ile otelden çıkmaya çalışırken düşerek yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Haber 05-12-2023 07:32

Lüks otelde korkutan yangın! Herkes tahliye edilmişti, çıkan yangın söndürüldü

Kuşadası'ndan korku dolu dakikalar... 5 yıldızlı bir otelde sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Otelde bulunan yerli ve yabancı turistler büyük panik yaşadı. Kısa sürede herkesin tahliye edildiği otele çok sayıda ekip sevk edildi. Çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altın alındı.

Haber 02-12-2023 18:46

'Her şey dahil' de bu kadar da değil... Neredeyse oteli götüreceklerdi! Rus turistlerin bavulundan çıkanlar şoke etti

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yaşananlar 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Tatilini bitirip çıkış yapmak için hazırlanan Rus ailenin tavırlarından şüphelenen otel görevlileri, bavulları kontrol etti. Turistlerin açılan bavullarında otele ait çok sayıda malzeme çıktı. Ortaya çıkan görüntüler şaşkınlık yaratırken "Her şey dahil de bu kadar da değil" yorumlarına neden oldu.

Haber 20-11-2023 16:14

Her yıl binlerce kayakseveri ağırlayan Hakkari'deki merkez yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye'de karın yerde kalma süresinin en fazla olduğu illerden Hakkari'de, her yıl binlerce insanın kayak yaptığı Merga Bütan Kayak Merkezi'nde, yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Yurthaber 09-11-2023 11:04

Otelin önündeki plastik çiçekleri koparmak istedi... Bir anda alev aldı Bize faturası 100 bin TL oldu

İstanbul Fatih’te sokakta yaşayan bir şüpheli, otelin girişinde bulunan suni çiçekleri çakmakla koparmaya çalışırken yangın çıkardı. Yangın çıkan otelde yaklaşık 100 bin lira zarar oluştu. Otel işletmecileri güvenlik kameralarını izlediğinde şüphelinin daha önceden yemek ve harçlık verdikleri bir kişi olduğunu gördü.

Haber 08-11-2023 09:24

Otel kasalarına güvenmemelisiniz dedi! Paylaşımı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı... Bu yöntemle açılıyormuş

Las Vegas'ta yaşayan Leo Lenier TikTok'tan yaptığı paylaşımda değerli eşyalarınızı bir otel odasında bulunan kasaya koymamanız gerektiğini gösterdi. TikTok'tan yaptığı paylaşımda Lenier, herhangi bir kodlu otel kasasının kilidini açıp sıfırlayabildiği, değerli eşyaları veya nakit parayı riske atabildiği varsayılan gizli bir yöntemi açıkladı.

Trend 03-11-2023 15:49

Otel koridoru bir anda karıştı! Odanın kapısı kapanınca çırılçıplak ortada kaldı... Yangın söndürme tüpüyle saldırdılar

İsmi açıklanmayan bir otel misafirinin sessizlik isteme girişimi, yangın söndürücü köpüğüne bulanmasıyla sonuçlanan bir kabusa dönüştü. Koridordan gelen seslerden dolayı büyük bir merak yaşayan adam kıyafetlerini giymeden büyük bir panikle dışarı çıktı. Odasının kapısı kapanınca koridorda çıplak mahsur kalan adam yaramaz çocuklardan oluşan bir çeteyle karşı karşıya geldi.

Trend 31-10-2023 11:07

Lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp... 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar! O tarihten sonra hayatım değişmeye başladı

Marmaris’te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor.

Haber 12-09-2023 14:03

Fren yerine gaza bastı! Otelin camından...

Iğdır'da bir otomobil sürücüsü aracını park ederken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca otele daldı. Araç, otelin camından içeri girdi. Olay esnasında otelin dinlenme bölümündeki müşteriler cam kırıklarından yaralandı.

Haber 11-09-2023 19:07

Antalya'da büyük skandal! 80 daire satın alan yabancının yaptığı 'pes' dedirtti

Yabancılara konut satışında 108 bine ulaşan Antalya’nın özellikle Alanya ve Konyaaltı ilçelerinde, yabancıların toplu konut alımı yapıp bunu amacı dışında kullandığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan AKTOB Başkanı Kaan Kavaloğlu, "Bu rakamın açıkçası 108 bin ayrı insana satılması aslında çok büyük bir başarı kabul edilebilirdi ancak toplu satışların yapıldığını gözlemledik ve bunun turizm anlamında kullanıldığını gördük. Bu açıkçası bizi rahatsız etti” dedi. İşte detaylar...

Haber 11-09-2023 17:45

Bu girişimcilik fikri çok konuşulur! Tekneyi otel yaptılar...“Kocam ve ben çıplaklar için bir otel açtık”

54 yaşındaki Fiona Discombe ve 51 yaşındaki kocası Michael ilginç fikirleri sayesinde sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 22 metrelik bir tekneyi natüralizm savunucuları için bir otele dönüştürdüklerini dile getiren Fiona, “Kocam ve ben çıplaklar için bir otel açtık” dedi.

Trend 05-09-2023 14:29

'Burada yatan yüzlerce insan görebilirsiniz' Dünyaca ünlü sahil açık hava oteline dönüştü! 'Gece 00.00’dan sonra...'

Antalya’da sıcak ve nemli havadan bunalan vatandaşlar, geceyi dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde geçirdi. Sabahın ilk ışıklarında dahi sahildeki yoğunluk dikkat çekti. Sahilde işletmecilik yapan bir vatandaş "Gece 00.00’dan sonra çok fazla kalan var. Pazar sabahında burada yatan yüzlerce insan görebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-2023 12:25

İzmir'de ses taklidi programıyla dolandırıcılık yapan şüphelilere operasyon

Geçmiş yıllarda sanatçılar Doğukan Manço ile Erhan Güleryüz'ün seslerini kullanarak dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen şüphelilerden 9'u tutuklandı.

Yurthaber 28-08-2023 14:56

Bodrum'da otele düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otele düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-08-2023 07:29

Gaziantep'te otel yangını: Dumanlar metrelerce yüksekliğe ulaştı! Hemen yanındaki...

Gaziantep'te 10 yıldır kullanılmayan bir otelde yangın çıktı. Yangının otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için itfaiye ekipleri tarafından önlem alındı. 17 katlı atıl otelde çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Haber 26-08-2023 14:44

Muğla'da otelin bahçesinde çıkan yangın zarara neden oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelin sahnesinde çıkan ve bahçeye sıçrayan yangın söndürüldü.

Yurthaber 25-08-2023 13:28

Küçücük çantayla otele girdiler! Odada taşıyabilecekleri her şeyi alıp çıktılar... Böyle hırsızlık görülmedi

Pembroke Dock’ta bulunan bir otelde gerçekleştirilen hırsızlık anları saniye saniye otel sahibi tarafından ifşa edildi. Geceliği 80 sterlin (yaklaşık 2 bin 644 TL) olan otele küçük bir el çantasıyla gelen çift ayrılırken tıka basa dolu bir alışveriş çantasıyla çıktı. Otel sahibi o anları sosyal medyadan paylaşarak tepki gösterdi.

Trend 25-08-2023 09:43

Talimat verildi! Türkiye'nin tamamında eş zamanlı denetim: Lokanta, restoran, kafe, otel...

Tarım ve Orman Bakanlığı gıda denetimi için düğmeye bastı. Bakan İbrahim Yumaklı'nın talimatıyla 81 ile yazı gönderildi. 3 hafta boyunca lokanta, restoran, kafe, otel gibi toplu tüketim yerlerinde eş zamanlı denetimler yapılacak ve numunelerin şartlara uygun çıkmaması halinde yaptırımlar uygulanacak. "En iyi denetleyici, tüketicidir" diyen Bakan Yumaklı ayrıca, "Vatandaşlarımızdan karşılaştıkları olumsuz durumları Alo 174 Gıda Hattı’mıza bildirmelerini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 21-08-2023 16:22

Otelde şüpheli ölüm kamerada! Kan donduran iddia: Öldürülme korkusuyla kendini pencereden attı

İstanbul Fatih'te, Cezayir uyruklu Fouza Lounici, alacak verecek meselesini görüşmek için Tunuslu iş adamı Mohammed B.'nin kaldığı otele gitti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Lounici, otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Otel odasında darp edilen kadının, öldürülme korkusuyla kendini pencereden aşağıya attığı iddia edildi. Tunuslu şüpheli ise kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı. Kadının otel penceresinden düştüğü anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 18-08-2023 12:59

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Bodrum'da konser verecek

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 17 Ağustos'ta Bodrum'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 14-08-2023 13:51

Sosyal medyadan otel havlularına isyan etti! “Büyük bedenim ve bana küçük geliyorlar”

TikTok’ta yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gianna Schiller isimli bir kullanıcı büyük beden kişilerin otellerde yaşadığı potansiyel bir problemden eğlenceli bir şekilde bahsetti. Büyük beden sosyal medya kullanıcısı otel havlularının vücuduna küçük geldiğini söyleyerek TikTok’tan isyan etti.

Trend 02-08-2023 16:00

5 yıldızlı otelde kalan turistin odasından çıkanlar görevlileri şoke etti

Antalya'da 5 yıldızlı lüks bir otelde çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bir turistin odasında biriktirdiği yiyecek, temizlik malzemeleri ve havlular görevlileri şaşkına çevirdi. Çalışanlar , "Böyle rezillik görmedik" derken kadının sürekli, "restoran, restoran" demesi dikkat çekti.

Haber 01-08-2023 23:14

Bileklik taktı, yemek yedi ardından odaları soydu! Bodrum'daki otel hırsızı yakayı ele verdi

Bodrum'da iki farklı otelde müşterilerin konakladığı odalara girip, hırsızlık yaptığı belirlenen T.M.G. polis tarafından kaldığı apartta yakalandı. 42 yaşındaki şüphelinin otel bilekliği takarak yemek yediği, balkondan girdiği odaları soyduğu belirlendi. Şahsın turistlerin odalarından çaldığı 127 bin ruble de ele geçirildi.

Haber 31-07-2023 19:53

O geceki haliyle korunuyor... Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'daki çatışmanın izleri duruyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.

Haber 15-07-2023 11:10

Antalya'daki 5 yıldızlı otelde korkunç olay! Aqua parktaki kaydıraktan ölüme kaydı... O anlar kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin aqua parkında bulunan kaydıraktan kayarak, kafasını havuzun tabanına vuran 65 yaşındaki tatilci; kaldırıldığı özel hastanede 8 gün sonra yaşamını yitirdi. Dehşet anları anbean kameraya yansıdı.

Haber 04-07-2023 16:19

Karabük'te bir otelin mutfağında çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir otelin mutfağında çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 23-06-2023 07:51

Pamukkale'deki oteller Kurban Bayramı'na dolu giriyor

Dünya turizminin önemli merkezlerinden Pamukkale'de oteller 9 günlük Kurban Bayramı tatilini tam kapasiteyle geçirecek.

Yurthaber 21-06-2023 11:14

Alanya'da otel çalışanlarını taşıyan midibüsün devrildiği kazada 13 kişi yaralandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde otel çalışanlarını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı.

Yurthaber 19-06-2023 10:26

Muğla'da otel servisi minibüsünün devrildiği kazada 7 kişi yaralandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 16-06-2023 13:00

Uçuş görevlisi otel odalarının güvenliğini kontrol etmek için kullandığı ilginç yöntemi paylaştı! “Yatağın altına şişe fırlatıyorum”

Hollanda’daki bir havayolu şirketinde çalışan Ester isimli bir kadın TikTok hesabından yaptığı seyahat tüyolarına ilişkin paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Seyahat deneyimlerini paylaştığı TikTok hesabında Ester son olarak otel odalarında kalırken güvenliğini sağlamak için kullandığı ilginç yöntemi anlattı. Ester odada bir kişinin saklanıp saklanmadığını kontrol etmek için yatağın altına bir su şişesi yuvarladığını dile getirdi.

Trend 13-06-2023 14:20

Kuşadası ve Didim'deki otellerin Kurban Bayramı'nı dolu geçirmesi bekleniyor

Yaz turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası ve Didim'deki otellerin Kurban Bayramı'nı dolu geçirmesi bekleniyor.

Yurthaber 12-06-2023 11:19

Eskiden otelde temizlik görevlisiydi! Odaya girer girmez yaptığı hareket sosyal medyayı şaşırttı... “Yıkanmadıklarını biliyorum”

Eski bir otel çalışanın TikTok’tan yaptığ seyahat tüyoları kısa sürede dikkatleri çekmeyi başardı. “Ladydee_asg” kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın odaya ilk adım attığında yatağın üzerindeki çarşafı çıkarttığını söyledi. Dee’nin paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 30-05-2023 11:27