Elazig Depremi Kac Kisi Oldu Haberleri

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 2024-04-20 07:53:02

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası o paylaşım gündem oldu! 16 saat önce depremi bildiler

Tokat peş peşe depremlerle sarıldı. İlk deprem gece 01.10 sıralarında meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat'ta bugün 18.11'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Paniğe yol açan deprem sonrası peş peşe açıklamalar gelirken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu.

Haber 2024-04-18 19:12:49

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 2024-04-09 15:42:09

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Son maçı ve tazminatı belli oldu bile...

Beşiktaş'ta alınan peş peşe kötü sonuçların ardından başkan Hasan Arat dün tesislere giderek sert bir konuşma yaptı. Hem oyuncularla hem de Fernando Santos ile görüşen Hasan Arat'ın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Santos'a ültimatom veren Arat, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçında alınacak herhangi bir kötü sonucun ardından yolların ayrılacağını kendisine bildirdi.

Spor 2024-04-06 07:40:18

SON DAKİKA | Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem oldu! Isparta'daki depremi sosyal medyadan duyurdular

Son dakika haberi: Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem meydana geldi! Isparta'daki deprem aynı zamanda Burdur, Antalya ve Denizli'de de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. AFAD'ın açıklamasına göre Isparta ve çevre iller 2.8 ile sallandı.

Haber 31-03-24 17:42

İstanbul depremi sözleri çok konuşulan Ercan o bölgeyi işaret etti: Er ya da geç deprem olacak

6 Şubat'tan itibaren ülkenin değişmez gündemi olan depremler kendini hatırlatmaya devam ediyor. Son olarak Sivas'ta gece saatlerinde 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Daha önce Marmara Bölgesi ve İstanbul'da beklenen olası depremler için sözleri çok konuşulan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan kritik bir uyarı geldi.

Haber 20-01-24 11:15

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Hataylılara bu da söylendi: Allah size depremi bilerek verdi

Sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede infiale yola açtı. Mersin tribün lideri Murat Tanış Hataysporlulara dönerek 'Allah size depremi bilerek verdi' dedi. Uzun yıllar unutulmayacak deprem yarasıyla ilgili böyle konuşulması kısa sürede tepki çekti. Konuyla ilgili paylaşım yapan Gökhan Zan'ın sözleri ise gündem oldu.

Spor 18-01-24 11:44

Japonya'daki deprem sırasında kaydedildi: Sismik izolatörlü üst geçidin hareketleri gündem oldu!

Japonya'da meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki deprem, akıllara ülkemizin 6 Şubat tarihinde yaşadığı iki büyük depremi hatırlattı. Meydana gelen deprem sonrasında Japonya'da 78 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken tsunami uyarısı da yapılmıştı. Bölgeden gelen bir görüntüde deprem anında sismik izolatörlerin bulunduğu bir üst geçidin hareketleri, depremin değil, ihmalin öldürdüğünü gözler önüne serdi. İşte o görüntüler!

Haber 04-01-24 18:02

HATAY'DA DEPREM! Hatay Üçgedik'te deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 21 ARALIK AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Son dakika deprem Hatay yakınında haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 21 Aralık Perşembe günü Hatay'da bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 9.19 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Gaziantep, Kilis ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Hatay'da deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? Hatay Üçgedik depremi detayları...

Haber 21-12-23 22:04

Bursa depreminin ardından paylaşıldı! İstanbul'daki riskli konut sayısı korkuttu

Önceki gün Bursa'da meydana gelen 5.1 ve 4.5 şiddetindeki depremler İstanbul'da da hissedildi. Olası 'Büyük Marmara depremi' tartışmalarını alevlerinden sarsıntının ardından İstanbul'daki riskli bina sayısı belli oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da 6 milyon civarında konut, 1,5 milyon civarında da iş yeri bulunduğunu belirterek, yaklaşık 600 bin konutun riskli olduğunu söyledi.

Haber 05-12-23 23:01

Naci Görür'den ilk açıklama 'Şu an bir sıkıntı görmüyorum ama...' 1999 depremlerini işaret etti! İstanbul'da da hissedilen Bursa'daki 5.1'lik depremi değerlendirdi

Bursa merkezli 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından herkes deprem uzmanlarından gelecek açıklamalara kilitlendi. 6 Şubat depremlerinin ardından her açıklaması dikkatle takip edilen Prof. Dr. Naci Görür, Bursa merkezli ve İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilin de hissettiği deprem sonrası vatandaşların açıklamasını en çok merak ettiği isimlerden bir tanesi oldu. Görür, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak meydana gelen depremi değerlendirdi.

Haber 04-12-23 11:55

KANDİLLİ İSTANBUL DEPREMİ 4 ARALIK 2023: Bursa ve İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD merkez üssü Bursa, Mudanya olan depremin Marmara Denizi - Gemlik Körfezi'nin 04.73 km açıklarında gerçekleştiğini belirtti. Birçok kişi internette "İstanbul'da deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor. İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sarsıntıya ilişkin açıklamada bulundular. İşte, 4 Aralık 2023 son depremler listesi..

Haber 04-12-23 11:37

MALATYA DEPREMİ SON DAKİKA! Deprem mi oldu, nerede? Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Sivas'tan da hissedildi! 5.2 ile sallandı!

Malatya depremi son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 23 Kasım Perşembe günü Malatya'da bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 6.99 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Adıyaman ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Malatya'da deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? 5.2 ile sallandı!

Haber 23-11-23 18:22

'250 yıllık süre dolmak üzere' Marmara Denizi'ndeki depremin ardından herkes merak ediyor! Deprem uzmanından çarpıcı sözler 'O kadar yakın ki...'

Balıkesir’in Marmara Denizi açıklarında dün akşam 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 23.05’teki deprem yerin 4.3 kilometre derinliğinde meydana geldi. Depremin ardından bölgede yaşayan vatandaşlar tedirginlik yaşarken bu depremin beklenen olası Marmara Depremi ile ilgisini merak etmeye başladı. Deprem uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Pampal, "250 yıllık tekrarlanma süresi dolmak üzere" dedi.

Haber 08-11-23 11:21

SON DAKİKA BOLU'DA DEPREM! Bolu'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Zonguldak'tan da hissedildi

Bolu'da deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 14 Ekim Cumartesi günü Bolu'da bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin, yerin 5.5 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Zonguldak ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Bolu'da deprem mi oldu? Bolu depremi kaç şiddetinde oldu?

Haber 14-10-23 17:24

Türkiye - İsviçre maçında ilginç an! Fatih Terim kadroyu açıklamayı unutunca Nihat Kahveci araya girdi

2008 yılında karşılaştığımız İsviçre ile aynı kadrolarla yine karşı karşıya geldik. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi için özel olarak düzenlenen yardım maçında Türkiye ile İsviçre kozlarını paylaştı. Eğlenceli anlara sahne olan maç öncesi Fatih Terim'in soyunma odası konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-09-23 20:38

SON DAKİKA | Konya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Az önce nerede deprem oldu? 29 Ağustos 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Son dakika deprem haberleri gelmeye başladı. Konya güne depremle başladı. Depremin ayrıntılarını AFAD duyurdu. 4.8 büyüklüğündeki depremin 13.57 km derinlikte gerçekleştiği belirtildi. Depremi hissedenler Konya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Az önce nerede deprem oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte 29 Ağustos 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi....

Haber 29-08-23 08:17

Malatya'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? En son nerede, ne zaman ve kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi

Malatya depremi son dakika araştırmaları hız kazandı. Depremi hisseden vatandaşlar az önce deprem mi oldu? sorusuna yanıt aramaya başladılar. Malatya'da önce 4.8, ardından 4.5 ve son olarak 4.2 büyüklüğünde depremlerin meydana geldiği açıklandı. Saat 16.39'da gerçekleşen depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi. 12 Ağustos 2023 Kandilli ve AFAD son depremler listesine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Haber 12-08-23 18:33

Celal Şengör'ün 'deprem' kararı sosyal medyada gündem oldu! İstanbul için çizdiği senaryo kıyamet filmlerini aratmadı

Ünlü bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör verdiği kararla sosyal medyada gündem yarattı. Şengör, İstanbul'dan taşınma kararı aldığını açıkladı. Kararının perde arkasını gazeteci Fatih Altaylı'ya anlatan Şengör'ün İstanbul depremi sonrasına ilişkin çizdiği senaryo ise kıyamet filmlerini aratmadı.

Haber 06-08-23 15:52

HATAY'DA DEPREM! 7 Mayıs 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 7 Mayıs 2023 Pazar günü Hatay'da hissedilen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AFAD'dan flaş bir açıklama geldi. Edinilen bilgiye göre sarsıntı Adana, Gaziantep ve Osmaniye'den de hissedildi. Peki, 7 Mayıs 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan yapılan son dakika 'Hatay depremi' açıklaması...

Haber 07-05-23 12:24

SON DAKİKA DEPREM haberleri: 7 Mayıs 2023 deprem mi oldu, nerde kaç büyüklüğünde? Hatay depremi Adana ve Gaziantep'den de hissedildi

Son depremler listesi 7 Mayıs 2023 Pazar günü Hatay başta olmak üzere bulundukları şehirde sarsıntı hisseden kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Birçok kişi Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini inceliyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde? İşte, 7 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 07-05-23 12:24

HATAY'DA DEPREM! 28 Nisan 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklaması

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 28 Nisan 2023 Cuma günü Hatay'da hissedilen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AFAD'dan flaş bir açıklama geldi. Peki, 28 Nisan 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan yapılan son dakika 'Hatay depremi' açıklaması...

Haber 28-04-23 08:33

Deprem sonrası istifa etmişti! Dilara Gönder ağlayınca Akşener hemen sahneye çıktı

6 Şubat depremi sonrası haber sunarken sinirlerine hakim olamayan spiker Dilara Gönder söyledikleriyle dikkat çekmişti. Daha sonra işinden istifa eden Gönder geçtiğimiz gün İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda sunucuydu. Dilara Gönder'in ağladığı o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-04-23 13:23

Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 15 Nisan 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi

Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde sorularının yanıtları tüm bölge halkı tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Depremi hissedenler detayları merak ediyorlar. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 12.37'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 15 Nisan 2023 AFAD ve Kandilli son depremler listesi..

Haber 15-04-23 12:58

Olası Marmara depremi gündemden düşmüyor! İstanbul için yeni senaryo: 'Asimetrik çökerse daha kötü olacak, yaklaşık 3 metre...'

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında olası Marmara depremi yeniden gündem oldu. En fazla 7.6'lık depremin beklendiği İstanbul için yeni bir tsunami senaryosu oluşturuldu. İki üniversitenin oluşturduğu senaryoya göre depremden sonra Çınarcık ve Kumburgaz açıklarında 120 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre eninde yaklaşık 3 metre boyunda bir çökme olacağı kaydedildi.

Haber 30-03-23 11:20

Depremi Yayladağı'nda yaşayanlar, ilçeye sığınan afetzedeler için gönüllü oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden diğer ilçelere göre daha az etkilenen Yayladağı'na gelen Hataylı depremzedelerin ihtiyaçları, gönüllüler tarafından karşılanıyor.

Yurthaber 29-03-23 15:33

Depremi önceden haber verdiğine inanıyorlar! Satışlarında büyük artış oldu…

Deprem sonrası özellikle sosyal medyada dikkat çeken paylaşımların ardından muhabbet kuşlarına ilgi yükseldi. Depremi önceden haber verdiğine inanılan muhabbet kuşlarına vatandaşın ilgisi yoğunlaşırken, kuş satan bir esnaf yaptığı açıklamada "Önceden 2 ya da 3 tane satılan muhabbet kuşlarını şimdi yirmi civarında satıyoruz" dedi.

Haber 25-03-23 17:19

HATAY'DA DEPREM! 23 Mart 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan son dakika açıklaması geldi

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 23 Mart 2023 Perşembe günü Hatay'da hissedilen sarsıntı sonrası vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AFAD'dan flaş bir açıklama geldi. Peki, 23 Mart 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? AFAD'dan yapılan son dakika 'Hatay depremi' açıklaması...

Haber 24-03-23 23:29

Depremi yaşayan özel çocuklar ata bindi, sevinçleri renkli görüntülere sahne oldu

Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından yaşadıkları şehirleri terk etmek zorunda kalarak aileleri ile birlikte Kastamonu’ya göç eden özel çocuklar, ata binerek moral buldu. İlk kez sevdikleri ata binen çocukların sevinci renkli anlara sahne oldu.

Yurthaber 24-03-23 10:32

'Bunu üzülerek söylemek istiyorum' diyerek açıkladı: 'İstanbul'un erken uyarı sistemi çalışmıyor'

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından olası Marmara Depremi yeniden gündem oldu. Bütün Marmara'yı etkileyecek depremle ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Kandilli kararı İstanbul'daki yöneticilere iletecektir, dijital olarak. Direkt sistemi kapatacaktır ama bu sistem bugün çalışmıyor maalesef. Bunu da üzülerek söylemek istiyorum" dedi.

Haber 21-03-23 11:14

İstanbul'da 17 Ağustos'tan sonra tespit edildi! Gerçek ortaya çıktı, 21 yıldır hiçbirine dokunulmamış

Kahramanmaraş depremlerinin ardından beklenen Marmara Depremi yeniden gündem oldu. İstanbul'da depreme yönelik yeni kararlar açıklanırken 17 Ağustos depreminden sonra İstanbul'da tam bin 359 orta hasarlı yapı tespit edildiği ve 21 yıldır hiçbirine dokunulmadığı ortaya çıktı.

Haber 21-03-23 06:45

Bugün Düzce’de okullar tatil mi edildi? Bolu depremi sonrası 17 Mart 2023 Cuma Düzce'de okullar tatil mi? Valilik açıkladı!

Düzce'de okullar tatil mi? Bolu'da meydana gelen ve İstanbul, Ankara ve Düzce'den de hissedilen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Düzce Valisi Cevdet Atay veli ve öğrencileri ilgilendiren bir son dakika açıklamasında bulundu. 17 Mart 2023 Cuma günü için Vali Atay'ın yaptığı açıklamanın detayları merak konusu oldu. Peki, Düzce’de okullar tatil mi edildi? Bolu depremi sonrası yarın Düzce'de okullar tatil mi?

Haber 17-03-23 06:39

Deprem korkusu o ilde rağbeti artırdı! 'Şu an bölgemiz taleplere cevap veremeyecek noktada'

Kahramanmaraş depremlerinin ardından olası Marmara Depremi yeniden gündem oldu. Beklenen depremde uzman isimler İstanbul'da yaşanabilecek yıkıma dikkat çekerken vatandaşlar, deprem riski az olan bölgelere rağbeti artırdı. Deprem riski düşük iller arasında bulunan Kırklareli'nde ev ve arsalara yoğun talep oluştu. Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, taleplere değinerek, "Şu an bölgemiz taleplere cevap veremeyecek noktada" dedi.

Haber 16-03-23 11:19

'Binalar sürekli kayıyor' Deprem olmadan o bölgede adeta depremi yaşadılar! 'Evlerimizde büyük çatlaklar oluştu'

Tekirdağ'daki bir bölgede yaşayan vatandaşlar adeta deprem olmadan depremi yaşadılar! Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Su Ürünleri Balık Hali, çevredeki yapılara zarar verdiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Bölge sakinleri, binaların sürekli kaydığını ve evlerinde çatlaklar oluştuğunu belirtirken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine açtıkları davayı da kazandıkları ifade edildi.

Haber 15-03-23 14:29

SON DAKİKA DEPREM haberleri 13 Mart 2023: Hatay ve Malatya'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli ve AFAD açıkladı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 13 Mart 2023 Pazartesi günü Hatay ve Malatya'da gerçekleşen sarsıntı sonrası yakından takip ediliyor. Hatay ve Malatya depremi sonrası Kandilli Rasathanesi ile AFAD tarafından paylaşılan son depremler listesi incelenmeye başlandı. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 13 Mart 2023 Pazartesi Kandilli ve AFAD son depremler listesi...

Haber 13-03-23 06:38

HATAY'DA DEPREM! 13 Mart 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Adana ve Gaziantep'ten de hissedildi

Hatay'da deprem meydana geldi. Sarsıntı Adana ve Gaziantep'ten de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte günü Hatay depremi sonrası 13 Mart 2023 Pazartesi gününün son depremler listesi...

Haber 13-03-23 06:30

MALATYA'DA DEPREM! 13 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya'nın yanı sıra Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Malatya'da deprem meydana geldiği son dakika açıklaması ile duyuruldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 13 Mart 2023 Pazartesi günü Malatya depremi sonrası yapılan açıklama ve AFAD son depremler listesi...

Haber 13-03-23 06:27

MALATYA'DA DEPREM! 11 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Malatya'nın yanı sıra Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan da hissedildi!

Malatya'da deprem meydana geldiği son dakika açıklaması ile duyuruldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 11 Mart 2023 Cumartesi günü Malatya depremi sonrası yapılan açıklama ve AFAD son depremler listesi...

Haber 11-03-23 14:41

KAYSERİ'DE DEPREM mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? 4.8 ile sallandı! 10 Mart 2023 AFAD'dan Kayseri depremi açıklaması

Kayseri'de deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden konuya ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. Saat 05.28'de gerçekleşen sarsıntıya ilişkin yapılan açıklamada depremin merkez üssünün Hacılar ilçesi olduğu belirtildi. Birçok kişi internette "10 Mart 2023 Kayseri’de deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 10 Mart 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber 10-03-23 07:59

TOKİ Afyonkarahisar kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Afyonkarahisar sonuç sorgulama ekranı

TOKİ Afyonkarahisar kura çekimi tamamlandı. Bilindiği üzere mart ayında tamamlanması beklenen kura çekimleri, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi nedeniyle ertelenmişti. Yeniden başlayan kuralarda Afyonkarahisar da dahil olmak üzere birkaç şehrin kura çekim tarihi belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte TOKİ Afyonkarahisar sonuç sorgulama ekranı...

Haber 09-03-23 11:35

BURSA'DA DEPREM: İstanbul'dan da hissedildi! 9 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Bursa'da hissedilen sarsıntının ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sarsıntı İstanbul'dan da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi sarsıntılara ilişkin verileri anbean yayınlıyor. Peki, 9 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte Bursa depremi sonrası 9 Mart 2023 Perşembe gününün son depremler listesi...

Haber 09-03-23 09:01

SAMSUN'DA DEPREM! 9 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Samsun 3.8 ile sallandı!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları Samsun'da hissedilen sarsıntının ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi sarsıntılara ilişkin verileri anbean yayınlıyor. Peki, 9 Mart 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte Samsun depremi sonrası 9 Mart 2023 Perşembe gününün son depremler listesi...

Haber 09-03-23 08:11

HATAY'DA DEPREM! 6 Mart 2023 Hatay'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Adana ve Gaziantep'ten de hissedildi

Hatay'da deprem meydana geldi. Sarsıntı Adana ve Gaziantep'ten de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte günü Hatay depremi sonrası 6 Mart 2023 Pazartesi gününün son depremler listesi...

Haber 06-03-23 14:15

Hakan Balta'nın eşi Derya Balta apartman toplantısında! Hasar tespiti yaptırmak istememe sebepleri şoke etti

Florya’da oturan Hakan ve Derya Balta İstanbul depremi gündemdeyken evlerini taşımaya düşünüyordu. Derya Balta bu süreçte bina toplantısına gitti ve bazı site sakinlerinin söylemleriyle şoke oldu. Derya Balta binaların kontrol edilmesine karşı çıkanlara sitem etti.

Magazin 06-03-23 11:12

MALATYA'DA DEPREM! 6 Mart 2023 Malatya'da deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Adıyaman ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi!

Malatya'da deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte günü Malatya depremi sonrası 6 Mart 2023 Pazartesi gününün son depremler listesi...

Haber 06-03-23 09:05

Şarkılar Bizi Söyler bu akşam var mı? Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mart 2023 Kanal D yayın akışı

Şarkılar Bizi Söyler programının 4 Mart 2023 Cumartesi günü Kanal D'de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu program 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremi takip eden haftalarda yayınlanmadı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler bu akşam var mı? 4 Mart 2023 Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Magazin 04-03-23 23:01

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili uyarı! 'En potansiyel tehlike yeri...'

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında beklenen Marmara depremi yeniden gündem oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, meydana gelecek depremin tsunamiyi de beraberinde getirebileceğini ifade ederek en potansiyel tehlike yerinin Doğu Marmara olduğunu açıkladı.

Haber 02-03-23 17:40

Survivor Avatar Atakan paylaştı! Deprem sonrası yıkılan evdeki detay dikkat çekti: Koskoca bir kolona...

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran Avatar Atakan Aslan, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi yardımlarına paylaşımlarıyla destek veren ünlü isimlerden biri oldu. Deprem bölgesinde enkaz hale gelmiş bir evi paylaşan Avatar Atakan'ın o paylaşımını gören takipçileri şaştı kaldı. İşte detaylar...

Magazin 02-03-23 14:34

36 bin TL yardım ödemesi yapılacak! Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak

Kahramanmaraş depremi çevresindeki on bir ili derinden etkiledi. Birçok bina hasar aldı ve birçok kişinin evi oturulmaz hale gelirken bazılarının ki ise yok oldu. 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evi hasar alan ev sahipleri ve kiracılara 5 bin TL'ye varan ödemeler yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor.

Finans 01-03-23 09:51