Bir Istanbul Masali Dizisi Haberleri

Fatih'te tramvay faciası! Dengesini kaybedip raylara düştü: Feci şekilde can verdi

İstanbul Fatih'de dengesini kaybeden bir kişi raylara düştü. O sırada durağa yaklaşmakta olan tramvayın altında kalan kişi feci şekilde can verdi. Şahsın kimliğinin belirlenemediği öğrenildi.

Haber 2024-07-27 00:12:13

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

Son dakika… İstanbul Çatalca Sahili’nde patlayıcı madde yüklü jet ski bulundu

İstanbul’dan gelen bir son dakika haberi paniğe neden oldu. Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jet ski bulundu. İstanbul Valiliğinden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 2024-07-25 15:53:36

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı.

Spor 2024-07-25 15:22:55

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-07-24 11:38

İstanbul'da korku dolu anlar! Binanın balkonu bir anda çöktü

İstanbul Bayrampaşa'da 48 yıllık 3 katlı binanın 2'inci katının balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Binanın 1976 yılında yapıldığını belirten bina sahibi Aytaç Uçar, "Binaya depremde geldiler baktılar hiçbir sorun çıkmadı" dedi.

Haber 24-07-24 19:02

Afra Saraçoğlu ile ayrılığı çok konuşulmuştu! Mert Ramazan Demir o soruyu yanıtsız bıraktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde tatilde olan ikilinin yeniden ayrılığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Mert Ramazan Demir Alaçatı'da görüldü ve Afra Saraçoğlu sorulunca röportajı sonlandırdı.

Magazin 24-07-24 16:32

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 10:33

İstanbul'da 'park kavgası' silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü

İstanbul Zeytinburnu'nda otomobil park etme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmada silahla vurulan ve ağır yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 23-07-24 18:22

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun yeni takımına imzayı attı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile söz kesti.

Spor 23-07-24 16:19

Kızılcık Şerbet'inin Nilay’ı Feyza Civelek ‘Mustafa’mdan sonra ideal erkek’ diyerek Cüneyd Efendi'yi gösterdi! Öve öve bitiremedi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek bir röportaj esnasında 'Kızıl Goncalar' hayranı olduğunu ifade etti. Civelek, 'Mustafa'dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi'dir' açıklamasıyla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 23-07-24 09:43

İstanbul'da feci kaza! Can pazarı yaşandı: 7 yaralı

İstanbul Bağcılar-Sultangazi yolunda feci kaza! Adeta can pazarı yaşandı. Refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, seyir halindeki bir başka otomobile çarptı. Kazada yaralılar var.

Haber 22-07-24 19:55

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 11:58

İstanbul'da feci cinayet! Önce bıçakladılar, sonra denize attılar

İstanbul Avcılar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serdar Ala isimli şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden Serdar Ala'nın kavga esnasında silahını çektiği ancak silah ateş almayınca E.A. tarafından bıçaklandıktan sonra denize atıldığı öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Ala'nın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-07-24 12:53

Yer: Taksim! Günlerdir sürüyor, çözüm bulunamadı: '21.yüzyılda yaşıyoruz ama bir şeyi aşamıyoruz'

İstanbul Taksim'de esnaf, günlerdir uzun aralıklarla elektrik kesintisi sorunuyla mücadele ediyor. "Taksim Meydanı burası ya 21.yüzyılda yaşıyoruz ama bir şeyi aşamıyoruz" diyen esnaf, BEDAŞ'tan sıkıntının bir an önce giderilmesini istedi.

Haber 20-07-24 17:27

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

Araç sahipleri dikkat! O parayı ödemeyin: Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Herkese ücretsiz olmalı

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan 1,5 yıl önce İstanbul Mecidiyeköy'de bir AVM'nin otoparkında 3 saatten az kalmasına rağmen para istendi. Ağaoğlu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdı. İşletme 20 lirayı iade etmek istese de Ağaoğlu bu işin peşini bırakmayacağını belirterek herkes için 0-3 saat kuralının geçerli olmasını söyledi. İşte sonrasında yaşananlar...

Haber 20-07-24 12:29

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü sokak tarzıyla dillere düştü! Bir bakan bir daha baktı

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile dikkat çeken Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Dizisi sezon finali yapınca soluğu tatilde alan ünlü isim sokak tarzıyla dillere düştü. Ergüçlü'ye bakan bir daha baktı.

Magazin 20-07-24 09:52

Asgari ücrete ara zamma kapılar kapanırken çarpıcı araştırma! Kıyma, tavuk, yumurta, süt ve daha fazlası... İki şehir arası uçurum: İstanbul, Londra'dan pahalı!

Milyonlarca çalışan alım gücü ve enflasyon nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken hükümet kapıları kapattı. İstanbul Planlama Ajansı, asgari ücret ve alım gücüne dair dikkat çeken bir araştırma yayımladı. Temel gıda malzemeleri Londra'daki bir zincir market ve İstanbul'daki bir zincir marketle karşılaştırıldı. İstanbul, Londra'dan pahalı çıktı. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili İPA Başkanı Buğra Gökce, " Türkiye'de çok ciddi bir gıda sorunu var" yorumunu yaptı.

Finans 20-07-24 08:12

Son dakika | Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerden hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. Depremle ilgili olarak AFAD'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada depremin merkez üssü Marmara Denizi, büyüklüğü ise 4.1 olarak açıklandı.

Haber 19-07-24 22:33

Yoros Kalesi nerede? Yoros Kalesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul Boğazı'nın Anadolu Yakası'nda, Karadeniz'e doğru yönelik bir tepede konumlanan Yoros Kalesi, İmros Kalesi ile birlikte boğazın girişini kontrol etmek amacıyla inşa edilmiştir. Hafta sonları ziyaret edilebilecek ve bu kale, muhteşem boğaz manzarası sunan bir mekandır. Peki, Yoros Kalesi'ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:49

Cemile Sultan Korusu nerede? Cemile Sultan Korusu'na nasıl gidilir?

İstanbul, şehir içindeki yeşil alanlarıyla ünlüdür ve bu alanlar arasında korular önemli bir yer tutar. Cemile Sultan Korusu ise İstanbul'un Üsküdar ilçesinde, Kandilli semtinde yer almaktadır. Peki, Cemile Sultan Korusu'na nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:48

Beyazıt Kulesi nerede? Beyazıt Kulesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul denilince akla ilk gelen simgeler arasında Galata Kulesi ve Kız Kulesi yer alır. Ancak, İstanbul'un panoramik manzarasına bakıldığında, bu ikonik yapılarla birlikte bir başka dikkat çekici kule daha göze çarpar: Beyazıt Kulesi ya da bilinen diğer adıyla Beyazıt Yangın Kulesi... Şehrin sembollerinden biri olan bu tarihi yapı, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi'nde bulunur. Peki, Beyazıt Kulesi'ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:45

Borsadan rekor üstüne rekor! Zirvesini yeniledi

Güne rekorla başlayan Borsa İstanbul BIST 100 endeksi gün içinde bir kez daha rekora imza attı ve zirvesini yeniledi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,25 ile orman kağıt basım, en çok kaybettiren yüzde 1,31 ile gıda içecek oldu.

Finans 18-07-24 14:34

Esenyurt'taki dehşet anları kamerada! 2 kişiyi sokak ortasında vurdu

İstanbul Esenyurt'ta 2 kişi aralarında husumet bulunan bir şahıs tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, saldırı anı kameraya yansıdı.

Haber 17-07-24 23:10

Promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesinin ağzını açtı! Değeri dudak uçuklattı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı. Ünlü oyuncu o aracını satıp kendisine yeni bir otomobil satın aldı. Türkoğlu'nun yeni aracının değeri dudak uçuklattı.

Magazin 17-07-24 12:17

Yer: İstanbul! Kadıköy İskele'de denize düşerek boğulmak üzere olan kadına vatandaşlardan nefes kesen kurtarma operasyonu

İstanbul'un Kadıköy semtinde hareketli dakikalar yaşandı. Kadıköy İskele'de denize düşerek boğulmak üzere olan kadına vatandaşlar yardım etti. Kadını kurtamak için genç bir adam denize atarken diğer vatandaşlar ise kurtarma operasyonu kıyıdan destekledi. Nefes kesen anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Trend 16-07-24 15:42

Kurtlar Vadisi izleyen gençlerden eğlenceli anlar! Televizyonda Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz hazır ola geçtiler

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve tekrarlarıyla hala günümüze kadar popülerliğini koruyan Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medya kullanıcılarının akımlarının en önemli parçası. Bir grup genç Kurtlar Vadisi dizisini izledikleri anları kaydederek sosyal medyada viral oldu. Gençlerin dizinin en sevilen karakterinden biri olan Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz ayağa kalkarak hazır ola geçtikleri anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-07-24 11:25

İstanbul kavrulacak, o iller üşüyecek! Bu haberi okumadan dışarı çıkmayın: İşte kritik saat...

AKOM'dan İstanbul için sıcaklık uyarısı geldi, saat de verildi. Ekstra sıcaklıklar için vatandaşlara çağrı yapılırken 28 Temmuz'a kadar yaşanacak sürece de dikkat çekildi. Bir yandan sıcaklık uyarısı yapılırken 10 il için de sağanak yağış için sarı kod verildi. Hangi illerde hava nasıl olacak? İşte dışarı çıkmadan bilmeniz gerekenler...

Haber 16-07-24 11:20

Size yakında bir imkan daha vereceğim diyerek ilk kez duyurdu! Soylu'dan 'dokunulmazlık' kararı

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik yıllardır intikam ve iftiralarla dolu haberle yapıldığını ve bunun son bulmadığını belirten Soylu, "Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" dedi.

Haber 13-07-24 14:44

Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte yeni YHT bilet fiyat tarifesi...

Bir buçuk yılda yüzde 151 zamlandı. Seyahat ederken Yüksek Hızlı Tren tercih edenleri ilgilendiriyor. TCDD YHT bilet fiyatlarına zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatı, 540 TL'ye yükseldi.

Finans 13-07-24 11:50
YHT

Meteoroloji'den uyarı: Kavurucu sıcaklar geliyor! İstanbul'da 40 dereceler hissedilecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hafta hava durumu raporunu yayınladı. Bu rapora göre yurda yeni bir sıcak hava dalgası geliyor. Özellikle İstanbul başta olmak üzere birçok ilimizde sıcaklıkların önümüzdeki hafta 40'lı derecelerde seyretmesi bekleniyor. Aşırı sıcakların yanında bazı bölgelerde ise sağanak yağışlar görülecek. İşte yeni haftada yaşanması beklenen hava olayları!

Haber 13-07-24 11:39

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda! Başrol ayrılıyor iddiası...

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık iddiası konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye 5. sezonunda veda edeceği iddia edildi.

Magazin 13-07-24 10:13

Yer: Esenyurt! Film sahnelerini aratmayacak hırsızlık: Sinyal kesici kullanıp...

İstanbul Esenyurt'ta film sahnelerini aratmayacak bir hırsızlık vakası yaşandı. Bir vatandaş aracını cadde üzerinde park etmek istedi. Kapısını tam kilitleyeceği sırada bir hırsız kullandığı sinyal kesiciyle aracın kilitlenmesine engel oldu. Daha sonra araçta bulunan 300 bin lirayı alarak uzaklaşan hırsız kayıplara karıştı. Hırsızlık anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 13-07-24 09:30

Zeytinburnu'nda facianın eşiğinden dönüldü! Tekel bayisinin asma tavanı çöktü

İstanbul Zeytinburnu'nda bir tekel bayinin asma tavanı çöktü. İçeride bulunan 2 kişi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahıslardan biri yara almadan kurtulurken, bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çökmenin sebebi ise belli oldu.

Haber 13-07-24 00:08

Eski Kızılay Başkanı'nın kızı motosiklete çarptı! 16 yaşındaki Barlas'ı hayattan koparan kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, İstanbul Beykoz'da bir motosiklet ile çarpıştı. Feci kazada, 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti, motosikleti kullanan 17 yaşındaki genç ise yaralandı. Kazayla ilgili olarak gözaltına alınan Zehra Kınık, serbest bırakıldı. Kaza anı görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 12-07-24 22:01

İstanbul Modern Sanat Müzesi nerede? İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

İstanbul Modern Sanat Müzesi, Türkiye'nin ilk modern sanat müzesi olarak İstanbul'da önemli bir konuma sahiptir. Müze, ülkemizde modern sanatın zengin koleksiyonunu barındırmanın yanı sıra birçok değerli esere ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne ulaşım oldukça kolaydır ve çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. Peki, İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 16:45

Dolandırıcılar akademiyi hedef aldı: 168 ülkede 4 bin öğrencisi olan üniversite sahte çıktı! Rektörü bile lise mezunu...

Dünya üzerinde 168 ülkeden toplamda 4 bin öğrenciye uzaktan eğitim göstererek faaliyet veren Sırbistan'da bir üniversitesinin aslında hiç olmadığı ortaya çıktı. Sözde üniversitenin rektörünün de aslında lise mezunu olduğu iddia edildi. Üniversitenin 2 ila 4 bin euro eğitim ücreti alarak kayıtları gerçekleştirdiği ifade edilirken, mağdurlar İstanbul Anadolu Adliyesi'ne suç duyurusunda bulundu.

Haber 12-07-24 16:17

ASGARİ ÜCRETE ZAM SON DAKİKA: 5 bin lira daha düşecek! MHP'den ilginç asgari ücret önerisi: Cumhur İttifakı ortaklarından formül arayışı

Son dakika haberleri... Asgari ücrete zam konusu gündemdeki sıcaklığını korurken Cumhur İttifakı ortaklarından ekonomi yönetimine baskı geldi. Önce BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, şimdi de MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu asgari ücrete zam formüllerini açıkladı. Aksu ‘kökten çözüm olacak’ diyerek anlattığı formülünde, “Toplumun hangi kesimi olursa olsun, bir asgari refah seviyesinin belirlensin ve seviyesinin altında kalanlara devlet gelir desteği versin” önerisini sundu.

Finans 12-07-24 09:30

İBB'den 'indirimli öğrenci kartı'nın ardından bir zam haberi daha! 1200 liradan 2 bin 500 liraya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden indirimli öğrenci kartı hamlesinin ardından bir zam kararı daha geldi. İBB'ye ait kreşlere büyük zam geldi. Yeni tarife belli oldu. Kreşlerin ücreti artık 2500 liraya yükseltildi.

Finans 12-07-24 09:15

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun davet tarzı çok beğenildi! Bakan bir daha baktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Dizisi sezon finalinde olan ünlü isim katıldığı bir etkinlikte kırmızı elbisesiyle adeta göz doldurdu. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-07-24 08:36

Hem Murat Kurum hem de Ali Yerlikaya ile konuştum diyerek anlattı! Bunu engellemenin anlamı nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İtfaiyesi Yeni Araç Hizmete Alım Töreni'nde konuştu. İmamoğlu İstanbul itfaiyesine personel ihtiyacının olduğunu vurguladığı konuşmasında, "İstanbul İtfaiyesi'ne eleman alımını, personel alımını başlatmaya dönük izin istemiştik. Çok sınırlı sayıda bir izin gelmiştir. Tam 2 bin 300 kişilik personel alımı süreci yıllardır diyebileceğim seviyede ne yazık ki engellenmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-07-24 13:12

Galada gözler onu aramıştı... 'Konseri var' dendi ama gerçek başka çıktı! Çekilen sahneleri yayınlanmayınca tepki gösterdi

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu için önceki gün bir gala düzenlendi ancak herkes oradayken dizinin başrollerinden Murat Boz galada yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

Magazin 11-07-24 10:16

Yer: Beyoğlu! Yangın çıkaran kişiyi bıçakladı: Engelli kız arkadaşını böyle kurtardı!

İstanbul Beyoğlu'nda 5 katlı bir binada iki kişi tarafından yangın çıkartıldı. Kız arkadaşıyla birlikte alevlerin arasında kalan bir kişi, yangını çıkartan kişiyi önce bıçakladı ardından ise bedensel engelli kız arkadaşını yangınların sardığı binadan kurtardı. Dairenin alev alev yandığı anlar kameralara yansırken, itfaiye yangını söndürdü.

Haber 09-07-24 16:59

Yer: İstanbul! Film gibi olayda 14 milyonluk vurgun yaptılar: Tek gecelik ilişkimiz oldu

İstanbul'da bir emlakçı 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmaya çalışırken 14 milyon lira dolandırıldı. Almanya'ya kaçmak üzereyken Münih uçuşunda yakalanan bir şüphelinin üzerinde 15 bin euro bulundu. Şüpheli bu paranın kendisinin olduğunu ve olayın organizatörü olduğu iddia edilen kadını ise daha önceden tanımadığını sadece bir gecelik ilişki yaşadığını iddia etti. İşte film gibi olayın detayları!

Haber 09-07-24 15:58

Türkiye'nin konuştuğu olay! Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur program yapacak: Katilin dizisi izlenirse...

Karıştığı bir kaza sonucu Murat Aci'yi hayattan koparan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştı. Timur Cihantimur'un kalça ameliyatlarıyla ünlenen estetik cerrah babası Bülent Cihantimur, yeniden program yapacağını duyurdu. Bunun üzerine kazada vefat eden Aci'nin babası Özer Aci, "Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok" dedi.

Haber 08-07-24 16:57

İstanbul Küçükçekmece'de restoranda silahlı saldırı! Bir kişi ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de arkadaşları ile bir restoranda yemek yiyen kişi husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Başına ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Haber 08-07-24 01:05

Pendik'te korkunç olay! Eşiyle sorun yaşayan adam TEM bağlantı yolunda arabaların önüne atladı

İstanbul Pendik'te eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilen Kemal D. TEM bağlantı yolunda park ettiği otomobilden inerek yola atladı. Bir otomobilin çarptığı 48 yaşındaki şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen kişinin otomobilinde, bir valiz ile not bulundu.

Haber 07-07-24 20:58