Asma Kilit Haberleri

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 2024-07-21 13:59:30

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 8 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesindeki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 2024-07-17 14:02:11

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ele geçirildi! MSB görüntüleri paylaştı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait bir sığınak tespit edildi. Sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Haber 2024-07-15 17:05:58
msb

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pençe-Kilit Operasyonu mesajı! Yakında kilidi kapatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kurmay Subay Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası temelleri atılan MSÜ hakkında Erdoğan, "Milli Savunma Üniversitemiz, kuruluş misyonunu büyük bir başarıyla yerine getiriyor.' ifadelerini kullandı. Erdoğan öte yandan Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu hakkında da "yakında kilidi kapatıyoruz" dedi.

Haber 2024-07-13 16:21:32

Şehit Bahadır Rıdvan Talay'ın babası isyan etti: 'Ben de Kürdüm, Allah hepinizin belasını versin'

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden Türkiye'yi kahreden haber geldi. Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Talay el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. 26 yaşındaki Talay'ın nişan hazırlığında olduğu öğrenilirken acılı babanın "Ben de Kürdüm, Allah hepinizin belasını versin" sözleri yürekleri dağladı.

Haber 13-07-24 08:25

Zeytinburnu'nda facianın eşiğinden dönüldü! Tekel bayisinin asma tavanı çöktü

İstanbul Zeytinburnu'nda bir tekel bayinin asma tavanı çöktü. İçeride bulunan 2 kişi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahıslardan biri yara almadan kurtulurken, bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çökmenin sebebi ise belli oldu.

Haber 13-07-24 00:08

MSB acı haberi duyurdu: İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talat şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talat'ın şehit olduğunu, bir askerimizin de yaralandığını duyurdu.

Haber 12-07-24 18:21

MSB duyurdu: 9 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Haber 12-07-24 12:14

Kaza mı suikast mi? Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde kilit isim olacaktı... Luna El Şibil hayatını kaybetti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın özel medya danışmanı Luna El Şibil, hayatını kaybetti. Şibil'in şüpheli bir trafik kazasında ölmesi "Kaza mı yoksa suikast mi?" sorusunu akıllara getirdi. Hayatını kaybeden Şibil'in, Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde önemli bir aktör olması bekleniyordu.

Haber 06-07-24 14:19

iPhone kamera ayarları nasıl yapılır? iPhone kamera ayarları sıfırlama

Akıllı telefonlar, yüksek kaliteli kameraları ve gelişmiş ayar seçenekleri sayesinde profesyonel düzeyde fotoğraf çekilmesine olanak tanır. Bu güçlü özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilmek için iPhone kullanıcılarının doğru kamera ayarlarını yapması önemlidir. iPhone kamera ayarları, akıllı telefon fotoğrafçılığını bir sanat eserine dönüştürmek için kilit bir rol oynar. iPhone kamera ayarları nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:31

Iğdır'da yıldırım çarpan çocukları hemen toprağa gömdüler! Herkes o anları paylaşıyor: Mucizevi kurtuluş!

Iğdır'da mucizevi kurtuluş! Asma köyünde hayvan otlatan 2 kardeşin ve sürünün üzerine yıldırım düştü, yıldırım çarpması sonucu yaralanan kardeşlere yardıma gidenler, çocukları toprağa gömerek kurtardı.

Haber 04-07-24 22:51

MSB acı haberi duyurdu! İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Uçar şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Bölgesinde İstihkam Uzman Çavuş Cebrail Uçar'ın şehit olduğunu açıkladı. Uçar'ın acı haberi Konya'daki ailesine verildi.

Haber 04-07-24 21:39

MSB bu görüntülerle paylaştı: Kilit kapanıyor

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı'yla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. ASELSAN üretimi Korkut silahlarının görüldüğü videoya "kilit kapanıyor" notu düşüldü.

Haber 04-07-24 17:42

MSB'den açıklama: 3 bölgede 7 PKK'lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 3 PKK/YPG'li terörist ile Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 30-06-24 14:00

MSB: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde belirlediği 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. İşte Milli Savunma Bakanlığı’nın son dakika açıklamasının detayları…

Haber 29-06-24 14:01

MSB'den açıklama: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nun yapıldığı bölgede 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Haber 28-06-24 14:55

Kadıköy'de restoranda korkutan olay! Asma tavan çöktü

Kadıköy Caddebostan'da bir apartmanın giriş katında bulunan restoranın asma tavanı çöktü. İçeride müşterilerin bulunduğu sırada yaşanan olayda bir kişi yaralandı.

Haber 25-06-24 23:43

Bağırsak nasıl yazılır? Bağırsak mı barsak mı bağarsak mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe'nin zengin kelime dağarcığı, pek çok yeni kelimenin türemesiyle önemli ölçüde genişlemiştir. Bu kelimeler, Türkçe'ye adapte olurken zaman içinde çeşitli değişikliklere uğramış ve evrilmiştir. Ancak, özellikle yabancı kökenli kelimelerin telaffuz ve yazımında sıkça hatalar yapılmaktadır. Türkçe'nin dil ve yazım kuralları, bu tür hataların önlenmesine yardımcı olacak şekilde oluşturulmuştur. Bu kurallar, dilin doğru ve etkili iletişim için kilit bir rol oynamaktadır.

Egitim 25-06-24 19:33

Şehit olmadan 3 gün önce açıklamış! Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yürekleri dağladı

Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Pençe Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü PKK mensupları ile girilen çatışmada şehit düşmüştü. Şehit Horoz'un şehit olmadan 3 gün önce vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Şehit Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğu takdirde bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırılmasını istedi.

Haber 21-06-24 22:18

Pençe-Kilit'te teröristlerle sıcak temas! Bir asker şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle sıcak temas sağlandı. MSB'den yapılan açıklamaya göre Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz şehit oldu, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 21-06-24 15:05

Tatilciler dönüş yoluna geçti! TEM ve Kırıkkale'de yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde yer yer akıcı yoğunluğa neden oldu. Ayrıca, "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber 19-06-24 21:50

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 18-06-24 10:37

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 15-06-24 11:42

Yıllar önce İstanbul'u terk etmişti! Özlem Tekin sırra kadem bastı... Çiftliğinin tavanı düşmüş, kapısına kilit vurulmuş

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren Özlem Tekin 2016 yılında her şeyi bırakıp Bodrum Muğla'ya yerleşmişti. Telefon dahi kullanmayan Tekin adeta sırra kadem bastı. Kendisinden bir türlü haber alınamayan Özlem Tekin'in çiftliğinin son hali ise herkesi şaşırttı.

Kulis 04-06-24 12:51

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 10 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li ve Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Haber 24-05-24 14:30

Yarım gün çalışarak 1500 TL kazanabiliyorlar! 'Son 15 yıldan bu yana önemli gelir kapısı haline geldi'

Bir zamanlar bağları aralamak için koparılıp bağa atılan asma yaprakları son 20 yıldır üzüm üreticilerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline geldi. Sabah erken saatlerden öğle vaktine kadar bir kişi tarafından 50-60 kilo toplanan yapraklar kilosu 25 TL’den peşin parayla alıcılara satılıyor.

Finans 24-05-24 12:27

Yalova'da nikah dairesinin tavanı çöktü! Yaralılar var

Yalova'da, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yer alan nikah dairesinin asma tavanı çöktü. Çökme sonucu 2'si personel 4 kişi hafif yaralandı.

Haber 23-05-24 01:06

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 23-05-24 00:47

Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 20-05-24 13:33

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ve Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu toplam 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 17-05-24 10:35

MSB duyurdu: 17 terörist etkisiz hale getirildi!

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 10-05-24 12:02

Teröre büyük darbe! MSB duyurdu: 32 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 03-05-24 12:24

Şehit Toktaş memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

Pençe Kilit Harekat Bölgesi’nde yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş memleketi Nevşehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yurthaber 02-05-24 14:00

Şırnak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen asker için tören düzenlendi

Şırnak'ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş (27) için tören yapıldı.

Yurthaber 02-05-24 07:35

MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziiye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu duyurdu. Şehit Toktaş'ın acı haberi Nevşehir Valisi Ali Fidan ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın tarafından ailesine verildi. Toktaş ailesinin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Haber 01-05-24 21:12

Lökosit nedir? Lökosit yüksekliği ve düşüklüğü ne anlama gelir?

Lökositler, yani yaygın adıyla beyaz kan hücreleri, vücudumuzun savunma sistemlerinin önemli bir parçasıdır ve çeşitli enfeksiyonlarla savaşmada kilit rol oynarlar. Ancak, beyaz kan hücreleri sadece enfeksiyonlarla savaşmakla kalmaz, aynı zamanda vücudunuzun sağlıklı kalmasını sağlayan önemli işlevlere de sahiptirler. Peki, lökosit değeri kaç olmalıdır?

Haber 30-04-24 21:51

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Son dakika: Altın fiyatlarında ‘savaş’ alarmı! Gram altının da ons altının da gözü Orta Doğu’da… ‘Kilit seviye’ diyerek yeni tahmini açıkladılar

Son dakika haberi… Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti. Piyasalar Orta Doğu’da yaşanan ‘savaş’ gerilimini yakından takip ederken ons altın önce 2400 doları aştı, daha sonra geri çekildi. Kapalıçarşı serbest piyasada gram altın fiyatları tarihi zirve sonrası yüzde 1’in üzerinde değer kaybetti. Uzmanlar altın fiyatlarında ons başına 2500 doların ‘kilit seviye’ olduğunu kaydetti. Yıl sonu içinse 3000 dolarlık altın tahmini yaptılar…

Finans 12-04-24 22:23

Tatilciler dönüş yoluna geçti! Kilit kavşak Kırıkkale'de araç yoğunluğu

"Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşlar dönüş yolunda trafik yoğunluğu oluşturdu. Karayolları ekipleri trafik akışının normal seyretmesi için Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun ilerleyen günlerde artması bekleniyor.

Haber 11-04-24 20:27

Dünya Bankası ile Türkiye masaya oturmuştu! Anlaşmanın detayları netleşti

Dünya Bankası Grubu (WBG) İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye için hazırlanan ve üç kilit kalkınma stratejisi (üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik) üzerinde odaklanacak yeni Ülke İşbirliği Çerçevesini (CPF) onayladı. Buna göre 2024-2028 mali yıllarını kapsayan işbirliği çerçevesi üretkenlik artışı, istihdam ve daha iyi kamu hizmet sunumu ve doğal afetlere karşı dirençlilik başlıklı üç kilit kalkınma stratejisine odaklanacak.

Finans 11-04-24 13:34

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 10-04-24 14:26

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 09-04-24 22:27

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 05-04-24 14:07

CANLI | GAZİOSMANPAŞA ve ÇEKMEKÖY seçim sonuçları: Gözler kulaklar bu iki ilçeden çıkacak sonuçlarda! Gaziosmanpaşa ve Çekmeköy'de seçimi kim kazandı?

31 Mart yerel seçimlerinin kilit noktası İstanbul'da ilçelerden gelecek sonuçlar büyük önem taşıyor. İBB seçim sonuçları kadar Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ve Çekmeköy seçim sonuçları da yakından takip ediliyor. İki ilçeyi de halihazırda AK Parti yönetiyor. Peki 31 Mart 2024 yerel seçimlerine tablo değişecek mi? Gaziosmanpaşa ve Çekmeköy'de seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 19:01

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Haber 27-03-24 10:11

MSB duyurdu: Metina'da 12 terörist etkisiz hale getirdi

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-03-24 10:53

Tuzla’da Şehit Ahmet Köroğlu adına yeni kütüphane açıldı

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde yaşayan ve ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu anısını yaşatmak amacıyla modern tasarımlı ve 5 bin kitaplık zengin koleksiyona sahip bir kütüphane daha hizmete açtı.

Haber 21-03-24 14:50