Doggy Style Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu davet tarzıyla dillere düştü! 'Daha kısa göstermiş'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Doğa' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Elle Style Awards 2024'te boy gösteren ünlü ismin siyahlar içerisindeki hali hiç beğenilmedi. Türkoğlu'na adeta yorum yağdı.

Magazin 2024-06-04 15:51:00

Sinem Kobal kırmızı davet tarzıyla adından söz ettirdi! Ekranlara geri mi dönüyor?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Kobal, son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde kırmızı elbisesi ile boy gösterdi. Davet tarzı çok beğenilen oyuncu yeni projesinin müjdesini de verdi.

Magazin 2024-06-04 11:44:37

Ödül gecesi tarzı dillere düştü... Özgü Kaya bu haliyle hiç beğenilmedi! 'Aerobik dersine gelmiş gibi'

Son olarak başrollerinde Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya bu defa ödül töreni tarzı ile gündem oldu. Kaya'nın ELLE Style Awards 2024 gecesindeki tarzı hiç beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-06-04 09:55:16

Ahsen Eroğlu ödül gecesine konuşmasıyla damga vurdu! Sesi titredi, yutkunarak teşekkür etti... O anlar sosyal medyada gündem oldu

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu genç yaşta yıldızı parlayan isimlerden biri. Son olarak dijital platformlarda yayınlanan projeler ile izleyicisinin karşısına çıkan Eroğlu, ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde boy gösterdi. Ahsen Eroğlu geceye konuşmasıyla damga vurdu...

Kulis 2024-06-04 09:03:08

Hande Erçel sahneye çıkmakta zorlandı! Elbisesiyle zor anlar yaşarken gözler Hakan Sabancı'yı aradı

ELLE Style Awards 2024 ödül törenine Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı beraber katılarak gündem oldu. Çiftin gergin hallerinin yanında Hande Erçel'in zor anları da geceye damga vurdu.

Kulis 04-06-24 08:33

Ödül gecesine bastonla geldi, tekerlekli sandalye bile kullandı! Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın o halleri gündem oldu

Şimdilerde Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile başrolünü paylaştığı Bahar dizisiyle fırtınalar estiren Demet Evgar ELLE Style Awards gecesinde boy gösterdi. Geceye baston ile katılan Evgar daha sonra tekerlekli sandalye bile kullandı. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Kulis 04-06-24 08:17

Arşivden giyinme modasına uydu… Demet Özdemir 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle geceye damga vurdu! Victoria Beckham detayı dikkatlerden kaçmadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Özdemir son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesine katıldı. Geceye 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle katılan Özdemir tarzı ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-06-24 07:56

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu ödül aldı! Konuşması ve tavırları sosyal medyayı salladı

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Cüneyd karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve başarılı oyunculuğuyla her fırsatta adından söz ettiren Mert Yazıcıoğlu, ELLE Style Awards 2024 P&G Beauty'de Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu ödülünün sahibi oldu. Yazıcıoğlu'nun ödül gecesindeki tavırları ve ödül konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 04-06-24 07:32

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ELLE Style Awards 2024'te... Bacak gösterme çabası ve Sabancı'nın siniri gündemde

ELLE Style Awards 2024 gecesine ünlü isimler akın etti. Son dönemde her yaptıklarıyla gündem olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti de gecedeydi. Davette Hande Erçel'in bacak gösterme çabası ve Hakan Sabancı'nın gerilimi gündem oldu.

Magazin 04-06-24 07:16

Emre Kurttepeli attended GEC18 Congress as a panelist on “What Happens in Life Style Innovations”

Emre Kurttepeli attended GEC18 Congress as a panelist on “What Happens in Life Style Innovations”. He responded to the participant’s questions with inspirational ideas.

Finans 06-07-23 11:06

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez'in göğüs detaylı elbisesi sosyal medyayı salladı! Kıyafet olmamış

Yasak Elma'nın Handan'ı Şebnem Dönmez de pek çok ünlü gibi ELLE Style Awards 2023'te boy gösterdi. Beyaz göğüs detaylı elbisesiyle pozlarını paylaşan güzel oyuncu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi elbiseyi beğenmezken kimi de elbiseye beğeni yağdırdı.

Magazin 15-06-23 14:26

Yalı Çapkını’nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu sütyensiz tarzıyla beğeni topladı! En önemlisi asla vazgeçmemek

Yalı Çapkını dizisi ve özel hayatıyla son dönemde adından söz ettiren Afra Saraçoğlu, Bazaar Style için poz verdi. Yalı Çapkını’nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu sütyensiz tarzıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-04-23 15:19

Red Bull Dance Your Style yarışmasında final zamanı yaklaştı

Başvuruları tamamlanan yarışmada kazananı izleyicilerin oyları belirleyecek

Yurthaber 06-09-22 14:47

Red Bull Dance Your Style elemelerinde üçüncü durak İstanbul

Elemelerin üçüncü adresi 3 Eylül Cumartesi günü Kalamış Parkı olacak

Yurthaber 30-08-22 10:21

Red Bull Dance Your Style, Antalya elemesiyle başlıyor

Red Bull Dance Your Style, Antalya elemesiyle başlıyor

Yurthaber 17-08-22 11:22

Red Bull Dance Your Style dansın iyisini belirleyecek

Instagram üzerinden başvurularla başlayacak olan yarışmada Antalya, İstanbul ve İzmir’deki elemeler sonrasında sokak dansının en iyileri, 10 Eylül’de Ankara’daki Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde belli olacak

Yurthaber 27-07-22 14:35

Gülşen'in Elle Style Awards davetinde giydiği ve çok sevilen mavi takıma alternatif kombin önerileri

Son günlerde giyim tarzıyla magazin dünyasının ve sosyal medya aleminin dilinden düşmeyen Gülşen, katıldığı Elle Style Awards davetinde giydiği mavi takımı ile hâlâ bolca beğeni topluyor. Her giydiği olay olan ve yeni bir akım başlatmayı başaran sanatçı, farklı tarzda giyinmeyi sevenlere ilham oluyor. Siz de Gülşen'in bu ödül gecesinde giydiği mavi takımı çok beğendiyseniz sizin için seçtiğimiz alternatif ürünleri incelemeden geçmeyin!

Magazin 30-06-22 20:29

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu derin göğüs dekolteli pozlarıyla olay yarattı! Gülşen gelsin de dekolte görsün

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, ELLE Style Awards 2022 ödül törenine adeta damga vurdu. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, cesur paylaşımlarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Mavi derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Deren Talu, paylaşımlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 01-06-22 10:49

Hande Erçel konuşurken Gamze Erçel ağladı!

2022 Elle Awards Style Awards gecesinde Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze Erçel Yıldırım'ı duygulandırdı. Yıldırım, duygulandığı anları takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 31-05-22 17:07

Hande Erçel'in sözleri sonrası ablası Gamze Erçel gözyaşlarına boğuldu! Ağlattı beni sıpa

Güzel oyuncu Hande Erçel, ELLE Style Awards 2022'ye güzelliğiyle adeta damga vurdu. Törende giydiği kıyafetin şıklığıyla göz dolduran Hande Erçel, yılın ELLE kızı seçilmesiyle birlikte damga vuran bir konuşma yaptı. Gamze Erçel'e teşekkür eden Hande Erçel, duygusal konuşmasıyla ablasını gözyaşlarına boğdu.

Magazin 31-05-22 13:56

Hazar Ergüçlü içini gösteren dantelli elbisesiyle sosyal medyayı salladı

Hazar Ergüçlü, dün akşam gerçekleştirilen ve yılın en iyi stillerinin ödüllendirildi ELLE Style Awards 2022'ye katıldı. Muhteşem kombiniyle geceye katılmadan önce pozlarını Instagram hesabından paylaşan Ergüçlü, takipçilerini adeta mest etti. İçini gösteren dantelli cesur tercihiyle dikkat çeken güzel oyuncu, beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 31-05-22 11:51

Elle Style Awards'da 'Yılın Stil İkonu' ödülünü alan Gülşen, ödülünü LGBTİQ+ üyelerine armağan etti

Yılın en çok konuşulan ödül töreni Elle Style Awards dün gerçekleşti. Birçok ünlünün katıldığı törende Gülşen yine hem kıyafetiyle hem de yaptığı konuşmayla gündem oldu. Ünlü şarkıcı ödül konuşmasında, ödülünü kadınlara ve LGBTİQ+ üyelerine ithaf ettiğini söyledi.

Magazin 31-05-22 11:45

Hande Erçel Lady Gaga'nın giydiği elbisenin aynısını giydi

Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve aşk haberleriyle son dönemde gündeme gelen Hande Erçel, ELLE Style Awards gecesinde Lady Gaga'nın daha önce giydiği bir elbisenin aynısını giydi.

Magazin 31-05-22 11:25

Beren Saat ve Kenan Doğulu herkesin içinde aşka geldi! Öpücüklere boğdu

Elle Türkiye Style Ödül Töreni'ne katılan Beren Saat ve Kenan Doğulu geceye damga vuran isimler arasındaydı. 47 yaşına basan Kenan Doğulu'ya sürpriz pasta kesildiği anlarda Beren Saat herkesin içinde eşini öpücüklere boğdu.

Magazin 31-05-22 09:07

Makyajlanan yeni Ford Fiesta, Türkiye'de satışa sunuldu

İlk safhada Style serisi ile otomobil tutkunlarına merhaba diyen yeni Ford Fiesta, Titinium ve ST araçlarını da 2022 yılı içerisinde müşterileriyle buluşturacak

Yurthaber 27-05-22 15:52

Megan Fox ve genç aşkı çok açık! İtiraf etti

ABD'li oyuncu Megan Fox sevgilisi, şarkıcı Machine Gun Kelly (MGK) ile GQ Style dergisine verdiği röportajda beden dismorfisi olduğunu itiraf etti.

Magazin 14-10-21 17:54

Yılmaz Erdoğan'dan Squid Game yorumu: Gangnam Style şarkısının film versiyonu

Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk alan Yılmaz Erdoğan dijital platformları değerlendirerek son zamanlarda popüler olan Güney Kore dizisi Squid Game için, "Gangnam Style şarkısının film versiyonu" ifadesini kullandı.

Magazin 12-10-21 22:51

NG Style ilkbahar-yaz koleksiyonu

NG Style ilkbahar-yaz koleksiyonu

Yurthaber 04-05-21 14:21

Oppo Watch ve Band Style’a iOS dopingi

Oppo’nun giyilebilir cihazları için HeyTap Health uygulaması yalnızca Android cihazlar için mevcuttu. Ancak bugün şirket, Oppo Watch ve Band Style desteğiyle iOS sürümünün lansmanını duyurdu.

Haber 17-04-21 08:46

Yeni 2021 Volkswagen Caddy Türkiye'de satışa sunuldu!

Dünya çapından günümüze kadar 3 milyondan fazla satış yapan Yeni 2021 Volkswagen Caddy, Ocak ayının son haftası Türkiye'de satışa sunuldu! Yeni Caddy’nin ‘Impression’ modeli 224 bin 900 TL’den, ‘Life’ modeli 241 bin 900 TL’den, ‘Style’ donanım seviyesindeki modeli ise 279 bin 900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satın alınabiliyor. Caddy’nin ‘Cargo’ versiyonu ise 172 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haber 22-01-21 11:51

Yetenekli dansçılar Red Bull Dance Your Style’da dünyanın en iyisi olmak için yarıştı

Birçok sokak dansı stilini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, TikTok’ta tüm dünya ile eş zamanlı olarak kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Final elemeleri seyirci oylamasıyla gerçekleşen yarışmada birincilik ödülünü ise İngiltere’den katılan Kieran Lai isimli dansçı kazandı.

Trend 15-12-20 11:51

En çok bunu aradılar: Yüz yüze olmayan seks pozisyonları!

Karantina sonrası, İngilizler Google’da en çok yüz yüze gelinmesini gerektirmeyen seks pozisyonlarını arattı. İngiltere genelinde tüm aramalarda ‘doggy’ (köpek pozisyonu) 18.100 aramayla en çok aranan ikinci kelime olurken, ‘spooning’ (kaşık pozisyonu) ise 18 bin aramayla üçüncü oldu.

Haber 20-08-20 12:03

Son model otomobil kazanan talihli belli oldu

Eskişehir’de bulunan Espark Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen otomobil ödüllü çekiliş töreninde son model otomobilin sahibi belli oldu.Espark AVM’de Noter ve Milli Piyango yetkilileri gözetiminde gerçekleşen çekilişle Mercedes Benz A 180d Style marka otomobili kazanan talihli belli oldu.

Yurthaber 22-06-20 19:24

Emre Kurttepeli attended GEC18 Congress as a panelist on “What Happens in Life Style Innovations”

Emre Kurttepeli attended GEC18 Congress as a panelist on “What Happens in Life Style Innovations”. He responded to the participant’s questions with inspirational ideas.

Finans 31-01-20 12:21

Alanya belgesellere konu oldu

Dünyaca ünlü Discovery Channel’a bağlı ‘TVN Style’ ve ‘Travel Channel’ belgesel yapımcıları Alanya Turizm Tanıtma Vakfı katkılarıyla Alanya’da çekimlerini tamamladı.Geçen yıl Varşova’da düzenlenen uluslararası turizm fuarı ‘TT Warsaw’da görüşülen yapımcılar TV program çekimi için Alanya’daydı.

Yurthaber 27-01-20 15:34

OMÜ’nün projesine 6 farklı ülkeden 39 katılımcı

OMÜ, 3R STYLE Projesi’yle sıfır atık çalışmalarına uluslararası boyut kazandırmayı hedefliyor.Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) yürütülen “Sıfır Atık Projesi”nin uygulama alanının genişletilerek uluslararası platforma taşınması amacıyla Avrupa Birliği (AB) Erasmus+ Gençlik Programları kapsamında başlatılan “3R STYLE Projesi”nin yerli ve yabancı üyeleri Rektör Prof.

Yurthaber 28-12-19 16:47

5 ülkeden öğrencilere sıfır atık yaklaşımı anlatılacak

Samsun’da 5 ülkeden gelen öğrencilere Sıfır Atık Projesi’deki yaklaşımların anlatılacağı 3R Style Projesi yapılan törenle başladı.Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) destek verdiği Sıfır Atık Projesi’ni uluslararası platforma taşıyan 3R Style Projesi’nin açılış töreni yapıldı.Proje ortağı ülke temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta projenin kaynakların doğru ve verimli kullanılması, atıkların değerlendirilerek yeniden ekonomiye kazandırılması ve israfın önlenmesi ile çevre duyarlılığının geliştirilmesi amacıyla başlatıldığı açıklandı.

Yurthaber 25-12-19 10:07

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti.

Trend 05-11-19 11:55

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti. Dans edecekleri şarkıyı piste çıktıkları anda öğrenen 16 dansçı teke tek performans göstererek finale çıkmak için mücadele verdi.

Trend 01-11-19 14:08

Red Bull Dance Your Style dünya sahnesini baştan izle

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü bin 500 izleyicinin katılımıyla İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşti.

Trend 21-10-19 22:54

Red Bull Dance Your Style sahnesinden hareketli anlar!

Dance your style sahnesinden hareketli anlar!

Trend 31-07-19 14:41

Ritme doğaçlama ayak uydurdular

 İZMİR'in Konak ilçesinde düzenlenen 'Red Bull Dance Your Style' yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Haber 08-07-19 11:17

Red Bull Dance Your Style’da kazanan Aydan Uysal oldu

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin yer aldığı dans yarışması Red Bull Dance Your Style’da kazanan Aydan Uysal oldu.İzleyicinin jüri olarak dansçıları oyladığı yarışma; Red Bull Dance Your Style 7 Temmuz Pazar günü İzmir Karantina Parkı’nda bin 500 kadar izleyicinin katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 08-07-19 09:55

Red Bull Dance Your Style’da yarışacak dansçılar belli oldu

Breaking, hip hop, popping, house gibi tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz Pazar günü saat 18.00’da İzmir Karantina Parkı’nda başlayacak. Katılımcılar ter dökerken yarışta jürilik görevini ise izleyiciler üstlenecek.

Trend 02-07-19 13:42

Dansçılar yarışacak, seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz'da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleştirilecek

Yurthaber 21-06-19 14:16

Dansçılar yarışacak, seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz'da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleştirilecek

Finans 21-06-19 14:16

Dansçılar yarışacak seyirciler oylayacak

Breaking, hip hop, popping, house gibi sokak dansı türlerinin sergileneceği dans yarışması Red Bull Dance Your Style, 7 Temmuz’da İzmir Karantina Parkı’nda gerçekleşecek.

Yurthaber 21-06-19 12:45

İşte en karizmatik baba!

İstanbul Street Style, okuyucularına 'En karizmatik baba kim?' diye sordu. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan birinci seçildi.

Trend 16-06-19 16:47

Ng Style’in yeni koleksiyonları yalnızca Morhipo.com’da olacak

  Morhipo.com, kadın giyim markası Ng Style ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Haber 29-04-19 15:25