Ebru Erdem Haberleri

Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı herkesi şoke etti! 'Ayaklarına masaj yaptım...' diyerek anlattı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu 'Popstar Alaturka' ile hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz programa dair açıklamalarıyla yeniden gündem oldu. Popstar Mehtap'ın Bülent Ersoy ile anısı duyan herkesi adeta şoke etti.

Magazin 2024-05-14 15:54:36

Yurt dışından döndü! Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem tarzıyla dikkat çekti

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir süre yurt dışında yaşayıp ülkeye dönen İpek Erdem'in son hali ve tarzı dikkat çekti.

Magazin 2024-05-14 14:23:44

Kredi Garanti Fonu'na yeni isim: Eski KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt genel müdür oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü olarak görev yapan Erdal Erdem görevden alındı. Erdem’in yerine, KOSGEB eski başkanlarından, AK Parti eski milletvekili Hasan Basri Kurt getirildi.

Finans 2024-05-14 08:32:23
kgf

Ebru Şancı'dan Gülben Ergen'e olay sözler! Ayaklarını gösterene kadar...

"Kediyle köpekle uğraştığınız kadar şu ülkede çocuklara istismar edip, hayatını karartanlarla uğraşmadınız" diyerek gündeme gelen Gülben Ergen'e eski manken Ebru Şancı çok sert çıktı. Hayvan dostu Şancı sözleriyle gündem oldu.

Kulis 2024-05-14 06:56:37

SON DAKİKA | İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye katıldı! Rozetini Özel taktı

Son dakika haberi: İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, CHP'ye katıldı. İYİ Parti'nin 31 Mart 2024'te yapılan yerel seçimlere tek başına girme kararı almasının ardından partiden ayrılan Bahadır Erdem'e rozetini CHP lideri Özgür Özel bizzat taktı.

Haber 07-05-24 13:57

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 07-05-24 06:43

Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasına Ebru Şancı'dan bomba yorum

Pınar Sabancı'nın konuğu olan Ceyda Düvenci "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun…" deyince sosyal medyada gündem oldu. Eski manken Ebru Şancı bu yorumu görünce kendini tutamadı.

Magazin 06-05-24 08:34

Perinthos Antik Kenti tarih meraklılarını Tekirdağ'a çekecek

Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Koçel Erdem, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yer alan 5 bin yıllık Perinthos Antik Kenti'nin şehrin turizmine katkı sağlayarak tarih meraklılarının kente gelmesini sağlayacağını söyledi.

Yurthaber 02-05-24 15:15

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 25-04-24 11:51

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması! Ebru Baki ve Devrim Akyıl arasında tansiyon yükseldi: ‘AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın…’

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

Finans 24-04-24 13:13

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 16-04-24 08:55

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 16-04-24 07:51

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 14:17

Eyüpsultan'a giden Ebru Polat başörtülü pozlarını paylaştı! Dua ettim

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Eyüpsultan'a giden şarkıcı başörtülü pozlarını paylaştı.

Magazin 06-04-24 15:28

Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreninde arbede! Ortalık bir anda karıştı

Zonguldak Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ortalık karıştı. Belediye başkanı seçilen Tahsin Erdem’in koltuğu devraldıktan sonra uğurladığı eski Başkan Ömer Selim Alan’a sözlü müdahalede bulunuldu. Kısa süreli arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Yaşananlardan sonra açıklama yapan Erdem, “Bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum” dedi.

Haber 04-04-24 16:16

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, mazbatasını aldı

CHP'den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Tahsin Erdem, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 04-04-24 15:47

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 15:37

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-24 14:52

Canlı Zonguldak seçim sonuçları! Zonguldak yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Türkiye yeniden sandık başına giderken heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldaklılar diğer illerde de olduğu gibi Zonguldak'ta hangi adayın kazanacağını merak ediyor. Zonguldak'ta AK Parti’nin adayı Ömer Selim Alan mı, CHP adayı Tahsin Erdem mi kazanacak? İşte Zonguldak yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 19:25

Canlı Artvin seçim sonuçları! Artvin seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi CHP adayı Bilgehan Erdem mi mevcut başkan ve İYİ Parti'nin adayı Demirhan Elçin mi kazanacak?

Artvinliler Artvin seçim sonuçları konusunda araştırmalarını devam ettiriyor. Artvinliler tarafından en çok merak edilen konu Artvin seçim sonuçları ve seçimin galibi. CHP'den istifa edip İYİ Parti'nin adayı olan mevcut Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin mi CHP'nin adayı Bilgehan Erdem mi yoksa AK Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:16

Eski halini paylaşan Ebru Gündeş Hiç değişmediğim doğrudur dedi! Sosyal medyada yorum yağdı

Özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme gelen Ebru Gündeş bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabında paylaştığı 'hiç değişmediğim doğrudur' serisinin üçüncüsü gelince şarkıcıya yorum yağdı.

Magazin 29-03-24 09:19

Duruşmaya dahi gitmedi! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis

Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada karar çıktı. Uğur Akkuş ve yeğeni "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 83 bin 320'şer lira da para cezasına çarptırıldı.

Magazin 26-03-24 14:24

CHP'li adaya Öcalan soruşturması: Skandal sözleri çok konuşulmuştu, Cumhuriyet Başsavcılığı ifadeye çağırdı

Geçtiğimiz günlerde "Öcalan hain değildi" sözleriyle gündeme gelen CHP'li belediye başkan adayı Şükrü Erdem ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Hakkında soruşturma başlatılan Erdem Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadeye çağırıldı.

Haber 25-03-24 15:40

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete'nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaşmış...

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete ilişkisi gündeme gelmişti. İddialara göre Düvenci Güçlü Mete'nin eski eşi Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaştı. İlişki haberleri sonrasında ortaya çıkan detay dikkat çekti.

Magazin 21-03-24 11:54

Ebru Gündeş anne olmaya mı hazırlanıyor? Ünlü sunucu programda açıkladı: Araştırdık ve soruşturduk...

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. Apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edilmişti. İddialarla ilgili programda konuşan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını duyurdu.

Magazin 20-03-24 12:38

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-03-24 11:40

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

Ebru Polat Mısır'a tatile gitti! Ödediği parayı paylaştı

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat geçtiğimiz günlerde hayat pahalılığından şikayet ediyordu. Polat geçtiğimiz gün parasına kıydı ve Mısır'a gitti. Sosyal medyadan ise ödediği paranın ne kadar olduğunu açıkladı.

Magazin 17-03-24 09:14

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ramazan dolayısıyla sema gösterisi ile ebru etkinliği düzenlendi

TAV Havalimanları tarafından ramazan ayı dolayısıyla Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikte, yolcular ve havalimanı personeli, hem ebru yaptı hem de sema gösterisini izledi.

Yurthaber 15-03-24 13:44

Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! 'Işıklandırma' gerçeği sonradan ortaya çıktı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli Ülker Stadyumu önünde yapılan törenle açıldı. Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu. Erdem'in heykeli sosyal medya kullanıcıları tarafından erkek heykeline benzetilirken gerçek ise ortaya çıktı. Eda Erdem'in heykelinin yanlış ışıklandırma kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Spor 08-03-24 17:45

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-24 13:22

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir aşk yuvasını buldu! Balayı sonrası lüks villa tuttular

Ebru Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirdi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele gelmiş. Ev arayışında oldukları söylenen ünlü çift aşk yuvalarını buldu.

Magazin 08-03-24 11:19

Pandemide mesleğini bırakmak zorunda kaldı, ehliyet alıp bu işe başladı! 'İğne deliğinden geçerim' Tek bir derdi var...

Ankara'da pandemi nedeniyle aşçılığı bırakıp ağır vasıta ehliyeti alan ve 1 yıldır şehirler arasında TIR şoförlüğü yapan Ebru Özer (42), "Biz kadınlar artık bu sektörde varız. Çok güzel yollarımız var. Tek ihtiyacımız duş ve tuvalet" dedi. Özer, "TIR'cılarda bir tabir var; 'İğne deliğinden geçerim' diye ama bu hemen olmuyor. Yapa yapa, TIR'ı kullana kullana oluyor" şeklinde konuştu.

Kadin 07-03-24 12:49

Bildiğiniz seçim çalışmalarını unutun: Bütün mahalle kokuyoruz

'Bütün mahalle kokuyoruz!' Bu sözler, muhtar adayı Ebru Baş'a ait... Seçim maratonunda kimi aday afiş asıyor kimi aday şarkı yazdırıyor. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi muhtar adayı Ebru Baş, bambaşka bir yol deniyor.

Finans 07-03-24 10:17

Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' diyerek paylaştı

"Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum" diyen Ebru Polat sosyal medyadan kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' dedi.

Magazin 07-03-24 08:34

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlenip İstanbul'da lüks otele geldi! Balayı değil ev arayışı

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle gündemdeydi. Dubai'de evlenen çift balayı yerine İstanbul'da lüks otele geldi. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir lüks villa arayışında...

Magazin 06-03-24 11:27

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan büyüdü, koca delikanlı oldu! Son hali görenleri şaşırttı: Ana oğul değil, abla kardeş gibiler

Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-03-24 10:06

Ebru Yaşar'dan büyük başarı! Dünya starlarını geride bıraktı

Dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar büyük bir başarıya imza attı. Yaşar, Shakira ve Card B'yi geride bırakarak dünya listelerinde ilk yüze giren tek Türk sanatçı olmayı başardı.

Magazin 05-03-24 12:50

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın iddiaları şoke etti: Haber spikeriyle de ilişkisi vardı

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirmişti. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı yaptığı başka bir açıklama da ise evli olduğu esnada eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş ve bir haber spikeriyle de ilişkisinin olduğunu iddia etti.

Magazin 04-03-24 11:21

Ebru Gündeş'in evliliği büyük ses getirdi! Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı canlı yayına mesaj gönderdi! Bomba sözler

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in evliliği büyük ses getirdi. Özdemir'in Selin Kabaklı ile evliyken Gündeş'le aşk yaşamaya başladığı iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 'İhanete uğramış bir anneyim' açıklamasını yapan Kabaklı Söylemezsem Olmaz programına canlı yayında mesaj gönderdi.

Magazin 01-03-24 12:01

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir evlendi, ihanet iddiaları gündem oldu! Eski eş patladı

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Dubai'de evlenen Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in nikahından kareler gündeme gelince ihanete uğradığı iddia edilen eski eş patladı.

Magazin 29-02-24 13:19

Evliliği büyük ses getirdi! Ebru Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık o soruyu duyunca... Bomba yorum

Bir süredir ilişki yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir çiftinin Dubai'de evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Yasak aşk' yaşadıkları iddia edilen ikilinin eski eşlerinden de olay göndermeler yapıldı. Gündeş'in eski aşkı Kerem Alışık'a 'Ebru Gündeş'i tebrik ettiniz mi?' diye sorulunca bakın ne yaptı...

Magazin 29-02-24 12:57

Ebru Gündeş evlendi, Rıza Sarraf bomba bir paylaşım paylaştı! Arto'dan olay sözler

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir Dubai'de dünyaevine girdi. Ünlü ismin evliliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gündeş hakkındaki 'yasak aşk' iddiaları ise çok konuşuldu. Gündeş'in evliliğinin ardından eski eşi Rıza Sarraf'tan bomba bir paylaşım geldi.

Magazin 29-02-24 08:56

SON DAKİKA | Erdem Gül'e hapis cezası! 'Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan...

Son dakika haberi: Yargıtay'da bozulan MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin yeniden görülen davada, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davada karar çıktı. Gül, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-02-24 12:40

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-24 10:12