Casus Balon Haberleri

23 Nisan kutlamalarında skandal görüntüler! İlkokul 3. sınıf öğrencisini böyle tekmeledi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında ilkokul 3. sınıf öğrencisi T.Ş., elindeki balon uçarak drone'a temas edince, drone operatörü M.H. tarafından tekmelendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin soruşturma başlattı, şüpheli gözaltına alındı. Tepki çeken o anların görüntüsü de ortaya çıktı.

Haber 2024-04-25 16:46:46

ABD'den TikTok kararı! Onay geldi: 'Bu bir casus balondur'

Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. ABD Başkanı Biden ise, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Eğer yasa geçerse onaylayacağım“ şeklinde konuşmuştu.

Haber 2024-04-20 21:54:30

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber 2024-04-19 13:15:19

Yaşananlar Türkiye'de gündem yaratmıştı! 'Balon balıklarıyla mücadelede tek çare' diyerek açıkladı

Balon balığının Akdeniz ve Güney Ege Denizi'ndeki popülasyonu artarken mücadele çalışmaları da avcılığa verilen destekle sürüyor. Sadece bunun yeterli olmadığını söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Irmak tek çarenin yerli türleri korumak olduğunu belirtip "Şu an popülasyonlarımızın sağlıklı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Kendi popülasyonlarımızın miktarının artması, balon balıklarla mücadele için en doğru yol. Amatör balıkçılara da benzer şekilde destek verilmesi daha uygun" dedi.

Haber 2024-04-19 12:54:32

Kapadokya'da balon turları 2 gün ertelendi

Kapadokya'da sıcak hava balon turları, bölgede etkili olan rüzgar nedeniyle iki gün ertelendi.

Yurthaber 17-04-24 13:40

Yakalayana tane başı 25 lira ödenecek! Resmi Gazete’de yayımlandı: Balon balığı avlamada detaylar belli oldu

Balon balığının lagocephalus sceleratus türünün 150 bin adede kadar her bir adedi başına 25 lira, tebliğde belirtilen diğer türlerin 125 bin adede kadar her bir adedi başına 10 lira destekleme ödemesi yapılacak.

Finans 13-04-24 14:04

Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde gökyüzüne onlarca mavi balon bırakıldı

Antalya'da Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri çerçevesinde gökyüzüne onlarca mavi balon bırakıldı.

Yurthaber 02-04-24 14:10

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 18-03-24 09:59

Balon balığı avlayanlara tane başı 25 TL ödeme yapılacak! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

İstilacı bir tür olarak denizlerimizde tehlike saçan balon balığıyla ilgili yeni bir karar alındı. Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL, diğer türlerini avlayanlara da 10 TL destek ödemesi yapılacak.

Finans 12-03-24 07:15

Balon balığını avlayan balıkçılara tane başı 25 TL destek ödemesi yapılacak

Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 12-03-24 07:14

Yeni James Bond kulisleri başladı! Eski James Bond Pierce Brosnan, Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti

Eski James Bond yıldızı Pierce Brosnan, 2021 yılında rolünü Daniel Craig'e devretmesinin ardından ikonik casus karakteri için , Oppenheimer yıldızı Cillian Murphy'yi işaret etti. Oppenheimer yıldızı "Bence, bu rol için fazla yaşlıyım" açıklamasında bulundu.

Trend 09-03-24 15:33

AB desteği ile Sıcak Hava Balon pilotu yetiştirilecek

Ahiler Kalkınma Ajansı, çeşitli iş gücü piyasasındaki personel açığını kapatmak ve kalifiye eleman yetiştirmek için hazırladığı projelerine bir yenisini daha ekledi.

Yurthaber 08-03-24 15:26

TV yayın akışı 2 Mart 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

2 Mart 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Mart 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Beni Satan Casus, Bursa Bülbülü, Gönül Dağı ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 02-03-24 07:27

Edirne'de öğrencilerin tarihi balon hangarıyla ilgili hazırladıkları proje TÜBİTAK finallerinde yarışacak

Edirne'de lise öğrencilerinin Balkan Savaşları'nda kullanılan zeplinlere ev sahipliği yapan balon hangarının "Havacılık Müzesi" olması talebiyle hazırladıkları proje TÜBİTAK bölge finallerinde yarışacak.

Yurthaber 01-03-24 13:59

Berna Laçin pahalılığa isyan etti! Balon gezisi fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Berna Laçin bu defa pahalılığa isyan etti. Kapadokya'daki balon gezisi fiyatını açıklayan ünlü ismin paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Balon gezisi fiyatını duyanlar inanamadı.

Magazin 17-02-24 12:08

Peru'da ilginç uyuşturucu baskını! Gizli polis bu kılıkta satıcıyı gafil avladı

Güney Amerika ülkesi Peru'nun başkenti Lima'da polis ekipleri bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona Sevgililer Günü için ayı kostümü giymiş bir polis damga vurdu. Elinde kalp şeklinde balon ve ayı kostümüyle hediye geldiğini söyleyerek uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı. İşte o ilginç baskından kareler!

Haber 15-02-24 12:12

'Balık kalmayacak! Ne hamsi, ne istavrit...' Şimdi de Marmara'nın kabusu oldu! Tenekeyi bile ısırıp koparıyor, gördüğü her canlıyı yiyip tüketiyor

Balon balığı tehdidi, geçtiğimiz haftalarda balon balığı yiyen bir ailenin zehirlenip hastanelik olmasıyla yeniden Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Akdeniz'de sık görülen istilacı tür, bu kez de Marmara'yı tehdit etmeye başladı. Balon balığı kabusu sürerken uzmanlar bunlarla mücadele etmek zorunda olduğumuzu vurguladı. Tenekeyi bile ısırıp koparan, gördüğü her canlıyı yiyip tüketen balon balıklarının Marmara'daki tüm balıkları tehlikede bıraktığı belirtilirken "Balık kalmayacak" uyarısı geldi.

Kadin 25-01-24 11:38

Marmara Denizi için büyük tehdit! Türkiye’nin denizlerine kabus gibi çöktü: ‘Çok kısa bir sürede…’

Ege'ye gelen zehirli balon balığı şimdi de rotasını Marmara'ya çevirdi. İstanbul Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Erdoğan Kartal balon balıkları ile ilgili bekleyen tehlikeli duruma dikkat çekerek "Isınma, balıkların boylarının uzunluğunu, üreme kalitesini, hatta rotasını değiştiriyor. Bu nedenle zehirli balon balığını çok kısa sürede Marmara'da, hatta Karadeniz'de görebiliriz" ifadelerini kullandı. İşte balon balığı tehlikesinin korkutan sonuçlarının detayları…

Haber 23-01-24 15:43

Kızıldeniz'den Ege'ye gelen zehirli balon balığı rotasını Marmara'ya çevirdi

İstanbul Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Erdoğan Kartal, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle Kızıldeniz'den gelip, Akdeniz'e yerleşen zehirli balon balığının Ege Denizi'nden sonra rotasını Marmara Denizi'ne çevirdiğini söyledi.

Yurthaber 22-01-24 11:15

ÖZEL | 'Dünyada bilinen en güçlü zehirlerden' Türkiye zehirlenen aileyi ve balon balığı tehlikesini konuşuyor! Uzman isim açıkladı 'Dişleri öyle güçlü ki...'

Türkiye balon balığı yiyerek zehirlenip hastaneye kaldırılan aileyi konuşuyor. Balon balığı tehlikesini bir kez daha gündeme getiren bu olayla alakalı Doç. Dr. Ali Rıza Köşker açıklamalar yaptı. Balon balıklarının dünyada bilinen en güçlü zehirlerden birini içerdiğini söyleyen Köşker, benekli balon balığının zehirli olduğunun bilimsel olarak ortaya konduğunu belirtip 'Tüketmeyin, tükettirmeyin' dedi. Güçlü diş yapısıyla öne çıkan balıkların balıkçıların av araçlarını dahi parçaladığını söyledi.

Haber 08-01-24 14:34

Soğanlı Vadisi'nde 1 yılda 15 binden fazla turist balon turuna katıldı

Kaya kiliselere, peribacalarına ve kayadan oyma yapılara sahip Soğanlı Vadisi'nde başlayan sıcak hava balon turlarının ilk yılında 15 binin üzerinde yerli ve yabancı turist, bölgenin güzelliklerini gökyüzünden görme fırsatı buldu.

Yurthaber 08-01-24 12:26

Sıcaklıklar yüzünden rotası değişti: İstanbul ve İzmir için alarm! Zehirli balon balığı uyarısı geldi: Fotoğrafları ile tanıtmak lazım! Çok tehlikeli

Zehirli balon balığı için endişe yaratan yeni uyarı geldi. Kızıldeniz'den gelerek Akdeniz'e yerleşen zehirli balık, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle rota değiştirdi. Zehirli balon balıklarının artık İstanbul ve İzmir'de görülebileceğini belirten İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Metin Karan, "Balon balığı türlerini fotoğrafları ile tanıtmak lazım. Bu balığın her türü oldukça zehirli ve tehlikeli" dedi.

Trend 07-01-24 10:50

'Morfin ve siyanürden daha güçlü bir zehir' Bir aile hastanelik olmuştu! 'Rus ruleti' diyerek açıkladı...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, “Balon balığı yiyerek hayatınızla ‘Rus ruleti’ oynamayın” dedi.

Haber 06-01-24 09:53

Kapadokya'da geçen yıl 615 binden çok turist balon turuna katıldı

Türkiye'nin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bilinen turizm merkezi Kapadokya'da geçen yıl 615 bin 63 turist balon turuna katıldı.

Yurthaber 05-01-24 12:02

Uzman isimden balon balığı uyarısı! '1 miligram zehri bile 70 kiloluk birini öldürebilir'

Balon balığı zehirlenmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Aydın, zehirlenme sonrasında alınacak önlemlere ilişkin de bilgi verdi. Aydın, “İçerisinde tetrodotoksin zehri olan balon balığı, çok tehlikelidir. Çünkü bu zehir oldukça güçlüdür. Bir miligram yani çay kaşığının ucundaki küçük bir miktar kadar zehir bile 70 kilogram bir yetişkini öldürebilir. Bir balon balığının yenilmesiyle de zaten bu miktara maruz kalınır. Balon balığı tüketiminin yüzde 70’i ölümle sonuçlanır” dedi.

Haber 05-01-24 09:59

Mossad ajanlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

İsrail gizli servisi Mossad’a çalıştıkları gerekçesi ile MİT ve emniyet unsurları tarafından çökertilen casus ağındaki 34 şüphelinin sorgusu TEM Şube’de sürerken, soruşturmayla ilgili yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Yurthaber 05-01-24 08:33

Mossad’a çalışan ajanlar sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a çalıştıkları gerekçesi ile MİT unsurları tarafından çökertilen casus ve dün sorguları başlayan 34 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Yurthaber 04-01-24 09:01

Hatay'da balon balığı kuyruk alımları başladı

Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balon balıklarının denizlerdeki stoklarının azaltılması amacıyla balon balığı kuyruk alımlarına başlandığını bildirdi.

Yurthaber 04-01-24 07:24

7 kişilik aile zehirlendi! Uzman isimden balon balığı uyarısı: Tamamı zehirli, ölüme kadar gidebilir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişilik aile hastanelik oldu. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, balon balığının tüketilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Turan, ""Balon balığının etinde tetrodotoksin (TTX) kimyasalı denilen bir zehir bulunmaktadır. İnsan ölümüne kadar gidebilen rahatsızlıklar oluşturabilirler" uyarısında bulundu.

Haber 03-01-24 19:52

Balon balığı yiyen ailede 1 kişinin durumu kritik

Hatay’da balon balığı yedikten sonra fenalaşan 7 kişilik ailenin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Yurthaber 03-01-24 10:53

Hatay'da balon balığı yiyen 2'si çocuk 7 kişi zehirlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı yiyen 2'si çocuk 7 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 03-01-24 07:39

Balon balığı yiyen 7 şahıs hastanelik oldu! 1 kişinin hayati tehlikesi var

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişi hastanelik oldu. Şahıslardan 1 kişinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Haber 03-01-24 00:21

İran'ın casus kadınları İsrail askerlerini tuzağına düşürdü: Bilgi karşılığında müstehcen videolar ve fotoğraflar...

İran'da Devrim Muhafızları Birliği tarafından eğitilen ve iyi derecede İbranice konuşan kadınlar İsrail askerlerine sosyal medyadan müstehcen fotoğraf ve video yollayarak bilgi elde etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Elde edilen bilgilerin Hamas'a aktarıldığı ifade ediliyor.

Haber 21-12-23 16:04

O ülkeden Kuzey Kore'ye 'casus uydu' yaptırımı!

Avustralya, casus uydu fırlattığı için Kuzey Kore'ye yaptırım kararı aldı. Daha önceden ABD, Güney Kore ve Japonya da Kuzey Kore'ye yaptırım uygulama kararı almıştı.

Haber 01-12-23 17:01

Kuzey Kore'nin Sizi izliyoruz mesajına ABD'den ilginç yanıt! Kim Jong-un'un eline geçtiği öne sürülen fotoğraflar ses getirmişti

Kuzey Kore'nin uzaya gönderdiği casus uyduyla ABD'de Beyaz Saray'ı ve Pentagon'u görüntülediği iddiası geniş yankı uyandırmıştı. Pyongyang'ın "Sizi izliyoruz" mesajının ardından ABD'den ilginç bir yanıt geldi. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder o fotoğrafların internette bulunduğunu ima etti.

Haber 29-11-23 10:22

Kim Jong-un gözünü Beyaz Saray'a dikti, fotoğraflar eline geçti! Casus uydu iddiası: Nükleer saldırı kapasiteli

Yeryüzü çeşitli dertlerle boğuşurken Kuzey Kore geçtiğimiz hafta uzaya casus uydu fırlattı. "Malligyong-1" adlı uydudan ABD'de tedirginlik yaratan haberler geldi. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un gözü Beyaz Saray ve Pentagon'un üzerinde; üstelik ABD donanmasına ait nükleer saldırı kapasiteli gemilerin fotoğrafları da eline geçti. İddialar dünya gündemine bomba gibi düştü!

Haber 28-11-23 12:17

Kuzey Kore casus uydu fırlattı, ortalık karıştı! ABD'den jet açıklama: 'Gerekli tedbirler alınacak'

Başarısız casus uydu girişimleri sonrasında Kuzey Kore, dün güneye doğru casus uydu taşıyan bir roket fırlattı. Yapılan açıklamada uydunun başarıyla yörüngeye yerleştiği bildirildi. Kuzey Kore'nin hamlesi ABD ve Güney Kore'de paniğe yol açtı. Gelen açıklamalarda bölgedeki halkın güvenliği için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Haber 22-11-23 09:48

Kapadokya'da kadınlar balon pilotu olmak için eğitim alıyor

Dünya sıcak hava balonculuğunun merkezi kabul edilen Kapadokya'da, Avrupa Birliği'nce (AB) finanse edilen projeyle 30'u kadın 40 genç balon pilotluğu eğitimi alıyor.

Yurthaber 15-11-23 12:15

Balon balığının yeni rotası Karadeniz! 'Büyük problem' diyerek uyardı

Kızıldeniz'den gelerek yerleştiği Akdeniz'de hem balıkçıların ağlarına hem de balık popülasyonuna zarar veren balon balığının, Ege ve Marmara'dan sonra yeni bir rotası Karadeniz oldu. Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürü Serkan Erkan, “Tehlike devam ediyor. Marmara ve Karadeniz'e de kısa sürede adapte olacağını düşünüyorum. Karadenizli balıkçılar için büyük problem" dedi. İşte detaylar...

Haber 10-11-23 10:56

Kapadokya'yı 10 ayda 550 binden fazla turist gökyüzünden izledi

Dünyada sıcak hava balon turunun en yoğun yapıldığı turizm merkezi Kapadokya'da, bu yılın ocak-ekim döneminde 556 bin 306 yerli ve yabancı turist, bölgeyi gökyüzünden izledi.

Yurthaber 08-11-23 11:15

Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi! Hayranlarını heyecanladırmayı başardı

Yönetmenliğini Matthew Vaughn'ın üstlendiği Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi. Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı film vizyona girmeden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 28-09-23 15:51

Muğla'da sıcak hava balon turizmi için deneme uçuşlarına başlandı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde sıcak hava balon turizmi için deneme uçuşları gerçekleştirildi.

Yurthaber 20-09-23 14:34

Dünyanın en büyük hapishanesinden böyle kaçmış... İngiltere'de casus krizi! Cezaevinden kaçan terör şüphelisi hakkında flaş iddia...

İngiltere'de hapishaneden kaçan terör şüphelisi 21 yaşındaki eski asker Daniel Abed Khalife, İran casusu olmakla suçlanıyor. Londra'daki hapishaneden dün kaçmayı başaran Khalife'nin, düşmanın işine yarayabilecek bilgileri toplamakla görevli olduğu iddia ediliyor.

Haber 07-09-23 17:03

Kapadokya'nın giriş kapısı Soğanlı'da bu yıl 700 sıcak hava balon uçuşu yapıldı

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan Soğanlı bölgesinde bu yılın 8 ayında 700 sıcak hava balon uçuşu gerçekleştirildi.

Yurthaber 31-08-23 10:25

Ne kadar denetim o kadar indirim! Sıfırdan pahalı ikinci el araba fiyatların sonu geldi: ‘Yıl başını bulmaz, yüzde 20…’ diyerek açıkladılar

İkinci el araba ve sıfır araç fiyatlarındaki artışın önüne yeni uygulamalar ve denetimler sayesinde geçilmeye başlandı. Otomobilde balon yavaş yavaş sönmeye başlarken sektör temsilcileri yüzde 10-12’lik bir düşüşün gözle görülür bir şekilde hissedildiğinin altını çiziyor. Yıl başına kadar fiyatların yüzde 20’ye kadar daha da geriye çekilebileceğini dile getiren sektör temsilcileri, sıfır araç talebi olup da bulamayanlara ise geri dönüşlerin yavaş yavaş başladığını kaydetti.

Finans 23-08-23 09:14

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Otomotiv fiyatlarındaki balon sönmeye başladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki kabine toplantısının kameralar karşısına geçti. KKTC'de BM Barış Gücü askerleriyle yaşanan gerilime sert tepki gösteren Erdoğan "Kıbrıs Türkü'nün kendi vatan topraklarına ulaşımını engellemek ne hukukidir ne insanidir" dedi. Erdoğan "Alınan önlemlerle otomotiv fiyatlarındaki balon sönmeye başladı, diğer alanlarda da tedbirlerin etkilerini göreceğiz. Enflasyonu vatandaşımızın günlük hayatından çıkaracağız." ifadelerini kullandı.

Haber 21-08-23 19:52

Bardağı taşıracak hamle: Çin'de casus krizi! Bakanlık yetkilisi gözaltında...

ABD ile Çin arasındaki Tayvan gerilimi son sürat devam ederken dünya gündemine bomba gibi düşen bir gelişme daha yaşandı. Çin'de bir bakanlık yetkilisinin CIA tarafından işe alındığı iddia edildi ve "ABD için casusluk yaptığı" şüphesiyle gözaltına alındı.

Haber 21-08-23 16:45

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 1 milyondan fazla kişi katıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Nevşehir'de 5-13 Ağustos'ta düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne 1 milyon 50 bin kişi katıldı.

Yurthaber 14-08-23 12:19

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 12 Ağustos Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu?

12 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 13-08-23 14:09