Aski Memnu Nihal Haberleri

Engin Polat aylar sonra ilk defa paylaşım yaptı! O kare kafaları karıştırdı! Bir benzeri Nihal Candan'ın eşi Faruk Çiçek'ten gelince...

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil birçok suçlamayla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinde de olsalar sık sık gündeme gelmeyi başarıyorlar. Engin Polat'ın sosyal medya hesabından aylar sonra ilk defa bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda yer alan maskenin anlamının ne olduğu merak edilirken benzer bir paylaşımda Nihal Candan'ın eşi olarak bilinen Faruk Çiçek'ten geldi.

Magazin 2024-05-11 10:15:21

37 kiloya düşmesi sebebiyle tahliye edilmişti! Nihal Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı! O görüntüler olay oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın bu tahliyesi tartışmalara sebep olurken Candan Nişantaşı'nda ortaya çıktı. O görüntüler olay oldu...

Magazin 2024-05-10 07:34:50

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı ve Nihal'i bir araya geldi! Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın değişimi gündem oldu

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. Dizide Adnan ve Nihal karakterine hayat veren ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 11:01:40

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 2024-05-07 17:34:13

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 07-05-24 14:33

Atakent ve Yenidoğan mahallelerine 57 milyon liralık altyapı yatırımı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda şehrin altyapısını güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yurthaber 06-05-24 11:51

Dilan Polat mahkemenin kararı sonrası resmen çıldırdı! Cezaevinde intihara kalkıştı: Vücudunda kesikler var...

Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında mahkemenin ara kararı belli oldu. Aylardır manşetlerden düşmeyen Polat çiftinin tutukluluk hallerinin devamına karar verilmişti. Karara büyük tepki gösteren ve "ölmek istiyorum" diye bağıran Dilan Polat'ın intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Bir diğer tutuklu sosyal medya fenomeni Nihal Candan'ın geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği biliniyor.

Haber 03-05-24 09:51

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat da tahliye mi olacak? Kolları, yüzü, her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor

Nihal Candan 37 kiloya düşmesinin ardından tahliye edilmişti. Candan'ın tahliyesi sosyal medyayı ikiye bölerken Dilan Polat'ın da cezaevinde zor günler geçirdiği iddia edildi. Arkadaşının iddiaları sonrası "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları geldi.

Magazin 02-05-24 11:24

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

Nihal Candan olayında yeni gelişme! Müşteki avukatları tahliye kararına itiraz etti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Davayı yakından takip eden isimlerden olan gazeteci Emrullah Erdinç, tahliye kararına müşteki avukatlarının itiraz ettiğini ve itirazın haklı bulunması durumunda Nihal Candan'ın yeniden cezaevine girebileceğini ifade etti.

Magazin 29-04-24 22:43

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! 37 kiloya düşen Candan'ın son hali

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 29-04-24 07:54

Nihal Candan'ı tutuklanınca boşadı! Mehmet Faruk Çiçek başkasıyla sözlenmiş

5 buçuk aydır cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 37 kiloya düşmesi ve anoreksiya hastalığına yakalanmasının ardından tahliye olması gündemden düşmüyor. Cezaevine girerken evli olan Candan'ı eşi tutuklanınca boşamış. Bomba iddia gündem oldu.

Magazin 28-04-24 15:21

Nihal Candan 37 kiloya düşünce tahliye oldu! Annesi anlattı: Moral olsun diye kuaföre götürmüş

Nihal Candan cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştü ve anoreksiya teşhisi sonrasında hakkında tahliye kararı verildi. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının son durumunu anlatarak kızını moral olsun diye kuaföre götürdüğünü söyledi.

Magazin 28-04-24 07:30

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti! Nevşin Mengü, Çetin Doğan'ı hatırlattı: Nihal Candan’ın tahliyesine tepki

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 28 Şubat davasından tutuklu bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderilmesini hatırlatarak tahliye kararına tepki gösterdi.

Magazin 27-04-24 14:56

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi! Kendi imkanlarıyla evine gitti... Sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine gitti...

Magazin 27-04-24 07:52

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

Magazin 26-04-24 12:44

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan gözyaşları içinde kızlarını anlattı! 'Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor!' Nihal Candan'ın kocasına böyle seslendi

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilmiş ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın protesto için yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Umut Candan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 26-04-24 08:15

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-24 10:32

İnhisar'ın ilk kadın belediye başkanı 30 yıl sonra dedesinin koltuğunu devraldı

Bilecik'in İnhisar belediye başkanlığına seçilen Nihal Arslan, dedesinden 30 yıl sonra aynı makamda hemşehrilerine hizmet edecek.

Yurthaber 18-04-24 11:03

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 03-04-24 14:55

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Şeker hastalığından görme kaybı yaşayan hasta, 13 yıl sonra ışığa kavuştu

Şeker hastalığı ve retinadaki damar tıkanıklığına bağlı göz arkasındaki kanama nedeniyle sağ gözünde görme kaybı yaşayan 61 yaşındaki Nihal Gültekin, başarılı bir retina ameliyatıyla 13 yıl sonra yeniden görmeye başladı.

Yurthaber 20-03-24 11:02

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kocası hastalığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yaparak "Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-24 11:20

Nebahat Çehre hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı! Sözleri gündem oldu: Bir erkekle yatağa...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre son olarak hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 28-02-24 17:52

Kan donduran vahşet! İple boğarak öldürdü, hafriyat alanına gömdü

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Fırat Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem’i iple boğarak öldürdükten sonra cesedini hafriyat alanına gömdü. Polis tarafından yakalanan Yıldızhan cinayeti itiraf edip cesedi gömdüğü yeri de gösterdi. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde ise karakol önünde cinnet getiren Kenan Şamlıoğlu (32), boşanma aşamasında olduğu eşi Nihal Şamlıoğlu'nu (27) silahla vurarak öldürdükten sonra kendini vurdu. Ağır yaralanan zanlı hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-02-24 17:59

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 09:59

Ebru Polat Bahar Candan'ı affetmedi! Bizim çok üstümüze geldi çok zorladı

Şarkıcı Ebru Polat daha önce program yaptığı ve programda kavga ettiği Bahar Candan'ı affetmedi. Dava açan Polat davayı kazandığını söylerken yeni bir davanın da yolda olduğunu söyledi. Bahar Candan ve ablası Nihal Candan geçtiğimiz ay tutuklanmıştı.

Magazin 08-01-24 13:54

Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme! Eski sevgilisi... Çete lideri hakkında karar: Ceza yağdı

Ucuza araç sattıklarını söyleyerek vatandaşları ’sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran ve güven kazanmak için mağdurlarla yaptıkları görüşmelere Bahar ve Nihal Candan kardeşleri de çağırdığı iddia edilen örgüt yöneticisi ve üyelerinin yargılandığı davada karar açıklandı. Örgüt lideri Eren Koç ile sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın eski sevgilisi Onur Apaydın’ın cezaları belli oldu.

Magazin 05-01-24 09:46

Taziye dönüşü Sakarya’daki kazada hayatlarını kaybettiler

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 59 kişinin yaralandığı kazada ticari araçta bulunan hemşire Nihal Yıldız ve avukat Hüseyin Kamil Yıldız da öldü.

Yurthaber 28-12-23 14:22

Nebahat Çehre paylaştı, akıllara Bihter Ziyagil'in o repliği geldi! 'Seni yaşamamayı dilerdim'

Bir dönem ekranları kasıp kavuran Aşk-ı Memnu dizisinde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'den 'yeni yıl' ve 'deprem' temalı bir paylaşım geldi. Çehre'nin paylaştığı fotoğrafının altına eklediği "2023 yılı seni yaşamamayı dilerdim" notu akıllara, dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter Ziyagil'in sözünü getirdi.

Magazin 27-12-23 16:16

Yeliz Yeşilmen, Beren Saat 'Bitmiş' Kıvanç Tatlıtuğ 'Çökmüş' dedi sosyal medya yıkıldı! 'Fıkra bu kadar'

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Büyük yankı uyandıran film izleyicisinden tam not aldı. Yaptığı açıklamalarla sıkça gündem olan Yeliz Yeşilmen filmin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki eleştirileriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 16:35

Akşener'in okuduğu şiir Mansur Yavaş'a gönderme mi? Günden olan iddiaya İYİ Parti son noktayı koydu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup toplantısında okuduğu bir şiirle gündem oldu. Hüseyin Nihal Atsız'a ait şiirdeki 'yavaş' kelimesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada konuşulan konuyla ilgili İYİ Parti'den yeni bir açıklama geldi.

Haber 06-12-23 17:57

Bihter'in yeni Behlül'ü Boran Kuzum tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü! Pozlarına yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yakışıklılığıyla da dikkat çeken ünlü isim bu defa tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 02-12-23 14:22

Alkolü bırakan çalışanlarına altın vermesiyle gündemdeydi! Şule Kayatürk ne iş yapıyor?

Şulemsi kullanıcı adlı sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk, Dilan Polat-Engin Polat ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci ve Eylül Öztürk gibi kara para aklama iddialarıyla gündeme gelmişti. Güzellik merkezi sahibi olan Şulemsi'nin mal varlığı ve kim olduğu merak edildi. İşte Şule Kayatürk (Şulemsi) ile ilgili merak edilenler...

Magazin 02-12-23 12:44

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısı ortaya çıktı! Suriyeli iş kadınından olay iddia

Cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıkmıştı. Sır gibi saklanan evlilikte Mehmet Faruk Çiçek'in ailesinin nikahı duyurmak istemediği iddia edilmişti. Şimdi ise Mehmet Faruk Çiçek'in eski eşi Suriyeli iş kadını iddialarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-12-23 12:19

İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki orgazm sahnesi çok konuşulmuştu! Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Her sahnesi büyük beğeni toplayan ünlü ismin iddialı kıyafetleri de olay oldu. Güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken güzel oyuncunun şıklığının bedeli ortaya çıktı. Beren Saat'in elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 30-11-23 14:25

Bihter’in Firdevs’i Hande Ataizi spor salonundan paylaştı! Sırt kasları olay oldu

Aşk-ı Memnu dizisinden uyarlanan Bihter filminde Firdevs karakterine hayat veren güzel oyuncu Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan güzel oyuncu son olarak spor salonunda paylaşım yaptı. Hande Ataizi'nin sırt kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-11-23 14:22

Görüntüler gündem olmuştu! Nihal Candan sır gibi saklıyordu, evliliğin sırrı çözüldü

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay sonrasında Nihan Candan'ın evli olduğu ortaya çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen evlilik ile ilgili olarak yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Magazin 28-11-23 08:11

İstanbul İçin Son Çağrı'nın yıldızı Beren Saat annesiyle paylaşım yaptı! Görenler 'Güzellik genetik' dedi

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Netflix'te yayınlanan filmdeki sahneler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken güzel oyuncu annesiyle paylaşım yaptı. Beren Saat'in annesi Ayla Saat'i gören herkes 'Güzellik genetik' yorumunu yaptı.

Magazin 27-11-23 15:49

Şoke eden görüntüler! Bahar Candan'ın suç liderinden para alırken görüntüleri ortaya çıktı

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın örgütün gizli kasası oldukları yönünde iddialar da vardı. Show Haber'de çıkan görüntülerde Bahar Candan'ın bir kişiden para aldığı görülüyor.

Magazin 27-11-23 07:17

Fenomen Nez Demir'in eski eniştesi konuştu! Kara para aklama olaylarında yeni iddia: Altları çok karanlıktı

Dilan-Engin Polat çifti ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardında güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama olaylarında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Konuyla ilgili son iddia ise Dilan Polat'ın eski ortağı fenomen Nez Demir'in eski eniştesinden geldi.

Magazin 26-11-23 22:14

Bahar ve Nihal Candan'ın annesi Umut Candan gözyaşları içinde isyan etti! Damadıyla ilgili açıklamaları gündem yarattı... Düğünde Kuran okunsun

Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerin annesi Umut Candan kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Trend 25-11-23 08:36

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan ağlayarak isyan etti! Bahar soytarılık yaptıkça...

Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşantıları, skandal açıklamaları ve erotik paylaşımlarıyla tanınıyordu. Bu görüntünün altında iddialara göre bir örgütün gizli kasası olmaları vardı. Haklarında soruşturma açılan kardeşler tutuklandı, anne Umut Candan ise ilginç ifadeler kullandı.

Magazin 24-11-23 07:32