Emiliano Martinez Haberleri

ABD'de kan donduran olay: Öğretmenini öldüresiye dövüp tecavüz etmeye çalıştı! Sebebi ise şaşkına çevirdi

ABD'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Jonathan Martinez Garcia, notları yüzünden tartıştığı öğretmenini öldüresiye dövdükten sonra tecavüz etmeye çalıştı. Mağdur öğretmeni dövdükten sonra bilincini kaybedinceye kadar boğduğu öğrenilen Garcia 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Korkunç olay sonrası öğretmen, "bedenim ve zihnim artık bana ait değil" ifadelerini kullandı. İşte her satırı dehşet verici hikayenin tüm detayları!

Trend 2023-12-11 16:24:51

Son dakika: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United dağıldı! İki sakatlık daha...

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan İngiliz temsilcisi Manchester United’da Arjantinli futbolcu Lisandro Martinez sakatlandı. Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Martinez’in uzun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıklandı. Ayrıca İspanyol futbolcu Sergio Reguilon’un da hafif sakatlığı olduğu ifade edildi.

Spor 2023-09-29 16:28:57

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi, yılın kalecisi ödülüne aday gösterildi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi. Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Mike Maignan, Ter Stegen, Ederson, Emiliano Martinez, Andre Onana, Aaron Ramsdale ve Brice Samba da listede yer aldı.

Spor 2023-09-06 21:14:33

Havuza düşen cep telefonu hayatına mâl oldu! Telefonu almak için daldı... Elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti

Meksika’da yaşayan 14 yaşındaki Emiliano Sanchez Tavitas isimli bir çocuk lüks bir tesisin havuzuna düşen cep telefonunu almak için suya girdi. Tesisin havuzundaki su altı ışıklarının yanması sonucu elektrik akımına kapıldığı bildirilen Tavitas hayatını kaybetti.

Trend 2023-08-10 08:29:37

Lautaro Martinez kimdir? Interli Lautaro Martinez kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Final maçı için heyecan dorukta!

Lautaro Martinez ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Martinez birçok takımın peşinde koşturduğu golcü oyunculardan biridir. Tam adı Lautaro Javier Martínez olan yıldız futbolcu bu akşam Haaland'lı Manchester City'nin karşısına çıktı. Şampiyonlar Ligi finalinin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Lautaro Martinez'in boyu, yaşı, özel ve futbol hayatı merak edildi. Peki, Interli Lautaro Martinez kimdir? Lautaro Martinez kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Spor 11-06-23 00:37

Karagümrük'te Galatasaray maçı öncesi şok! İki yıldız isim cezalı...

Fatih Karagümrük’te Otabek Shukurov ve Emiliano Viviano, Ümraniyespor karşısında gördükleri sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Shukurov ve Viviano, Süper Lig’de bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Spor 18-04-23 23:22

Tıp dünyası bile şaşkın! Doktorlar inanamadı... Beş gün arayla iki kez hamile kalıp bebeklerini doğurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco bölgesinde yaşayan 26 yaşındaki Odalis Martinez tıp dünyasını şaşkına çeviren iki doğuma imza attı. Süperfetasyon olarak isimlendirilen ve son derece nadir görülen bir durumla Martinez hamile olmasına rağmen bir kez daha hamile kaldı. Bebeklerini 5 gün arayla dünyaya getiren kadın yaşadığı durumla herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 04-02-23 07:56

Cristiano Ronaldo'nun yeni hocası açıklandı! Jorge Jesus'un adı anılıyordu ama Portekiz Milli Takımı Roberto Martinez ile anlaştı!

FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a yenilerek turnuvaya veda eden Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına kimin geçeceği merak edilirken, gündeme gelen isimler arasında Jorge Jesus da yer alıyordu. Portekiz Futbol Federasyonu, Belçika Milli Takımı'ndan istifa eden Roberto Martinez ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

Spor 09-01-23 16:21

Eski Fenerbahçeli Adil Rami'den Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'e ağır küfür: Futboldaki en büyük o... çocuğusun!

Dünya Kupası finalinde Fransa'yı seri penaltı vuruşları sonrası 4-2 mağlup eden Arjantin'de büyük bir sevinç yaşanırken, karşılaşmanın ardından Arjantinli file bekçisi Emiliano Martinez'in sevinci konuşulmaya devam ediyor. Kutlamalara Mbappe maskeli oyuncak bebekle katılan Martinez, rakip oyuncularla dalga geçerken Fransa Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin eski yıldızından Martinez için ağır bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 22-12-22 10:47

Arjantin Fransa maçı sonrası düzenlenen ödül töreninde skandal davranış!

Dünya Kupası Finali'nde kupa sahibi buldu. Katar'da düzenlenen dev finalde Arjantin rakibi Fransa'yı seri penaltı vuruşları sonrası mağlup ederek, 36 yıl sonra Dünya Kupası'nın sahibi oldu. Mücadelenin ardından büyük sevinç yaşanırken, Arjantin'in bu başarısında büyük pay sahibi olan tecrübeli file bekçisi Emiliano Martinez'in sevinci çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 19-12-22 07:54

Son dakika: Dünya Kupası hezimeti sonrasında istifa etti! Belçika'da yol ayrımı: Roberto Martinez!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürerken, sürprizler de peş peşe yaşanmaya devam ediyor. F Grubu'nun 3. ve son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Belçika, turnuvaya veda etmişti. Tüm ülkeyi şoke eden bu olay sonrasında beklenen oldu ve teknik direktör Roberto Martinez görevinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-22 20:58

Dünya Kupası skandallarla devam ediyor! Arjantin, Suudi Arabistan'a böyle mağlup olmuş... Şimdi ne olacak?

2022 Dünya Kupası alınan sürpriz sonuçlarla hız kesmeden devam ediyor. Dev organizasyonun herkesi şaşırtan sonuçlarından biri de Arjantin Suudi Arabistan maçında alınırken, Arjantin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın yankıları sürerken Arjantin'in Martinez ile kaydettiği golde ciddi bir hata yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 24-11-22 14:02

Mısır’da büyük keşif: Kleopatra’nın kayıp mezarına giden tünel bulundu! '21. yüzyılın en önemli keşfi olacak'

Mısır’ın İskenderiye şehrindeki Taposiris Magna Tapınağı’nda yapılan arkeolojik kazılarda büyük bir keşfe imza atıldı. Arkeologlar, Antik Mısır'ın efsanevi kraliçesi Kleopatra’nın kayıp mezarına ulaştığı tahmin edilen bir yer altı tüneli keşfetti. 2 bin yıldan daha eski olan bin 300 metre uzunluğundaki tünelin, yerin 13 metre altında bulunduğu belirtildi. Kazı çalışmalarının başındaki isim olan Arkeolog Kathleen Martinez, "Mezarı ortaya çıkarırsak 21. yüzyılın en önemli keşfi olacak” dedi.

Haber 08-11-22 15:51

Kahreden detay! Arjantinli golcü Sala'nın kaza öncesi son ses kaydı ortaya çıktı

Son dakika... 2019’da Arjantinli futbolcu Emiliano Sala’yı taşıyan uçağın pilotunun uçuş sırasında “Bu uçak külüstür” dediği ortaya çıktı. BBC, Sala ve pilot David Ibbotson’ın uçaktaki son ses kayıtlarına ulaştı. İşte detaylar...

Spor 22-09-22 12:46

Eskişehir semalarında nefes kesen şov! İsviçreli çift yürekleri ağızlara getirdi

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Sivrihisar Hava Gösterileri 2022'de İsviçreli Danielle ve Emiliano Del Buono çifti pembe renkli uçaklarıyla gösteri sundu. Çiftin Türkiye’de ilk kez sunduğu ‘kanat yürüyüşü’ gösterisi büyük beğeni topladı.

Trend 18-09-22 13:08

Böyle evlilik sözleşmesi görülmedi! ''Eğer aldatırsa...''

TikTok'ta @SalamiiQueen kullanıcı adıyla bilinen Chaylene Martinez isimli genç kadın, paylaştığı bir gönderi ile kısa sürede viral oldu. Yeni nişanlanan Martinez, 7 milyondan fazla izleme alan videosunda müstakbel eşine yasal olarak bağlayıcı bir sözleşme imzalattığını ve eğer kendisini aldatırsa ömür boyu faturalarını ödemek zorunda kalacağını açıkladı.

Trend 27-08-22 10:52

Öldü, dirildi, bir daha öldü! Cenazedekiler buz kesildi

Meksika'da yaşayan 3 yaşındaki Camila Roxana Martinez Mendoza isimli kız çocuk, kusma ve ateş şikayetiyle hastaneye götürüldü. Tedavilere rağmen kurtarılamayan talihsiz çocuğun, yüksek ateş nedeniyle hayatını kaybettiği kaydedildi. Olayın ardından kızlarını alan aile, onun için bir cenaze töreni düzenledi. Ancak cenaze esnasında küçük kızın gözünü kırptığını fark edilince tabut açıldı ve küçük kızın aslında yaşadığı anlaşıldı.

Trend 25-08-22 10:00

Lautaro Martinez'in sevgilisi Agustina Gandolfo, ortalığı kasıp kavurdu! Golcü oyuncuyu resmen sahadan sildi...

Inter'in golcü oyuncusu Lautaro Martinez'in sevgilisi Agustina Gandolfo'nun paylaştığı son fotoğrafa büyük beğeni yağdı. İtalya'da attığı gollerle gündeme gelen Lautaro Martinez, bu kez sevgilisinin paylaştığı fotoğrafla manşetleri süsledi.

Spor 29-07-22 11:48

'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nun ünü yurtdışına kadar ulaştı!

İngiliz taraftarlar 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nun videosunu paylaşarak sosyal medyada gündem oldu. Türk sosyal medya fenomeni Köksal Bektaşoğlu'nun görüntülerini, "Martinez sağlık kontrollerine geliyor" notuyla yayınladılar. Görüntüler kısa süre içinde 3,7milyon izlenmeye ulaştı.

Spor 17-07-22 15:28

Aracında öldürülmüş halde bulunan kadın çektiği son fotoğrafla kendi cinayetini çözmüş olabilir

ABD'de teslimat sürücüsü olarak çalışan Pamela Rae Martinez adındaki bir kadın, aracında vurularak öldürülmüş halde bulundu. Kadının olaydan hemen önce çektiği bir fotoğraf cinayetin aydınlatılmasında büyük bir önem taşıyor. Kadının çektiği fotoğrafta, aracının yanındaki bir minibüsün içinde bulunan bir adam yer alıyordu. Fotoğraftaki adam şimdi ikinci dereceden cinayetle suçlanıyor. Martinez'in kızı ise annesinin ne olacağını bildiği ve kanıt olarak bu fotoğrafı çektiğine inandığını söyledi.

Haber 28-06-22 21:12

Kadın fotoğrafçı Nuri Margui, dengesini kaybetti! Takım otobüsünden düşmekten son anda kurtuldu

La Liga’da boy gösteren Girona futbol takımının fotoğrafçısı Nuri Margui, yeni transfer olan oyuncularının defans oyuncusu Arnau Martinez ile fotoğraflarını çekmek isterken bir anda dengesini kaybetti. Üstü açık takım otobüsünden düşen kadını son anda futbolcular ve takım personeli kurtardı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Trend 24-06-22 13:21

Son dakika: Arjantin'i karıştıran sözler! Messi hayranları bile çok şaşırdı...

Dünya futbolunda son 15 yıla damgasını vurmuş bir isim; Lionel Messi... En yakın rakibi Cristiano Ronaldo ile müthiş bir rekabete giren Arjantinli yıldıza, milli takım kalecisi Emiliano Martinez'den büyük övgü geldi ancak file bekçisinin ifadeleri ülkede karışıklık yarattı. "Messi konuşurken, Arjantin Devlet Başkanı bile susmalı" diyen Martinez'in bu sözleri, sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-06-22 21:21

Ne yaptın Messi! Sosyal medyada rezil rüsva oldu...

Finalissima 2022'de Avrupa Şampiyonu İtalya ile Güney Amerika Şampiyonu Arjantin karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Tangocular Martinez, Di Maria ve Dybala'nın golleriyle 3-0 kazandı. Bu maçtan sonra Messi'nin yaptığı paylaşımda skandal bir olaya rastlandı. Instagram hesabından kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten bir paylaşım yapan Messi, aynı gönderinin altına kendisini tebrik ettiği bir yorum yazdı. Olay kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı...

Spor 04-06-22 13:47

Dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nde skandal! Eski müdür tarihi eser kaçakçılığı iddialarıyla gündemde

Fransa’da Louvre Müzesinin 2013-2021 yıllarında müdürlüğünü yapan Jean-Luc Martinez, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili bir soruşturma kapsamında suçlanıyor.

Trend 27-05-22 17:23

Ölen futbolcu Emiliano Sala ile dalga geçtiler! Tarih böyle skandalı ne gördü, ne duydu...

Fransa Ligi büyük bir skandala sahne oldu. Nice taraftarları uçak kazasında hayatını kaybeden Arjantinli futbolcu Emiliano Sala ile dalga geçti. Tarihi skandal sonrası Nice teknik direktörü tepki gösterdi. Galtier, "Duyduğumu tanımlayacak bir söz bulamıyorum. Maçtan sonra soyunma odasına girdiğimizde, gündemimiz galibiyeti kutlamak değildi, oyuncularımın duyduğuydu. Tüm oyuncuların ve ekibim adına Emiliano Sala'nın ailesinden ve Nantes Kulübü’nden özür dilediğimizi belirtmek istiyorum." dedi

Spor 12-05-22 11:11

Uçak kazasında hayatını kaybetmişti! Rekor tazminat davası...

Son dakika haberleri: 21 Ocak 2019... Emiliano Sala, transfer olduğu Cardiff City'e katılmak için uçağa binip, yola koyulmuştu. Talihsiz bir kaza sonrasında hayatını kaybeden futbolcu için Cardiff City'den Sala'nın kulübü Nantes'a dava açıldı. Cardiff'in dava açma sebebi ise sosyal medyada çok konuşuldu...

Spor 26-04-22 15:20

Tesadüf eseri aşk! Hiç tanışmadığı adamı “gelecekteki sevgilim” notuyla paylaştı, hayali gerçek oldu

Kaliforniya’da yaşayan 22 yaşındaki Anyssa Martinez, TikTok hesabından sevgilisiyle ilginç tanışma hikayesini anlattı. 2019 yılında ailesiyle birlikte gittiği Disneyland’da geçit töreni sırasında kostümlü bir amatörün fotoğrafını çeken Martinez gönderisine “gelecekteki sevgilim” notunu ekledi. Hiç tanışmadığı bir adama yaptığı espri Martinez için gerçeğe dönüştü.

Trend 12-04-22 17:06

Bilmece gibi olay! Çocuklarım aynı gün doğdu ama ikiz değiller

Kaliforniya'nın San Pablo bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Odalis Martinez, ilginç hamilelik süreciyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Martinez, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Genç kadın hamileyken yeniden hamile kaldığını iddia ederek sosyal medyanın gündemine oturdu. Martinez, iki kızına beş gün arayla hamile kaldığını söyleyerek herkesi şaşırttı.

Trend 04-03-22 12:05

Kız arkadaşının annesine böbreğini bağışladı! 1 ay sonra terk edilince hayatının şokunu yaşadı

Meksika'da yaşayan Uziel Martinez isimli genç bir adam yaşadıklarını anlattığı sosyal medya paylaşımıyla popüler olmayı başardı. Kız arkadaşının annesine böbreğini bağışladıktan 1 ay sonra terk edildiğini anlatan adam sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimileri fedakarlığını takdir ederken, kimileri ise aşk için belirli sınırların olması gerektiğini savundu.

Trend 18-01-22 11:29

Emiliano Sala'nın hayatını kaybettiği kazada İngiliz iş insanı suçlu bulundu

Futbolcu Emiliano Sala'nın hayatını kaybettiği uçuşu organize eden İngiliz iş insanı, uçuş güvenliğini tehlikeye atmaktan suçlu bulundu.

Spor 28-10-21 17:08

Brezilya-Arjantin maçında Arjantin sahadan çekildi!

Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti. Arjantin'in maça çıkmama isteği gerekçesiyle karşılaşma askıya alındı.

Spor 05-09-21 22:21

Emiliano Sala'nın kız kardeşi Romina intihara teşebbüs etti

2019 yılında yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın kız kardeşi Romina Sala'nın intihara teşebbüs ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Spor 07-07-21 11:41

Javi Martinez, Katar'a transfer oldu

Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Katar SC, Bayern Münih ile yollarını ayıran İspanyol futbolcu Javi Martinez’i kadrosuna kattı.

Spor 20-06-21 15:19

Aston Villa'dan 33 milyon Euro'luk rekor transfer

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Arjantinli futbolcu Emiliano Buendia'nın transferi konusunda Norwich City ile anlaştığını duyurdu. Aston Villa, Emiliano Buendia için 33 milyon Sterlin bonservis bedeli ödeyerek kulüp rekoru kırdı.

Spor 07-06-21 16:06

Fatih Karagümrük'te Viviano ve Koray Altınay'ın sözleşmesi uzatıldı

Fatih Karagümrük Kulübü, Emiliano Viviano ve Koray Altınay'ın sözleşmesinin uzatıldığını bildirdi.

Spor 23-05-21 23:12

Conte ile Martinez antrenmanda boks yaptı

Inter Teknik Direktörü Antonio Conte ve golcü futbolcu Lautaro Martinez Roma maçında yaşadıkları tartışmadan sonra kozlarını boks maçında paylaştı.

Spor 13-05-21 22:40

İspanyol futbolcu Javi Martinez 9 yıl sonra Bayern Münih’ten ayrılıyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih İspanyol milli futbolcu Javi Martinez’in sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Spor 04-05-21 19:22

Kocaeli'de Meksika Fahri Konsolosluğu açıldı

Meksika'nın Ankara Büyükelçisi Jose Luis Martinez y Hernandez: - "Kocaeli Fahri Konsolosluğu görevine atanan Nazlı Dereli Oba, iki ülke arasında var olan dinamik ilişkinin güçlenmesine katkıda bulunacak"

Yurthaber 13-04-21 17:02

Eski tenisçi Conchita Martinez hastaneye kaldırıldı

Tek kadınlarda eski dünya 1 numarası İspanyol Garbine Muguruza'nın antrenörü eski tenisçi Conchita Martinez, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle hastanede tedavi görüyor.

Spor 28-02-21 15:58

Cezayirli ve İspanyalı veteriner hekimlerden sokak hayvanlarına bakım ve tedavi

Cezayirli ve İspanyalı veteriner hekimler, sosyal medyadan haberdar olduğu proje kapsamında geldiği Sinop’ta haftanın beş günü gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapıyorlar.Cezayirli Veteriner Hekim Massinissa Zeghouani ve İspanyalı Veteriner Hekim Javier Canovas Martinez sosyal medyadan haberdar olduğu proje kapsamında geldiği Sinop’ta sokak hayvanlarıyla ilgileniyor.Massinissa Zeghouani ve Javier Canovas Martinez Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğince hayata geçirilen "Gönüllü Hizmetli" projesinden sosyal medya aracılığıyla haberdar olunca dernekle irtibata geçti.

Yurthaber 13-01-21 11:18

Emiliano Viviano: Fatih Terim, imparator

Fatih Karagümrük kalecisi Emiliano Viviano hayranı olduğu Fatih Terim ile buluştu.

Spor 18-12-20 23:17

ÖZET | VVV-Venlo -Ajax maç sonucu: 0-13

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) VVV-Venlo'yu 13-0 yenen Ajax, Hollanda ligi tarihinin en farklı galibiyetine imza attı. Amsterdam ekibine 3 puanı getiren golleri Lassina Traore (5), Jurgen Ekkelenkamp (2), Huntelaar (2), Dusan Tadic, Antony, Daley Blind ve Lisandro Martinez attı. VVV-Venlo'da Kum, 52'de kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından lig tarihinin en farklı galibiyetini elde eden Ajax, puanını 15'e çıkardı ve maç fazlasıyla PSV'nin önünde liderlik koltuğuna oturdu.

Spor 25-10-20 08:32

Fenerbahçe, Emiliano Buendia'yı gündemine aldı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Kanat bölgesine takviye yapmak isteyen sarı lacivertli ekip, Norwich City forması giyen Emiliano Buendia’yı gündemine aldı.

Spor 01-10-20 15:26

ÖZET | İnter -Fiorentina maç sonucu: 4-3

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 2. haftasında Inter, konuk ettiği Fiorentina'yı son dakikalarda bulduğu gollerle geriden gelerek 4-3 yendi. Ev sahibi ekibin gollerini Lautaro Martinez, Ceccherini (k.k), Lukaku ve D'Ambrosio kaydederken, deplasman takımının sayıları ise Kouame, Castrovili ve Chiesa'dan geldi. Bu skorla Inter puanını 3'e yükseltirken, Fiorentina 3 puanda kaldı.

Spor 27-09-20 09:56

Aston Villa, Emiliano Martinez'i transfer etti

İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa, Arsenal'dan Arjantinli kaleci Emiliano Martinez'i kadrosuna kattı.

Spor 16-09-20 14:00

Barcelona'dan Lautaro Martinez için flaş teklif

Barcelona'nın Lautaro Martinez transferi için Inter'e yeni bir teklif yaptığı belirtiliyor.

Spor 07-09-20 07:46

Emiliano Viviano'dan İstanbul sözleri

Fatih Karamgümrük’ün yeni transferi İtalyan kaleci Emiliano Viviano, "İstanbul güzel bir şehir. Bu da benim için yeni bir meydan okuma. Bu meydan okumaya gelirken de bu yeni oluşumda bulunmamı istediklerini hissettirdi takım" dedi.

Spor 29-08-20 10:35

Fatih Karagümrük, Emiliano Viviano'yu transfer etti

Süper Lig'in yeni ekibi Fatih Karagümrük, 34 yaşındaki İtalyan kaleci Emiliano Viviano'yu kadrosuna kattı.

Spor 20-08-20 16:04

Manuel Pellegrini'nin menajeri, Fenerbahçe'den teklif aldıklarını açıkladı

Ersun Yanal'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Manuel Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez, Fenerbahçe'nin Şilili teknik adama teklif yaptığını açıkladı ve “Türkiye Ligi'nde 7-8 maç kaldı, böyle bir dönem için onun takımın başına geçmesi normal değil. Gelecek sezon için olabilir ama şu anda ihtimali yok” ifadelerini kullandı.

Spor 18-06-20 21:09