Exxen 10 Gun Sonra Iptal Edilir Mi Haberleri

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor 2024-05-02 11:14:21

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-10 22:47:19

Şanlıurfa canlı seçim sonuçları! Şanlıurfa'daki seçimleri Zeynel Abidin Beyazgül mü, Mehmet Kasım Gülpınar mı, Celalettin Erkmen mi kazanacak?

Türkiye 10 ay sonra bu kez belediye başkanlarını seçecek. 31 Mart yerel seçimlerinde kıyasıya yarışın yaşanacağı kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. AK Parti'nin 'kalesi' olarak görülen Şanlıurfa'da sürpriz yaşanır mı?

Haber 2024-03-29 13:19:03

Baş ağrısı nasıl yazılır? Baş ağrısı ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Başta oluşan rahatsızlık, başın ağrıması olarak tanımlanan baş ağrısı kelimesi birleşik yapıdadır. Bu nedenle iki ayrı ögeden oluşan baş ağrısı sözcüğünün ayrı mı bitişik mi yazıldığı merak edilir. TDK Yazım Kılavuzu kapsamındaki açıklamalar dikkate alındığı zaman bu birleşik kelimenin yazılı dildeki hatalı olmayan kullanımı kolaylıkla öne çıkarılabilir. Ancak bu konuda açıklama yapıldıktan sonra yine baş ve ağrı sözcükleriyle oluşturulan mecaz anlamdaki birleşik kelimeye de değinilmelidir.

Egitim 2024-03-07 20:34:01

Diğer Haber Etiketleri

aday erden galatasaray kulübün Ünal Aysal Erden Timur Süheyl Batum Rezan Epözdemir alp yalman Dursun Özbek Oyuncu Pınar Metin Akpınar fakirlik Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül Mehmet Kasım Gülpınar ak parti Yeniden Refah Partisi Seçim 2024 seçim sonuçları baş ağrısı nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu emekli zammı Özcan Deniz trafik kazası Ankara emekli maaşı taksi exxen üyelik iptal exxen üyelik iptal etme ak galatasaray bay ligi maçın oynanacak yayınlanacak exxen abonelik exxen aylık ücret exxen üye olma dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu Hayat Eve Sığar HES kodu eris EFT Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret Bendevi Palandöken Bakara suresi Ramazan dua Araf suresi ara tatil ne zaman nisan ara tatili okullar ne zaman kapanacak bakan kasapoğlu gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu kyk yurt ücreti EYT ehliyet sınavı ehliyet sınavı ne zaman yapılacak ehliyet sınavı ne zaman ohal ne demek ohal nedir ligde Fatih Terim Fiorentina Trivia Quiz futbol Esenyurt 10 Kasım Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü dakika haberleri iyet n dakika haberleri spor to spor tot spor toto Kayserispor Okan Buruk Spor Toto Süper Lig Süper Lig son dakika son dakika haberleri haberler Mauro Icardi juan mata Ehliyet eski kimlik geçerlilik süresi İngiltere kraliçe 2. elizabeth konut fiyatları Promosyon CHP Kemal Kılıçdaroğlu KPSS Üniversite sınavı yks kredi kartı kapatma kredi kartı iptali Eyüpsultan cinayet 1 yıl Galatasaray Futbol Kulübü Başkan altın ve dolar ons altın altın dolar gram fiyatı dolar ve altın fiyatları dolar ve altın ons fiyatı altının ons fiyatı gram altın dolar altının gram gram satış altın altın altın altın fiyatları dolar fiyatlarında altın dün altının ons gram altın ve dolar Bankacılık Ve Finans İstanbul İstanbul Havalimanı THY Türk Hava Yolları Pegasus uçak kar kar yağışı uçak bileti Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Sabiha Gökçen kar tatili erik Kıbrıs Barış Harekâtı Exxen Acun Ilıcalı Kurban Bayramı Namaz

‘Emekliye 4 bin TL seyyanen zam’ iddiasından sonra bir de tarihi duyurdular! Fatih Portakal, ‘Bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi: Ardından daha iddialı açıklama geldi

SSK ve Bağ-Kur emekli maaş zammı yüzde 49,25 olacak. Yaklaşık 13 buçuk milyon emeklinin aylığı en az 10 bin TL seviyesine getirilecek. Peki seçim öncesinde emekliye sürpriz bir artış gelir mi? Gazeteci Fatih Portakal ‘bence böyle bir şey konuşuluyor’ dedi. Analist Mert Başaran ise daha iddialı konuştu! “seçim anketleri 1-2 puan farkla çıkarsa Mart’ta ek zamların geleceğini düşünüyorum…”

Finans 27-01-24 09:23

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

Kahreden çanta! 6 gün sonra 10 metre ilerdeki ağaçta buldular

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin mahkeme kararıyla iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 28 yaşındaki Gamze Gürel'in çantası, 6 gün sonra ağaçta bulundu. Jandarmadan kızının eşyalarını tutanakla teslim alan acılı baba Abbas Gürel, "Kızımın çantasını buldular, çok duygulandım, ağladım. Yapacak hiçbir şey yok, hiçbir şey diyemiyorum" dedi.

Haber 13-12-23 08:29

Ocak 2024’ten sonra yüzde 70’lik fark! Meclis düzenlemesi yolda: En düşük emekli maaşı 10 bin lirayı aşacak

Ocak 2024 ile beraber SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşı artacak. Enflasyon rakamları ile şekil alacak emekli zammı için bir de refah payının eklenmesi gündemde. Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yüzde 68.01 olarak güncellemesi ile birlikte emekli maaşı zammı hesabı değişti. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zammın kök aylık üzerinden mi yoksa kademeli bir artış mı yapılacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Daha sonra ise Meclis düzenlemesi yapılacak.

Finans 31-10-23 07:09

Araca müşteri gibi bindi, ortalığı kan gölüne çevirdi: Takside panik ve dehşet anları! Hayırdır oğlum, karına kızına bir şey mi yaptık?

Kocaeli'de taksiye müşteri gibi binip sürücü Murat Karaca'yı silahla tehditler savurduktan sonra 10 el ateş ederek öldüren M. G.'nin dehşet anlarının görüntüleri ve araçta geçen uzun süreli diyalog ortaya çıktı. 14 Ekim'de gerçekleşen olayda; M. G.'nin, çalan telefonuna bakmak isteyen Karaca'ya "Telefona, herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana" dediği duyuldu. Korkunç cinayet anlarından önce M. G.'nin bir 'tokat atma' meselesi yüzünden olay çıkardığı da anlaşıldı.

Haber 28-10-23 08:33

EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? EXXEN 10 gün sonra iptal edilir mi? EXXEN'de tek maç satın alma var mı?

EXXEN üyelik iptaline dair araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının üçüncü haftası başlıyor. Galatasaray, Almanya ekibi Bayern Münih'i bu akşam sahasında ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EXXEN, yeni üye olacak kullancılara '10 gün ücretsiz izle' kampanyası başlattı. Bu kapsamda EXXEN üyelik iptali ve hesap silme nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte tüm detaylar...

Haber 24-10-23 19:38

Galatasaray Bayern Münih maçı ücretsiz mi, canlı nasıl izlenir? Ücretsiz EXXEN üyeliği nasıl yapılır?

Ücretsiz EXXEN üyeliği hakkında araştırmalar hız kazandı. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında bu akşam Almanya temsilcisi Bayern Münih'i sahasında konuk edecek. Karşılaşma Exxen'den canlı olarak izlenebilecek. Exxen, Galatasaray Bayern Münih maçı ve diğer Avrupa Kupası mücadeleleri için sevindiren haberi duyurdu. Exxen'e yeni üye olan kullanıcılar, 10 gün boyunca karşılaşmaları ücretsiz izleyebilecek. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı bedava nasıl izlenir?

Spor 24-10-23 19:38

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavisi nedir? Hiperaktivite ve dikkat eksikliği geçer mi?

Kısa ismi dehb olan ve çoğunlukla küçük yaşlardaki erkek ve kız çocuklarında görülen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, mutlaka tedavi edilmesi gereken bir davranış bozukluğu rahatsızlığıdır. Bu rahatsızlık henüz bebeğin anne karnındayken başlar ve doğup büyüdükten sonra da devam eder. Kendini birtakım belirtilerle gösteren dehb davranış bozukluğu erken teşhis edildiğinde daha kolay tedavi edilir. Peki, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavisi nedir?

Haber 13-10-23 20:18

Hayat Eve Sığar uygulaması 10 ay sonra güncellendi! HES kodu hayatımıza yeniden mi girecek?

Sağlık Bakanlığı, pandemi döneminde HES Kodu için kullanılan "Hayat Eve Sığar" uygulamasını aylar sonra ilk kez güncelledi. Eris varyantına ilişkin tartışmaların olduğu dönemde uygulamanın güncellenmesi "HES Kodu geri mi geliyor?" sorusunu akıllara getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Eris varyantı için, "Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok." demişti. İşte detaylar...

Haber 01-10-23 09:45

EFT iptal etme nasıl yapılır? EFT para transferi iptal edilir mi?

EFT, bankalar arasında elektronik ortamda gerçekleştirilen para transferi işlemidir. EFT ile banka hesapları arasında hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde para transferi yapılabilir. EFT ile para göndermek saniyeler içerisinde gerçekleşen çok kolay bir işlem olsa da bazen hatalar yaşanabilir, yanlış hesaba EFT yapabilir ya da miktarı yanlış girebiliriz. Bu sorun EFT iptal edilir mi sorusunu da beraberinde getirir. Peki, EFT iptal edilebilir mi?

Finans 13-06-23 14:02
EFT

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'nun pazarcıyla kavga etmesiyle ilgili açıklama! 'Böyle idarecilik olmaz'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenler'deki Dörtyol Meydanı'nda açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun pazarcıyla kavga etmesi gündem olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Pazarcıyla kavga edilir mi? Ondan sonra da zabıtalarla tutup karakola götürüyor. Hale bak. Ne oldu? Onlar da bıraktı. Böyle bir idarecilik olmaz." ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-23 18:03

Muharrem ince adaylıktan çekildi mi? Memleket Partisi lideri Muharrem İnce adaylıktan neden çekildi? Bu sözlerle duyurdu!

"Muharrem İnce adaylıktan çekildi mi?" 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrası flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Dün rahatsızlandığı için mitingleri iptal edilen Memleket Partisi Genel Başkanı, kurmaylarıyla görüşme gerçekleştirmişti. Memleket Partisi lideri bugün 10 kurmayıyla birlikte genel merkezde değerlendirmede bulundu. Peki, Muharrem ince adaylıktan çekildi mi? Memleket Partisi lideri Muharrem İnce adaylıktan neden çekildi?

Haber 11-05-23 15:09

'En az 14-15 bin TL'ye çıkar' Asgari ücret 10 bin TL mi oluyor? Emekli maaşından sonra gözler o rakamda! Kıyma kahve peynirin fiyatını verip...

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye yükseltilmesinin ardından gözler asgari ücrete çevrildi. Peki, asgari ücret 10 bin TL mi oluyor? TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den katıldığı canlı yayında çarpıcı bir asgari ücret çıkışı geldi. 'Sadece 10 bin TL ile kalmıyor' diyen Palandöken, tazminat hakları ve sigorta primleri gibi kalemlerle bunun yansımasının 14-15 bin TL olacağını söyledi. İşte asgari ücretle alakalı dikkat çeken o açıklamaların detayları...

Finans 29-03-23 10:27

Bakara Suresi 156. ayet tefsiri ve meali nedir? Bakara Suresi 156. ayeti okunuşu ve anlamı

Bakara suresi, Kuran-ı Kerim’in en uzun suresi olmasıyla bilinir. İslam dini ile ilgili pek çok konuya değindiği ve Kuran’ın bir özeti niteliğinde olduğu için merak edilir. Hicretten sonra vahyedilmiş olan Bakara suresi, yaklaşık 10 yılda tamamlanmıştır. Özellikle İslam dini araştırmacıları Bakara suresinin üzerinde oldukça durur. Bakara suresi 156. Ayeti ise faziletleri ile öne çıkar ve her Müslümanın bilmesi gereken bir ayettir. Peki Bakara suresi 156. ayet tefsiri ve meali nedir?

Haber 28-03-23 17:18

A'râf suresi 10. ayet tefsiri ve meali nedir? A'râf suresi 10. ayeti okunuşu ve anlamı

Ramazan ayında okunması mübarek olan A'râf suresi, çok faziletli bir suredir. Bakara ve Şuarâ surelerinden sonra en çok ayet içeren sure olan A'râf suresi, İslam dini kuralları ve hükümleri ile ilgili önemli bilgiler verir. Ayrıca surede peygamber efendimizden kıssalar de yer alır. A'râf suresinin 10. ayeti faziletli olması ile bilinir ve pek çok Müslüman tarafından merak edilir. Müslümanlar için A'râf suresi 10. ayet, şükretmenin önemini anlatan bir ayettir. A'râf suresi 10. ayet tefsiri nedir?

Haber 17-03-23 16:28

Ara tatil iptal mi 2023? Nisan'da ara tatil olacak mı? 2023 okul tatil takvimi

2022-2023 eğitim öğretim yılında 2. dönem önce kar yağışı sonra da deprem nedeniyle gecikmeli başladı. Okulların geç açılmasıyla ara tatil ve genel tatil takvimi araştırılmaya başlandı.

Egitim 08-03-23 17:07

KYK yurt ücretleri ödenecek mi? 2023 Şubat ayı KYK yurt ücretleri ne zaman geri ödenecek, iptal mi? Bakan Kasapoğlu açıkladı

KYK yurt ücretleri konusunda beklenen açıklama dün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı. Bilindiği üzere, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle üniversitelerde alınan tatil kararları sonrası çok sayıda depremzede Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde yurtlara yerleştirildi. Peki, KYK yurt ücretleri ödenecek mi? 2023 Şubat ayı KYK yurt ücretleri ne zaman geri ödenecek, iptal mi? İşte detaylar...

Finans 23-02-23 11:24

KYK yurt ücretleri ödenecek mi, iptal mi? KYK yurt ücretleri iade edilecek mi? Bakan Kasapoğlu'ndan yurt ödemeleri için açıklama geldi!

KYK yurt ödemeleri için beklenen son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası üniversitelerde online eğitime geçilmiş ve KYK yurtlarına depremzedeler nakledilmişti. Peki, KYK yurt ücretleri ödenecek mi, iptal mi? KYK yurt ücretleri iade edilecek mi? İşte detaylar...

Finans 23-02-23 08:21

EYT çıkacak mı, iptal mi olacak? EYT YASASI ERTELENDİ Mİ? Emeklilikte Yaşa Takılanlarda deprem etkisi!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili son dakika gelişmeleri 10 Şubat 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 7 Şubat Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda oylanması planlanan Emeklilikte Yaşa Takılanlar tasarısı, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ilde hissedilen depremler sonrası Meclis'in 1 hafta süre ile kapanmasıyla ertelendi. EYT düzenlemesinin Meclis'e geleceği tarih ise merak edildi. İşte, 10 Şubat 2023 Cuma günü itibarıyla EYT'de son durum...

Finans 11-02-23 10:47
EYT

Ehliyet sınavları ERTELENDİ mi? Motorlu taşıt e-sınavları ne zaman, hangi tarihte? Deprem sonrası MEB'den 'sınav tarihi' açıklaması

Ehliyet sınavlarına hazırlanan kişiler, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Birçok sınavın iptal edilmesi nedeniyle Motorlu taşıt e-sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'e-Sınav tarihleri' açıklaması geldi. Peki, ehliyet sınavları ertelendi mi? Ehliyet sınavları ne zaman? İşte, motorlu taşıt e-sınavları ile ilgili detaylar...

Haber 10-02-23 13:42

OHAL nasıl uygulanır, neden ilan edilir? Deprem sonrası OHAL ilan edildi mi, ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı!

10 kentte OHAL kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremden etkilenen 10 ilde 3 ay süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edildiğini açıklamıştı. OHAL nasıl uygulanır, neden ilan edilir? Deprem sonrası OHAL ilan edildi mi, ne zaman bitecek? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Haber 08-02-23 08:16

Fatih Terim'e resmi teklif yapıldı! Efsanelerinden biri olduğu kulübe dönecek mi? Düşünmek için süre istedi...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Fatih Terim, geçtiğimiz aylarda açıklama yaparak, iyi bir proje olması halinde teknik direktörlüğe devam edeceğini söylemişti. İtalya'da zor günler geçiren Fiorentina, eski teknik direktörü Fatih Terim'e telefon açtı. Ligde 10. sırada bulunan İtalyan devi Terim'e resmi teklif yaptı.

Spor 20-01-23 07:26

Türkiye futbol tarihi testinde 10/10 yapabilir misin?

Ülke olarak Milli Futbol Takımı'mızla birlikte bazen üzüldük bazen mutluluktan havalara uçtuk. Yüzlerce maç belki binlerce golü tarihine sığdıran Türk Milli Takımı ve Türkiye futbol tarihi hakkında ne kadar bilgiye sahipsin, hiç merak ettin mi? Maçtan sonra bir de özetini ve değerlendirmesini saatlerce izleyebildiğimiz futbola ne kadar hâkimsin?

Trend 30-11-22 13:24

Yer: Esenyurt! Evden çıktı, 10 dakika sonra olanlar şaşkına çevirdi... 'Burada günlük daireler kiralanıyormuş zaten'

Esenyurt'ta lüks bir siteye giren hırsızlar, girişi turnikesinin de bozuk olmasını fırsat bilerek bir evden 80 bin TL'lik vurgun yaptı. Site yönetimin gerekli tedbirleri almadığını belirten ev sahibi, ''Eve hırsız girdiğinden emin olduğumda güvenliği aradık. Bizi sakinleştireceği yere ‘Siz mi aldınız?’ ‘Kapı kitli değil miydi?’ ‘Tanıdık biri almış olabilir mi?’ diye sorular sordu. Tüm bunların dışında da günlük olarak daireler kiralanıyormuş. Böyle olduğunu bilseydim taşınmazdım'' dedi.

Haber 19-11-22 09:38

BUGÜN TATİL Mİ, 9 Kasım resmi tatil mi? 9 Kasım 2022 Çarşamba günü öğleden sonra okullar ve işyerleri!

Bugün tatil mi, sorusu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesi 9 Kasım'da okula gidecek öğrenciler ve kamu kurumlarında çalışan memurlar tarafından merak konusu oldu. Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü olan 10 Kasım'da yurdun dört bir yanında anma etkinlikleri düzenlenecek. Atatürk’ü Anma Günü öncesi okullar ve işyerlerinde son durum hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, 9 Kasım resmi tatil mi? 9 Kasım yarım gün mü?

Haber 09-11-22 07:12

Son dakika: 7 maç sonra kayıp! Galatasaray, Kayseri'de yıkıldı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor, Galatasaray'ı konuk etti. Kayseri'de oynanan müsabakaya her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. İki ekibin de birçok gol pozisyonuna girdiği, Galatasaray'ın bir golünün VAR kontrolü sonrasında iptal edildiği karşılaşmada kazanan taraf 2-1'lik skorla Kayserispor oldu. Okan Buruk'un ekibi bu sonucun ardından 7 maç sonra yenilgi yüzü gördü.

Spor 15-10-22 21:59

Eski kimlikle ehliyet sınavına girilir mi? Yeni kimlik kartı olmadan sınava girilir mi?

Ehliyet sınavı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilir. Ehliyet sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ehliyet sınavında başarılı olduktan sonra sürücü belgesi almaya hak kazanır. Adaylar ehliyet sınavında ilk yardım, trafik adabı, araç tekniği ve trafik bilgisi derslerinden sorumlu tutulur. Adaylar sınavda toplamda 70 tam puan almaları hâlinde dersten başarılı kabul edilir. Peki, eski kimlikle ehliyet sınavına girilir mi?

Haber 26-09-22 16:58

İngiltere yasta! Halk Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünü Buckingham Sarayı’nın önünde şarkıyla andı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünden sonra ülkede 10 günlük ulusal yas ilan edildi. Kraliçe’nin ölümüyle birlikte İngiltere’de bayraklar yarıya indirildi ve etkinlikler iptal edildi. Kraliçe’nin ölüm haberini alan halk gözyaşları içinde Buckingham Sarayı’nın önüne akın etti. Binlerce kişi sarayın önünde hep bir ağızdan ‘God Save The King (Tanrı Kralı Korusun)’ şarkısını söylemeye başladı.

Trend 09-09-22 10:25

Konut fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken sözler! O tarihi işaret etti

Konut fiyatlarındaki hareketlilik ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminde. Ev fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusunun yanıtı merak edilirken son dönemde emlak piyasasındaki ev fiyatlarında gerçekleşen astronomik artışlardan sonra peş peşe sosyal konut projeleri açıklanmıştı. Sosyal konut projelerinin açıklanmasıyla artışların düşmeye başlaması piyasalarca olumlu karşılandı. Emlak uzmanları, şimdiden fiyatlarda yüzde 10’a yakın bir düşüş yaşandığını belirtirken 2023 yılını işaret etti.

Finans 08-09-22 18:29

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda: Memurlara 10 kat promosyon! Görüşmeler başladı…

Emekli maaş promosyon rakamlarındaki rekabet kamuya da sıçradı. Kamu personelinin promosyonunu artırmak için kurumlar harekete geçti. Bankalarla görüşmeler başlarken promosyonların 10 kata kadar artması bekleniyor. Öte yandan süresi henüz bitmemiş sözleşmelerin de iptali için bankalarla görüşülüyor. Bu noktada henüz süresi bitmemiş sözleşmelerin iptal edilerek tazminat maddesinin işletilmesi ve düşük kalan promosyonun yeniden güncellenmesi sağlanacak.

Finans 26-08-22 14:28

Kemal Kılıçdaroğlu: En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,, "Anadolu’dan gelen evladımız İstanbul’da yurt bulamadığı takdirde ayda 9-10 bin lira kira vererek ev tutabilir mi? Anne baba seviniyor oğlum kızım üniversite kazandı diye ama sonra nerede kalacak diye düşünüyor. Gençlere sözüm var. En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz. 20 yıldır bitiremediler, 1 yıl içinde bitireceğiz" dedi.

Haber 13-08-22 12:08

SON DAKİKA: KPSS sınavının iptali sonrası gündem oldu! Üniversite sınavına giren 3 milyondan fazla kişiyi ilgilendiriyor...

Son dakika haberi: 1 milyon 300 bin kişinin katıldığı KPSS'de bazı soruların daha önce bir yayınevinin deneme testinde yayınlandığının ortaya çıkmasından sonra ÖSYM Başkanı Aygün görevden alınırken, KPSS iptal edildi. Alınan kararın ardından şimdi de diğer sınavlar gündem oldu. Peki, ÖSYM Başkanı'nın görevden alınması ve KPSS'nin iptal edilmesi sonrası üniversite sınavı da tehlikede mi? İşte tüm detaylar...

Haber 04-08-22 13:09

Kredi kartı kapatma: Kredi kartı iptali nasıl yapılır, nasıl kapatılır?

Mobil bankacılık, çağrı merkezi ya da şubeler ile kredi kartı kapatma işlemi gerçekleştirilebilir. Mevcut kart borcu ödenerek, kredi kartı iptal sebebi bildirildikten sonra bu işlemin tamamlanması uygundur. Bu süreçte banka ile iletişime geçilmesi gerekir. Banka/ kredi kartı nasıl iptal edilir, kredi kartı kapatma adımları nelerdir?

Finans 03-08-22 20:30

Yan baktın cinayetinde tahliyeye yürek yakan sözler: Ciğerimi söktüler, mezar taşı seviyorum

Eyüpsultan'da, 'yan baktın' tartışmasında öldürülen Muhammet Yelekçi'nin katiline tutuklu yargılandığı davada 10 yıl hapis cezası verildi, temyiz sürecini tutuksuz geçirmesi kararıyla, 22 Nisan'da tahliye edildi. Karara tepki gösteren acılı anne, ''Oğlumun kanı 10 sene mi? Her gün ağlıyorum. Oğlum toprakta, ben yanıyorum. Mezarında taş seviyorum'' derken, olay anında yanında olan ablası, ''İkinci kez öldük. 10 yıl karar verilen cezadan sonra öldüren kişi nasıl çıkar?'' ifadelerini kullandı.

Haber 14-05-22 14:03

Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray seçimleri yapılacak mı, iptal mi oldu?

Galatasaray'da başkanlık seçim süreci pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. 10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray’da yapılan son genel kurulun iptaline ilişkin davada ihtiyati tedbir kararını kaldırdı. Peki, Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? İşte haberin detayları!

Spor 26-04-22 11:40

Gram altın ve dolar fiyatı için son 10 gün! O tarihten sonra tüm dünya piyasaları karışacak...

Gram altın ve dolar/TL kuru fiyatları 23 Nisan Cumartesi günü yatırımcıların odağında yer alıyor. “Gram altın, Dolar/TL kuru düşecek mi yükselecek mi?” sorusuna yanıt aranırken ALB Yatırım Araştırma Müdürü Emre Çayırlı’dan değerlendirme geldi. Çayırlı, gelecek ayki Fed toplantısında faiz artışı yapılması durumunda dolar/TL’de 15 liranın görülebileceğini ifade ederken altının gram fiyatı içinse, “Yeni zirveler görme ihtimalimiz bulunuyor” dedi. Alım için en ucuz olan enstrümanı da açıkladı.

Finans 23-04-22 09:50

Havale iptal edilir mi? Banka havalesi ile gönderilen para geri alınabilir mi?

Günümüzde herhangi bir banka hesabından bir başkasının banka hesabına para göndermek mobil bankacılık uygulamaları ile çok kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu esnada kullanılan EFT, havale ve FAST gibi gönderim yöntemleri mevcuttur. Aynı bankaya ait hesaplar arasında gerçekleşecek transfer için havale işlemi kullanılır. Havale ile gönderim işlemi ortalama bir dakika içerisinde karşı tarafın hesabına geçer.

Finans 11-04-22 10:50

Hafta sonu yapılan havale ve EFT iptal edilir mi? Hafta sonu yapılan EFT'nin iptali nasıl olur?

Normal şartlarda bir EFT ödemesini onayladıktan sonra durdurmak veya geri çekmek mümkün değildir. Banka sistemleri, güvenlik sebeplerinden dolayı kullanıcılara bu işlemi yapma hakkı tanımaz. Bu durumda hafta sonu yapılan havale ve EFT işlemlerinin iptali için nasıl bir yol izlemek gerekir?

Finans 01-04-22 00:44
EFT

İstanbul'da uçak seferleri iptal mi? İstanbul Havalimanı, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri!

İstanbul da dahil olmak üzere pek çok ilde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilip edilmeyeceği sorgulanıyor. Konuyla ilgili olarak THY ve Pegasus’tan beklenen açıklama yapıldı. Uçuşu olan vatandaşlar uçuşlardaki son durumu merak ediyor. Peki, İstanbul’da uçak seferleri iptal mi? İşte 10-11 Mart tarihlerinde İstanbul Havalimanı, THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri!

Haber 10-03-22 13:20

Okullar tatil mi? İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 10 Mart yarın okullar tatil mi?

Okulların tatil olup olmayacağı en çok aranan konular arasında yer alıyor. İstanbul için günlerdir yoğun kar alarmı veriliyordu. Beklenen kar İstanbul'a yağmaya başladı. Kar yağışından sonra veliler, okullar tatil mi? İstanbul'da 10 Mart okullar tatil olacak mı? şeklindeki aramalarını hızlandırdı. İstanbul Valiliği, beklenen haberi verdi. İşte konuya dair detaylı bilgiler...

Haber 09-03-22 19:41

İnanılmaz faydalarını öğrendikten sonra kuru eriği daha fazla seveceksiniz

Kuru erik K vitamini açısından oldukça zengin lezzetli mi lezzetli meyvelerin başında gelir. Diyet yapanların favori gıdası olan kuru erik hem tok tutuyor hem bağırsak sağlığını koruyor. Demir ve A vitamini içeriği ile de göz sağlığına iyi gelen, aynı zamanda saçların da daha parlak olmasına yardımcı olan kuru erik, kanser hastalığına karşı beslenmede de kendine yer buluyor. Ancak faydaları bunlarla sınırlı değil! İşte günlük beslenmenize kuru eriği eklemek için 10 şahane neden...

Haber 17-02-22 12:15

Yalovalı kadın muhtar hem mahallelinin sevgisini hem ödülleri kazandı

Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev kadınlarına satış yeri tahsisi ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs desteklerinden dolayı en başarılı 10 kadından biri seçildiği 2018'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül alan, bu yıl da bir dernek tarafından ödüle layık görülen Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz, 3. dönemde hizmetlerine devam ediyor - Muhtar Filiz: - "(2009 seçimlerinde) İlk bu fikrimi babamla paylaştım. Babam 'Katiyen olmaz, kim oy verecek. Bizi rezil mi edeceksin' dedi. Babamın kapısını çarptım ve çıktım. 'Oyunu istemiyorum' dedim. Babam benden sonra takım elbisesini giymiş ve bana oy istemek için gece aile dostlarını dolaşmaya başlamış"

Yurthaber 19-10-21 12:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı töreninde konuştu: (1)

"Kıbrıs Türk halkının kanıyla, canıyla, şehitlerinin fedakarlığıyla kurduğu devletten vazgeçmesini istiyorlar. 10 yıllardır değişmeyen, kısa sürede de değişmesi beklenmeyen bu nobran tavrın artık hiçbir hükmü kalmamıştır. Bizden kimse artık bundan sonra geriye dönüş beklemesin" - "Avrupa Birliği mali, idari noktada Kuzey Kıbrıs'a desteklerini verecekti, Verdi mi? Hayır vermedi? Niye? Bunların hayatı yalan üzerine kurulu. Dürüst değiller" - "Rumlar, Kıbrıs Türkü'nü azınlık olarak görme, eşitlik temelinde çözümü reddetme gafletinden bir türlü uyanamadılar" - "Rum tarafı gerçeklerden kopuk, maksimalist, samimiyetsiz ve şımarık yaklaşımını sürdürmekte ısrarcıdır. Bu yaklaşımlarını değiştirmek, kendilerini sorgulamak, hakkaniyetli çözüm yolunda samimi çaba harcamak gibi bir niyetleri de yoktur" - "(Güney Kıbrıs Rum Yönetimi) İçlerinde halen 1974 öncesi katliamların özlemini çekenler bulunduğunu görebiliyoruz" - "(Kıbrıs meselesi) Biz haklıyız. Haklı olduğumuz için de sonuna kadar hakkımızı savunacağız"

Yurthaber 20-07-21 11:44

Exxen bayramda ücretsiz mi? Exxen bayramda ücretsiz olacak mı?

Acun Ilıcalı’nın dijital film ve dizi platformu olan Exxen, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda ücretsiz olarak sunuldu. İlk çıktığı zamanlarda içerik olarak diğer rakip platformlardan az içerik bulundurmasına rağmen, daha sonra içerik sayısını da arttırdı. Kullanıcıların hem deneyim edinmesi hem de içerikleri daha iyi görebilmeleri için Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olarak sunulan Exxen’in Kurban Bayramı’nda da ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Magazin 19-07-21 12:02

Teşrik Tekbiri nasıl getirilir? Teşrik Tekbiri kaç kere söylenir? Arefe günü Teşrik Tekbiri getirilir mi?

Kurban Bayramı Arefesinde Hz. Peygamberin, arefe günü sabah namazından başlayarak bayramın son günü olan 4. günü ikindi namazına kadar farzlardan sonra teşrik tekbirleri getirdiği rivayet edilir. Teşrik'in anlamı parlamak, eti güneşe sermek ve doğruya gitmek demektir. Teşrik tekbiri Kurban Bayramı günlerinde farz namazlarının ardından getirilir.

Haber 19-07-21 09:37