Fetüs Nedir Haberleri

Tam 40 yıldır oradaydı! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Kireçlenmiş fetüsü gören doktorlar şaşkınlığını gizleyemedi

Meksika’da tam 40 yıldır karnında doğmamış bir fetüsle yaşayan kadın tıp dünyasının ilgisini çekti. İnsanlık tarihi boyunca yalnızca 300 kez görülen mumyalanmış fetüs vakasından biri olan Meksikalı kadın doktorları şaşkına çevirmeyi başardı.

Trend 23-08-2023 08:10

Mutfak kapısından içeri sokmayın! Vücutta yıllarca kalıyor... Kansere neden oluyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kansere ve üreme sağlığına neden olan birçok etken bulunuyor. Sağlıksız beslenmenin ve zararlı alışkanlıkların çeşitli hastalıklara sebep olduğu biliniyor. Bunların yanı sıra günlük hayatta kullandığımız birçok eşya da riskli hastalıklara neden olabiliyor. Uzmanı kullanılan PFAS maddeleri açıklayarak tehlikeye karşı uyarılarda bulundu.

Haber 28-03-2023 12:51

Doktorlar bile şaşkına döndü! Bir yaşındaki çocuğun kafasının içinden ikizinin fetüsü çıkartıldı

Çin’de yaşayan ismi açıklanmayan 1 yaşındaki bir kız çocuğu kafatasının önlenemez bir şekilde büyümesi ve motor becerisindeki sorunlar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemeler sonucunda çocuğun kafatasının içinde ikizinin fetüsünün bulunduğu belirlendi. Acilen ameliyata alınan çocuğunun kafasından fetüs çıkartıldı.

Trend 10-03-2023 08:16

Tıp tarihinde ilk! Yenidoğan bebeğin midesinde 8 gelişmemiş fetüs çıkartıldı... Doktorlar şaşkına döndü

Hindistan’ın Jharkhand eyaletinin Ramgarh bölgesinde özel bir hastanede yenidoğan bir bebeğin karnındaki şişkinlik doktorların dikkatini çekti. Doktolar ilk başta bebeğin karnında tümör olduğunu düşündü ancak acilen ameliyata alınan bebeğinin midesinden gelişmemiş 8 fetüs çıkartıldı. Daha önce bu tür vakalar olmasına rağmen, dünyada ilk kez sekiz embriyo bir arada bulundu.

Trend 18-11-2022 13:54

Fetüs Nedir

Fetüs Nedir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fetüs Nedir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çok şaşıracaksınız! Bu sebzeyi sevmemek anne karnında başlıyormuş

Sebzelerin sağlık için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Ancak bazı sebzeler var ki seven kişi sayısı oldukça az. Bu sebzeleri faydaları nedeniyle çeşitli tarifler uygulayarak yiyor olabilirsiniz. Yapılan araştırmaların sonucunda bazı sebzeleri sevmemek anne karnında başlıyor.

Haber 23-09-2022 10:22