Breaking Bad Haberleri

Breaking Bad'in yıldızıydı! Usta oyuncu hayatını kaybetti! Sevenleri yasa boğuldu: Üstad nereye?

Mark Margolis, Breaking Bad ve Better Call Saul dizileri ile izleyicinin hafızasında silinmez iz bırakmıştı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakterine hayat veren ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Haberi alan sevenleri adeta yasa boğuldu.

Magazin 04-08-2023 20:48

Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis hayatını kaybetti! Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Breaking Bad yıldızı Mark Margolis ile ilgili aramalar hız kazandı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakteri ile hafızalarda silinmez bir iz bırakan ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Kullanıcılar Mark Margolis'in hayatını merak ediyorlar. Peki, Breaking Bad'in yıldızı Mark Margolis kimdir, neden öldü? Hector Salamanca ile ünlenmişti!

Magazin 04-08-2023 20:24

Sosyal medyayı sallayan tek kelimelik tweet akımı! Anında viral oldu, ABD Başkanı Joe Biden da katıldı

Sosyal medyada tek kelimelik tweet akımı ( #OneWordTweet) başlatıldı. Kişi, kurum ve kuruluşların kendilerini en iyi anlatan kelimeyi tweet olarak attıkları bu akım, ünlü firmaların da katılımıyla anında viral hale geldi. Öyle ki ABD Başkanı Joe Biden da tek kelimelik tweet akımına katılanlar arasına girdi. Biden, kendisini en iyi anlatan kelimeyi seçerek tek kelimelik bir tweet attı. Peki Biden kendisini hangi kelimeyi seçti? İşte detaylar!

Haber 02-09-2022 10:22

Breaking Bad

Breaking Bad Hakkındaki Haberler Mynet'te. Breaking Bad Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.