Fiorentina Haberleri

Fenerbahçe'de Samet Akaydin'a İtalyan devinden teklif an meselesi...

Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın Samet Akaydin için harekete geçtiği ifade edildi. Özellikle milli takımda gösterdiği performans sonrası İtalyanların radarına giren tecrübeli oyuncu için devre arasında girişimin yapılacağı öğrenildi.

Spor 03-11-2023 11:40

Yöneticilerle ilk görüşme gerçekleşti! Fatih Terim eski takımına geri dönüyor

Galatasaray ile yollarını ayırdığı tarihten bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayan ve sahalardan uzak olan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 25-09-2023 11:21

MAÇ SONUCU: Konferans Ligi'nde şampiyon West Ham! Premier Lig ekibi son dakikada kupaya uzandı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde İtalya temsilcisi Fiorentina ile İngiltere ekibi West Ham United karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf, 90. dakikada bulduğu golle West Ham oldu. Sahadan 2-1 üstün ayrılan İngiliz ekibi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa uzandı. İşte detaylar...

Spor 08-06-2023 00:03

Sivasspor - Fiorentina maçında sahaya girip futbolcunun burnunu kırmıştı! O saldırgan ve bir taraftar daha tutuklandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Sivasspor'un Fiorentina'yı konuk ettiği karşılaşmanın son anlarında sahaya girerek Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya saldıran 2 taraftar, adliyeye sevk edilmişti. İki saldırgan, Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgu işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Spor 17-03-2023 13:49

Sivas'ta skandal gece! Sahaya atlayan taraftar rakibin burnunu kırdı... Tiksiniyorum

UEFA Konferans Ligi'nde sahasında Fiorentina'yı ağırlayan ve aldığı 4-1'lik mağlubiyet sonrası Avrupa'ya veda eden Sivasspor elenmenin üzüntüsünü yaşarken, karşılaşmanın ardından skandal bir olay yaşandı. Sahaya atlayan bir Sivasspor taraftarı 20 yaşındaki Fiorentinalı orta saha oyuncusu Alessandro Bianco'ya yumruk atarak, oyuncunun burnunu kırdı. İşte detaylar...

Spor 17-03-2023 07:11

Rıza Çalımbay, rövanşta işi bitirmeye kararlı! 'Sivas'ta bambaşka olacak!'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Ortada bir maçtı. Sivas'taki maç bambaşka bir maç olacak. Telafi etmek için ne gerekirse yapacağız" dedi.

Spor 10-03-2023 02:23

Sivasspor, Fiorentina karşısında direndi ama olmadı! Tur, Türkiye'ye kaldı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında temsilcimiz Sivasspor, Fiorentina deplasmanına çıktı. Kırmızı - beyazlı ekibin bir topunun direkten döndüğü ve iyi bir oyun sergilediği karşılaşma, Fiorentina'nın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor 10-03-2023 01:08

Son dakika: 1 yıldır takip ettiği Galatasaray ile buluşuyor! Erden Timur, Luka Jovic'i İstanbul'a getiriyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı 11 galibiyetle müthiş bir çıkış yakalayan Galatasaray, taraftarlarını sevince boğmuştu. Sarı - kımızılılar; en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın gündemine İtalya Ligi Serie A'da Fiorentina forması giyen Luka Jovic gelmişti. Dünyaca ünlü yıldızla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 04-02-2023 09:56

Galatasaray Jovic'i bitirdi, bitiriyor! Oyuncu ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar teklifini Fiorentina'ya iletti!

Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'ta gösterdiği başarılı performansın ardından 63 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu. İspanyol devinde tutunamayan Jovic, sezon başında Fiorentina'ya bedelsiz olarak imza atmıştı. Kariyerinde yeni bir sıçrama yapmak isteyen Jovic'e Galatasaray talip oldu. Sırp golcü ile prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılılar Fiorentina ile görüşmeye başladı.

Spor 01-02-2023 11:28

Son dakika: Galatasaray bombayı patlatıyor! Dünyaca ünlü yıldız Luka Jovic, adım adım Aslan oluyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 21 haftada topladığı 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer dönemini Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralayarak açan sarı - kırmızılılar, tıpkı sezon başında olduğu gibi yine ses getiren bir hamle için harekete geçti. Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Lucas Torreira gibi isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üstüne çeken Galatasaray'ın gündeminde Luka Jovic'in olduğu öğrenildi.

Spor 31-01-2023 08:45

Fatih Terim'e resmi teklif yapıldı! Efsanelerinden biri olduğu kulübe dönecek mi? Düşünmek için süre istedi...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Fatih Terim, geçtiğimiz aylarda açıklama yaparak, iyi bir proje olması halinde teknik direktörlüğe devam edeceğini söylemişti. İtalya'da zor günler geçiren Fiorentina, eski teknik direktörü Fatih Terim'e telefon açtı. Ligde 10. sırada bulunan İtalyan devi Terim'e resmi teklif yaptı.

Spor 20-01-2023 07:26

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin yıldızını takımdan koparıyor! Jorge Jesus mesajı verdi ''Göndermeyin''

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımın başına geçmesiyle kariyer basamaklarını birer birer tırmanmaya başlayan 23 yaşındaki İsmail Yüksek'e İtalyan devleri talip oldu. Fatih Terim sayesinde Türkiye'ye çok tanıdık olan İtalyanlar, Fenerbahçe'nin genç yıldızını radarlarına aldı. Özellikle Fatih Terim ile özdeşlemiş Fiorentina ve Milan'ın İsmail Yüksek'in peşinde olduğu ve kısa süre içinde resmi teklifi yapacağı öğrenildi.

Spor 01-12-2022 08:11

Bu kez olmadı! Başakşehir, Fiorentina deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, lider çıktığı Fiorentina deplasmanından galibiyet alarak ülkeye dönmenin planlarını yapıyordu. Maçın 15. dakikasında Aleksic'in golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz skoru koruyamadı ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu skorun ardından Fiorentina puanını 10 yaparak Başakşehir ile eşitledi.

Spor 27-10-2022 21:40

FİORENTİNA BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE! Fiorentina Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir UEFA Konferans Ligi A Grubu'nda Fiorentina takımının konuğu oluyor. İtalya'nın Florensa kentindeki 47 bin 282 seyirci kapasiteli Stadio Artemio Franchi'de oynanacak maç için geri sayım sürüyor. Hollandalı hakem Allard Lindhout'un yöneteceği maç için geri sayım sürüyor. Temsilcimiz ilk 4 karşılaşmasında elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlikle lider durumda yer alıyor. Peki, Fiorentina Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fiorentina Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 27-10-2022 15:48

İtalya'nın gündemi: Terim! Tek tek çıkıp konuştular... Nasıl biri olduğunu anladım

Son dakika... Galatasaray'da kazandığı şampiyonluklara UEFA Kupasını'da eklemesinin ardından 2000 yılında Avrupa'nın yolunu tutan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden Fiorentina'nın başına geçmişti. Kurt hoca burada da kupa finaline kadar yükselirken, kulüp başkanı ile olan fikir ayrılıkları sonrası kulüpten ayrılmıştı. Fiorentina'nın o dönemki oyuncuları Terim için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 12-10-2022 12:20

Medipol Başakşehir-Fiorentina maçının ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: "3-0’lık galibiyetin gelmesi ülkem ve takımım adına bizleri çok mutlu etti"

Yurthaber 16-09-2022 01:08

Medipol Başakşehir-Fiorentina maçının ardından

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: "Top daha çok bizdeydi. İkinci golü kalecimizin hatasıyla ödül olarak verdik. Böyle giderse gruptan çıkamayacağız gibi gözüküyor. Çok kötü oynamadık ama 3-0’lık mağlubiyet var"

Yurthaber 16-09-2022 00:29

Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü

Medipol Başakşehir liderliğini sürdürdü

Yurthaber 16-09-2022 00:09

Futbol: UEFA Avrupa Konferans Ligi

Medipol Başakşehir: 3 - Fiorentina: 0

Yurthaber 15-09-2022 23:53

Son dakika: Başakşehir fırtınası Avrupa'da da devam ediyor! Yine gol yemediler, Fiorentina'yı ezip geçtiler...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu ikinci haftasında Medipol Başakşehir ile Fiorentina karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan taraf, 3-0'lık skorla Başakşehir oldu. Galibiyet, Serdar Gürler ve Traore'nin golleriyle geldi. AyrıcaEmre Belözoğlu'nun öğrencileri, Süper Lig ve Konferans Ligi grubunda henüz gol yemedi.

Spor 15-09-2022 23:51

Futbol: UEFA Avrupa Konferans Ligi

Medipol Başakşehir: 0 - Fiorentina: 0 (İlk yarı)

Haber 15-09-2022 22:52

Medipol Başakşehir-Fiorentina maçından notlar

Medipol Başakşehir-Fiorentina maçından notlar

Yurthaber 15-09-2022 22:12

Medipol Başakşehir-Fiorentina

Medipol Başakşehir-Fiorentina

Yurthaber 15-09-2022 21:16

Medipol Başakşehir-Fiorentina maçına doğru

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: "Yarın elimizden geleni yapıp, kazanmak için sahaya çıkacağız"

Yurthaber 14-09-2022 21:07

Medipol Başakşehir, Fiorentina maçına hazır

Medipol Başakşehir, Fiorentina maçına hazır

Yurthaber 14-09-2022 20:10

Son dakika: Okan Buruk, Galatasaray taraftarlarına müjdeyi verdi! Transferlerimiz olacak

Son dakika haberleri: Galatasaray, Avusturya'daki son hazırlık maçını İtalya'nın Fiorentina takımına karşı oynadı ve mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Sarı - kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla taraftarları heyecanlandırdı. Buruk, " Yine transferlerimiz olacak. Her bölgeye transfer yapmak istiyoruz. Takımımızı en güçlü hale getirmek istiyoruz. Zor bir sezon olacak." dedi.

Spor 31-07-2022 23:02

Galatasaray'da Haris Seferovic çılgınlığı! Bu adam bize kafayı yedirtecek

Galatasaray'da Avusturya kampında oynanan son hazırlık maçında tüm gözler yeni transfer Haris Seferovic'teydi. Galatasaray formasıyla 3. hazırlık maçına çıkan İsviçreli golcü, İtalyan takımına karşı gösterdiği performansla taraftarları adeta mest etti. Seferovic, oyun içerisindeki etkili performansının yanı sıra Kerem Aktürkoğlu ve Emre Akbaba'nın attığı gollerde yaptığı asistlerle dikkat çekti. Sarı - kırmızılı taraftarlar, tecrübeli futbolcuyu sosyal medyada övgü yağmuruna tuttu.

Spor 31-07-2022 21:51

Son dakika: Haris Seferovic şov! Galatasaray, Avusturya'daki son hazırlık maçında Fiorentina'yı mağlup etti...

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, buradaki son hazırlık maçında İtalya Ligi Serie A ekibi Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Yeni transferlerin de forma giydiği mücadele, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı - kırmızılıların Benfica'dan kadrosuna kattığı Haris Seferovic, iki golde de yaptığı asistlerle yıldızlaştı.

Spor 31-07-2022 20:49

Son dakika: Galatasaray - Fiorentina maçında olay çıktı! Hakem az kalsın ilk yarıdan maçı bitiriyordu...

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İtalya Ligi Serie A ekibi Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın 37. dakikasında sarı - kırmızılı taraftarların bulunduğu tribünden sahaya atılan ses bombası nedeniyle oyun bir süre durdu, Okan Buruk sahaya girdi ve hakemle bir görüşme gerçekleştirdi.

Spor 31-07-2022 20:02

Son dakika: Galatasaray'da yeni transfer Leo Dubois, hazırlık maçında sakatlandı! Oyuna devam edemedi...

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İtalya'nın Fiorentina takımıyla karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılıların yeni transferi Leo Dubois, mücadeleye ilk 11'de başladı. Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Fransız sağ bek, karşılaşmanın ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi ve yerini Omar'a bıraktı.

Spor 31-07-2022 19:37

Fiorentina'dan Fatih Terim paylaşımı! O gönderiye binlerce beğeni geldi...

İtalya'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, 2001 yılında kulübün başında olan Fatih Terim'i yine unutmadı. Sosyal medya hesaplarından Fatih Terim paylaşımı yapan İtalyan kulübü, kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 31-07-2022 12:52

Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fiorentina maçı hangi kanalda?

Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı mücadelesi bu hafta futbolseverlere keyifli dakikalar yaşatacak. Süper Lig'de 2022-2023 sezonu öncesinde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İtalya'nın güçlü ekibi Fiorentina karşısında galibiyet arayacak. Kritik maç öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fiorentina Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fiorentina maçı hangi kanalda?

Spor 29-07-2022 17:10

Son dakika: Avrupa basını ne olduğunu anlamadı! Florian Grillitsch sonrası şaşkınlık! Galatasaray bu transferi nasıl yaptı?

Son dakika haberleri: Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch ile her konuda anlaşmaya varmış ve resmi imza için geri sayıma geçilmişti. Avrupa basını, oyuncunun sarı - kırmızılı kulüple anlaşması sonrasında adeta neye uğradığını şaşırdı. Grillitsch'in Galatasaray ile anlaşmadan önce Roma, Arsenal, Fiorentina ya da Newcastle'a imza atmasının beklendiği ifade edildi.

Spor 19-07-2022 10:33

Beşiktaş'ın istemediği Burak Yılmaz rotasını belirledi! 36 yaşında İtalyan devine gidiyor...

Lille ile sözleşmesi sona eren ve Fransız ekibinden ayrılan Burak Yılmaz, Fiorentina ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında kesin olarak Beşiktaş'a gitmeyeceğini söyleyen Burak Yılmaz'ın Ahmet Nur Çebi'ye kırgın olduğu gözlendi. Ahmet Nur Çebi'nin kendisini istemediğini belirten golcü oyuncu rotasını İtalya'ya kırdı.

Spor 09-06-2022 10:35

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı eşyalarını toplattı, gidiyor! Jose Mourinho, Galatasaray'ın kalbini alıyor... Marcao için flaş!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 1 hafta kala takımlar için transfer haberleri de gelmeye devam ediyor. Bu sezon taraftarlarının beklentisinin çok altında kalan ve gelecek sezon öncesinde yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların yıldız savunma oyuncusu Marcao için İtalya Ligi Serie A'dan Roma, Atalanta ve Fiorentina resmen devreye girdi. İşte haberin detayları...

Spor 17-05-2022 10:21

Son dakika: Galatasaray'da büyük kriz! Yıldız oyuncu isyan etti: Beni neden aldınız?

Son dakika haberleri: Galatasaray, bir yandan 30 Nisan'daki seçime hazırlanırken bir yandan da takım içerisindeki problemleri çözmek için uğraş veriyor. Sarı - kırmızılıların devre arasında Fiorentina'dan kiraladığı Erick Pulgar, adeta isyan çıkardı. Galatasaray'da 90 dakika bile oynamayan Şilili futbolcu, "Beni neden transfer ettiler" diyerek tepki gösterdi.

Spor 16-04-2022 18:16

Son dakika: Sezon başında geldikleri Galatasaray'dan gidiyorlar!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında derbide konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan ve oynadığı oyunla kendi taraftarlarının büyük tepkisini çeken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı - kırmızılıların stoper oyuncusu Victor Nelsson için ortaya atılan iddia, sosyal medyada gündem oldu. İtalyan basını, Nelsson'un Galatasaray'dan ayrılarak Zlatan Ibrahimovic'in oynadığı Serie A'ya gideceğini ifade etti.

Spor 12-04-2022 08:57

Juventus son dakikada güldü

İtalya Kupası yarı final ilk maçında Juventus, Fiorentina'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek avantajı elde etti.

Spor 03-03-2022 07:23

Basın toplantısında taciz skandalı! Golcü futbolcu Arthur Cabral'in yaptıkları sonrası Rossella Petrillo'dan ilk açıklama

Basın toplantısındaki taciz spor dünyasını karıştırdı. Ara transfer döneminde yüksek bonservisle Fiorentina'ya transfer olan golcü futbolcu Arthur Cabral, düzenlenen basın toplantısında gözleriyle Rossella Petrillo'yu taciz etti. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrası Petrillo'dan ilk açıklama geldi.

Spor 20-02-2022 11:01

Canlı yayında skandal hareket! Göğüslerine bakarak...

Fiorentina'nın yıldız oyuncusu Arthur Cabral'dan skandal bir hareket geldi. Kulübün uzun yıllardır medya sorumluluk görevini üstlenen Rossella Petrillo'nun göğüslerine canlı yayında bakarak dil çıkartması ülkeyi ayağa kaldırdı. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu davranışla ilgili henüz Fiorentina kulübünden bir açıklama gelmedi.

Spor 17-02-2022 19:16

İtalya'da çılgın gece! 7 gol ve 3 kırmızı kartın çıktığı maç nefes kesti

İtalya'da çılgın Napoli-Fiorentina maçı geceye damga vurdu. İtalya Kupası Son 16 Turu'nda Stadio Diego Armando Maraona'da oynanan mücadeleyi Fiorentina, 5-2 kazandı. Mücadelede Napoli'den 2 futbolcu, konuk ekipten ise 1 futbolcu kırmızı kart gördü.

Spor 14-01-2022 00:50

Tüm ülke ayakta! Kadın muhabir canlı yayında cinsel saldırıya uğradı

İtalya'da geçtiğimiz cumartesi günü Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların cinsel ve sözlü tacizine uğradı. Ülkeyi ayağa kaldıran olay sonrasında Beccaglia hem bir kadın hem de temsil ettiği kurum olarak dayanışma içinde olduğunu vurgulayarak, tacize sessiz kalan diğer taraftarlara tepki gösterdi.

Spor 30-11-2021 08:41

Galatasaray'ın stoperlerine Avrupa kancası! Marcao'dan sonra şimdi de Nelsson

Ligde bekleneni veremeyen Galatasaray'da, Marcao-Nelsson tandeminin hem Lazio hem de Marsilya maçlarında ortaya koyduğu uyum, teknik heyetten tam not aldı. İki oyuncu da Avrupa kulüpleri tarafından takip ediliyor.

Spor 02-10-2021 13:38

Inter ikinci yarıda açıldı

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 5. haftasında Inter, Fiorentina'yı deplasmanda 3-1 yendi.

Spor 22-09-2021 10:36

Franck Ribery, Fiorentina'dan ayrıldı

İtalya Serie A takımlarından Fiorentina, tecrübeli futbolcu Franck Ribery ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Spor 01-07-2021 15:30

Ne Fenerbahçe, ne Galatasaray! Boupendza bombası

Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği açıklanan Aaron Boupendza paylaşılamıyor. Ligi 22 golle kral olarak tamamlayan Gabonlu golcünün transferiyle ilgili ortaya bomba bir iddia atıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 23-06-2021 21:25

Gattuso, 22 gün sonra Fiorentina'ya veda etti

İtalyan ekibi Fiorentina, 25 Mayıs tarihinde teknik direktör olarak anlaşma sağladığı Gattuso ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 17-06-2021 11:58

Fiorentina'nın yeni teknik direktörü Gattuso oldu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Fiorentina, teknik direktörlük görevine Gennaro Gattuso'yu getirdi.

Spor 25-05-2021 20:13

Fatih Karagümrük'ten Frank Ribery bombası

Karagümrük FK, sezon sonu Fiorentina’yla sözleşmesi bitecek olan Franck Ribery için oyuncunun menajerine teklif yaptı.

Spor 16-04-2021 16:53