Nizamettin Erener Haberleri

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 2024-05-10 11:36:54

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 2024-05-08 22:16:38

Sertab Erener dillere düşünce yeniden paylaştı ama olmadı! Yüzünü eski haline getir

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Sertab Erener'in klipteki değişimi ise sosyal medyanın diline düştü. Yeni pozlarını paylaşan şarkıcı yine takipçilerini ikna edemedi ve yorumlar da gecikmedi.

Magazin 2024-04-29 07:40:35

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son haline yorum yağdı: 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-28 10:15:50

Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk ettiler! Orman içindeki eve yerleştiler

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi halleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil eşi Serdar Erener ile birlikte doğaya kaçtı. Pandemi döneminde Akaretler'deki evlerini kapatıp şehri terk eden ünlü çift orman içerisindeki eve yerleştiriler.

Magazin 20-03-24 12:58

2003'te birinci olmuştu... Sertab Erener'e bomba Eurovision daveti!

Eurovision'da ülkemizi gururlandırarak birinci olan Sertab Erener'e Eurovision'dan davet geldi. Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul konserinde müjdeyi verdi!

Magazin 11-03-24 07:54

Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu

Yerel seçim öncesi siyasi arenadaki hareketlilik artmaya başladı. Aday belirlemeden önceki son eşik olan aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Son olarak Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylık başvurusunu yaptı.

Haber 06-12-23 20:38

Sertab Erener Sezen Aksu ile olan videosunu 'Sadece 39 kiloydum' diyerek paylaştı! O paylaşıma beğeni yağmuru

Sertab Erener, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik görüntülerle gündem oluyor. Son olarak Sezen Aksu imzalı 'Sakin Ol' klibinin çekimleriyle ilgili bir kamera arkası görüntüsü paylaşan ünlü sanatçıya adeta yorum ve beğeni yağdı. Paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Magazin 01-10-23 10:23

Sözleşme imzaladı, 20 bin TL verdi ama... Ev arayanlar dikkat! 'En güzel zamanı' diyerek uyardı

Artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara üniversite öğrencileri eklenince kendilerine gün doğan emlak dolandırıcıları, internetten verdikleri 'sahibinden kiralık' ilanlarıyla farklı şehirde ev arayan öğrencileri tuzağa düşürüyor. Üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica da sözleşme yapıp 20 bin TL depozito ücreti verdi ama anahtarını alamadı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ise dönemin dolandırıcılar için en uygun zaman olduğu ve dikkatli olunması uyarısını yaptı.

Haber 22-09-23 15:40

İsimlerin bulunduğu fidanların arkasındaki sır! Çoğunun haberi yok, gelince öğreniyorlar

Gümüşhane'de oturan Nizamettin Tural (44), köyde vefat eden her kadın için bölgedeki ağaçsız alanlara fidan dikiyor. Tural, her fidana ölen kadınların isimlerinin bulunduğu plakalar yaptırıp asıyor. Çoğunluğu gurbette yaşayan köy halkı ise yakınlarının isimlerinin olduğu fidanları görünce duygusal anlar yaşıyor. Tural, "Köylülerimizin çoğunun böyle bir fidanlık oluşturduğumdan haberi yok. Köye gelince öğreniyorlar. Köye geldiklerinde annelerinin isimlerini görüp, duygulanıyor" dedi.

Haber 06-08-23 11:10

Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı: 'Her şey bir anda oldu'

Bozcaada'da korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisinin evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı Yeşim Demir 30 metre yükseklikten düştü. Olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan Demir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu, "Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dedi.

Haber 08-07-23 08:55

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-23 17:40

Taşınmak isteyenin korkulu rüyası kiralık ev fiyatları! Fahiş kiralar için masada hangi önlemler var? 'İlçelerin taşınması lazım...'

Ülkedeki birçok ilde fahiş kira artışları hakkında çalışmalar yapılıyor. Öncelikle geçen sene temmuz ayında 'zam oranlarının yüzde 25'i geçmemesine yönelik öneri hayata geçirilmişti. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, bu uygulamanın devam etmesini umduğunu ifade etti. Ayrıca fahiş kira artışları hakkında alınabilecek önlemleri sıraladı. Öte yandan Aşa, merakla beklenen 'semte göre kira artışı' uygulamasının gerçekleşme ihtimalini de değerlendirdi.

Haber 14-06-23 15:25

Sertab Erener 58. yaşını annesiyle kutladı! Fotoğrafa yorum yağdı

Sertab Erener, 58. yaş günü ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Annesi Yücel Erener ile objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı

Magazin 05-12-22 17:45

Sertap Erener'den sürpriz paylaşım! Eurovision şampiyonları buluştu

2003 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil eden ve birinciliği kazanarak büyük mutluluk yaşatan Sertap Erener, yarışmanın bir diğer birincisi Belaruslu şarkıcı Alexander Rybak bir araya geldiği kareyi takipçileriyle paylaştı.

Magazin 11-11-22 16:26

Giresun'da yayanın çarptığı otomobilin sürücüsü olayı anlattı

Levent Erener: - "Karşıdan karşıya geçiyor zannettim, 'geç' işareti yaptım. Ama adamın kafası ne demişse kaputun üstüne yaslandı. Ben de rahatsızlandı zannettim, kalbi, sarası var diye" - "Unutamayacağım bir komedi"

Yurthaber 14-10-22 15:50

Sertap Erener, İstanbul Festivali'nde sahne aldı

Sertap Erener, İstanbul Festivali'nde sahne aldı

Yurthaber 10-08-22 23:53

Giresun'un tescilli Görele dondurması hayır için dağıtılıyor

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener: - "Bir kişi annesinin ya da babasının hayrına dondurmacıya belli bir para verir ve dondurmacı da çağrı yapar, 'sebil' der, insanlar ücretsiz olarak o dondurmayı tüketirler" - 50 yıldır dondurmacılık yapan Faik Abdal: - "Bir günde en fazla 200 bardak dondurma dağıttığım oldu"

Yurthaber 09-08-22 11:06

Sıcak havanın etkili olduğu Güneydoğu'da Cizre dün 47,4 dereceyi gördü

DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Bebekler en yüksek risk grubunu oluşturuyor. Çocuklar, yaşlılar, kronik hastalığı olanlar daha yüksek risk altında. 40 derecenin üstündeki sıcaklarda eğer gölgede değil güneş altında kalınıyorsa risk yüksek"

Yurthaber 06-08-22 14:46

İstanbul'da kiradan sonra aidatlar da cep yakıyor! 8 bin TL'yi buldu: Çok yoğun kavga var

İstanbul'da yüksek kira fiyatlarından sonra aidat fiyatları da tartışmaya yol açtı. Bazı sitelerde ödenen aidat fiyatı 8 bin TL'yi buluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "Aidatların yükselmesi de hizmet bedelinin yükselmesinden kaynaklanıyor" derken uzmanlar, aidatlar için önceden belirlenen yönetim planının en başından okunması gerektiğini belirtiyor.

Finans 03-08-22 07:34

Turkcell Vadi'de Yıldızlı Geceler kapılarını Candan Erçetin’le açıyor

7 Ağustos'a kadar art arda 10 konserin yapılacağı Turkcell Yıldızlı Geceler’de müzikseverler Candan Erçetin, MaNga, Fatma Turgut, Haluk Levent, Berkay, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Öykü Gürman, Oğuzhan Koç, Kenan Doğulu ve Sertab Erener sahne alacak

Yurthaber 28-07-22 16:58

Sertab Erener’den kötü haber! İlk açıklama geldi

Sertab Erener’den kötü haber! Ünlü şarkıcı Sertab Erener, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Erener’in 27 Temmuz'da düzenlenecek olan konserin iptal edildiği duyuruldu.

Magazin 27-07-22 07:53

Sertab Erener koronavirüse yakalandı, konser ertelendi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener koronavirüse yakalandı. Şarkıcının rahatsızlığı nedeniyle 27 Temmuz akşamı düzenlenecek olan açık hava konseri de ertelendi. Erener, sosyal medya hesabından da açıklama paylaştı.

Magazin 26-07-22 22:36

Güneydoğu kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor

Sıcaklığın zaman zaman 40 dereceyi aştığı Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ta vatandaşlar, 11.00-16.00 saatlerinde dışarı çıkmamaya özen gösteriyor, yerli ve yabancı turistler tarihi mekanları gezmek için akşam saatlerini bekliyor, çocuklar ise süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "Yaşlılar, hipertansiyonu, kalp yetersizliği olanlar ve tansiyon nedeniyle idrar söktürücü ilaç alanların sıcak havada çok dikkatli olmaları gerekiyor"

Yurthaber 21-07-22 11:07

Nil Karaibrahimgil kimdir, nereli? Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in oğlu Aziz Arif kaç yaşında?

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener oğulları Aziz Arif ile Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. Ünlü çift basında yer alan haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer aldı. Peki Nil Karaibrahimgil kimdir, nereli? Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener'in oğlu Aziz Arif kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 09-07-22 11:28

O Ses Türkiye’de parladı, TikTok’ta milyonlar izledi!

O Ses Türkiye yarışmasında sesini geniş kitlelere duyurmayı başaran şan eğitmeni Doğan Cem, TikTok’ta başlattığı akımla şimdiden 5.5 milyon izlenmeye ulaşmış durumda. Bu akıma katılanlardan biri de ünlü şarkıcı Sertab Erener oldu.

Magazin 07-07-22 14:35

Sertab Erener'in son hali Zehra Çilingiroğlu'na benzetildi

Sertab Erener, 23 yıl sonra yeniden seslendirdiği 'Vur Yüreğim' şarkısı için kapak çekimi yaptı. Sertab Erener'in bu çekimden kareleri görenleri şoke etti. Ünlü şarkıcıyı görenler değişimine inanamayarak "Hülya Avşar'ın kızı Zehra sandım" yorumları yaptı.

Magazin 16-06-22 15:48

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık reklam filminde buluştu

Bir alışveriş uygulamasının reklam filminde Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık yer aldı. "Sence mutluluk ne demek?" sloganıyla yola çıkılan sevilen sanatçılar, mutlu olmak için diledikleri ürünleri sipariş vererek dakikalar içinde teslim alıyor.

Magazin 12-01-22 13:47

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda yürekleri ağza getiren kaza! 3 jokey attan böyle düştü

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda, günün 6'ncı koşusunda 'Maiden' yarışında jokeyler Emrah Sincan, Mücahit Bayır ile apranti Nizamettin Demir, birbirlerine takılıp, attan düştü. Emrah Sincan, yerden kalkamayınca ambulansla hastaneye götürüldü.

Haber 01-01-22 17:43

Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık aynı projede!

Müziğin yıldız isimleri Sertab Erener, Edis ve Zeynep Bastık, Getir'in hem yeni reklam filminde rol aldı hem de jingle'ını seslendirdi.

Magazin 31-12-21 15:04

Mahkemede şok sözler: İstemeyerek öldürdüm, özür dilerim

Bursa'da, bahçe duvarı nedeniyle tartıştığı komşusu Nizamettin Güngörmüş'ü (55) tüfekle vurarak öldüren Tunay Tuncel'in (55) yargılanmasına başlandı. Savunmasında, öldürdüğü komşusunun ailesinden özür dileyen Tuncel, "Kendisini, evimin bahçesinde esrar yetiştirmek istediği için istemeyerek öldürdüm" dedi. Duruşmada ifade veren Nurten Güngörmüş ise "Hakim Bey, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Haber 29-12-21 12:50

Öykü Karayel ile Can Bonomo’yu sinirlendiren Sertab Erener sorusu

GQ Türkiye Men of the Year 2021 Ödül Töreni'ne katılan Öykü Karayel-Can Bonomo çiftine geçtiğimiz aylarda basın önünde gergin anlar yaşadıkları Sertab Erener’le ilgili sorular soruldu.

Magazin 17-12-21 20:38

Bu nasıl vicdansızlık! Kas hastasının tekerli sandalyesini çaldılar

Gaziantep’te, kas erimesi hastası Nizamettin Karahan’ın eli ayağı olan akülü tekerlekli sandalyesini hırsızlar çaldı. Şehitkamil Belediyesinin hediye ettiği sandalyeyi çalan hırsızlara tepki gösteren Karahan, "Nasıl böyle bir şey yaptılar anlamıyorum. Çalındığını görünce şok oldum" dedi.

Haber 19-11-21 10:24

Can Bonomo ve Öykü Karayel’in sözünü kesti! Sertab Erener’in gergin anları

Bir projenin lansman gecesi için bir araya gelen Can Bonomo, Öykü Karayel ve Sertab Erener, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yöneltilen bir soru sonrası, Sertab Erener’in gergin halleri kameralara böyle yansıdı.

Magazin 18-11-21 09:32

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan 'İyiliğe Ninniler'

"İyiliğe Ninniler" projesinin lansman toplantısı, ninni albümüne sesiyle hayat veren Sertab Erener ve albümde Erener ile düet yapan ve markanın yeni yüzleri olan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Projenin tüm dijital dinleme gelirleri AÇEV'in çalışmalarına aktarılacak.

Magazin 17-11-21 17:32

Sertab Erener Eurovision yıllarına geri götürdü

Türkiye’nin en sevilen kadın sanatçılarından Sertab Erener, bu yılın ilk Harbiye Açıkhava konserini önceki akşam gerçekleştirdi. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde yaklaşık bir yıl aradan sonra yeniden sevenleriyle kavuşan sanatçı, bir an olsun düşmeyen enerjisi ve performansıyla her zaman olduğu gibi yine herkesi kendine hayran bıraktı.

Magazin 28-08-21 14:21

İstanbul'da en uygun kiralık evler nerelerde var? İşte İstanbul'un en ucuz kiralık evlerinin bulunduğu ilçeler

İstanbul'da özellikle merkeze yakın ve depreme dayanıklı evlerin kira fiyatları yüzde 70'a varan artışla yükseldi. Ev arayan vatandaşlar, İstanbul'un en uygun kiralık evlerinin hangi ilçelerde yer aldığını araştırırken, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa en ucuz evlerin bin liradan başladığını belirterek hangi semtlerde olduğunu açıkladı.

Finans 26-08-21 14:46

Batman'da mısır hasadına başlandı

Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş: - "90 bin ton civarında rekolte bekliyoruz. Fiyatı dün itibarıyla 2 bin 200 liraydı bugün ise 2 bin 300 liraya yükseldi. Çiftçimiz hem verimden hem de fiyattan memnun"

Yurthaber 20-08-21 13:34

Dehşete düşüren olay! Define ararken kazdığı çukurda ölü bulundu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, 4 gün önce define aramak için evinden ayrılan Nizamettin Güllüoğlu (49), kazdığı çukurda ölü olarak bulundu. Güllüoğlu’nun jeneratör gazından zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.

Haber 10-08-21 13:41

Sertab Erener'den anlamlı hareket

Sertab Erener, dün akşam gerçekleşen konserinin gelirinin tamamını ormanları yeşertmek için bağışlayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı,konser öncesi "Şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim." ifadelerini kullandı.

Magazin 31-07-21 14:59

Güneydoğu'da etkili olan kavurucu sıcak bunaltıyor

Sıcaklık Diyarbakır'da 40, Batman'da 41, Şırnak'ın Cizre, Mardin'in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde 42 dereceyi aştı - DÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak: - "İnsan vücudu açısından 42 derece ve üzerindeki ısılar tehlikeli, 46 derece üzerindeki ısılar ise çok tehlikelidir" - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan Eşref Demir: - "Bu yaşıma kadar böyle bir sıcaklık görmedim"

Yurthaber 30-07-21 12:35

Sertab Erener: Maskelerinizi çıkarmayın!

Şarkıcı Sertab Erener, Çeşme'de konser verdi. Erener, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Çeşme Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla bir araya geldi. Erener, dinleyicilerini maskelerini çıkarmama konusunda uyarırken, bir de istek de bulundu

Magazin 23-07-21 14:36

Sertap Erener Çeşme'de konser verdi

Sertap Erener Çeşme'de konser verdi

Yurthaber 23-07-21 03:44

Bakan Koca'dan Sertab Erener'e teşekkür

Sağlık Bakanlığı tarafından Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası çerçevesinde Sertab Erener, 'Bu Son Olsun' şarkısını yeni sözlerle yeniden seslendirdi. Çalışmayı Twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sertab Erener'e teşekkür etti.

Haber 13-07-21 22:53

Didim Belediye Başkanı'na saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: Bu devlet buraya gelecek

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı Nizamettin Bulut'a beyzbol sopalı saldırının ardından gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, saldırı sonrası görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Belediye Başkanı Atabay’ın, olayın ardından sinirli şekilde çevresindekilere bağırdığı, “Bu memlekette devlet var ya. Yok öyle, ben burada misafirim varken bana saldıracaklar. Bu devlet buraya gelecek" dediği duyuldu.

Haber 17-06-21 08:49

Sertab Erener köy yaşantısına geçti

Ünlü sanatçı Sertab Erener şehir yaşantısından uzak doğayla iç içe yaşamaya başladı. Salgın nedeniyle 1,5 yıldır Bodrum’da köy hayatı yaşayan Erener, Bodrum Belediyesinin yaptığı Gençlik ve Tarım Kampını açılmadan ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz’dan bilgi aldı.

Magazin 15-06-21 14:56

Türkiye’nin Eurovision macerası neden yarıda kesildi?

Türkiye, Eurovision şarkı yarışmasına ilk kez, Semiha Yankı'nın "Seninle bir dakika" isimli şarkısı ile 1975 yılında katıldı. 2003 yılında Riga'da yapılan yarışmada Sertab Erener ile ilk kez birincilik alındı. Türkiye, 2013'te ani bir kararla yarışmaya katılmama kararı aldı. Bu kararı ve Türkiye’nin Eurovision macerasını, 97 yılındaki yarışmada üçüncü olan Şebnem Paker ve müzik yazarı Murat Meriç’le konuştuk.

Haber 22-05-21 15:22

Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nizamettin Doğan Kocaeli'nde defnedildi

Kovid-19 nedeniyle vefat eden Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Nizamettin Doğan Kocaeli'nde defnedildi

Yurthaber 27-04-21 11:13

Tekirdağ'da Atatürk heykeline çirkin saldırı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, depremde hasar görüp, boşaltılan Nizamettin Demirdöven İlkokulu'nun bahçesinde bulunan Atatürk heykeline, boya ile hakaret içerikli yazılar yazıldı.

Haber 28-03-21 20:11